Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157904 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Güney Amerikalılarda çok gözlemliyorum bunu. Yetişme tarzlarından olsa gerek

Güney Amerikalıların çoğu koyu katolik. Tarihsel ve ekonomik altyapısı var. İnançsal düşünceleri ve ritüelleri; gündelik yaşamda, yetişme tarzlarında oldukça etkin.
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2016, 04:09:30 atalay ]

Çevrimdışı LuceGel

Fotomaçınki kuyruk acısı şampiyon takım geçen yıl spor kanalları aspora çıkmadı ordan yürüyüp bizi yıpratmaya çalışıyorlar tv ve gazetede. :money:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başakşehir maçını dört gözle bekliyorum. Çok çetin geçecek ama çıkan biz olacağız :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Yapılan açıklamanın tonu ve dozajı, öne çıkarılan oyun, vurgulanan kelimeler gayet iyi. Yalnız son paragraftaki kararı pratikte görmek gerek. Sonrasında tekrardan barbekü ve kokteyl partilerine davet edilmesinler.

Çevrimiçi Rasim

kartal yuvasi moda yürüyüsü var bjktvde :claps:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Berat

Gülhan'ın paylaştığı tabloyla resmen sinirlerim alt üstü oldu, Cem Papila'dan Demba Ba'nın tuş edildiği pozisyona kadar birçok acı anı gözümde canlandı.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Yapılan açıklamanın tonu ve dozajı, öne çıkarılan oyun, vurgulanan kelimeler gayet iyi. Yalnız son paragraftaki kararı pratikte görmek gerek. Sonrasında tekrardan barbekü ve kokteyl partilerine davet edilmesinler.
Yönetimin olaya kısa sürede -24 saat geçmeden -yanıt verip tavır koyması da ayrıca güzel olmuş. Son cümlene de ayrıca katılıyorum. @atalay
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Candaş Tolga ve Süreyya Soner :lol: :lol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Yönetimin olaya kısa sürede -24 saat geçmeden -yanıt verip tavır koyması da ayrıca güzel olmuş. Son cümlene de ayrıca katılıyorum. @atalay
3-4 tane parali kalemsor olmali. Yonetimin gudumunde haberler girmeli bunlar. Ayrica ben yonetimin yerinde olsam butun besiktas muhabirlerini ve yazarlarini toplarim, kapali kapilar ardinda sopai gosteririm. Ya besiktasin haklarini koruyacaksinjz ve gundemi belirleyeceksiniz ya da sizi issiz birakmak icin elimizden geleni yapacagiz, derim.

Besiktas olmasa, besiktasin yazarlari ve muhabirleri olmaz. Kulube sokmadigin muhabir, haber yaptirmadigin yazar da issiz kalir. Ayaklarini denk alacaklar, herseyden once besiktas gelir.

Simdi fb zaman zaman yaptirir boyle haberler.

Yok efendim aynin elinde her hakem icin dosya varmismis da bilmem neymis de, boyle aba altindan sopa gosterirler ismarla haberle.

Çevrimdışı Orhan

Fotomacin attigi manset oldukca asagilik bir manset hatta serf.zce olmus.Mac sonrasi asporu izlerken ilkerin oyle bir sinirle hakeme saldiriya gectigini gorunce nolduguna anlam veremedim. Yani karabuk macinda bunun 10 kati eyyam vardi sakin sakin konusuyordu bu adam. Su ana kadar (Küfür Yasak)₆,Fotomaca yasak getirldi sanrim ama yeterli olmamis demekki.Hurriyet,Aspor da yasaklananlar listesinde olmali.Sl deyiz heleki ikinci tura kalirsak hatta ceyrek yaparsak falan bunlari mahrum birakalm.Turkiyedeki tek buyuk kulubuz sonucta esek gibi anira anira kapimizda aglasinlar.Yoksa bu terbiyesizligin onune gecemicez.

Çevrimdışı Tolga

Geçen hafta Fb'nin Karabük maçında yapılanlar ortadayken dünkü maçın bu kadar ön plana çıkartılmasının sebebi aslında basit.

Bizden korkuyorlar. Bu sezon gelecek bir şampiyonluğun önümüzü daha da açacağını bildikleri için algının kralını yapmaya başladılar.

Bizde de hata var tabi. Dün Aboubakar o golü atsa 3-0 olacak ve 2. Yarı daha rahat geçecekti. 3-0 olsaydı 5 olurdu ve bugün bunlar konuşulmazdı işte.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Geçen hafta Fb'nin Karabük maçında yapılanlar ortadayken dünkü maçın bu kadar ön plana çıkartılmasının sebebi aslında basit.

Bizden korkuyorlar. Bu sezon gelecek bir şampiyonluğun önümüzü daha da açacağını bildikleri için algının kralını yapmaya başladılar.

Bizde de hata var tabi. Dün Aboubakar o golü atsa 3-0 olacak ve 2. Yarı daha rahat geçecekti. 3-0 olsaydı 5 olurdu ve bugün bunlar konuşulmazdı işte.

boş verelim şunları ya :D

Star tv'de süt kardeşler var açın onu izleyin :D  :evillol:

Onlar havlamaya devam etsin :D

Çevrimdışı Tolga

boş verelim şunları ya :D

Star tv'de süt kardeşler var açın onu izleyin :D  :evillol:

Onlar havlamaya devam etsin :D
:icool: :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan mansız

bir de son 10 yılda ki lehte-aleyhte penaltı sayılarını koyalım. Gerçekler iyice ortaya çıksın.Bu arada Alp pehlivan isimli yorumcu kimdir? Ne iş yapar? Bu Şahıs eski futbolcu mu? Ben hiç hatırlamıyorum. Gese de zamanında bir Alp vardı ama bu o mu?Her gün televizyonlarda saçmalıyor.

Çevrimdışı underworld

Kadro planlaması sınıfta kaldı. Devre arası bu açığı nasıl kapatacaz soru işareti .

Çevrimdışı raichu

yalnız buraya son yıllarda ki yapılan-maruz kalınan faul ortalamalarını da eklersek isyan çıkar  :bandit:

Kadro planlaması sınıfta kaldı. Devre arası bu açığı nasıl kapatacaz soru işareti .

niye ?

Sosa geçen sene ilk yarı dökülüyordu talisca 5 gol 1 assit yaptı :)

Abubakar gomez'in yerine dolduramadı onda hem fikirim :)

Şu sağ üst köşede ki fox tv sabah haberlerini sunan adam değilmi ?

Adı aklıma gelmedi şimdi :D

Çevrimdışı MANSIZ

Konuşulurdu abi. Nasıl ki Antalyaspor'u 3-0 yendiğimiz maçta Tosic'in pozisyonu günlerce konuşuldu yine konuşulurdu. Adamlarda o kadar çok kuyruk acısı var ki Napoli maçında attığımız gole bile Gs takımının sözde hocası ofsayttan attılar diyor. Sanane be adam

Çevrimiçi Rasim

bir de son 10 yılda ki lehte-aleyhte penaltı sayılarını koyalım. Gerçekler iyice ortaya çıksın.Bu arada Alp pehlivan isimli yorumcu kimdir? Ne iş yapar? Bu Şahıs eski futbolcu mu? Ben hiç hatırlamıyorum. Gese de zamanında bir Alp vardı ama bu o mu?Her gün televizyonlarda saçmalıyor.
alp aralarinda en tarafsizi bence
Beşiktaş!

Çevrimdışı LuceGel

alp aralarinda en tarafsizi bence
Ben hiç izlemiyorum ya garip hissettim aspormu  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

Tanimiyorum o alpi ama penalti pozisyonuna ilk o zipladi net penalti hatta aciyi gosterdi, neyi tartisiyonuz gibisinden.

Serkan midir nedir ona ayar oldum ben, ingiltere liginde gormedim ben boyle penalti diyor. Ulan orda defans oyunculari mal mi, bacak arasi yedi diye gidip adama gotuylen faul yapsin.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

666. sayfaya gelmişiz.

Kul hüvallâhü ehad allâhüssamed lem yelid ve lem yûled ve lem yekün lehû küfüven ehad :pray: :pray:

:lol:

Etiketler: