2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348374 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

marka bilinirliği kesinlikle daha yüksektir kabul edelim bunu kendimizi dev aynasında görmeyelim bence
senin marka değerin senin liginin değeriyle ölçülür ligimiz neki biz ne olalım öyle değilmi.

Beşiktaş ve Quaresma ile ilgiliyse bu söylediğin birisi kulüp, birisi futbolcu? O yüzden soruyorum hangi ölçekler kullanılıyor bunu belirlemek için? Bilinirlilik midir bunun tek ölçeği mesela?

Çevrimdışı Orhan_

Eee o zaman marka değeri güya yüksekse kendini takımın/Beşiktaş'ın üstünde görüp dokunmazlığı mı olacak, oyunda kaprislerini bencilliğini görmemezlikten mi geleceğiz?

Beklenen neredeyse bu. Yaptığı hatalar hocanın ondan istedikleri ya da maksimumu bu olarak değerlendirilecek, kaprisleri-tripleri başka futbolcuların katlanması gereken maddeler olarak düşünülecek, biz taraftarlar da oley oley oley çekeceğiz. Aksi halde kendimizi dev aynasında görüyor oluruz.

Çevrimiçi Necmi

hocanın acilen kendine çeki düzen vermesi lazım
ikinci devre başlasın ben gs maçı sonrası durumu söylerim size şampiyonmuyuz değilmiyiz die.
gs maçı sonrası herkes söyler iş şimdi söyleyebilmekte. :bandit:
bizim zor maçlarımız zaten lig sonuna sıkışmış bu arada 27-28 haftaya kadar 6-7 puan fark atmamız gerekirki stres olmasın
yoksa işimizi bayağı zorlaştırırız başkalarınada heves veririz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

gs maçı sonrası herkes söyler iş şimdi söyleyebilmekte. :bandit:
bizim zor maçlarımız zaten lig sonuna sıkışmış bu arada 27-28 haftaya kadar 6-7 puan fark atmamız gerekirki stres olmasın
yoksa işimizi bayağı zorlaştırırız başkalarınada heves veririz.

Yine bir bahar günü Dolmabahçe akşamında dumanlı olacak bizim oralar :naughty:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı underworld

sen sanırım maçları izlemiyorsun abou bir forvete göre bayağıda savunma yapıyor kaç top çıkardı savunmadan
şu anda elimizdeki oyuncular içinde savunmaya en çok geleni hangi gözle izliyorsanız artık
birde hücum oyuncusunun savunmaya yaptığı katkı savunmaya gelmesi değildir onun katkısı ilerde top kaptırıldığında
yapacağı presle olur savunmayla hücum arasında ileri geri yapan hiç bir forvet oyuncusundan verim alamazsın kaldıki
 forvet oyuncularından bu beklenmez savunmaya orta saha oyuncuları ve liberolar gelsin açık oyuncularıda bekleri takip etsin kafidir
mesela abou ilk benfica maçıydı hücuma kalkan bekin arkasından depar atıp son anda yetişip indirmişti burdanda sarı yemişti
hatırlıyormusun Babelde bekini takip ediyormuş bir kanat oyuncusundan fazlaca bir şey bekleme zaten onların bizim kutuya girmesi tehlikelidir.
4 savunmacı ve iki orta saha yeterlidir savunma için bir orta saha iki kanat ve forvetin aslında gelmemesi gerekir sen şampiyonluğa
oynayan bir ekipsin on kişiyle savunma yapamazsın bütün hücum oyuncularını düşürürsün oyundan bizdede o saydığın isimler yeterince savunmaya geliyor zaten abou daha akşam savunmadan bir top çıkardı nasıl seyrediyorsunuz maçları ne bekliyorsunuz stoperler kadar
savunmamı yapacaklar :alala:
Böyle diyenlere paşa ve antep maçını güncel olduğu için tekrar izlenmesini tavsiye ediyorum.
Avrupa için dernirse de içerideki 1-1 kaldığımız kiew maçının ikinci yarını izlenmesini öneriyorum.

Her topu alanın bizim yari sahaya kadar elini kolunu sallayarak girmesinden,  rakip forvetlerin bize karşı kral olmasından bıktım.

Koskoca real bile Ronaldo nun defasınsif zafiyetini  kapatmak için 3 lu sert orta saha ile oynuyor. (Casemiro, kroos, modric)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Günaydın forumun tutarlı arka abileri ve arkadaşları Quaresma eleştiriyoruz,yanlışı çok diyoruz, takıma zarar veriyor bu adam diyoruz; Başlıyorlar Oğuzhan daha derbi aldırsın vesaire diye giriyorlar....
Çok övdüğünüz Quaresma hangi derbiyi aldırdı, penaltı attı diye büyük maç aldırmış mı oluyor ?
Bir de tanınıyor, forması çok satılıyormuş tamam iyide sürekli oynamak zorunda mı ?
Icraat yapıyor mu yok, Karijma eleştirirken Oğuzhanı gömmek saçmaklık yanlışını kapatmaya çalışmayın

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın forumun tutarlı arka abileri ve arkadaşları Quaresma eleştiriyoruz,yanlışı çok diyoruz, takıma zarar veriyor bu adam diyoruz; Başlıyorlar Oğuzhan daha derbi aldırsın vesaire diye giriyorlar....
Çok övdüğünüz Quaresma hangi derbiyi aldırdı, penaltı attı diye büyük maç aldırmış mı oluyor ?
Bir de tanınıyor, forması çok satılıyormuş tamam iyide sürekli oynamak zorunda mı ?
Icraat yapıyor mu yok, Karijma eleştirirken Oğuzhanı gömmek saçmaklık yanlışını kapatmaya çalışmayın
Evet mehmet ali haklisin, iki konu birbirine girdi.

Iki konuyu birbirine sokan oguzhan zaten.

Quaresmadan saha ici beklentisi olan varsa gelsin yazsin forumda zaten, ondan beklenti baska butun sampiyonlar ligi macerasi boyunca da iyi tanitim yapti.

Oguzhan kendi tavirlari canak tutuyor, gidip ona buna atarlanirsa, herkese el kol yaparsa ben ona derim cik iki tane derbi al. Oguzhan kac senedir besiktasta iki tane derbiye adini yazdirmis mi?

Tribunlere el isareti yapmakla maystro olunmuyor.

Bugun sokakta futbol oynayan cocuklara bakin butun kucuk besiktasli cocuklar gol atinca quaresma diye bagiriyordur. Gslisi sinayder diye bagiriyordur yada bruma, fbli fan porsuk diye bagiriyordur.
Hic bir tane kucuk besiktasli gol atinca cenk atti cenk, diye bagirip gol sevinci yasamiyordur. Boyle futbolcular kucuk cocuklari besiktasli yapar.
Bu gidince baska bir ariza gelecek, bu tarz sonuk yildizlar alinacak

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Günaydınlar,

Az önce Lucas Lima haberleri okudum, yalansa bile çok güzel be.
Bu adam gelirse son yılların en iyi transferi olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@mylife1903 abi günaydın  :evillol: yahu iyide ben orasında değilim işin, saha içini konuşuyorum abi, oynayan oyuncudan beklentim neden olmasın ? Bu herif iş yapmayacaksa neden oynuyor, oynayan her oyuncudan yeteneğine göre beklentim var benim. Oğuzhan geçen sene epey iyi oynadı, içerideki ve dışarıdaki Gs maçlarında iyiydi, Fener derbisinde de törenin önüne yuvarladı gol öncesi pasını hatırlaman lazım. Quaresma'dan çok daha fazla büyük ve normal maç aldırmıştır. Bu sezon hiç beğenmiyorum, hiç etkili değil kabul ediyorum.  Quaresma denilen adam daha rezil, topu ona bırakmak, ondan medet ummak daha da rezil bir şey bence, En çok kızdığım Şenol güneş burada, bir takımda Cenkle Quaresma kanat olursa fazla bir şey beklemek anlamsız.
@mylife1903 dediklerinde haklısın sadece tanınabilirliği artırır Quaresma denilen adam, o yüzden çok fazla süre almasına gerek yok yedek kulübesinde otursun.

Çevrimdışı Mehmet K

Günaydın değerli Beşiktaşlı kardeşlerim.

