2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12344957 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Dene bakalim aci cikartmayi, aci cikartirken kullanacagin futbolcu abu mu yahu, adama gulerler

Ahahahaa ne kadar fazla yanlış anlıyorsun abi sen. Cidden trajikomik. Ben acıyı senin tutarsızlığın üzerinden çıkartacağım. Çünkü ikisininde CL performansları azımsanamaz! Ama biri nedense senin tarafından baya bir gömüldü. Benim iki futbolcu ile ilgili görüşlerim zaten kayıtlarda. Doğru anlaman dileğiyle!

Çevrimdışı Mehmet K

ya allahtan abou üst seviye performans gösterdi resmen maçı aldıda
onu gömmekten kurtardık birilerinin gömülmesi lazım zaten bunu önceden sezinledim
o nedenle kimse gömmeden quaresmayı övdüm sabahtan beri çünkü liste başında o vardı
baskıyı azaltmak için başka oyuncularıda gündeme getirdim eleştiri globalleşsin diye
ne zaman oyuncu değilde takım ve oyun hakkında kişiselleşmeden eleştiri yapacağız
işte o zaman takıma katkı olacak bu
oyuncu peşinde koşarken gerçek boyutu göremiyoruz takımın genel gidişatında bir sıkıntı var
kaynağıda orta saha ama sonuç bütün takımı etkiliyor antep bile orta sahada direnç görmeyince dalga dalga
geldi bu ciddi bir tehlike hücumda yok savunmada yok
Bugün gördüğüm en yapıcı eleştiri bu olsa gerek. Sistemsel sıkıntıların doğmasının sebebini bu seneki son vuruş ve tercihlerdeki kötü seçimler olduğunu düşünüyorum. Gol gelmeyince takım bocalıyor aslında hala çok pozisyona giriyoruz ama bunun yanında daha fazla pozisyon vermeye başladık bunun düzeltilmesi lazım.

Sebebi de takım boyunun gereksiz uzaması bence çünkü hoca stoperler ağır olduğu için geri çekiyor öyle olunca iki bölge arasında bağlantı sıkıntıları ortaya çıkıyor bir de buna geçen seneki dikine oynayan oyuncuların eksilmesi eklenince gördüğümüz durum ortaya çıktı.

Çevrimdışı mylife1903

yıllar evvel bu bizim con benjamin toşşak hocayken ali şen buna sataştı falan bizimkinin büyütmeyeceğini sanmıştı, toşşak gerçekten de toşşaklı bi abimizdi çıldırmıştı resmen buna sokupsokup çıkarırdı her fırsatta psg ile deplasmanda şl maçına gittik pariste hava alanında ilk gördüğü kişileri çevirdi sormaya başladı. "do you know ali şen" dedi önce millet aval aval baktı. ardından ekledi toşşak abimiz " do you know me" hava alanı cooon benjamiiiin toşşakkk toşşaakkk die inledi.

kıssadan hisse dünyada ne bizi ne yerimizi bilmezler bilinirliğimiz olduğunu düşünenler kandırılmış montajlanmış dublajlanmış en hafifinden T9 madurudurlar ;)
Veri fani men in torki, derdi toshak yahu
Oguzhanin isguzarligindan konu nerelere geldi

Reis zaten is nerde bitiyor kulup ciksin aciklasin kimin ne formasi satiliyor.
Roberto carlos kac tane frikik golu atmistir, azdir ama her frikige de bu adam vururdu, cunku bunun o fransaya attigi golden sonra her insan takip etmeye basladi bunun frikiklerini, reklamci yok mu aramizda anlatsin iste.

Çevrimdışı mylife1903

Ahahahaa ne kadar fazla yanlış anlıyorsun abi sen. Cidden trajikomik. Ben acıyı senin tutarsızlığın üzerinden çıkartacağım. Çünkü ikisininde CL performansları azımsanamaz! Ama biri nedense senin tarafından baya bir gömüldü. Benim iki futbolcu ile ilgili görüşlerim zaten kayıtlarda. Doğru anlaman dileğiyle!
10000e yakin
Mesajim var tutarsiz olanlari bir cikart istersen

Çevrimdışı tangaz

Veri fani men in torki, derdi toshak yahu
Oguzhanin isguzarligindan konu nerelere geldi

Reis zaten is nerde bitiyor kulup ciksin aciklasin kimin ne formasi satiliyor.
Roberto carlos kac tane frikik golu atmistir, azdir ama her frikige de bu adam vururdu, cunku bunun o fransaya attigi golden sonra her insan takip etmeye basladi bunun frikiklerini, reklamci yok mu aramizda anlatsin iste.

abi forma kousunda kulüp açıklama yaptı geçen sene böle gomezler sosalar varken de en çok q7 satılıyordu bu sene bakarların olduğu takımda diğerlerinin toplamı = quaresma derse yönetim inanırım. ama forumda inanmayacak çok arkadaş çıkar hatta bizim taraftar almaz biz niye stadda görmüyoruz falan derler. denenmişliği var birazdan görürsün...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

Gommem serbest dedin ya abi
Abuyu ne gommesi ya bildigin kazma forvet adam buyuk takim futbolcu 3 golu var. bugun oguzhan severleri ifsa edecem once quaresma aktarmali, @Serhat Akkaya gelince abunun fatihasini okuruz ilk maca kadar
kendi oyuncularımıza böyle tabirler kullanmıyoruz eleştirebilirsin ama yakıştırma yapamazsın.
@mylife1903  çöp kazma vs gibi tabirler burda anında infaz demektir acımam :bandit:

Çevrimdışı Orhan_

10000e yakin
Mesajim var tutarsiz olanlari bir cikart istersen

Üstüme iyilik sağlık. Ne diye oturup okuyayım senin 10000000 tane mesajını. Bu 1 saatlik süreçte benim için yeterli veri var zaten. Abou, Quaresma, İsmail (bunu daha önce de yazmıştım gariptir ki yine tutarlılık üzerinden dönmüştü tartışma)...

Çevrimdışı Orhan_

Besiktasin bilinirligini savunamazsin zateb, bilinmiyor kardesim bilinmiyor.
Bizim icin en buyuk takim ama gavurun ulkesinde be me bitti

Turkiyenin durumu gibi kimsenin bir tarafinda degilsin, kendi kendine gelin guvey olursun ancak.

Cin neden para saciyor futbolculara, marka degeri icin.

Insan yonetmeyi bilmek lazim ilerleyip gelisebilmek icin

Yine aynı şey. Bu sefer de "Beşiktaş'ın bilinirliği"...

Çevrimdışı tangaz

hocanın acilen kendine çeki düzen vermesi lazım
ikinci devre başlasın ben gs maçı sonrası durumu söylerim size şampiyonmuyuz değilmiyiz die.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

kendi oyuncularımıza böyle tabirler kullanmıyoruz eleştirebilirsin ama yakıştırma yapamazsın.
@mylife1903  çöp kazma vs gibi tabirler burda anında infaz demektir acımam :bandit:
Bu transfer seZonunda gomum sonra acimam gomerim demedin mi @Necmi abi
Kazma kotu tabir degil yahu, takoz recep vardi mesela bizim simdi takoz abu desek olmaz mi?

Çevrimdışı tangaz

Kazma kotu tabir degil yahu, takoz recep vardi mesela bizim simdi takoz abu desek olmaz mi?

dedi walla transfer sezonunda gönlünüze göre gömün atış serbest olacak demişti ben hatırlıyorum  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Yine aynı şey. Bu sefer de "Beşiktaş'ın bilinirliği"...
Ayni sey cunku gercek
Senin begenmedigin karijma markasi dunyada besiktas markasindan daha degerli
Gucune gidebilir, gerceklerle yuzles gec olmadan

Çevrimdışı mylife1903

Üstüme iyilik sağlık. Ne diye oturup okuyayım senin 10000000 tane mesajını. Bu 1 saatlik süreçte benim için yeterli veri var zaten. Abou, Quaresma, İsmail (bunu daha önce de yazmıştım gariptir ki yine tutarlılık üzerinden dönmüştü tartışma)...
Al o verileri kullan bir cikarim yap, yapabiliyorsan
Abu, quaresma, ismail verileri

Bu forumda da kimse sorsan objektif ve tutarli oldugumu soyler sana

Bir saatlik veri

Çevrimdışı tangaz

Ayni sey cunku gercek

gene tarih sayfalarında yolculuğa çıkarayım sizi 2011de bu d.kiev bizi 4leyip elediği gün q7 kırmızı görmüştü kievin uzatmalı eski emektar hocası vardı maç sonu bizi dörtlemişler quaresma kırmızı ile atılmış ve kötü oynamış. adam basın toplantısı bitiminde son olarak şunu söylemek isterim quaresma durdurulması imkansız bir futbolcu demişti. beşiktaş dememişti quaresma demişti...

Çevrimdışı tangaz

zorumuza gitse de burası bir 3.dünya ülkesi bizde şl.de istenmeyen dışlanan hatta ayak oyunları ile kolayca ekarte edilen şutlanan bir ortadoğu takımıyız. bilinirliğimiz al ain'den hallice...

Çevrimdışı Necmi

abi forma kousunda kulüp açıklama yaptı geçen sene böle gomezler sosalar varken de en çok q7 satılıyordu bu sene bakarların olduğu takımda diğerlerinin toplamı = quaresma derse yönetim inanırım. ama forumda inanmayacak çok arkadaş çıkar hatta bizim taraftar almaz biz niye stadda görmüyoruz falan derler. denenmişliği var birazdan görürsün...
bir tane bile quaresma forması görmedim bu güne kadar :bandit:
bir tarafımızdan sıkmıyoruz stada maça giden koysun buraya quaresma formalarının resmini
beni yalanlasın kulüp ya salladı yada şimdi en fazla quaresma forması satılıyor demek 10 tane satıldıysa başka isimli forma satılmadıysa
en fazla olur zaten kaldıki kartal yuvalarında isimli forma satılmıyorki :alala:
Ben nenden görmüyorum bu formaları ha eğer tsortları diyorlarsa doğru demişlerdir
quaresma yok sattı.
burda böyle derler deyip sallamayacaksın kanıdını koyacaksın ortaya iddia edenler koyacak staddan quaresma formalarının resimlerini
göreceğiz biz koyamıyoruz olmayan şeyin nesini koyacağız yokki. geçenlerde sırf bu yüzden iski açığın tamamını dolaştım elde telefon quaresma forması resmi çekeyim aha işte bu kadar diyeyim diye çekecek forma bulamadım. o stada her maç 30-35 bin kişi giriyor çıksın söylesinler
çeksinler fotoları yayınlayalım burda
yok vaz geçtim interneti dolaşın gerek staddan gerek ağaçlı yoldan olsun köyiçinden olsun bir sürü foto var hadi hodri meydan bulun o formaları
stada gitmeyede zahmet etmeyin nerdeymiş bu çok satan formalar :alala:

Çevrimdışı Orhan_

Ayni sey cunku gercek

Quaresma defans diyorum, İngiltere İspanya diyorsun. Quaresma bencil diyorum, marka değeri diyorsun. Saha içi katkı>marka değer diyorum, Real Madrid diyorsun.  Şampiyonlar Ligi Abou diyorum, bilinirlilik diyorsun. Ne sorarsam sorayım hep aynı şey. Başka sığınak yok çünkü. Ayrıca Beşiktaş'ın marka değerinden nasıl daha değerli olabilir ki Quaresma? Bu hangi ölçeklerle yapılmış bir karşılaştırma? Ama dediğim gibi elde başka argüman olmayınca bu tip şeyler bile söylenebiliyor.

Çevrimdışı Necmi

işine geldiği gibi anlama derim burda hiç bir zaman oyuncularımıza hakaret etmenin
müsadesi olmaz gömmeyi hakaret olarakmı algılıyorsun ben eleştiri olarak anlıyorum
transfer dönemi takımın oyuncuların eksikleri tartışılır yeterli yetersiz olmaları konuşulur
eleştiri yapılır sizin yaptığınız gibi dere geçerken değil konuşacaksan eleştireceksen şimdi yapacaksın
bu başlık kapandığında mevcut olan kadromuza tam destek sonuçta o kadro bizi bir yerlere götürecek yada götürmeyecek
gömmenin manası yok sonuna kadar destek tam destek. sonra sezon biter alkışlarız yada eleştiririz. @mylife1903
ama hakaret asla yakıştırmanın sana göresi bana göresi yok

Çevrimdışı Necmi

uzun aramalar sonucu bir tane buldum quaresma forması :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Bir saatlik veri
tutarlılığını teyit edebilirimde objektiflik konusu biraz tartışmaya açık :alala:

Çevrimdışı Necmi

Quaresma defans diyorum, İngiltere İspanya diyorsun. Quaresma bencil diyorum, marka değeri diyorsun. Saha içi katkı>marka değer diyorum, Real Madrid diyorsun.  Şampiyonlar Ligi Abou diyorum, bilinirlilik diyorsun. Ne sorarsam sorayım hep aynı şey. Başka sığınak yok çünkü. Ayrıca Beşiktaş'ın marka değerinden nasıl daha değerli olabilir ki Quaresma? Bu hangi ölçeklerle yapılmış bir karşılaştırma? Ama dediğim gibi elde başka argüman olmayınca bu tip şeyler bile söylenebiliyor.
marka bilinirliği kesinlikle daha yüksektir kabul edelim bunu kendimizi dev aynasında görmeyelim bence
senin marka değerin senin liginin değeriyle ölçülür ligimiz neki biz ne olalım öyle değilmi.

Çevrimdışı Orhan_

Bir saatlik veri

O verilerle bir sonuca varalı çok oldu. Bana sorsalar ""bu konu özelinde" senin için tutarlı dememin imkanı yok çünkü değilsin.

Çevrimdışı Necmi

zorumuza gitse de burası bir 3.dünya ülkesi bizde şl.de istenmeyen dışlanan hatta ayak oyunları ile kolayca ekarte edilen şutlanan bir ortadoğu takımıyız. bilinirliğimiz al ain'den hallice...
zaten sıkıntı hep burda ya insanlar kendisini dev aynasında görüyor bu bütün
düşünce yapılarını belirliyor. senin ismi marka olan kulüplerle aşık atabilmek için bayağı bir yol
katetmen lazım bu bile yetmez aslında seninle birlikte ülkeninde kat edecek uzun yolu var.
şimdi realin üstünde marka değeri olan bir oyuncu varmı yada barçanın ama Beşiktaş konu olduğunda
şu anda 50 tane isim sayabilirim herhalde Beşiktaşdan daha tanınır olan

Çevrimdışı 'TaNeR'

Eee o zaman marka değeri güya yüksekse kendini takımın/Beşiktaş'ın üstünde görüp dokunmazlığı mı olacak, oyunda kaprislerini bencilliğini görmemezlikten mi geleceğiz?
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 03:35:08 'TaNeR' ]
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Orhan_

marka bilinirliği kesinlikle daha yüksektir kabul edelim bunu kendimizi dev aynasında görmeyelim bence
senin marka değerin senin liginin değeriyle ölçülür ligimiz neki biz ne olalım öyle değilmi.

Marka bilinirliği neye göre daha yüksektir? Neye istinaden yazdın bunu?

Etiketler: