@mylife1903 abi günaydın
yahu iyide ben orasında değilim işin, saha içini konuşuyorum abi, oynayan oyuncudan beklentim neden olmasın ? Bu herif iş yapmayacaksa neden oynuyor, oynayan her oyuncudan yeteneğine göre beklentim var benim. Oğuzhan geçen sene epey iyi oynadı, içerideki ve dışarıdaki Gs maçlarında iyiydi, Fener derbisinde de törenin önüne yuvarladı gol öncesi pasını hatırlaman lazım. Quaresma'dan çok daha fazla büyük ve normal maç aldırmıştır. Bu sezon hiç beğenmiyorum, hiç etkili değil kabul ediyorum. Quaresma denilen adam daha rezil, topu ona bırakmak, ondan medet ummak daha da rezil bir şey bence, En çok kızdığım Şenol güneş burada, bir takımda Cenkle Quaresma kanat olursa fazla bir şey beklemek anlamsız.
@mylife1903 dediklerinde haklısın sadece tanınabilirliği artırır Quaresma denilen adam, o yüzden çok fazla süre almasına gerek yok yedek kulübesinde otursun.
Iste hoca oynatiyor, hoca formsuz. Transfer basligina girisi yaptik da hocayi unutmamak lazim. Quaresma maksimum katkisini yapti daha da bisi yapamaz bence. Oguzhan ise maksimumunu veremedi daha.
Bu kafa yapisiyla bir katki da veremez.
Bu sistemle hoca oynamaya devam ederse cok zorlaniriZ.
Devre arasinda ucluye donsun bence ya da baska bisi denesin. Ortasahayi kalabalik tutmak lazim, biz ortasahayi kaybediyoruz.
Hocanin tercihleri kadar mac onu analizleri de yanlis. Antep maclarini iyi analiz etse sola koyardi becki ortasahaya da tolgay yerine nejipjani en basit iki hamle ile eli yuzu duzgun bir takim cikardi sahaya. 2 oyuncu degisiklik hakki da cepte kalirdi.
Ha saha icinde quaresma dahil zaten formda oyuncu yok. Abu sanki son mac kimildadi azicik. Cenk formsuz, olcay yok, quaresma yok, tolgay yok, rodolfo skandal, marselo vasat, tosic git gel yapti ama kagit ustunde, oguzhan gicsuz.
Antep maci ozelinde gg, fabri ve atibanin ustun performansi uc puani aldirdi.
Boyle gitmez. Hoca ve oyuncular kendilerine gelecek
Elimizden kayip gider o kupa, sallana sallana bitirdik ilk yariyi.
Ayni 101. Yildaki gibi ilkyari zar zor kazandik maclari ama ikinci yari operasyonla beraber inanilmaz bir dusus baslamisti. Cok agir hakem dogramalari oldu ama takimdaki dusus de belli oluyordu. Insallah bir travma daha yasamayiz.