Gökhan Gönül'ü nasıl buluyorsunuz son maçlarda mücadele ve hırsı takdire şayan gerçekten.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Benficalı Celis kimdir, kimlerdendir, et midir balık mıdır?
bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 abi günaydın  :evillol: yahu iyide ben orasında değilim işin, saha içini konuşuyorum abi, oynayan oyuncudan beklentim neden olmasın ? Bu herif iş yapmayacaksa neden oynuyor, oynayan her oyuncudan yeteneğine göre beklentim var benim. Oğuzhan geçen sene epey iyi oynadı, içerideki ve dışarıdaki Gs maçlarında iyiydi, Fener derbisinde de törenin önüne yuvarladı gol öncesi pasını hatırlaman lazım. Quaresma'dan çok daha fazla büyük ve normal maç aldırmıştır. Bu sezon hiç beğenmiyorum, hiç etkili değil kabul ediyorum.  Quaresma denilen adam daha rezil, topu ona bırakmak, ondan medet ummak daha da rezil bir şey bence, En çok kızdığım Şenol güneş burada, bir takımda Cenkle Quaresma kanat olursa fazla bir şey beklemek anlamsız.
@mylife1903 dediklerinde haklısın sadece tanınabilirliği artırır Quaresma denilen adam, o yüzden çok fazla süre almasına gerek yok yedek kulübesinde otursun.
Iste hoca oynatiyor, hoca formsuz. Transfer basligina girisi yaptik da hocayi unutmamak lazim. Quaresma maksimum katkisini yapti daha da bisi yapamaz bence. Oguzhan ise maksimumunu veremedi daha.
Bu kafa yapisiyla bir katki da veremez.

Bu sistemle hoca oynamaya devam ederse cok zorlaniriZ.
Devre arasinda ucluye donsun bence ya da baska bisi denesin. Ortasahayi kalabalik tutmak lazim, biz ortasahayi kaybediyoruz.
Hocanin tercihleri kadar mac onu analizleri de yanlis. Antep maclarini iyi analiz etse sola koyardi becki ortasahaya da tolgay yerine nejipjani en basit iki hamle ile eli yuzu duzgun bir takim cikardi sahaya. 2 oyuncu degisiklik hakki da cepte kalirdi.

Ha saha icinde quaresma dahil zaten formda oyuncu yok. Abu sanki son mac kimildadi azicik. Cenk formsuz, olcay yok, quaresma yok, tolgay yok, rodolfo skandal, marselo vasat, tosic git gel yapti ama kagit ustunde, oguzhan gicsuz.

Antep maci ozelinde gg, fabri ve atibanin ustun performansi uc puani aldirdi.

Boyle gitmez. Hoca ve oyuncular kendilerine gelecek

Elimizden kayip gider o kupa, sallana sallana bitirdik ilk yariyi.
Ayni 101. Yildaki gibi ilkyari zar zor kazandik maclari ama ikinci yari operasyonla beraber inanilmaz bir dusus baslamisti. Cok agir hakem dogramalari oldu ama takimdaki dusus de belli oluyordu. Insallah bir travma daha yasamayiz.

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın değerli Beşiktaşlı kardeşlerim.

Gökhan Gönül'ü nasıl buluyorsunuz son maçlarda mücadele ve hırsı takdire şayan gerçekten.
Gg icin bunlari yazacagim aklima gelmezdi ama son duzlukte mukemmel oynadi, mutis oynadi. Belki @Necmi abinin dedigi gibi kadikoy deplasmaninda gonul imzasini atti besiktasa. Ama asil onemlisi bu performansini surdurebilecek mi? Becke hala daha cok guveniyorum ben

Çevrimdışı tangaz

@mylife1903 insanlar seni anlamıyor dostum, sen ki defalarca quaresma bu saha içinde fazlasını beklemeyin en kral sezonunda 3-5 gol 7-8 asist yapar die defalarca söyledin ama görüyorumki çabuk unutuluyor. türk insanı profilinin yansıması olmuş. çabuk unutmak. @tuncaboylu gelse de hangi ilaçları aldığını sıralasa foruma belki faydalanmak isteyenler çıkar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Iste hoca oynatiyor, hoca formsuz. Transfer basligina girisi yaptik da hocayi unutmamak lazim. Quaresma maksimum katkisini yapti daha da bisi yapamaz bence. Oguzhan ise maksimumunu veremedi daha.
Bu kafa yapisiyla bir katki da veremez.

Bu sistemle hoca oynamaya devam ederse cok zorlaniriZ.
Devre arasinda ucluye donsun bence ya da baska bisi denesin. Ortasahayi kalabalik tutmak lazim, biz ortasahayi kaybediyoruz.
Hocanin tercihleri kadar mac onu analizleri de yanlis. Antep maclarini iyi analiz etse sola koyardi becki ortasahaya da tolgay yerine nejipjani en basit iki hamle ile eli yuzu duzgun bir takim cikardi sahaya. 2 oyuncu degisiklik hakki da cepte kalirdi.

Ha saha icinde quaresma dahil zaten formda oyuncu yok. Abu sanki son mac kimildadi azicik. Cenk formsuz, olcay yok, quaresma yok, tolgay yok, rodolfo skandal, marselo vasat, tosic git gel yapti ama kagit ustunde, oguzhan gicsuz.

Antep maci ozelinde gg, fabri ve atibanin ustun performansi uc puani aldirdi.

Boyle gitmez. Hoca ve oyuncular kendilerine gelecek

Elimizden kayip gider o kupa, sallana sallana bitirdik ilk yariyi.
Ayni 101. Yildaki gibi ilkyari zar zor kazandik maclari ama ikinci yari operasyonla beraber inanilmaz bir dusus baslamisti. Cok agir hakem dogramalari oldu ama takimdaki dusus de belli oluyordu. Insallah bir travma daha yasamayiz.

abounun performansını söylemeye dilin varmıyormu :D
antep maçını alan abounun performansıydı. bir gol atıp birde penaltı yaptırdı
yetmiyormu.
dün gece şl maçlarını izledim abounun attığı atmadığı nerdeyse her golde imzası var.
burdaki kiev maçında faulu alan o  burdaki napoli maçında penaltıyı yaptıran o
gerçekten çok iyi performans vermiş
takıma ısındıkça etki gücü artıyor.
takıma gelince ağır trafikten çıktı ve ciddi eksikle mücadele etti hem oyuncuların gelmesi
hemde yeni takviyelerle ikinci yarı bomba gibi giriş yapar. en zor dönemi az kayıpla geçmekte
bence başarı. ligin son maçları mental olarak yoruldu takım fiziki yorgunluk yoktu.
şl maçları zor geldi hocanın demesine göre takımıda şl maçlarına yönlendirmiş ligi hiç
önemsemediler. Genede iyi getirmişler zaten ligde yaptığı oyuncu değişiklikleriyle hoca bunu belli ediyordu
fener deplasmanını bile önemsemedi. Ben ilk yarı düşüşü kesinlikle hocaya bağlıyorum ve
ikinci yarı telafi edeceğini düşünüyorum

Çevrimdışı tangaz

Gg icin bunlari yazacagim aklima gelmezdi ama son duzlukte mukemmel oynadi, mutis oynadi. Belki @Necmi abinin dedigi gibi kadikoy deplasmaninda gonul imzasini atti besiktasa. Ama asil onemlisi bu performansini surdurebilecek mi? Becke hala daha cok guveniyorum ben

bence sakatlık yaşamazsa hoca da tutarlı olursa GG.den sağ bek formasını almaması lazım iyi oynuyor bence defansif anlamda, ama şunu söyleyebiliriz hücumcu bek die aldık golü ya da asisti yok gibi birşey sanırım. hücuma katkı veriyor gibi görünüyor ama istatistiğe yansımıyor. beck ise ne zaman sola geçse taş gibi hücumcu bek profili sergiliyor dikkat ettiyseniz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

çok fazla sakatlık imareleri gösteriyor yanlız faul yapıldığında kaburgaları falan tutuyor.
sakatlığı düzeldimi devam ediyormu şüpheye kapılıyorum. Performans olarak bence beckden artısıda eksiside
yok beckde bu sene hücumda daha etkili GG de savunmada aksamıyor süratli iyi kesiyor oynadığı maçlarda
beğendim fener maçından sonra gerçekten Beşiktaşlı oldu

Çevrimdışı MUSTAFA_

abounun performansını söylemeye dilin varmıyormu :D
antep maçını alan abounun performansıydı. bir gol atıp birde penaltı yaptırdı
yetmiyormu.
dün gece şl maçlarını izledim abounun attığı atmadığı nerdeyse her golde imzası var.
burdaki kiev maçında faulu alan o  burdaki napoli maçında penaltıyı yaptıran o
gerçekten çok iyi performans vermiş
takıma ısındıkça etki gücü artıyor.
takıma gelince ağır trafikten çıktı ve ciddi eksikle mücadele etti hem oyuncuların gelmesi
hemde yeni takviyelerle ikinci yarı bomba gibi giriş yapar. en zor dönemi az kayıpla geçmekte
bence başarı. ligin son maçları mental olarak yoruldu takım fiziki yorgunluk yoktu.
şl maçları zor geldi hocanın demesine göre takımıda şl maçlarına yönlendirmiş ligi hiç
önemsemediler. Genede iyi getirmişler zaten ligde yaptığı oyuncu değişiklikleriyle hoca bunu belli ediyordu
fener deplasmanını bile önemsemedi. Ben ilk yarı düşüşü kesinlikle hocaya bağlıyorum ve
ikinci yarı telafi edeceğini düşünüyorum
Uğur Meleke nin Abu üstüne tespiti var. Sorunu mental diyor. Maça golle başladığında Ronaldo gibi oynuyor diyor. Maçta gol atamadığında giderek oyundan düşüyor diyor. Ben dinledikten sonra hak vermeye başladım. Eto'o yu alıp bu konuda da destek olmasını isteyebiliriz

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet K

Abi defanstaki kademeleri çok iyi 3-4 maçtır gördüğüm tek hatası Antep maçında adamını kaçırdı o da gol pozisyonu oldu hatta Şenol hoca çok kızdı o pozisyona.

Çevrimdışı OrhanAker

Babele yıllık 2.5 milyonnn :nerd: nerde yetimin hakkı..bizim bir scout ekibimiz var....

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@mylife1903 insanlar seni anlamıyor dostum, sen ki defalarca quaresma bu saha içinde fazlasını beklemeyin en kral sezonunda 3-5 gol 7-8 asist yapar die defalarca söyledin ama görüyorumki çabuk unutuluyor. türk insanı profilinin yansıması olmuş. çabuk unutmak. @tuncaboylu gelse de hangi ilaçları aldığını sıralasa foruma belki faydalanmak isteyenler çıkar...
Günaydın @tangaz abi ben gayet iyi anladığımı düşünüyorum, sürekli neden oynuyor bu adam peki ? Katkı vermeyecekse, Cenk tosun neden Kanatta ? Hocayı seviyorum ama fahiş hatalar yapıyor maalesef.

Çevrimdışı Mehmet K

bence sakatlık yaşamazsa hoca da tutarlı olursa GG.den sağ bek formasını almaması lazım iyi oynuyor bence defansif anlamda, ama şunu söyleyebiliriz hücumcu bek die aldık golü ya da asisti yok gibi birşey sanırım. hücuma katkı veriyor gibi görünüyor ama istatistiğe yansımıyor. beck ise ne zaman sola geçse taş gibi hücumcu bek profili sergiliyor dikkat ettiyseniz.
Abi içerde ortaları gol yapacak adam yok ki. Cenk yer tutmayı bilmiyor stoperlerin arasına giriyor bekliyor kaç tane pozisyon gördüm ön direğe koşu yapsa gol olacak. Abou desen çok geziyor hoca kanat oynattığı için.

Ben hocanın bu konuda hata yaptığını düşünüyorum. Kanat oynaması gereken kişi Cenk.

Çevrimdışı mylife1903

Abi zaten bence elestirenlerin beklentisi yuksek, karsiligini goremeyince elestiri geliyor. Ben mesela abunun mevkisinde oynayip o parayi alan oyuncudan 25 iyi dagilimli gol arti 5-6 tane de asist katkisi bekliyorum.
Quaresmanin misyonu baska olmali, vodafone reklamlarinda oynatirsin, taraftar seviyor bir suru urununu yapar musteri ayagina taraftari inek gibi sagarsin. Uefa kura cekimine gonderirsin, portekize oyuncu izlemeye gonderirsin mesela metin albayrak sef skat olacagina quaresma izlesin yahu ben hayir demem. Ustelik dil problemi yok.
Genc takimlari calistirtirsin abuk sabuk fjtbolcu eskilerincalistiracagina atiba ile quaresma calistirsin.

Ha benim anladigim yonetimin de boyle bir plani var ve adami baglamak istiyorlar35-36 yasina kadar. Guzel plan.

Ha saha icine gelince de senol gunesin elindeki en formda en guclu oyuncuydu buradan bile transferlerin nasil hatali yapildigi tartisilabilir

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

çok fazla sakatlık imareleri gösteriyor yanlız faul yapıldığında kaburgaları falan tutuyor.
sakatlığı düzeldimi devam ediyormu şüpheye kapılıyorum. Performans olarak bence beckden artısıda eksiside
yok beckde bu sene hücumda daha etkili GG de savunmada aksamıyor süratli iyi kesiyor oynadığı maçlarda
beğendim fener maçından sonra gerçekten Beşiktaşlı oldu
@Necmi abi Gg Kadıköy'de çıkıp kartal gibi oynadı bana yeterli, bir de Yerine aldıkları adamdan büyük kazık yediler o da olumlu  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@mylife1903 abi neden sürekli oynuyor bu herif neden sana soruyorum ??? her maç 11'de herif. Bursa maçında mıydı neydi yoktu takım güzeldi valla, oynamasın fazla gitsin reklam filminde oynasın, sosyal sorumluluk projelerine katılsın vesaire ne halt yapıyorsa, oynadığı zaman mahvediyor. Kayseri maçında oynamadı, takım çok iyi top oynamıştı sezondaki en etkili topumuzu oynamıştık.

Etiketler: