2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12336089 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Q7 ile 2 + 1 uzatiyiruz ua mis gibi revizyon.
Artık yıl başı hediyesi (sir metin Albayrak)
Acaba muhtemel talipleri için bir satış stratejisi midir diye aklıma geliyor. Öteki türlü sözleşmesi otomatik uzayacak biri için garip geldi bana.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lig Tv Olaylari Cok yakim cekim yapmış

Penaltı karari sonrasi Q7 topu alip Cenke veriyor , Cenk topu aliyor ve penalti noktasina Yürüyor o sirada Ozi gelip Cenke birseyler söylüyor ve Cenkte topu Oziye birakiyor

Bunu gören Q7 Ozinin yanina gidip Neden Cenke birakmiyorsun diye tepki gosteriyor Ozi ben kullanicam diyor Sonra Q7 Cenkin yanina Gidip neden Topu Ona birakiyorsun diye sitem ediyor.

Takim adina iyi şeyler degil bunlar...

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gokhan-

@Mehmet57 Mesa ile Atiba'nın değil İniesta'nın yerini doldurursun  :evillol:

Değeri 9 milyon € olarak gözüküyor, Atiba'dan ziyade Sosa'nın yaptıklarını yapar gibi duruyor, zehiri güzel salıyor.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı underworld

Acaba muhtemel talipleri için bir satış stratejisi midir diye aklıma geliyor. Öteki türlü sözleşmesi otomatik uzayacak biri için garip geldi bana.

başka iyi birini alamayacaklarini bildikleri için taraftarin sevdiği adami tutalım bari diyorlar.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

başka iyi birini alamayacaklarini bildikleri için taraftarin sevdiği adami tutalım bari diyorlar.
Bence bu yıl Q7'nin son yılı olmalı Beşiktaşımızda. Geçen sezon geri dönerken kafamda ciddi soru işaretleri vardı ama şampiyonluğa büyük katkı verdi. Helal olsun. Ben bu uzatma işini hala satış öncesi çalışması gözüyle bakıyorum. Hayırlısı bakalım.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı ekrembaser

Lig Tv Olaylari Cok yakim cekim yapmış

Penaltı karari sonrasi Q7 topu alip Cenke veriyor , Cenk topu aliyor ve penalti noktasina Yürüyor o sirada Ozi gelip Cenke birseyler söylüyor ve Cenkte topu Oziye birakiyor

Bunu gören Q7 Ozinin yanina gidip Neden Cenke birakmiyorsun diye tepki gosteriyor Ozi ben kullanicam diyor Sonra Q7 Cenkin yanina Gidip neden Topu Ona birakiyorsun diye sitem ediyor.

Takim adina iyi şeyler degil bunlar...

Quaresma gibi bir tecrübe şampiyonlar ligindeki kritik penaltıları atmış olmasına rağmen hoca tahtaya cenki yazdığı için topun cenke verilmesini istemiştir her ne kadar bu sene performansını beğenmesemde Egosunun düşünlüldüğü kadar yüksek olmadığı kararlara saygı gösterdiği açıktır. Oğuzhan'da ne zaman onun olgunluğuna ulaşır o zaman o pazu bandını takmayı hak edecektir

Çevrimdışı Mavi Tuna

Bu penaltı mevzusu uzun süre medya da kaşınacak bir konu olarak önümüze gelecek. İyi malzeme vermedik. Oğuzhan'ın bir röportaj verip özür dilemesi en azından bir takım şeylerin önüne geçmek adına olgunca bir davranış olur.

Kaptanlık pozu bandı da yumuşak bir geçiş ile Atiba'ya verilmeli.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Çevrimdışı underworld

Bence bu yıl Q7'nin son yılı olmalı Beşiktaşımızda. Geçen sezon geri dönerken kafamda ciddi soru işaretleri vardı ama şampiyonluğa büyük katkı verdi. Helal olsun. Ben bu uzatma işini hala satış öncesi çalışması gözüyle bakıyorum. Hayırlısı bakalım.

Yedek olarak bir sene daha kalabilir.

Çevrimdışı underworld

1-atiba
2-ozi olmalı

Çevrimdışı LuceGel

Şenol  hoca kaybedilen 13 puanın yarısı benim hatam diyor peki hocam biliyorsunda niye ısrar ediyorsun hatalara en basitinden dün Beck solda Tosiç stoperde oynasa ilk devrede sol kanattan Tosiçin saçma ortaları yerine Beckle oluşacak atakla muhtemelen erken golu bulacaktık adam oynadığı kısa sürede defansif ofansif fark yarattı,hadi başlamadın pozisyon veriyoruz devrede yapsaydın ya değişikliği.Golcü alınacak tamamda orta sahada Ozzie-Atiba-X oyuncu oturmadığı sürece sıkıntlı oyunlar devam edecek.Talisca o bölgede oynasa orta saha yumuşak kalır.Şenol hoca iyice dinlensin devrede,GG performansı muazzamdı dünün en büyük kazanımı oldu.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma gibi bir tecrübe şampiyonlar ligindeki kritik penaltıları atmış olmasına rağmen hoca tahtaya cenki yazdığı için topun cenke verilmesini istemiştir her ne kadar bu sene performansını beğenmesemde Egosunun düşünlüldüğü kadar yüksek olmadığı kararlara saygı gösterdiği açıktır. Oğuzhan'da ne zaman onun olgunluğuna ulaşır o zaman o pazu bandını takmayı hak edecektir
Keske alip karijma atsaydi penaltiyi. Oguzhan fazla havalandi. Bu olay karijmanin nasil boyle rezil ve sefilleri oynarken hep ilk11 cikip 90dakikalari tamamladigini gosteriyor. Senol gunes ne derse ister dogru ister yanlis onun yapilmasi gerektigini kavramis bu yasta. Orda oguzhan 33 yasinda adam gelince dinleyecek onu, askerde ve futbolda kidem vardir. Cayda dem futbol sahasinda kidem.
Senol gunesi de fena gazladilar basta erman olmak uzere.

Erman ne diyor, ftnin takiminda yap bakalim bunu, noluyor. Senol hoca bunun gazina gelir arkadas. Oguzhanin yerinde olmak istemezdim. Dingonun ahirimi burasi, hoca hatali olabilir, aciklamasini yapar, karsiligini alir.

Hoca taci atacaktan korneri kullanacaga kadar herseyi anlatiyor sonra sen hocayi sallamiyorsun. Ha artislik yapiyorsan, o golu de atacaksin ki elestiri gelmeyecek. Son dakikada antep sokustursaydi simdiye baska seyler konusuyorduk.

Iste oyle elinle trobunlere orkestra sefi hareketleri yapmakla, reklamlarda oynamakla maystro olunmuyor.

Çevrimdışı mylife1903

Şenol  hoca kaybedilen 13 puanın yarısı benim hatam diyor peki hocam biliyorsunda niye ısrar ediyorsun hatalara en basitinden dün Beck solda Tosiç stoperde oynasa ilk devrede sol kanattan Tosiçin saçma ortaları yerine Beckle oluşacak atakla muhtemelen erken golu bulacaktık adam oynadığı kısa sürede defansif ofansif fark yarattı,hadi başlamadın pozisyon veriyoruz devrede yapsaydın ya değişikliği.Golcü alınacak tamamda orta sahada Ozzie-Atiba-X oyuncu oturmadığı sürece sıkıntlı oyunlar devam edecek.Talisca o bölgede oynasa orta saha yumuşak kalır.Şenol hoca iyice dinlensin devrede,GG performansı muazzamdı dünün en büyük kazanımı oldu.
Dogru kadroyu 85de buldu hoca. Gecen sene cok az hata yapiyordu hoca. Bu sene kadro konusunda tutarli buldugu kadroyu degistirmiyor ama o kadro yanlis. Ilk yarilari hep cope atmamkzdan belli. Sonra degisiklkklerle dogru kadroyu buluyor bu sefer kotu oynayanlarindegistirmeye firsat kalmiyor

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bismillah transfer başlığı açılmış.

Dünkü defans hattını görünce ligde 6 maçtır kazananamış, en vasat takımlara bile 4-5 tane net pozisyon veren bu hattın bir daha bir araya gelmemesi lazım diye düşünüyor insan. Rhodolfo Güntekin in dediği gibi sakatlığı atlatamamış, yaşı da ilerledi bu saatten sonra istediğimiz seviyede oynaması zor. Tosic hala orta alt- orta aralığında gidip geliyor. İyi olduğu maç hiç yok. Hep standart oynuyor, iki üç pas hatası, iki üç orta denemesi, iki-üç gereksiz yerde faul yapıp duran top kazandırma. Kontratı uzatılırsa profesyonelliğe bağlı kalınmamış olur.

Quaresma nın da Beşiktaş ta misyonu bitmiş sanırım, emekleri için teşekkür etmek lazım. Sevdiğim bir oyuncu ama el freni oluyor artık. Kontrat uzatılmasını sezon sonunda Çin vs. bir lige iyi fiyata satılması hedefine bağlıyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Mehmet K

35 lik Eto'o yerine 32 lik Torres'i tercih ederim.

Çevrimdışı wbishop82

uzun süredir yazamıyordum herkese selamlar öncelikle
2.yarıda daha sert maçlar olacaktır.Onun için alacağımız oyunculardan makimum katkı almamız şart.
Babel transferinden ben memnunum kendi adıma.özellikle sol kanat özellikli oyun kuruculuk görevini üstlenebilecek bir yapıya sahip.Bu durumda oğuzhan ın özellikle geçen yılki performansına yakın bir şekilde yükselişe geçeceğini düşünüyorum.Geri dönme konusunda herşeye rağmen adam kovalar.yine kutuya girme,orta ve adam geçme özellikleri elimizi rahatlatacaktır
Orta sahada Gökhan İnler in kuvvetli olması çok önemli.Tolgay ve oğuzhan ile oynarken orta sahamız çok kolay geçiliyor.Rakip oyuncular stoperlerimiz ile karşı karşıya kalıyorlar.Onlarda ağır olduğu için çok kolay geçilebiliyorlar.Dün akşam inler girdikten sonra orta sahamız çok daha derli topluydu.Bu noktada uzun süredir gelişimini çok hızlı sürdüren Musa Çağıran ı düşünmeliyiz.Kesinlikle uzun kısa dikine pas,dripling ve ikili mücadelelerde çok kuvvetli.İlaç olacaktır.
Yine benim gözümde en önemli mevkii stoper.Burayı üst düzey doldurmazsak hiç kimseyi almayalım gerçekten.Santrafor olarak elimizde sadece cenk tosun var.Abubakar dün çok başarılı oynadı ama o da santrafor da değildi.Cenk ile sezon bitmez.
İç sahada talisca+santrafor oynamamız gerektiğini düşünüyorum.
Quaresma ise 11 de olduğu sürece kendi adıma acı çekmeye devam edeceğim.Teşekkürler verdiği katkılardan ötürü ama gerçekten çekilecek gibi değil.

Çevrimdışı underworld

Iber yarımadasından topçu almayın taraftari cildirtmayin

Çevrimdışı Mehmet57

@Mehmet57 Mesa ile Atiba'nın değil İniesta'nın yerini doldurursun  :evillol:

Değeri 9 milyon € olarak gözüküyor, Atiba'dan ziyade Sosa'nın yaptıklarını yapar gibi duruyor, zehiri güzel salıyor.

@Gokhan-

Bir 10 milyon ederi var, bu yuzden zor. Ama Tolgay iyi fiyata satilirsa gelmesini istedigim bir oyuncu.

Sezon basinda Real Madrid'e karsi izlerken hayran kalmistim. On libero, ama kisa boylu olmasina ragmen cok iyi kesici. Veli'nin kosu kapasitesi ile Oguzhan'in oyun zekasini birlestiren, rakibi isiran bir topcu.

Yanina orta sahayi dengeleyecek guclu, uzun boylu oyuncu ile felaket olur. Zaten bu ve Pablo Hernández (Celta Vigo, eski Valencia'li bucur degil) bizde en cok gormek istedigim topcular arasinda.

Çevrimdışı wbishop82

osmanlıspor sol beki Tiago Pinto yu kesinlikle yoklamalıyız.çok iyi oyuncu

osmanlıspor sol beki Tiago Pinto yu kesinlikle yoklamalıyız.çok iyi oyuncu
Osmanlinin defans hattı gerçekten iyi , Pinto - Vrsajevic - Numan beğendiğim oyuncular lakin bizde Ancak Alternatif oyuncular olurlar buda bir gercek , Turk kontenjanindan dolayı Numani isterim ben :tabe:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

32lik torresin yerine 45lik etoo'yu bile tercih ederim.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Oradan 1 Adet Jesus Navas 1 Adet Pepe ve 1 Adette Robben rica edicigim :)

Q7 yi Çine

Kerim i de Artik kim isterse ona Verdikmi oh mis

Olcayi zaten kimse almaz :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Butun yaz robben dinleyecez insallah uzatir

Çevrimdışı alimm

Osmanlinin defans hattı gerçekten iyi , Pinto - Vrsajevic - Numan beğendiğim oyuncular lakin bizde Ancak Alternatif oyuncular olurlar buda bir gercek , Turk kontenjanindan dolayı Numani isterim ben :tabe:
1984 doğumlu numan'ı  :alala:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

1984 doğumlu numan'ı  :alala:
Olsun ne olacak :alala:

Aynisini Yalcinda da yaptik sonra pisman olduk o zaman alsaydik birak alternatifi hala daha 11 oynuyordu bizde..

Alternatif icin diyorum hem Turk kontenjanı icin diyorum

Etiketler: