Sırf marka değeri daha fazla diye o sene psgden ronaldinho yerine manchesterdan david beckham ı alan madrid
transferden hemen sonra yaptığı uzak doğu turnesindeki beckham ürünleri satışından adamın
maliyetini çıkardı. O açıdan bakıldığında mantıklı bir hamleydi
Ama sene sonunda lig kupasını o dönemde marka değeri beckham dan daha az olan ronaldinho kaldırıyordu
sansasyonel performansı ile.
Geçen sene leicester şampiyon olmayı iki hafta öncesinden garantilerken marka değeri olarak onlara fark atan adamlar
sadece "iyi" olan o adamları izlediler. Çünkü o iyi oyuncular takım olmayı becermişlerdi.
O marka adamlar tothenham ın bile arkasında kalıyorlardı (tothenham bile diğerlerinin altında kalıyorlardı marka anlamında)
yada bu sene nice sadece bir marka adamı @mylife1903 ün de gözbebeği balotelli ile şu anda lig lideri
yada çok daha büyük bir örnek bundesliga dan redbull marka değil sadece iyi top oynayan adamlarıyla bayern e kafa tutuyorlar
yani demem o ki verdiği katkıyı bir kenara koyamam tam aksine vereceği katkıyı tam ortaya koyarım
geçtiğimiz sezon şampiyon olurken marka değeri üst düzey olan ilk üç adamımız gomez sosa ve quaresma dır değil mi
hatta geçmiş kariyerlerine ve oynadıkları takımlara bakarak bir sıralama yaparsak sanırım o da şu şekilde olurdu;
quaresma > gomez > sosa
peki soruyorum
şampiyonluk sonrası bu üç adamdan hangi ikisi takımda kalsın anketi yapılsa
en sonda kalan isimhangisi olurdu ??
bu anket yapılırken marka değerlerine mi bakılırdı ?
yoksa verdikleri katkıya mı ?
geçen sene quaresma sosanın verdiği katkıdan daha azını vermedi bunu unutmamak lazım
gomeze sorulmuştu gol kralı olacakmısın diye orda verdiği cevabı hatırlıyormusun quaresma isterse olurum diyordu
bir şey daha demişti hatırladınmı quaresmaya yetişebilsem daha fazla atarım peki gomezin ağzından hiç
sosa güzellemesi duydunmu ben duymadım. Artı benim için değerli oyuncu birileri arkasına bakmadan kaçarken
takımına sahip çıkan oyuncudur. yere göğe sığdıramadığınız gomez ve sosa nerdeler bütün yaz boyunca Beşiktaşla dalga
geçerek aşağılayarak çekip gittiler sizin arkasından ağladığınız oyuncular bunlar bu üçünün içindede quaresma
açık ara marka değeri en yüksek oyuncudur.
Bak ben quaresmayı nasıl savunuyorum hemde hiç gocunmadan çünkü burda herkes biliyorki ben Quaresmayı
bu takımda istemeyenlerin başında geliyorum ama sevsemde sevmesemde yiğidi öldürür ama hakkınıda veririm.
Belkide gitse içinizde en fazla ben sevineceğim ama bu quaresmayı gömmemi gerektirmez eleştiririm yanlışlarını
dizerim takım onsuz daha iyi olacakda derim ama bunu gömmeden yaparım mutlak gitsin demem geçen seneki
quaresmaya ben fitim.
Kimseninde geçen seneki şampiyonlukta faydası olmadı lafına katılmam. geçen seneki şampiyon Beşiktaşdır ve her oyuncunun katkısıyla olmuştur
buna ismail bile dahildir. asla şampiyonluğu gomez ve sosaya bağlamam.
Takım bu senede şampiyon olacak ve bu gomezsiz ve sosasız olacak demekki hiçde düşündüğünüz kadar değil
o zaman katkıları takım yürüyor siz takımla yürümek yerine, geçen senede takılmış kalmışsınız. Hayatta başarı
yoluna devam edebilenlerindir. Bunu unutmayın