2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348556 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi içerde ortaları gol yapacak adam yok ki. Cenk yer tutmayı bilmiyor stoperlerin arasına giriyor bekliyor kaç tane pozisyon gördüm ön direğe koşu yapsa gol olacak. Abou desen çok geziyor hoca kanat oynattığı için.

Ben hocanın bu konuda hata yaptığını düşünüyorum. Kanat oynaması gereken kişi Cenk.

Hoca ikisini maç içinde dönüşümlü oynatıyor.

Kanat zaafiyeti o yüzden çok ortaya çıktı işte, diğer kanatta Babel olsa Aboubakar'ı ileride daha rahat tutabiliriz.

Adam 20 saniye arayla sağ bekte top kovalayıp rakip ceza sahasında gol arıyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın değerli Beşiktaşlı kardeşlerim.

Gökhan Gönül'ü nasıl buluyorsunuz son maçlarda mücadele ve hırsı takdire şayan gerçekten.
Fb maci ile beraber cok buyuk bir ivme yakaladı ver her mac daha da ustune koyarak devam ediyor

Herkes ilk haftalarda en fiyasko transferimiz derken ben bu ligin en iyisi diyordum Çok şükür beni yanıltmadı , Beck i severim insan olarak ama Bir takimda Gg varsa Bwck ancak Tr kupasında oynar veya Gg sakat veya Cezali iken oynar

Sene basindan beri bunu söylüyorum Gg nin üzerine dusulmeli arka arka oynatilip form tutmasini saglamali diye Hoca Cok geç kaldi bu konuda.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet K

Kanat zaafiyeti o yüzden çok ortaya çıktı işte, diğer kanatta Babel olsa Aboubakar'ı ileride daha rahat tutabiliriz.

Ben Babel'in katkı vereceğine inanıyorum.

Eto'o+Rakitsky de gelirse çok fena bir takım oluruz. Klasik 4-4-2 oynamamak için hiç bir sebep kalmıyor.

Çevrimdışı Mehmet K

Fb maci ile beraber cok buyuk bir ivme yakaladı ver her mac daha da ustune koyarak devam ediyor

Herkes ilk haftalarda en fiyasko transferimiz derken ben bu ligin en iyisi diyordum Çok şükür beni yanıltmadı , Beck i severim insan olarak ama Bir takimda Gg varsa Bwck ancak Tr kupasında oynar veya Gg sakat veya Cezali iken oynar

Sene basindan beri bunu söylüyorum Gg nin üzerine dusulmeli arka arka oynatilip form tutmasini saglamali diye Hoca Cok geç kaldi bu konuda.
Yok bence hoca aynı Gomez'i yavaş yavaş hazırladığı gibi Gökhan Gönül'ü de hazırladı.

Acele edip kaybetmektense doğru olanı yaptı ki hala fizik olarak tam iyi sayılmaz ikili mücadelelerde bu belli oluyor.

Çevrimdışı mylife1903

Bu bek konusu kapandi en azindan 2-3 sene boyle gidecek insallah. Ayrica ben bir fb maci hatirliyorum gg stoper oynamisti bize karsi. Son senesinde stoper olarak mi oynatsak atiba ile beraber. Gidip stopere abuk sabuk paralar harciyoruz sonra skandal performanslar geliyor.

Kac mac oynadi acaba gg stoper olarak?

Çevrimdışı Çağatay

Kevin Prince Boateng i alalım
gol attığı zamanda stadda ibo-bitanem çalarız  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

İmza parası ile birlikte yıllık 2.5 denk geliyor, bonservis vermediğimiz bi dönemde bence çok yüksek değil . İmza parasını çıkarınca yıllık 1.9 gibi  bir tutar , geçmiş yıllara göre biraz yüksek olsada alınabilecek bir risk maliyet anlamında. Sonuçta , aras, kerim ve olcaydan neredeyse sıfır katkı ile ilk yarıyı bitirdik
Kerimden Katkı aldik yahu Adam Tr kupasında tek başına tasidi takimi , Gs ve Fb nin attigi Gol sayisindan daha fazla Gol atti :D

Çevrimiçi Necmi

aslında şu anda Beck in hücum katkısı GG den iyi ama daha az deniyor ama denediğinde çok etkili oluyor
direk hedefe yönelik @tangaz  ın dediği doğru beck sol bekte çok etkili oynuyor hücum varyasyonlarıda oldukça iyi
ama adriano da iyi bekte hücum özelliğini pek beğenmiyorum güçsüz kalıyor

Çevrimdışı mylife1903

Ariza degil mi o, gelsin baslasin pazartesi. Sampiyon olunca kutlamalara cikartiriz jelena ile beraber yanlarina raketcinin kariyi da koyariZ. Besiktas orkestrasi.
Bir sarisin bir siyahi bir de esmer slav guzeli fikra gibi olur

Çevrimdışı onur_U

cenk'in iyi oyunlarına ve istatistiklerine bakalım, hep oyuna sonradan girdiğinde etkili oluyor. babel geldikten sonra yine rotasyon oyuncusu olacaktır düşüncesindeyim.

aboubakar da ise acaip özgüven sorunu var yani çok ağır mental sorunları olan bir oyuncu.

her ikisine de güvenemeyiz. eto'o şart  :busted_cop:

Çevrimdışı tuncaboylu

Yok bence hoca aynı Gomez'i yavaş yavaş hazırladığı gibi Gökhan Gönül'ü de hazırladı.

Acele edip kaybetmektense doğru olanı yaptı ki hala fizik olarak tam iyi sayılmaz ikili mücadelelerde bu belli oluyor.

Katılıyorum.

Kimse pek üstünde durmuyor, ama ligin ilk yarısı ciddi bir sınavdan geçtik.

Transfer ettiğimiz oyuncuların çoğunun epey maç eksikleri vardı ya da sakatlıktan çıkmışlardı.

Mesela Talisca, geçen sene neredeyse hiç oynamamıştı.

Caner, Gökhan İnler, Adriano ve Atınç daha da az oynamışlardı.

Fabri ise hiç oynamadı.

Bakın transfer ettiğimiz 6 adamı saydım, hepsi geçen seneyi neredeyse tamamen boş geçirdi.

Üstüne Gökhan Gönül sakatlıktan çıkmıştı, Aboubakar ritim tuturamadı.

Eldekilerden Rhodolfo hala etkisinden kurtulamamış sakatlığın, Oğuzhan arada ciddi sakatlandı.

Bütün bunlar olurken de ilk defa CL'de acayip stresli ve duygu yüklü maçlar oynadık, etkileri lig maçlarına da sarktı ister istemez.

Bütün bunların akabinde bence fena olmayan bir konumdayız.

CL'den çıksak ve ligde 3 puan daha fazlamız olsa kaymaklı ekmek kadayıfı olurdu.

Buna da şükür diyelim.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:07:03 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mylife1903

aslında şu anda Beck in hücum katkısı GG den iyi ama daha az deniyor ama denediğinde çok etkili oluyor
direk hedefe yönelik @tangaz  ın dediği doğru beck sol bekte çok etkili oynuyor hücum varyasyonlarıda oldukça iyi
Beckin temiz ayagi saha icinde kaliyor sol tarafta belki o sebeple daha iyi oynuyor gozukuyor, bilemedim. Sevdigim ve begendigim bir oyuncu iyi bir karakter beck. Standart adam guveni bosa cikartmaz, boyle oyuncular lig kizisinca iyi katki veriyorlar

Bazı arkadaşlar için Quaresma United takımı kurulmuştur. Beşiktaş'ı gönül rahatlığıyla terk edebilirler yani sonuçta quaresma united marka takım Beşiktaş'tan büyük takım, avrupayı falan sallamış, hatta kendisi için "yüce jesus" diyorlar.
Ulkemizin en buyuk sorunlarindan biri olarak bu arkadaşımızı örnek gösterebiliriz direkt yansıtıyor cunku Ülkemizin durumunu

Kutuplasma - Kendisi gibi dusunmeyeni dislama , etiketleme ,  itham etmek , Nefret ve Kin tohumları ekmek vs vs

Mukemmel bir bakis aciniz Var boyle devam edin :claps: :claps:

Çevrimiçi Necmi

Katılıyorum.

Kimse pek üstünde durmuyor, ama ligin ilk yarısı ciddi bir sınavdan geçtik.

Transfer ettiğimiz oyuncuların çoğunun epey maç eksikleri vardı ya da sakatlıktan çıkmışlardı.

Mesela Talisca, geçen sene neredeyse hiç oynamamıştı.

Caner, Gökhan İnler, Adriano ve Atınç daha da az oynamışlardı.

Fabri ise hiç oynamadı.

Bakın transfer ettiğimiz 6 adamı saydım, hepsi geçen seneyi neredeyse tamamen boş geçirdi.

Üstüne Gökhan Gönül sakatlıktan çıkmıştı, Aboubakar ritim tuturamadı.

Eldekilerden Rhodolfo hala etkisinden kurtulamamış sakatlığın, Oğuzhan arada ciddi sakatlandı.

Bütün bunlar olurken de ilk defa CL'de acayip stresli ve duygu yüklü maçlar oynadık, etkileri lig maçlarına da sarktı ister istemez.

Bütün bunların akabinde bence fena olmayan bir konumdayız.

CL'den çıksak ve ligde 3 puan daha fazlamız olsa kaymaklı ekmek kadayıfı olurdu.

Buna da şükür diyelim.
zaten beklentim ligin ikinci yarısı sağlam form tutacağımız

:lol: :lol:

Bi Sakat daha ekleyelim takima diyorsun yani Elelam deliye hasret biz akilliya :bandit:

Çevrimdışı Çağatay

Ariza degil mi o, gelsin baslasin pazartesi. Sampiyon olunca kutlamalara cikartiriz jelena ile beraber yanlarina raketcinin kariyi da koyariZ. Besiktas orkestrasi.
Bir sarisin bir siyahi bir de esmer slav guzeli fikra gibi olur

Off off marka degerine geeeelllll

Çevrimdışı EagleForce

Konu disi olacak ama yazmadan duramadim. Ligtv'de gs macinin tartismali pozisyonlari videosu var. Bruma'nin kombine yumruklarini tek bir yorum yapmadan gecistiriyor Sansal. 2003-2004'un mimarlarindan bu adam Turk futbolundan el cekmesi gereken kisilerin basinda geliyor. Q7 yapsa saatlerce konusurdu. Ligtv'ye sosyal medyadan yuklenmek lazim. Abuk sabuk puan kaybederek gsyi yarista tuttuk. Her turlu oyunu yapacaklardir 2. yari.

Abi Orasi doğru Solbek te Daha iyi oynuyor sagbekte ki performansina gore

Zaten hep soyledik bunu Adam Hoffenheim de koca bir sezon boyunca solbek oynadi ve Sagbekte oynadığından daha iyi oynadi diye

Bu yüzden Solda Tosici oynatmaktansa Becki oynatmak daha doğru olur diye yazdik burada defalarca @Necmi abi
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:18:18 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı mylife1903

Off off marka degerine geeeelllll
Balotelliyi de zorlarsak zaten off harika olur. Her mac kavga dovus, kan ter gozyasi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

@Özgür Gültekin Abi Günaydın ,
Nerde okudun haberi ?
Sezon basında da istemıstık ama baya para istemişlerdi , inşallah inşallah gelir ya.
Süper ötesi bir oyuncu. :steamed: :steamed: :steamed:

link vermek yasaktır herhalde.
1903 - Murat Özen diyeyim.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rhodo Reis nasıl bu kadar geri gitti şaşırıyorum.
Adam şu an bildiğin Pedro kıvamında.

Çevrimdışı Çağatay

Balotelliyi de zorlarsak zaten off harika olur. Her mac kavga dovus, kan ter gozyasi

The expandables gibi bişi oldu ama kimse ölmedi

Çevrimdışı tangaz

Abi Orasi doğru Solbek te Daha iyi oynuyor sagbekte ki performansina gore

Zaten hep soyledik bunu Adam Hoffenheim de koca bir sezon boyunca solbek oynadi ve Sagbekte oynadığından daha iyi oynadi diye

Bu yüzden Solda Tosici oynatmaktansa Becki oynatmak daha doğru olur diye yazdik burada defalarca @Necmi abi

ama hoca eline geçen ilk fırsatta tosiçi solbek oynatmaya dewam ediyor. ben diyorum hoca formsuz die umarım sadece ŞL.ye aşırı konsantre olması ile sınırlı bir durumdur ve ligin ikinci yarısı kendisini tam konsantre işinin başında görürüz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

ama hoca eline geçen ilk fırsatta tosiçi solbek oynatmaya dewam ediyor. ben diyorum hoca formsuz die umarım sadece ŞL.ye aşırı konsantre olması ile sınırlı bir durumdur ve ligin ikinci yarısı kendisini tam konsantre işinin başında görürüz...
sanırım GG nin performansına çok güvenmediği için becki yedekte tutuyor riske atmamak için
diyorum ya çok fazla kaburgaları tutuyor sanki sakat oynuyormuş gibi bir his var içimde

Çevrimdışı tuncaboylu

Katılıyorum.

2 sağ bekini de aynı anda oynatıp riske atmak istemedi desem o da olmuyor, çünkü tek gerçek sol bekimizi Bolu kayak pistinde sahaya sürdü.

Hocaya da ara lazım biraz, kafayı toplayıp gelsin.

Etiketler: