2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12336831 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı alimm

gelelim q7 konusunda sezonun kalanındaki olası kötü performans öngörüme...

bu adam geçen sene başlarda çok oynamıyordu yedek oldugu periyod uzundu sonra töre düştükçe bu yükseldikçe sezon sonu full oynamaya başladı avrupa şampiyonası nedeniyle de sezon sonu yüksek formdaydı akabinde geçirdiği iyi şampiyona ve sezon başında da takımın en tempolu en istekli en formda oyuncularının başında gelerek bugünlere geldi son 2 maç ise cidden döküldü. şampiyonadan dönen oyuncular neredeyse tüm liglerde kötü başlamışken q7 öyle değildi. bunun nedeni şuydu; diğer oyuncular tüm yılın finalinde şampiyonada oynayıp pili komple bitiriyorlardı oysa q7 geçen sene çok yıpranmadan şampiyonaya gitti şampiyona dönüşünde diğer şampiyona oynamış oyunculara göre daha diri olmasının nedeni budur. pili bitmemişti temmuzda kısaca ama onunki de şimdi bitti sezonun ikinci dewresi düşüşü sürecektir.

ocakta satılmazsa ikinci devre için sonradan giren oyuncu rolünü sahiplenmeli, sahiplendirilmeli...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tangaz

ocakta satılmazsa ikinci devre için sonradan giren oyuncu rolünü sahiplenmeli, sahiplendirilmeli...

ben satılması taraftarıyım hele sözleşme uzatılması kısmı beni cidden geriyor. hocanın ana planı iken tarif ettiğin radikal değişikliğe gidileceğini hiç sanmıyorum. bence hoca quaresmadan acaip memnun muhtemelende gizli bir q7 hayranı aksi halde son 2 hafta sahada bu kadar tahammül etmezdi. ilk yarı solda düştüğü bir ofsayt var 42 yaşına merdiven dayadım ben dahi ofsayta düşmezdim o topta...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ne hayaller kurduk be burda :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sağdan sola;
Babel, Fabri, Rhodolfo, Marcelo, Adriano, Atiba.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet57

Quaresma ve Atiba ile sozlesme yenilenmemeli. Ozellikle Quaresma ile. Su an ki hali ile tek arti yonu ortalari.

Tolgay'i sezon sonu iyi bir bonsveris bedeli karsiliginda gonderip o para + ek Roque Mesa'ya yatirilmali.

Babel geldi, su an bir santrofor ve stopper alinmali. Ama hocanin dedigi gibi aslinda 6 oyuncu sart, cunki ofansif orta saha, sag acik ve on libero da lazim bu takima.

Santrofor konusunda BTD Miguel Borja yazmis. Umarim Eto'o yerine tercih edilir.

Çevrimdışı Mehmet57

Su adami almamiz icin 31-08-2017ye kadar kulube spam mail yollayacam :D

Atiba'nin yerini doldurmasi icin.

Sosa rolunu ustlenebilecek Pablo Hernandez, Celta Vigo'nun Sili'li solagi.

Roque Mesa-Oguzhan-Hernandez orta sahasi :claps:
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2016, 04:06:52 Mehmet57 ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Quaresma ve Atiba ile sozlesme yenilenmemeli. Ozellikle Quaresma ile. Su an ki hali ile tek arti yonu ortalari.

Tolgay'i sezon sonu iyi bir bonsveris bedeli karsiliginda gonderip o para + ek Roque Mesa'ya yatirilmali.

Babel geldi, su an bir santrofor ve stopper alinmali. Ama hocanin dedigi gibi aslinda 6 oyuncu sart, cunki ofansif orta saha, sag acik ve on libero da lazim bu takima.

Santrofor konusunda BTD Miguel Borja yazmis. Umarim Eto'o yerine tercih edilir.

o 6 oyuncuyu sene başı için dedi :)

Çevrimdışı alimm

ben satılması taraftarıyım hele sözleşme uzatılması kısmı beni cidden geriyor. hocanın ana planı iken tarif ettiğin radikal değişikliğe gidileceğini hiç sanmıyorum. bence hoca quaresmadan acaip memnun muhtemelende gizli bir q7 hayranı aksi halde son 2 hafta sahada bu kadar tahammül etmezdi. ilk yarı solda düştüğü bir ofsayt var 42 yaşına merdiven dayadım ben dahi ofsayta düşmezdim o topta...

ben de satılması taraftarıyım... Son birkaç maçtır net en aksayan isim olarak göze çarpıyor... Pas vermeyenlere tepki gösteriyor kendisi topla çok oynuyor hatta ilk yarı bir pozisyon vardı tolgay cenk öndirek arkadirek koşuları yaptı tabi bu topla çok oynayınca orta açamadı... Dk 45 te inler ile yer değiştirmeliydi bence lakin 90 dk saha da kalmasının sebebi ikinci yarı işler istenmediği şeklde ilerlediğinde klübede tavşan çıkarabilme ihtmali olan kinse olmaması....

ayrıca aynı pozisyondan mı bahsediyoruz bilmiyorum ama o pozisyonda quaresma ofsayt değildi diye gördüm.. hakem hatalı bayrak kaldırdı....
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2016, 06:14:59 alimm ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi LORDBJK

Beyler herkes forvet ve defans transferine takmış ama bence devre arası iyi bir orta saha almazsak gerçekten işimiz çok zor bizim en büyük problemi mız orta saha da bence defans ve forvete verilecek paraları birleştirip gerçekten kaliteli bir orta saha bulup almaliyiz

Çevrimdışı İhsan

Günaydın

Şu transfer sezonu bitsede rahatlasak :ebebe: :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ekrembaser

Ek olarak bu sene takımın oynadığı en iyi maç Bursa maçıydı ve o maçta quaresma cezalıydı
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2016, 10:37:14 ekrembaser ]

Çevrimdışı mellfred

Rakibi önde karşılayabilecek birebirde iyi ve hızlı bir stoper şart oğlu şart aksi taktirde takım boyu çok uzuyor ve orta alanımız boşalıyor. Babel'le birlikte ön alanda son q7 umursamazlığı da eklenirse çok yumuşak kalacağız
Her şeyden önce hocanın dönüşüne ihtiyacımız var

Çevrimdışı Kalyoncu

İbrahim üzülmez kendimi geliştirip vodafone arenada o taraftarın önüne deli ibo olarak çıkacağım diyor. :)

Çevrimdışı underworld

Babel geldiğine göre bir kanat daha lazim.
Q7  yedege geçmeli , yusufa bile okeyim

Çevrimdışı mylife1903

Ek olarak bu sene takımın oynadığı en iyi maç Bursa maçıydı ve o maçta quaresma cezalıydı
Takimin oynadigi en iyi macta iki tane sacma sapan penaltiyla maci aldiysak kapatalim futbol subesini yahu

Çevrimdışı underworld

Takimin oynadigi en iyi macta iki tane sacma sapan penaltiyla maci aldiysak kapatalim futbol subesini yahu
Bitiriciler bitik olduğu için bu konuda yapılacak birsey yok

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bitiriciler bitik olduğu için bu konuda yapılacak birsey yok
Sadece bitiricilere suç bulmak yanlış bence. Şu an takımın be oynadığı ne yaptığı belli değil. Ortasahalar da ne yaptığı belli değil. Kimse asıl mevkiinde de oynamıyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Nouma7

Ah be Falcao. Gönlümün KARTALı sensin. Yeni yıldaki en büyük dileğim. Keşke gerçek olsa  :biggrinking:

Çevrimdışı ekrembaser

Ben bunu maçı kazandığımız için söylemedim ki benim kıstasım galip gelmek değil. Takım arası mesafeler,pres ve top paylaşımı açısından söyledim

Çevrimdışı underworld

Fabri                    28 yaşında
Dusko Tosic           31 Yaşında
Marcelo                29 yaşında
Rhodolfo               30 yaşında
Gökhan Gönül        31 yaşında
Ricardo Quaresma  33 yaşında
Atiba Hutchinson    33 yaşında
Oğuzhan Özyakup   24 yaşında
Tolgay Arslan         26 yaşında
Vincent Aboubakar  24 yaşında
Cenk Tosun            25 yaşında

Bugünkü ilk 11'imizin yaş ortalaması 28.5.. Tolgay'ı alıp Gökhan İnler'i soktuk 29 oldu ortalama. Bu ortalama seneye 30'u bulacak. Bu gerçekten iyi bir rakam değil. Bir aralar İtalya milli takımı da böyleydi ona benzetiyorum takımı resmen.

Seneye gerçekten sağlam bir revizyon şart. Takımın gençleşip dinamikleşmesi gerekiyor. Nasıl yapılır bu, kimler alınıp kimler gönderilir bilemem ama yapılmalı. Yoksa veteran takımına döneceğiz yakında.
Q7 ile 2 + 1 uzatiyiruz ua mis gibi revizyon.
Artık yıl başı hediyesi (sir metin Albayrak)

Çevrimdışı underworld

10 numara + 2 kanat + golcü = 4 transfer

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Premier League'de yapılan 'Bu yılın en kötü transferi?' oylamasında Gökhan Töre %96 oy ile bu yılın en kötü transferi seçildi.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Senol Hoca Takimin 3 penalticisi var Cenk - Ozi - Q7

Ama Ben tahtaya CENK yazdim hata Cenkte demiş , Hoca hakli Oguzhan Yanlis yapmıştır bu kadar Basit !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gokhan-

İbrahim üzülmez kendimi geliştirip vodafone arenada o taraftarın önüne deli ibo olarak çıkacağım diyor. :)

Gelmesini çok istiyorum, inşallah daha fazla üstüne koyacak ve ilerde geçecek takımımızın başına.

Tribünler için de veli nimet olur, fena ateşliyor bizim taraftarımızı :) Ama dün inceden tırsmadım değil, Deli İbrahim yere yatsana tezahuratının yapılacağını düşündüm bir ara, neyse ki korktuğum olmadı.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı underworld

Premier League'de yapılan 'Bu yılın en kötü transferi?' oylamasında Gökhan Töre %96 oy ile bu yılın en kötü transferi seçildi.
Yolu anadolu

Etiketler: