2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12347637 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

EssiLor

• Ziyaretçi

Fenere degil Ajax a gidiyor Twente sportif direktörü de açıklamış
Dostum a spor fenerin bi adım önde olduğunu ve çok ısrarcı olduğunu söyledi
Fenerinde öyle. Bi adama ihtiyacı var
Biz alırız diycemde zor gibi.

Çevrimdışı Bishamon

Aspor kolpaci bir kanaldir dostum ve hepsi fener gs fanatigidir.

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben taraftar olarak amatörüm. Bu yüzden kulüp profesyonel Hoca alıyor.
Şenol hocadan daha iyi olsaydım TD ben olurdum

Taraftarın moralı ne demek? O ıslıklanınca benim taraftar olarak moralim bozuluyor. Peki bu ne olacak? Boykoyla yenildik moralim bozuldu, peki bu ne oldu? Bütün taraftar diyerek genellemeyelim lütfen.
Konu profesyonelik ise bırakın Şenol hoca yapsın diyorum. Ve kesinilkle Tolgayı ıslıklamam.

Geçen Sezon Boyko kaleyi korumaya devam etseydi şampiyonluğu verirdik.
Bu sezon Fabri Tolgadan daha iyi olduğunu nereden biliyorsun? Fabri daha iyi olduğunda Tolgayı keser. Bunu Şenol hoca da görüp uygular. Ben hocamıza güveniyorum.
Şenol hoca başarısız olduğunda zaten o da gider, yönetimde...

Üstelik amatör düşünce sorun yoktur bence, 'profesyonelce'  yeterki Tolga olmasın, iyi bile oynasa bile olmasın demek tehlikelidir.
:)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

EssiLor

• Ziyaretçi

Samir Nasri, hangi gün İstanbul'da olacak ?

Beşiktaş, İngiliz kulübünden 8.5 milyon Euro kazanan Fransız yıldız Samir Nasri'ye bu paranın yüzde 35'ine denk gelen 2 milyon 700 bin Euro'ya imza attırdı.

Ücretin geri kalanını ise Manchester City ödeyecek. Samir Nasri, Beşiktaş'ta başarı ivmesini yukarıya çekerse siyah-beyazlı kulübün satıştan da yüzde 20 pay alacağı ifade edildi.

Tecrübeli orta saha oyuncusu Samir Nasri, salı günü İstanbul'a gelip resmi sözleşmeyi imzalayacak.

CANER ERKİN'E ONAY

Beşiktaş, Cumartesi günü İstanbul'a gelen Caner Erkin belirsizliğine de son verdi. Başkan Fikret Orman ve Şenol Güneş yaptığı son değerlendirmede bu transfere onay verdi. Caner Erkin'in 88 numaralı formayı giyeceği belirtildi.

Haber Kaynağı: Sabah

Çevrimdışı Kalyoncu

Aspor iki gün önce getirdiydi şimdi götürmüş geri getirmeye çalışıyor. Bu kadar beyinsiz futboldan bir haber adamı toplamak istesen toplayamazsın o spor kanalını bu yüzden takdir ediyorum. Hakim Türkiye liginde olmaz çok yumuşak kalır

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş, İngiliz kulübünden 8.5 milyon Euro kazanan Fransız yıldız Samir Nasri'ye bu paranın yüzde 35'ine denk gelen 2 milyon 700 bin Euro'ya imza attırdı.

Ücretin geri kalanını ise Manchester City ödeyecek. Samir Nasri, Beşiktaş'ta başarı ivmesini yukarıya çekerse siyah-beyazlı kulübün satıştan da yüzde 20 pay alacağı ifade edildi.

Tecrübeli orta saha oyuncusu Samir Nasri, salı günü İstanbul'a gelip resmi sözleşmeyi imzalayacak.

CANER ERKİN'E ONAY

Beşiktaş, Cumartesi günü İstanbul'a gelen Caner Erkin belirsizliğine de son verdi. Başkan Fikret Orman ve Şenol Güneş yaptığı son değerlendirmede bu transfere onay verdi. Caner Erkin'in 88 numaralı formayı giyeceği belirtildi.

Ne olur doğru olsun bu :pray: :pray:

Aspor iki gün önce getirdiydi şimdi götürmüş geri getirmeye çalışıyor. Bu kadar beyinsiz futboldan bir haber adamı toplamak istesen toplayamazsın o spor kanalını bu yüzden takdir ediyorum. Hakim Türkiye liginde olmaz çok yumuşak kalır

Tespit gibi tespit :kop: :kop:

Çevrimdışı tuncaboylu

Oyuna sokulacak en son adam bile değildi Abi Rhodolfo

Allah korudu gerçekten..

Rhodolfoda futbolu ozlemis demekki ben olsam hocam beni oyuna alma daha iyilesmedim baglar tekrar kopabilir derdim..
Nereden biliyorsunuz adsmın sağlık durumunu da bu kadar net konuşuyorsunuz arkadaşlar?

Hoca 30 dk oynayabileceğini, oyuncu iyi durumda olduğunu, doktor nir sıkıntı olmadığını düşünmüş. Burada risk aldı, kopardı,  Alaah korudu falan diyoruz. Doktor olsak bile doğru hüküm veremeyiz, adamı muayene etmedik ve röntgenini görmedik.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Hakim Zyiech
Twente ye veda etmiş twitter hesabından
Çok kaliteli ve sol ayağı çok kuvvetli bi oyuncu
Fenerbahçe Almak üzereymiş onlar almadan Zyiech e çöksek ne iyi olur.
10 milyon euro bonservis, alamaz Fener.

Çevrimdışı b.damatoglu

Lisanlar yetişmezse iyice kepaze oluruz...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

Nereden biliyorsunuz adsmın sağlık durumunu da bu kadar net konuşuyorsunuz arkadaşlar?

Hoca 30 dk oynayabileceğini, oyuncu iyi durumda olduğunu, doktor nir sıkıntı olmadığını düşünmüş. Burada risk aldı, kopardı,  Alaah korudu falan diyoruz. Doktor olsak bile doğru hüküm veremeyiz, adamı muayene etmedik ve röntgenini görmedik.

Sahaya dönüş süresi,ersan ve İsmail koybaşında başımıza gelenlerden çıkarım yapmış arkadaşlar haksızda sayılmazlar. Bu arada ersan iki kere sakatlığı geçirmeseydi çok başka yerlere gelecekti.

Çevrimdışı İhsan

Ne alakasi var birader? Oyuncu elestiriliyorsa isine karisiliyorsa antrenore de karisilir. Bunlar Allah mi ki? Hata yapmiyor mu? Ne gibi dokunulmazliklari var?

Vallahi kimse kusura bakmasin, ama su antrenorlerin icat cikartip sonra hata oldugunu bile bile hatadan donmeme inadi tartisilmaz bir olay.

Gecen sene Bilic doneminde de adamin loser ve korkak oldugunu dusunuyordum ve bol bol Veli/Pektemek ve Oguzhan/Cenk tercihlerini elestirmistim.

Elestirilere karsi cikanlar hep antrenorun antrenmanlari ve oyuncularin durumunu bizden daha iyi bildigini, onlarin bile bile hatali tercih yapmalari icin neden olmadigi soylenmisti. Bilic defolup gidince bu takimin ofansif, cekinmeden top oynadiginda ne hale geldigini, Oguzhan ve Cenk'in takima neler katabilecegini gorduk iste. Oguzhan nisan 2015'te yetersizdi de eylul 2015'te mi super oyuncuya evrildi? Alakasi yok tabii ki.

Simdi S.Gunes/Bilic kiyaslamasi yapmak istemiyorum, genel performans olarak kiyaslanamazlar. Ama Senol Gunes'in de bu Necip ve Tolga inadi ayni sekilde arkadas. Yani gercekten hicbir aciklamasi yok.
Hadi Boyko adapte olamadi, kaleciligini begenmiyorsun falan, onu geciyorum. Fabri'yi sen kendin aldirdin. Adam cogu muhabire gore kampin en iyilerinden biriydi. Hadi muhabirleri gectim, biz kendi oynadigi hazirlik macinda ayagi duzgun, cevik ve guvenilir bir kaleci imaji verdigini gorduk. Hala sen su rezil Super Kupa ve Alanya performansindan sonra Tolga'yi oynatirsan ben bunda futbol disi bir sebep ararim ve agir elestiririm. Firat Gunayer mactan sonra Tolga'ya taraftarin tepkisinin oldugunu ve kendisinin kulubeye gecip gecmeyecegini soruyor. Adam cevap verecegine bu senin kendi uydurman, cirkin bir soru diyor. Ulan bu bile adamin bu olaya hic mantiksal bakmadigini gosteriyor. Artik hemsehrisi diye mi koruyor, yoksa inat yapip hakli mi cikmak istiyor bilmiyorum, ama bu tercih bize zarar veriyor. Ben sahsen kadroda Tolga'yi gorunce mac zevkim kaciyor, adam tum enerjimi emiyor. Sadece bende degil, cogu taraftarda boyle. Takim arkadaslarinin da bu adama guvendigine zerre inanmiyorum. Bu raddeye geldiyse adam oynamamali abi, otesi yok. Kaleci kalitesi harbiden yerlerde surunuyor. Altipasa dusen toplara bilerek cikmayip defansi sikintiya sokuyor. Geri paslarda vurdugu sutlar orta sahayi gecemiyor ve ya rakibe ya taca gidiyor. Hala cikmasi gereken pozisyonlarda hata yapiyor. Adamin timingi resmen gol yemek uzerine arkadas. Erken ciksa dun uzaklastirir, gec ciksa aciyi kapatacak, ama adam ozellikle adamin en kolay gol atacagi sekilde cikabiliyor nasil yapiyorsa. Rhodolfo cizgide olmasa 1 puan da gitmisti. Biliyoruz ki bu adamin Karabuk macinda ilk 11 cikma ihtimali 90%. O macta tepki gostermezsek Benfica macinda cikma ihtimali 90%. Bu adamin CL'de sahaya ciktigini hayal edemiyorum abi. Adamin o macta cikmasini taraftar engellemeli. Cunku ya sakatlanacak ya taraftar cikartacak takimda, baska opsiyon yok cunku. Club Brugge ve Sporting macindan sonra da taraftar isliklayip sahaya cikmasini engellemeli demistim, insanlar burada karsi cikmisti. Sonra bugunlere kadar geldik iste. Kufur etmeden, isliklayarak, protesto ederek adamin sahaya cikmasini engellemeliyiz. Anca bu sekilde Senol Gunes insafa gelip yedege cekecek. O yapmasa bile belki Tolga klasik sakatlanma numarasini yapip oyundan cikar, ona da raziyim. Ama bu adam dussun yakamizdan be abi, illallah dedirtti artik.

Necip-Tosic tercihlerini de anlamiyorum. Aciklamalarindan sonra elestirmistim Senol Gunes'i once kendin dogru tercihleri yapip maksimum verim alacaksin diye. Kaleci tercihlerini gectim, hala stoperde Necip oynuyor. Necip stoper Tosic solbek olunca hem defansin ortasi hem solu bozuluyor. Tosic stoperde tas gibi, solbekte agir kaliyor. Necip o kadar savruk ve oyun zekasi anlaminda gerizekali ki, stoperde bomba gidi dolasiyor. Rhodolfo ve G.Gonul nasil oynamaz anlamiyorum. Hazir degil deniyor, ama ikisi de gecen hafta kulubedeydi, Rhodolfo cikti yarim saat takir takir oynadi. Nasil hazir olmaz anlamiyorum. Gokhan sagda Beck solda (Hoffenheim'da da oynadi) Tosic gobekte oynasa bile olacak, tercih etmiyor adam. Yeni stoper geldikten sonra bile bu adam hazir degil begenmedim diyip Necip'i stoper oynatmayacaginin garantisi var mi? Gecen sene de 2. yarida elimizde stoper varken 2-3 mac arka arkaya Necip'i stoper oynatti. Sonra berbat oynayinca zorla kenara cekti ve Tosic-Marcelo'ya gecince defans tas gibi oldu son maclarda, ama simdi Necip aski depresti yine. Necip kotu oyuncu degil, altyapidan yetisme oldugu icin takimda kalmali da. Ama adamin rolu gecen senenin ilk yarisindaki rol iste; takimin yedek on liberosu, bitirmemiz gereken maclarda sonradan oyuna girer. Stoperde 5. alternatif, beklerde 3. alternatif olur.

Dunku giden 2 puan umrumda degil. Full kadro bile deplasmanda Konyaspor'la berabere kalmak ayip degil. Oynanan oyun da bence kotu degildi. Ileri uctaki kalite transferlerle birlikte artinca daha kolay pozisyonlara girip bitirecegiz, Quaresma daha form durumunu yukseltecek. Ama su Necip ve Tolga meselesi harbiden ilerisi icin umutlarimizi kiriyor, bas agritiyor. Bu inattan vazgecmedigimiz surece ligde rahat bir konuma gelemeyiz, CL'de basari hayal olur.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Teknik analize gerek yok bence. Tolgayı beğenmiyorum diyorum.
Ama kesinlikle ıslıklayarak Tolga'yı protesto edeceğim diye Beşiktaşa ihanet etmem. Bu benim görüşüm. Beğenirsin beğenmessin sana kalmış birşey. Taraftarın görevi takımı destek çıkmalı, ne olursa olsun.

Ama sen bir adım daha öne gidiyorsun. Küfür edilmeli diyorsun. Anlam veremiyorum.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Orhan_

Kizmak mi?  :lol: Aksine oldukca mutlu oldum butun yazilarimi okumus olmandan.  :ok:

Sordugun soruya gelince aksi mumkun degil. Baska sorularin varsa aydinlatmaktan memnuniyet duyarim.   :ok:

Bu arada cehaletini kabul etmeni ayrica takdir ettim.

Gozlerinden operim.  :lol:

Cehaletime 2 kat cehalet kattın cevabınla :D. Sağolasın. Ben de buldum bir tane, strüktüralist dekonstrüktivizm! Nasıl?

Çevrimdışı tuncaboylu

CANER ERKİN'E ONAY

Sabah ile Aspor aynı haber kaynakları.

[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2016, 11:03:11 tuncaboylu ]

Çevrimdışı abdusta

BTD'nin 8 dk evvel yazdığı habere göre Samuel Eto'o şu saatlerde İstanbul'a doğru uçakla geliyormuş.
Fotoğraf da paylaştılar, doğruluk payı nedir acaba ?

Dun aksam yazmıştım
ETO - Aboubakar la buluşmak üzere geliyor

saygılar

Çevrimdışı T.Yapici

gs nin adini yazamadigim hocasi bile ilk hafta karabuk macinda 35. dakikada linnesi çıkardi 2.haftada linnes i kesti sabriyi oynattı bu adam bile böyle şeyler yapiyor biz neden haftalardır tolga ya tahammül ediyoruz? Allahim lutfen artık kalede Fabri yi izleyelim artık.
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

ÇAPRAZ BAG Sakatligi geciren bir oyuncunun Tam anlamıyla 7 Ayda sahalara dönebilmesi mumkun degil çünkü Tip a aykırı minimum 9 Ay tam randimanla sahalara dönmesi ise 12 Aydir !

Bu isin uzmani @Çağrı ve @atalay a da sorabilirsin istersen

@Çağrı nin mesleği sporcu sagligi ile ilgili..

CAPRAZ BAG da Durum NETTIR , Doktor olmaya gerek yok bunu öngörebilmek icin

Minimum 8-9 Ay dir sahalara dönüş suresi , Tam randiman ise 12 Aydir

Çevrimdışı FARUK

ÇAPRAZ BAG Sakatligi geciren bir oyuncunun Tam anlamıyla 7 Ayda sahalara dönebilmesi mumkun degil çünkü Tip a aykırı minimum 9 Ay tam randimanla sahalara dönmesi ise 12 Aydir !

Bu isin uzmani @Çağrı ve @atalay a da sorabilirsin istersen

@Çağrı nin mesleği sporcu sagligi ile ilgili..
Yunus Emre bu kulübün mesleğinde üst seviyede olan hatta cerrahi operasyonu kendisi yapan bir sağlık kurulu var ve bunlar takımla çalışabilir,  maç oynayabilir raporu vermişki oyuncu yedek ve sonradan da oyuna giriyor bunu sorgulamayalım bence.
Rhodolfo hazır değil oynamasın demek varken çapraz bağı tekrar koparır oynamasın demeye gerek yok diye düşünüyorum .

İyileşme süreci her insanda farklı olur. Ayrıca ersan İsmail tekrar kopardı demek bilimsel açıdan doğru yaklaşım olmaz.
Bunun bilimsel olarak kanıtlanmış süreleri vardır. Bu kurulda bunları ve futbolcunun o anki sağlık durumunu bilecek ve seviyede :)
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2016, 11:28:20 FARUK ]

Yunus Emre bu kulübün mesleğinde üst seviyede olan hatta cerrahi operasyonu kendisi yapan bir sağlık kurulu var ve bunlar takımla çalışabilir,  maç oynayabilir raporu vermişki oyuncu yedek ve sonradan da oyuna giriyor bunu sorgulamayalım bence.
Rhodolfo hazır değil oynamasın demek varken çapraz bağı tekrar koparır oynamasın demeye gerek yok diye düşünüyorum .

İyileşme süreci her insanda farklı olur. Ayrıca ersan İsmail tekrar kopardı demek bilimsel açıdan doğru yaklaşım olmaz.
Bunun bilimsel olarak kanıtlanmış süreleri vardır. Bu kurulda bunları ve futbolcunun o anki sağlık durumunu bilecek ve seviyede :)
Iste bende onu diyorum henüz erkendi hazir degil adam

Ersan , Ismail , Pektemek 6 Ay da sahalara döndü de ne oldu ?

2 mac icinde tekrar baglarini kopardı tamam doktor onay vermis olabilir ama Henuz hazır olmayan adami oyuna sokmak Sakatlığa Davetiye cikarmak demektir ki Rhodlfo daha oncede Capraz bag sakatlığı gecirmis bir oyuncu , 3.cu kez Capraz bag koparmasi demek buyuk oranda Futbol hayatinin bitmesi demektir..
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2016, 11:36:35 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı FARUK

2 mac icinde tekrar baglarini kopardı tamam doktor onay vermis olabilir ama Henuz hazır olmayan adami oyuna sokmak Sakatlığa Davetiye cikarmak demektir
Benim dediğimi demiyorsun ki  kendi dediğini kabul ediyorsun.

Sağlık kurulunun henüz İyileşme den onay verdiğini iddia ediyorsun, bunun içinde elindeki veri bu İyileşme sürelerinin net olduğu

Çevrimdışı bjk4ever

Rhodolfo daha iyilesmedi guzel kardeşim

Hatta Hoca oyuna sokarak Ciddi derecede riske soktu Rhodlfoyu tekrar bağlarini koparmasi işten bile değildi..

Ne demek iyilesmedi? Bag kopmasi iyilesmemis adam yuruyemez bile, birak maca cikmayi. Temmuz'dan itibaren antrenmanlara cikiyor, 2 ay yani. Bal gibi iyilesti iste.
Mac kondisyonu olmayabilir, psikolojik olsrak urkek olabilir, ama bunlar da kulubede oturup antrenman yaparak degil, mac yaparak asilacak seyler. 2 ayda adami hazir hale getirememislerse ve oynatmayacaklarsa sozlesmesini fesih etselerdi veya lisans cikartmasalardi. Alanya maciyla form tutmayacaksa hangi macta tutacak? Lig maclarinda kenarda tutup Benfica macinda mi sahaya surecek?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Benim dediğimi demiyorsun ki  kendi dediğini kabul ediyorsun.

Sağlık kurulunun henüz İyileşme den onay verdiğini iddia ediyorsun, bunun içinde elindeki veri bu İyileşme sürelerinin net olduğu
Peki sen oyle diyorsan öyledir :)

Ismail ile Ersana da Doktorlar onay vermemismiydi ? Vermisti yoksa niye oynatilsin..

Iste bende bu yuzden buyuk riskti diyorum

Bu sadece bizde degilki butun Dunya da boyle Erken sahalara dönen futbolcuların buyuk çoğunluğu tekrar sakatlaniyor bu belki Sakatliginin ilyelesmemesinden kaynakli degildir senin dedigin gibi ama Hazir olmamasindan ve antrenman eksikliginden kaynakli olur bu kez :tabe:
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2016, 11:43:37 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı mylife1903

2 mac icinde tekrar baglarini kopardı tamam doktor onay vermis olabilir ama Henuz hazır olmayan adami oyuna sokmak Sakatlığa Davetiye cikarmak demektir ki Rhodlfo daha oncede Capraz bag sakatlığı gecirmis bir oyuncu , 3.cu kez Capraz bag koparmasi demek buyuk oranda Futbol hayatinin bitmesi demektir..
Veriler meriler ben yonetici olsam bagi kopmus adam transfer etmem ayagi kirilmis adam da transfer etmem. Soguk bakiyorum sadece. Doktor degilim fizik olarak hazir mi degil mi karar veremem ama ayagi kirildiktan sonra eskisi gibi oynayamiyor futbolcular bence. Simdi bir suru isim yazabiliriz kirik sonrasi bag sakatligi sonrasi ama benim biraz istahim kaciyor futbolcudan.
Kazali araba almak gibi bence, tamam iyi toplamislar geometrisi boyasi iyi ama kazali iste araba

Veriler meriler ben yonetici olsam bagi kopmus adam transfer etmem ayagi kirilmis adam da transfer etmem. Soguk bakiyorum sadece. Doktor degilim fizik olarak hazir mi degil mi karar veremem ama ayagi kirildiktan sonra eskisi gibi oynayamiyor futbolcular bence. Simdi bir suru isim yazabiliriz kirik sonrasi bag sakatligi sonrasi ama benim biraz istahim kaciyor futbolcudan.
Kazali araba almak gibi bence, tamam iyi toplamislar geometrisi boyasi iyi ama kazali iste araba
Aras Ozbilizi Sudan ucuza alabilmemizin nedeni de bu zaten abi

Adam Avrupanin en iyi kanat oyuncularindan biri olma yolunda ilerliyordu Derken Capraz baglari kopardi , Sonra ne oldu giderek dusmeye basladi simdi tekrar cikis yapmaya çalışıyor ve Bu cikisi yapabileceği en iyi takima geldi :ok:

Etiketler: