2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12335654 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı EMİR EMRE

Sizce Eto'o için Kerim'in bonservisini isteyen Antalya'ya olumlu cevap vermek mi gerekiyor?

Şenol hoca bu işe pek sıcak bakmıyormuş.

Çevrimdışı Nouma7

Quaresma yine yerin dibine gömülmüş. Q7'yi beğenmeyen arkadaşlar Babel ile yatıp kalkarlar. Müstehaktır size. Burada Quaresma'yı eleştireceğinize yaptığı transferlerle gidinde yönetimi eleştirin.

Amma meraklıymış sınız Quaresma'yı gömmeye. Sanki koca takımda herkes düzgün bir tek Q7 bozuk.

Çevrimiçi Necmi

Sırf marka değeri daha fazla diye o sene psgden ronaldinho yerine manchesterdan david beckham ı alan madrid
transferden hemen sonra yaptığı uzak doğu turnesindeki beckham ürünleri satışından adamın
maliyetini çıkardı. O açıdan bakıldığında mantıklı bir hamleydi
Ama sene sonunda lig kupasını o dönemde marka değeri beckham dan daha az olan ronaldinho kaldırıyordu
sansasyonel performansı ile.

Geçen sene leicester şampiyon olmayı iki hafta öncesinden garantilerken marka değeri olarak onlara fark atan adamlar
sadece "iyi" olan o adamları izlediler. Çünkü o iyi oyuncular takım olmayı becermişlerdi.
O marka adamlar tothenham ın bile arkasında kalıyorlardı (tothenham bile diğerlerinin altında kalıyorlardı marka anlamında)

yada bu sene nice sadece bir marka adamı @mylife1903 ün de gözbebeği balotelli ile şu anda lig lideri
yada çok daha büyük bir örnek bundesliga dan redbull marka değil sadece iyi top oynayan adamlarıyla bayern e kafa tutuyorlar

yani demem o ki verdiği katkıyı bir kenara koyamam tam aksine vereceği katkıyı tam ortaya koyarım
geçtiğimiz sezon şampiyon olurken marka değeri üst düzey olan ilk üç adamımız gomez sosa ve quaresma dır değil mi
hatta geçmiş kariyerlerine ve oynadıkları takımlara bakarak bir sıralama yaparsak sanırım o da şu şekilde olurdu;
quaresma > gomez > sosa
peki soruyorum
şampiyonluk sonrası bu üç adamdan hangi ikisi takımda kalsın anketi yapılsa
en sonda kalan  isimhangisi olurdu ??
bu anket yapılırken marka değerlerine mi bakılırdı ?
yoksa verdikleri katkıya mı ?
geçen sene quaresma sosanın verdiği katkıdan daha azını vermedi bunu unutmamak lazım
gomeze sorulmuştu gol kralı olacakmısın diye orda verdiği cevabı hatırlıyormusun quaresma isterse olurum diyordu
bir şey daha demişti hatırladınmı quaresmaya yetişebilsem daha fazla atarım peki gomezin ağzından hiç
sosa güzellemesi duydunmu ben duymadım. Artı benim için değerli oyuncu birileri arkasına bakmadan kaçarken
takımına sahip çıkan oyuncudur. yere göğe sığdıramadığınız gomez ve sosa nerdeler bütün yaz boyunca Beşiktaşla dalga
geçerek aşağılayarak çekip gittiler sizin arkasından ağladığınız oyuncular bunlar bu üçünün içindede quaresma
açık ara marka değeri en yüksek oyuncudur.
Bak ben quaresmayı nasıl savunuyorum hemde hiç gocunmadan çünkü burda herkes biliyorki ben Quaresmayı
bu takımda istemeyenlerin başında geliyorum ama sevsemde sevmesemde yiğidi öldürür ama hakkınıda veririm.
Belkide gitse içinizde en fazla ben sevineceğim ama bu quaresmayı gömmemi gerektirmez eleştiririm yanlışlarını
dizerim takım onsuz daha iyi olacakda derim ama bunu gömmeden yaparım mutlak gitsin demem geçen seneki
quaresmaya ben fitim.
Kimseninde geçen seneki şampiyonlukta faydası olmadı lafına katılmam. geçen seneki şampiyon Beşiktaşdır ve her oyuncunun katkısıyla olmuştur
buna ismail bile dahildir. asla şampiyonluğu gomez ve sosaya bağlamam.
Takım bu senede şampiyon olacak ve bu gomezsiz ve sosasız olacak demekki hiçde düşündüğünüz kadar değil
o zaman katkıları takım yürüyor siz takımla yürümek yerine, geçen senede takılmış kalmışsınız. Hayatta başarı
yoluna devam edebilenlerindir. Bunu unutmayın

Çevrimiçi Necmi

Quaresma yine yerin dibine gömülmüş. Q7'yi beğenmeyen arkadaşlar Babel ile yatıp kalkarlar. Müstehaktır size. Burada Quaresma'yı eleştireceğinize yaptığı transferlerle gidinde yönetimi eleştirin.

Amma meraklıymış sınız Quaresma'yı gömmeye. Sanki koca takımda herkes düzgün bir tek Q7 bozuk.
Babeli neden gömüyorsun anlamadım :alala:
adam daha tek maç yapmamış peki oynayıp estirirse yüzün biraz kızaracakmı merak ettim
hiç oynamamış ne vereceği belli olmayan bir oyuncu gömmek nasıl bir kafadır bayağı ilginç :alala:

Çevrimdışı Çağatay

Elestirmek ile gommek arasinda kalin bir cizgi vardir
Mesela olcay i bu seneki performansi yuzunden elestiririm niye cunku gecen seneki gibi degil
Ama quaresmanin oyunu gecen sene ile bu sene arasinda hic degismedi ki o zaman neyse simdi de o ve artik bazi hareketleri illallah dedirtiyor
Hala bekine yardim etmiyor hala bakmadan orta aciyor hala her duran topta topun basina gecmeye calisiyor hala rabona hala trivela
O zaman isler degisir iste
Bemde isterim bir macta 2-3 asist yapsin bi gol atsin ama takima faydasi az oldugu gibi verdigi zarar fazlalasmaya basladi
 Ozi de mesela tipki olcay gibi gecen seneki top oynanmadigi icin etkisiz gorunuyor
Gecen seneki oyun ile bu seneki arasinda daglar kadar fark var lakin degismeyen tek sey var quaresma nin futbolu
İnsallah ben yanilirim da sene sonu en azindan iyi bir istatistik ile ligi bitirir ve isminden de faydalanarak uzak doguya tek gidis biletini aliriz
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Nouma7

Babeli neden gömüyorsun anlamadım :alala:
adam daha tek maç yapmamış peki oynayıp estirirse yüzün biraz kızaracakmı merak ettim
hiç oynamamış ne vereceği belli olmayan bir oyuncu gömmek nasıl bir kafadır bayağı ilginç :alala:

3 gol 7 asist yapmış bir adamı gömmek nasılsa Babel'i de eleştirmek aynıdır @Necmi abi. Quaresma'nın o kadar ara pasında Abuobakar ve Cenk'in kaçırdığı gollere bir bakmanı rica ederim. Son maçlarda Q7'nin performansının düşmesinin tek nedeni Cenk ve Abuobakar'dır. Bunu görmeyecek göz kör olmuştur. Q7 bazen olayı tek kişilik şovlara da dönüştürüyor. Bencil de oynuyor. Ama bunu zaten herkes biliyor.

Babel bu takıma ne getirir ne götürür bilmem ama Q7 kadar katkı vereceğini sanmam. Aradaki yaş farkına rağmen.

Çevrimiçi Necmi

Sizce Eto'o için Kerim'in bonservisini isteyen Antalya'ya olumlu cevap vermek mi gerekiyor?

Şenol hoca bu işe pek sıcak bakmıyormuş.
hayır ömerin bonservisi verilebilir ama kerimin bonservisi olmaz en fazla kiralık gidebilirki ben
onuda istemem kiralık verilecekse başak falan tercih edilmeli. Antalyadan bir köy olmaz

Çevrimdışı Nouma7

Elestirmek ile gommek arasinda kalin bir cizgi vardir
Mesela olcay i bu seneki performansi yuzunden elestiririm niye cunku gecen seneki gibi degil
Ama quaresmanin oyunu gecen sene ile bu sene arasinda hic degismedi ki o zaman neyse simdi de o ve artik bazi hareketleri illallah dedirtiyor
Hala bekine yardim etmiyor hala bakmadan orta aciyor hala her duran topta topun basina gecmeye calisiyor hala rabona hala trivela
O zaman isler degisir iste
Bemde isterim bir macta 2-3 asist yapsin bi gol atsin ama takima faydasi az oldugu gibi verdigi zarar fazlalasmaya basladi
 Ozi de mesela tipki olcay gibi gecen seneki top oynanmadigi icin etkisiz gorunuyor
Gecen seneki oyun ile bu seneki arasinda daglar kadar fark var lakin degismeyen tek sey var quaresma nin futbolu
İnsallah ben yanilirim da sene sonu en azindan iyi bir istatistik ile ligi bitirir ve isminden de faydalanarak uzak doguya tek gidis biletini aliriz

Quaresma geçen sene 37 maçta 5 gol 8 asist yapmış
Bu sene 22 maçta 3 gol 7 asiste ulaşmış.

Çıkmışsınız diyorsunuz ki Quaresma neden oynamıyor. Adamın önünde oynayanlar gol yollarında beceriksiz olunca adam ne yapsın. Tek başına 11 oyuncuyu çalımlayıp gol mü atsin abi ne istiyorsunuz anlamadım ki. İçinden mi geçecek adamların.

Çevrimdışı tuncaboylu

3 gol 7 asist yapmış bir adamı gömmek nasılsa Babel'i de eleştirmek aynıdır @Necmi abi. Quaresma'nın o kadar ara pasında Abuobakar ve Cenk'in kaçırdığı gollere bir bakmanı rica ederim. Son maçlarda Q7'nin performansının düşmesinin tek nedeni Cenk ve Abuobakar'dır. Bunu görmeyecek göz kör olmuştur. Q7 bazen olayı tek kişilik şovlara da dönüştürüyor. Bencil de oynuyor. Ama bunu zaten herkes biliyor.

Babel bu takıma ne getirir ne götürür bilmem ama Q7 kadar katkı vereceğini sanmam. Aradaki yaş farkına rağmen.
Quaresma'nın sene başından beri santraforlarımıza verdiği 5 tane ara pası örneği istiyorum. "Sene başından" beri diyorum bak, tüm resmi maçlar dahil.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

TRANSFER!

Shaktar Rakitskiy için 8 milyon euro talep etti Beşiktaş bu rakamı fazla buldu ve Shaktar'a ffp anlaşması olduğunu oyuncuyu 6 ay kiralayıp sezon sonu 5 milyon euro'ya alalım teklifinde bulunuldu kabul görmedi.. :by2: :by2:

Boyle bir haber gördüm ins doğru degildir gelsin artik Su Rakistsky
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

çalıyor ama çalışıyor demenin yeşil sahadaki karşılığı sanırım

Çıkmışsınız diyorsunuz ki Quaresma neden oynamıyor. Adamın önünde oynayanlar gol yollarında beceriksiz olunca adam ne yapsın. Tek başına 11 oyuncuyu çalımlayıp gol mü atsin abi ne istiyorsunuz anlamadım ki. İçinden mi geçecek adamların.

bizde bunu istiyoruz işte 11 kişiyi de çalımlamadan bir şey yapsın

Bosver hic tartismaya girme ben artik cevap vermiyorum

Cunku burada Quaresma eleştirilebilir , Yerden yere vurulabilir , Hakaretler edilebilir ama Ovulemez , eger oversen Quaresmayi Besiktastan daha cok Seviyorsun diye etiketlenirsin bosver hic girme o toplara gormezden gel ben oyle yapıyorum artik :busted_cop:

@Nouma7

geçen sene quaresma sosanın verdiği katkıdan daha azını vermedi bunu unutmamak lazım
gomeze sorulmuştu gol kralı olacakmısın diye orda verdiği cevabı hatırlıyormusun quaresma isterse olurum diyordu
bir şey daha demişti hatırladınmı quaresmaya yetişebilsem daha fazla atarım peki gomezin ağzından hiç
sosa güzellemesi duydunmu ben duymadım. Artı benim için değerli oyuncu birileri arkasına bakmadan kaçarken
takımına sahip çıkan oyuncudur. yere göğe sığdıramadığınız gomez ve sosa nerdeler bütün yaz boyunca Beşiktaşla dalga
geçerek aşağılayarak çekip gittiler sizin arkasından ağladığınız oyuncular bunlar bu üçünün içindede quaresma
açık ara marka değeri en yüksek oyuncudur.
Bak ben quaresmayı nasıl savunuyorum hemde hiç gocunmadan çünkü burda herkes biliyorki ben Quaresmayı
bu takımda istemeyenlerin başında geliyorum ama sevsemde sevmesemde yiğidi öldürür ama hakkınıda veririm.
Belkide gitse içinizde en fazla ben sevineceğim ama bu quaresmayı gömmemi gerektirmez eleştiririm yanlışlarını
dizerim takım onsuz daha iyi olacakda derim ama bunu gömmeden yaparım mutlak gitsin demem geçen seneki
quaresmaya ben fitim.
Kimseninde geçen seneki şampiyonlukta faydası olmadı lafına katılmam. geçen seneki şampiyon Beşiktaşdır ve her oyuncunun katkısıyla olmuştur
buna ismail bile dahildir. asla şampiyonluğu gomez ve sosaya bağlamam.
Takım bu senede şampiyon olacak ve bu gomezsiz ve sosasız olacak demekki hiçde düşündüğünüz kadar değil
o zaman katkıları takım yürüyor siz takımla yürümek yerine, geçen senede takılmış kalmışsınız. Hayatta başarı
yoluna devam edebilenlerindir. Bunu unutmayın
@Necmi abi sen iyimisin Hasta falanmisin yoksa kuzenin sifreni ele gecirdi de o mu yazıyor bunlari :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

TRANSFER!

Shaktar Rakitskiy için 8 milyon euro talep etti Beşiktaş bu rakamı fazla buldu ve Shaktar'a ffp anlaşması olduğunu oyuncuyu 6 ay kiralayıp sezon sonu 5 milyon euro'ya alalım teklifinde bulunuldu kabul görmedi.. :by2: :by2:

Anlaşılan o ki Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıksaydık, Rakitsky ilk alınacak adamdı.

Salak Rebrov bizi yenerek rakibini zayıflatma şansını da tepti.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

TRANSFER!

Devre arası olmaz o iş belki sezon sonu alınabilir.

Bence iyi bir stoper bulunamayacak ve kimse alınmayacak. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

ben görmüyorum körüm quaresma kim ara pası vermek kim :alala:
siz quaresmayı hangi gözle görüyorsunuz @Yunus Emre Dökmeci  bile bu dediğini söylemezdi. :D
adamın yapabildiği tek şey orta açmak zaten ara pası verecek kadar kutuya yaklaşmışsa şut atmayı tercih eder.
ben quaresmanın ara pasıyla cenk veya abounun kaçırdığı tek gol hatırlamıyorum yaptığı ortalardan kaçan oldu ama
ara pas fazla iddialı ben şu halimle takımda quaresma kadar oynasam ondan fazla ara pas atarım emin ol
o kadar ara pasdan uzak bir oyuncu :D adamın yapabildiği tek şey orta açmak onunda %90 kimsenin olmadığı alanlara açmak :bandit:
sabahtan beri övüyorum quaresmayı ama şu takımda hoca yada başkan olsam  bu quaresma on saniye bile Beşiktaş forması giyemez
bu kadarda eminim. Babele gelince tamamen kişisel bir düşünce ki sanmam diyorsun yani bu senin düşüncen hatta emin bile değilsinki
sanmam diyorsun yani verebilirde demek ama vermeme ihtimali daha yüksek anlamı taşır. Yani katkı vermeyecek demekle vermeyeceğini sanıyorum
demenin arasındaki fark budur yani kendin bile emin değilken oyuncu gömmek çok ilginç olmuş ben ne kadar katkı verir bilmiyorum ama emin olduğum şey quaresmadan daha fazla katkı vereceği mesela.

Çevrimdışı Çağatay

Bosver hic tartismaya girme ben artik cevap vermiyorum

Cunku burada Quaresma eleştirilebilir , Yerden yere vurulabilir , Hakaretler edilebilir ama Ovulemez , eger oversen Quaresmayi Besiktastan daha cok Seviyorsun diye etiketlenirsin bosver hic girme o toplara gormezden gel ben oyle yapıyorum artik :busted_cop:

@Nouma7

Bencede tartismayin bizim gibilerle çünkü bizde arguman daha fazla
Basa cikamazsiniz :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şahsen ben rakibin içinden geçmeye çalıştığına çoğu kez şahit oldum.

Bize geri dönüşü daha çok efor ve kontra yemek oluyor genelde.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Bencede tartismayin bizim gibilerle çünkü bizde arguman daha fazla
Basa cikamazsiniz :D
2 senedir tek basima hepinize yetiyorum ya daha ne yapayım :bandit: :alala:

Algıya gel Algiya :busted_cop:

Sene sonu Hepinize bir kez daha Sampiyon Besiktas yazdiracagiz :bandit:

Çevrimdışı Çağatay

İtilaf kuvvetleri sizi
Hepinizi bitiricem
Tek tek yaziyorum buraya :D

İtilaf kuvvetleri sizi
Hepinizi bitiricem
Tek tek yaziyorum buraya :D
Sampiyon Beşiktaş

Sampiyon Real Madrid

Yazdiracagiz :bandit:

Katalonlar ve Renkliler yildiramaz bizleri :money:

Çevrimiçi murat

q7 nin en büyük sorunu pozisyonu yakaladığında topu içeri doğru almak yerine çizgiye doğru istemesi ve pozisyonu uygun bile olsa illaki birini karşısına alması.çizgide karşısına birini alıp geçmek tek amacıymış gibi oynuyor.dün yine böyle bir pozisyonda top ortasahada stoper kale hizasında 18 in biraz dışında sağ bek ise 18 in dışında ceza sahası yan çizgisi hizalarında q7 top istediğini gösteriyor ama yaptığı koşu çizgiye doğru halbuki içeriye doğru koşu yapsa stoper ile sağbekin arası 20 metre civarında.tamam becerikli bir adam ama becerilerini doğru kullanamıyor.yoksa orta yapacak ise ister rabona ister trivela ile yapsın yeterki topu geçirsin ve doğru adama ulaştırsın ama doğru yerede koşsun doğru zamanda orta doğru zamanda şut doğru zamanda pas versin.zaten bunları yapabilse buradada olmaz ama işte bunun kadar yetenekli olmasanda doğru işleri yaparsan bu kadar asist  bu kadar golü de herhangi bir futbolcuda yapabiliyor q7 olmaya gerek yok.q7 konusunda nötr bakıyorum ama kendimce hataları bu.
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2016, 22:52:25 MURAT ]

Çevrimdışı Çağatay

Sampiyon Beşiktaş

Sampiyon Real Madrid

Yazdiracagiz :bandit:

Katalonlar ve Renkliler yildiramaz bizleri :money:

Quaresma sevgin degil
Madrid askin yuzunden bitirecem seni
Madridlilere ölümmmm
Hahahaha :D :D