Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157520 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

o yüzden bunu net kullanmalıyız.

bu türkiyede ki hakemlere has birşey  değil napoli maçında da 2 pozisyon penaltı veremedi hakem pozisyonlar penaltı değildi zaten ama 3.cüsünde verdi.

bu sadece penaltı değil en ufak bir faulde bile taraftar tepki verince 40 bin kişi höeğğehh yapınca hakemin etkilenmemesinin imkanı yok.

o yüzden bunu daha cok yapmalıyız bir pozisyon faul veremedi mi 10 dk o pozisyonu o hakeme hatırlatmalıyız sürekli ıslık tepki 10 dk sonra o hakem kıvama gelir :D

Bu arada yanlış anlaşılmasın ben sadece hakkımız olanları diyorum haksız birşey istemiyorum istememde asla.

Ancak hakkımız verilmiyorsa almasını bilicez.
zaten haklı faullerde taraftar tepki vermiyor. Bu işi dengeli yapmaya başladık. sürekli her şeye tepki koyduğunda bu sefer
ters teper.  Bunu kritik anlarda yaptığında sağlam etkisi oluyor

Çevrimdışı cursedofdragon

zaten haklı faullerde taraftar tepki vermiyor. Bu işi dengeli yapmaya başladık. sürekli her şeye tepki koyduğunda bu sefer
ters teper.  Bunu kritik anlarda yaptığında sağlam etkisi oluyor

işte onu diyorum abi doğruyu öğrenmeye başladık herşeye yapmıyoruz.

gs,fb bunu cok yapıyor meyvesini alıyorlar.

Tabi oyun olarakta güçlü görünmek önemli.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Selamün Aleyküm forum :bye:

İnsanın evi gibisi yok yahu :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Savaş

Ulan Atatürk gibi takımız be. Tek maçla ülkedeki tüm takım taraftarlarını birleştirdik. Nasıl koyduysak gündem değişti, renkliler birleşti. Melisler, meriçler ağlamaya başladı.

Yanınızda ağlayan bir renkli görürseniz sevgili kardeşlerim, Güntekin'in şu lafını ağızlarına ağızlarına vurun!!

27 Aralık 2012 - ''Gün gelecek feda diyerek dalga geçtiğiniz Beşiktaş puan kaybetsin diye dua edeceksiniz!''

Çevrimdışı raichu

Ulan Atatürk gibi takımız be. Tek maçla ülkedeki tüm takım taraftarlarını birleştirdik. Nasıl koyduysak gündem değişti, renkliler birleşti. Melisler, meriçler ağlamaya başladı.

Yanınızda ağlayan bir renkli görürseniz sevgili kardeşlerim, Güntekin'in şu lafını ağızlarına ağızlarına vurun!!

27 Aralık 2012 - ''Gün gelecek feda diyerek dalga geçtiğiniz Beşiktaş puan kaybetsin diye dua edeceksiniz!''
bütün beşiktaşlılar ileri greüşlü be  :bandit:

Çevrimdışı raichu

Selamün Aleyküm forum :bye:

İnsanın evi gibisi yok yahu :D
vize zamanı ondan mı görünmüyorsun ortalar da  :D

daha çok ağlıyacaklar :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi 38life

Geçen hafta geçen yıldan geriye düşmüştük, bu hafta yine geçtik kendimizi. İlk yarı sonuna kadar en fazla 4 puan daha kaybetme hakkımız var geçen seneki puanla bitirmek için.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beyler bu arada yine milletin ağzında bir Beşiktaş'tır gidiyor. Ben yoldaydım ama kulaklarım bir "gacırtt" sesi duymadı değil. :D

Hadi iyi sabahlar :uyucam:

edit: Son olarak;

http://twitter.com/Samedowski/status/693473340284125184
[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2016, 04:13:34 Yusuf Tekeli ]

Çevrimdışı ozankarakoc

İstatistikçiniz geldi…

Son 10 sezonda 10. haftalarda ne durumdaymışız, aşağıda…

Özeti şu:

- Son 13 yıldır, yani 2003-2004 sezonundan bu yana 10 haftada en çok puanı bu sezon toplamışız. (2003-2004’te 9G, 1B, 0M, 28 puan)

- 10 yıldır en çok gol attığımız 2. sezonumuzdayız.

- 10 yıldır en az gol yediğimiz 3. sezonumuzdayız.

- 13 yıldır ilk kez 10 haftayı yenilgisiz kapatıyoruz.

2006-2007 sezonu
6G - 1B - 3M - 14A - 9Y
19 puanla 3. sırada

2007-2008 sezonu
6G - 3B - 1M - 12A - 7Y
21 puanla 3. sırada

2008-2009 sezonu
6G - 3B - 1M - 20A - 9Y
21 puanla 3. sırada

2009-2010 sezonu
5G - 3B - 2M - 10A - 6Y
18 puanla 5. sırada

2010-2011 sezonu
5G - 1B - 4M - 16A - 11Y
16 puanla 6. sırada

2011-2012 sezonu
5G - 2B - 3M - 15A - 13Y
17 puanla 7. sırada

2012-2013 sezonu
4G - 3B - 3M - 19A - 13Y
15 puanla 7. sırada

2013-2014 sezonu
5G - 3B - 2M - 15A - 10Y
18 puanla 5. sırada

2014-2015 sezonu
6G - 2B - 2M - 14A - 10Y
20 puanla 1. sırada

2015-2016 sezonu
7G - 2B - 1M - 27A - 12Y
23 puanla 1. sırada

2016-2017 sezonu
7G - 3B - 0M - 21A - 8Y
24 puanla 2. sırada

Sonu şampiyonluk olsun!
[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2016, 04:20:02 ozankarakoc ]
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı raichu

İstatistikçiniz geldi…

Son 10 sezonda 10. haftalarda ne durumdaymışız, aşağıda…

Özeti şu:

- Son 13 yıldır, yani 2003-2004 sezonundan bu yana 10 haftada en çok puanı bu sezon toplamışız. (2003-2004’te 9G, 1B, 0M, 28 puan)

- 10 yıldır en çok gol attığımız 2. sezonumuzdayız.

- 10 yıldır en az gol yediğimiz 3. sezonumuzdayız.

- 13 yıldır ilk kez 10 haftayı yenilgisiz kapatıyoruz.

2006-2007 sezonu
6G - 1B - 3M - 14A - 9Y
19 puanla 3. sırada

2007-2008 sezonu
6G - 3B - 1M - 12A - 7Y
21 puanla 3. sırada

2008-2009 sezonu
6G - 3B - 1M - 20A - 9Y
21 puanla 3. sırada

2009-2010 sezonu
5G - 3B - 2M - 10A - 6Y
18 puanla 5. sırada

2010-2011 sezonu
5G - 1B - 4M - 16A - 11Y
16 puanla 6. sırada

2011-2012 sezonu
5G - 2B - 3M - 15A - 13Y
17 puanla 7. sırada

2012-2013 sezonu
4G - 3B - 3M - 19A - 13Y
15 puanla 7. sırada

2013-2014 sezonu
5G - 3B - 2M - 15A - 10Y
18 puanla 5. sırada

2014-2015 sezonu
6G - 2B - 2M - 14A - 10Y
20 puanla 1. sırada

2015-2016 sezonu
7G - 2B - 1M - 27A - 12Y
23 puanla 1. sırada

2016-2017 sezonu
7G - 3B - 0M - 21A - 8Y
24 puanla 2. sırada

Sonu şampiyonluk olsun!
eline sağlık 14-15 sezonu be  :s20:
neyse acısı çıkar bu sene daha doyamadık yeni başlıyoruz dansa  :bandit:

vay be koca forumda 3 kişi kaldık :D

yusuftekeli,kapkarakartal bide ben :D ha bide renkliler var 30 kadar :D

Babalarını takip ediyorlar yani bizi :D

neyse ben kaçtım cümletten günaydın yada iyi geceler :D

2 hafta Beşilktaş'sız ne yapıcaz bakalım :D

Çevrimdışı atalay

Quaresma'nın yapabildiklerini ya da yapamadıklarını problem olarak görmüyorum. Çünkü bunlar öngörüsü basit şeyler. Esas sıkıntı oyun içerisinde aldığı rolün büyük olması. Bunu da sezon öncesi öngörmüştüm. Kısır döngünün sebebi kadro planlamasındaki hatalar. @mylife1903   

Çevrimdışı atalay

Aboubakar; Napoli'deki golü, Kayseri'deki kör vuruşu, GB maçı, TS maçındaki skoru 3-0'a getirebileceği 2v1 ve aynı maçın ikinci yarısında Onur ile karşı karşıya kaldığı pozisyonların tamamında yapılabilecek en son ve olabilecek en yanlış seçimleri yaptı. Final aksiyonlarında ciddi kurgu eksikliği var. Karar verme mekanizmasındaki yetersizlikle beraber tüm bunlar vuruş tercihlerine/zamanlamalarına vesaire yansıyor. Pozisyonun gerekliliklerinden ziyade kafasındaki şablona sadık kalarak aksiyonları sonlandırıyor. Final aksiyonlarını oynama becerisini geliştirmesi lazım. Biraz daha soğukkanlı ve planlı olmalı.

Çevrimdışı raichu

biraz becerikli olsa 8-9 golü vardı şimdi
neyse ki oyun içinde iyi gerçi bitiremedikten sonra neye yarar adamı golcü diye aldılar
ama hala umudum var 15 golü görecek bence

Çevrimdışı mylife1903

Aboubakar; Napoli'deki golü, Kayseri'deki kör vuruşu, GB maçı, TS maçındaki skoru 3-0'a getirebileceği 2v1 ve aynı maçın ikinci yarısında Onur ile karşı karşıya kaldığı pozisyonların tamamında yapılabilecek en son ve olabilecek en yanlış seçimleri yaptı. Final aksiyonlarında ciddi kurgu eksikliği var. Karar verme mekanizmasındaki yetersizlikle beraber tüm bunlar vuruş tercihlerine/zamanlamalarına vesaire yansıyor. Pozisyonun gerekliliklerinden ziyade kafasındaki şablona sadık kalarak aksiyonları sonlandırıyor. Final aksiyonlarını oynama becerisini geliştirmesi lazım. Biraz daha soğukkanlı ve planlı olmalı.
Once fiziken sonra mentak olarak guclu olacaksin ki sogukkanli ve plana sadik kalabilesin. Sanki guclu gibi duruyor ama bence bu cocuk kondusyon olarak hala hazir degil. Mental olarak da git gelleri var, sanki kendi kendi sakinlestiriyor gibi, az bir sinirlenip, patlasa birine kendine gelecek.

Yakinda turkce ogrenir, golleri sirilamaya baslar, ne alakaysa

Çevrimdışı mylife1903

biraz becerikli olsa 8-9 golü vardı şimdi
neyse ki oyun içinde iyi gerçi bitiremedikten sonra neye yarar adamı golcü diye aldılar
ama hala umudum var 15 golü görecek bence
15 az, 15 tane atan besiktas santraforu bizi sampiyon yapmaz. Viska atiyor 15 tane.
Bize boyle 25 civari atacak adam lazim ayrica bu 25i oyle bir macta 3 bir macta 4'degil. Birer birer atsa daha mutlu olurum. Gol sayisi muhim ayrica gollerin kime ve ne siklikta atildigi daha da muhim.

Demba da takir takir atti ama gomez gibi sampiyon yapamadi

Çevrimdışı raichu

15 az, 15 tane atan besiktas santraforu bizi sampiyon yapmaz. Viska atiyor 15 tane.
Bize boyle 25 civari atacak adam lazim ayrica bu 25i oyle bir macta 3 bir macta 4'degil. Birer birer atsa daha mutlu olurum. Gol sayisi muhim ayrica gollerin kime ve ne siklikta atildigi daha da muhim.

Demba da takir takir atti ama gomez gibi sampiyon yapamadi
25 e hayatta çıkamaz bence devre arasını bekleyecez artık

Çevrimdışı raichu

hatta şu anki halleriyle abu ve cenk i toplasan anca 25 atarlar gibi duruyor
toparlanmaları lazım biri oyun içinde var son vuruşlarda yok öbürü oyun içinde yok pozisyon dahi alamıyor dün penaltı imdadına yetişti

Çevrimdışı mylife1903

hatta şu anki halleriyle abu ve cenk i toplasan anca 25 atarlar gibi duruyor
toparlanmaları lazım biri oyun içinde var son vuruşlarda yok öbürü oyun içinde yok pozisyon dahi alamıyor dün penaltı imdadına yetişti
Cenk oyle boyle 6 gol atmis oldu 10 haftada bu hizla giderse boyle kotu oynaya oynaya 20 civari atar.
Sosanin gol asist katkisini alacagimiz bir oyuncu cikartmamiz lazim. Butun ariza ordan cikiyor.

Gecen sezon

Quaresma sosa tore
        Gomez

Gibi oynadigimizi dusunursek ki arkalarinda atiba-oguzhan oynuyordu

Sosa ortalarda gezinmiyordu, duruma gore kanada kayiyor ya quaresma ya tore ile ikiliyor du kanadi.ayrica geriden gelen oguzhan ve atiba ortaya sosanin kanada kaydiyi bolgeye yerleserek ilerideki baski merkezini dogru ayarliyor, sosanin blitzkriegleri ile de hucum surekliligi sagliyorduk.  Simdi sosanin yerine oguzhani da tolgayi da oynatsan bunlar fuleli oyuncu degil, kisa bacakli agir oyuncular, kanada kaymiyorlar ve kanat oyuncusunun tek tercihi orta acmak kaliyor. Butun sucu biz karijmaya atiyoruz tabii.

Kerim frei oynasa kanatta 2-3 kisiyle karsi karsiya kalacak ki antremanlarda buyuk ihtimal bu yalnizlik yuzunden gerekli performansi gosteremiyordur.

Sosa klasik bir 10 numara degildi bu yuzden milanda da basarili olamiyor. O kadar fuleli ve uzun bacakli 10 numara hatirlamiyorum ben, sosa bizim metin tekinin daha teknigi, daha bir akillisi ve dengelisi.

Simdi devre arasinda kolay cozum lokodan samedovu getirmektir buraya. Ayni sosanin kullanildigi gibi kullanirsin samedovu. Gol atar, asist yapar, duran top kullanir, fulelidir, teknikdir, kutuya girer, sut atar ve on numara oynatirsan macina gore kesin kanatlardan birine deplase olur.

Hata sezon basinda taliska transferiyle yapildi. Gelecek baadeden bir oyuncu olmasina ragmen, ihtiyacimiz olan profilde degil, ayni abu gibi

Çevrimdışı Barış1903

O değilde milli araya girdik farkındasınız değil mi ? Kanser günler bizi bekler  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beyler dün akşam Cenk nasıldı?

Etiketler: