2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12342102 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Herzaman söylüyorum; Quaresma dünya üzerinde en çok nefret edilen insandır. Abartı değil :) Bir milliyetçinin Apo'dan, bir yahudinin hitlerden nefret ettiğinden daha çok nefret eder bazı insanlar Quaresma'dan. Evet çünkü doğru, Quaresma sevmeyenleri için inanılmaz derecede antipatiktir. Onun bir gülüşü bile, en ufak bir mimiği, jesti bile içlerini gıcıklandırmaya yeter. Eh nefret böyle birşeydir zaten :)

Buyüzden boşverin, salın gitsin. Yerin dibine sokup sokup çıkarsınlar, deşarj olsunlar :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kesinlikle bu senenin en iyi oyununu Bursa maçında çıkardık. Göremiyorsan neyi yediğin ya da yemediğinin bir önemi yok benim için. Tutarlılık konusunda mutlak eksikliği, İsmail'i "sporcu değil o"  kisvesiyle öldürene kadar döverek, Quaresma'yı da "dünya markası" kisvesi altında eleştiriden saklayarak, sen yaşıyorsun. Tutarlı olmalısın bence.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Evet berat zaten yilin bidonu olmasa besiktasta oynamazdi adam kankisinin yaninda oynardi.
Disiplinli oynasa interde kalirdi

Hangi oyuncuyu bekliyorsunuz besiktasa, ronaldo mu gelsin messi gelsin

Bunun arizasi bu

Oguzhanin arizasi olmasa arsenal gonderir miydi?

Aliyorsunuz adamlari eksik yerlerinden vuruyorsunuz

Atiba sut atsa azicik agresif olsa besiktasta mi oynardi, bir akilli biz miyiz

Bu abubakar az bitirici olsa pingi dusuk olsa porto sana birakir miydi?

Sen 10 tane elek var en altindasin elenenlero topluyorsun, sonra gidip elekten gecenleri elestiriyorsun.
Bugün kısmende olsa bir yorumuna katılıyorum abi

Çevrimdışı mylife1903

Oğuzhan'a takmışsın sen abi :D. Quaresma gittiği her takımda hayal kırıklığı-balon transfer olmuş ama şu argüman bir türlü literatürünüzden çıkmadı. Vaad ettiği potansiyel gerçek olamadıktan sonra isterse evrenler arası transfer yapsın ne faydası var. Şu nüans önemli. Saha katkısı>marka değer. Quaresma'nın bilinir bir insan olması onu takımda diğer oyuncuların önüne geçirmez, geçirmemeli, geçirilmemesi lazım. Aksi halde hiçbir adaletten bahsedemeyiz. Ayrıca Quaresma'nın vukuatlarına kimse yetişemez. Çok ayrılıkçı davranıyorsun.
Ben oguZhana takmis degilim tutarsiz elestiri var ve topa girdim tosic gibi kayarak.
Marka degeri bizim icin muhim. Saha katkisini geciceksiniz. Siz yukselen deger bilinen marka olmak istiyorsaniz kiev macindaki hakemlerle karsilasmak istemiyorsaniz vodafone gibi sponsor istiyorsaniz quaresma gibi heriflere katlanacaksiniz.
Quaresma hayal kirikligi yaratmis barselona inter chelseAde bizim 3-4 tik ustumuz portoda iyi oynamis 258 tik ustumuz barselonada interde chelseade olmamis, evet.
Yeri gelecek 10 tNe futbolcu bu marka futbolcularin kaprisini cekecek, gotunu temizleyecek bugun quaresma yarin baskasi.
Kendinizi dev aynasinda gormeyi birakin

Tek kriter futbolcu verebileceginin maksimumunu veriyor mudur, vermiyor mudur?
Sahada guclu mu, degil mi

Senin oguzhan osuruk gibj sut atiyor, birbucuk metre boylu futbolcu yaninda kosunca yere dusuyor

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma konusu ciddi anlamda sadizme dönmüş.Cidden mesajları okudukça adamı savunasım geliyor.
Tutarsizlik olunca cift daldim

Çevrimdışı Orhan

bir şeyi yazmaya unutmuşum ozi sadece quaresmaya pas vermemezlik etmiyor
dün en az dört müsait pozisyonda abouya vermedi döndü arkasını geri oynadı verse abou kaptırıp
gidecek kaleciyle karşı karşıya kalacak Ozi fazla kalktı oyun içinde adam seçiyor müsait olması önemli değil istediğine veriyor istemediğine
vermiyor @Yunus Emre Dökmeci  quaresma gözlükleri olduğu için sadece onu görüyor ama ben hepsini görüyorum
birde tilki gibi kurnaz dikkat edin istemediği adama pası o kadar pis durumlarda veriyorki oyuncunun o pası kaptıracağı belli.
ozi olmadan kendini olmuş  sanıyor oynarsa takıma katkısı büyük ama bu şekliyle oda takıma zararı dokunan oyunculardan biri
bence büyük ihtimal şenol hoca gerekeni yapacaktır.
Abi bayadır belli oluyor o durum. Geçen @tangaz  abi de yazmıştı adam seçtiğine dair birşeyler.  Quaresmanın ilk sene Almedia yı seçtiği pozisyonlar vardı pektemeği terse düşürüp. Aynı seyleri Oğuzhan yapıyor artık.Ben konuşularak düzeleceğini sanmıyorum takımda gruplaşmalar da var belli oluyor. Oğuzhan'a tekrar 15 li bir rakam gelirse daha beklemeyelim bence.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çok tutarlısın gerçekten

Çevrimdışı alimm

Bu kadar Basit yani

Hocasını ezip geçmek ?

Hoca diyor ki ben tahtaya Cenki yazdım , Hata Cenkte diyor

Burada Oğuzhan Hocasını Çiğnedi ezdi geçti bu kadar basit yani bu durum oyle mi ?

Soyunma odasinda Hoca Penaltıyı Cenk atacak diyor , Macta penaltı olunca sen gidip Topu penaltıyı atacak olab arkadaşının elinden alacaksin , iyi oyununu Golle suslemek istedi bu kadar basit yani öyle mi ? @alimm
hoca dedi ya ben tahtaya cenk'in ismini yazdım sahada tüm sorumluluk ona aittir diye... bu durumda oğuzhan nasıl hocayı ezmiş oluyorrr....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı mylife1903

Oğuzhan gitsinde harcanmasın bir an önce abi Karijma kalsın marka çünkü o çünkü herkes formasına karijma yazdırıyor. Quaresma Quaresma oley oley
Oguzhan bel olsam dun ilk ucakla amsterdama donmustu zaten.
Karijma kalsin oyun olarak bekleneni verememis olabilir ki adamin maksimimu bu, oguzhan gibi hocasina cenke falan artislik yapmiyor. O oguzhani bir kistirirsam tribunde falan cok fena sesimi duyacak herkese bir el kol yapmalar falan, sen kimsin oguzhan yaaa

Çevrimdışı Orhan

Hadi İsmail konusunda artık çıldırmıstık adam cidden futbolcu değildi. Ama bu durum biraz daha farklı abi dalga konusu yapılmaya çalışılıyor.

Çevrimdışı Necmi

Dediğin adam yazdığın bütün kulüplerden yaptığı disiplinsizlikler yüzünden yollandı zaten. Yılın bidonu da olmayı başarmıştı. Transfer olduğu kulüpler kendisinden kurtulma yoluna girdi hep hatırlatayım.
meloda yılın bidonu olmuştu değilmi bu gelip burda katkı veren bir oyuncu olmadığını göstermez
quaresma sevene saygı gösteririm @Yunus Emre Dökmeci  hariç onu dövesim geliyor.
ben quaresmayı severim eleştirirken nefret etmiyorum ama takıma zarar veren kim olursa bunu gördüğümde eleştiririm.
bu başlık kapanana kadar oyuncuları eleştirmekte serbest herkes ama futbol başlığı açıldığında oyuncuya gömene gömerim :bandit:

Çevrimdışı Berat

'Marka değerimizi' öyle bir seviyeye getirdi ki sormayın. Artık bütün Portekizliler Beşiktaşlı olmak istiyor. Senin bahsettiğin konunun içi boş keza marka kulüpler artık böyle insanlara tahammül göstermiyor. Takıma uyum gösteren profesyonel futbolcuları tercih ediyorlar, takımı eksik bırakanları değil. @mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

hoca dedi ya ben tahtaya cenk'in ismini yazdım sahada tüm sorumluluk ona aittir diye... bu durumda oğuzhan nasıl hocayı ezmiş oluyorrr....
Yok artik. Oguzhan efendi gelip topu cenkin elinden aliyor, cenk zaten dusunuyor buna topu vermezsem bu istedigine pas veriyor ostemedigine vermiyor, en iyisi bulasmayim atsin penaltiyi, diyor oguzhan sadece hocayi degil takim arkadasini da eZmis oluyor.

Çevrimdışı Orhan

Herzaman söylüyorum; Quaresma dünya üzerinde en çok nefret edilen insandır. Abartı değil :) Bir milliyetçinin Apo'dan, bir yahudinin hitlerden nefret ettiğinden daha çok nefret eder bazı insanlar Quaresma'dan. Evet çünkü doğru, Quaresma sevmeyenleri için inanılmaz derecede antipatiktir. Onun bir gülüşü bile, en ufak bir mimiği, jesti bile içlerini gıcıklandırmaya yeter. Eh nefret böyle birşeydir zaten :)

Buyüzden boşverin, salın gitsin. Yerin dibine sokup sokup çıkarsınlar, deşarj olsunlar :)
:claps: :claps: :D

Çevrimdışı 38life

Quaresma'yı konuştuklarının 30da 1'i kadar Bruma'nın attığı yumrukları De Jong'un tekmelerini verilmeyen kırmızı kartları konuşmuyorlar :)

Eh ne dedik; nefret böyle birşey :)

Çevrimdışı mylife1903

'Marka değerimizi' öyle bir seviyeye getirdi ki sormayın. Artık bütün Portekizliler Beşiktaşlı olmak istiyor. Senin bahsettiğin konunun içi boş keza marka kulüpler artık böyle insanlara tahammül göstermiyor. Takıma uyum gösteren profesyonel futbolcuları tercih ediyorlar, takımı eksik bırakanları değil. @mylife1903
Marka derken iki ornek ver berat,

Çevrimdışı Mehmet K

Yahu beyler sevdiğiniz oyuncuyu öveceğiz diye başka bir Beşiktaş oyuncusunu yeriyorsunuz şu yaptığınız zarar vermekten başka bişey yapmıyor. İkisi de bizim futbolcumuz gününde olurlarsa ikisi de maç aldırır, şapka çıkarttırır. Şu muhabbeti kapatabilir miyiz artık?

Çevrimdışı Orhan

Bence hoca konuyu profesyonelce geçiştiriyor. Verilecek en güzel cevabı vermiş orada.

Çevrimdışı Orhan_

Ben oguZhana takmis degilim tutarsiz elestiri var ve topa girdim tosic gibi kayarak.
Marka degeri bizim icin muhim. Saha katkisini geciceksiniz. Siz yukselen deger bilinen marka olmak istiyorsaniz kiev macindaki hakemlerle karsilasmak istemiyorsaniz vodafone gibi sponsor istiyorsaniz quaresma gibi heriflere katlanacaksiniz.
Quaresma hayal kirikligi yaratmis barselona inter chelseAde bizim 3-4 tik ustumuz portoda iyi oynamis 258 tik ustumuz barselonada interde chelseade olmamis, evet.
Yeri gelecek 10 tNe futbolcu bu marka futbolcularin kaprisini cekecek, gotunu temizleyecek bugun quaresma yarin baskasi.
Kendinizi dev aynasinda gormeyi birakin

Tek kriter futbolcu verebileceginin maksimumunu veriyor mudur, vermiyor mudur?
Sahada guclu mu, degil mi

Senin oguzhan osuruk gibj sut atiyor, birbucuk metre boylu futbolcu yaninda kosunca yere dusuyor

Kendimizi dev aynasında görmeyelim haklısın burada ama senin yaptığın bu değil. Sen Quaresma'yı dev zannediyorsun. Bizim vodafone ile anlaşmamız esnasında hangi oyuncularımız vardı?  Quaresma'yı almış mıydık?

Saha da verebileceğinin maksimumunu vermiyor. Sorun yetenek değil çünkü mental! Bu kadar basiretsiz oynayan birinin kaprislerini de hiçbir futbolcu çekmek zorunda değil!.

Çevrimdışı mylife1903

Hayır bir de bunu tam tersiymiş gibi her şeyin önüne koyuyorlar. Barcelona'ya gitmişmiş. Gitmiş de oynayıp katkı mı vermiş? İspanyayı İngiltereyi mi sallamış oynadığı oyunla. Hiçbiri. Olmamış, takım oyununu bozan bir oyuncu.
Ispanyayi ingiltereyi sallamis bir oyuncu gostersene bana turkiye liginde

Çevrimdışı Necmi

Abi bayadır belli oluyor o durum. Geçen @tangaz  abi de yazmıştı adam seçtiğine dair birşeyler.  Quaresmanın ilk sene Almedia yı seçtiği pozisyonlar vardı pektemeği terse düşürüp. Aynı seyleri Oğuzhan yapıyor artık.Ben konuşularak düzeleceğini sanmıyorum takımda gruplaşmalar da var belli oluyor. Oğuzhan'a tekrar 15 li bir rakam gelirse daha beklemeyelim bence.
takımda gruplaşma yok olmayan şeyleri dile getirmeyelim bu yanlış @Orhan
kişisel kalkışmalar var. ozi grupsa kiminle grup sence olması gereken adamla tartıştı önümüzde
cenkden bahsediyorum. hiçte öyle bir şey yok sen gol sevinçlerine galibiyet sevinçlerine bir bak
istersen olmadığını görürsün. zaman zaman takım reaksiyon gösterir bazı oyunculara ders vermek
için toplu tepki gösterir akşamki oziye yapılanda buydu. Bu gruplaşma demek değildir. O başka bir beladır
adını bile dillendirmeyin taraftar tribünde böyle bir şeyi hissederse bütün takımı yer emin ol

Çevrimdışı Berat

Marka derken iki ornek ver berat,

Trivela,rabona ve kırmızı kart.

meloda yılın bidonu olmuştu değilmi bu gelip burda katkı veren bir oyuncu olmadığını göstermez
quaresma sevene saygı gösteririm @Yunus Emre Dökmeci  hariç onu dövesim geliyor.
ben quaresmayı severim eleştirirken nefret etmiyorum ama takıma zarar veren kim olursa bunu gördüğümde eleştiririm.
bu başlık kapanana kadar oyuncuları eleştirmekte serbest herkes ama futbol başlığı açıldığında oyuncuya gömene gömerim :bandit:

Ben artık kabullendim en son gördüğün gibi yaptıklarına da hiçbir şey demedim, kanıksamıyorum artık. Mylife1903'ün orda oynadı, burda oynadı argümanına karşı verdiğim argümanlardan bir tanesiydi bidon konusu. Oralarda yaptığı katkılar malum.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 02:03:51 Berat ]

Çevrimdışı mylife1903

Kesinlikle bu senenin en iyi oyununu Bursa maçında çıkardık. Göremiyorsan neyi yediğin ya da yemediğinin bir önemi yok benim için. Tutarlılık konusunda mutlak eksikliği, İsmail'i "sporcu değil o"  kisvesiyle öldürene kadar döverek, Quaresma'yı da "dünya markası" kisvesi altında eleştiriden saklayarak, sen yaşıyorsun. Tutarlı olmalısın bence.
Ismaile sporcu degil, degil futbolcu degil dedim. Hakliyim o konuda. Quaresma begen begenme kardesim besiktastan daha cok taninan bilinen bir markadir. Azicik yurtdisina cikinca bizim besiktasi bilenden cok quaresmayi bilene rastlarsin hatta turkiyenin haritadi yerinden cok quaresmanin forma numarasini bilen bulursun

Bursa macindaki oyunu begendiysen de hayirlis isler

Çevrimdışı mylife1903

:alala:  ciddi ciddi yazdınmı bunu ne demek ben bile anladım yani anlayışı kıt birimiyim :bandit:
ben bile anladıysam sorun yok herkes anlamıştır :alala:
Maksadini asan bir tabir olmus, kandirildim, montaj. T9 abi

O anlamda yazmamistim ama dikkatini o noktaya cekmek icin kullanmistim ifadeyi, gene de basarili

Çevrimdışı Necmi

Quaresma'yı konuştuklarının 30da 1'i kadar Bruma'nın attığı yumrukları De Jong'un tekmelerini verilmeyen kırmızı kartları konuşmuyorlar :)

Eh ne dedik; nefret böyle birşey :)
onlar Beşiktaşın oyuncusu değil burda konuşanın başına gelecek şey moderasyon olur @38life

Etiketler: