2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348537 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı bjk4ever

Teknik analize gerek yok bence. Tolgayı beğenmiyorum diyorum.
Ama kesinlikle ıslıklayarak Tolga'yı protesto edeceğim diye Beşiktaşa ihanet etmem. Bu benim görüşüm. Beğenirsin beğenmessin sana kalmış birşey. Taraftarın görevi takımı destek çıkmalı, ne olursa olsun.

Ama sen bir adım daha öne gidiyorsun. Küfür edilmeli diyorsun. Anlam veremiyorum.

Okuma sikintin mi var yoksa anlayis sikintin mi var bilmiyorum ama orada gayet net kufur edilmeden protesto edilmeli diye yazdim, sen kalkmis kufur edilsin istiyorsun diyorsun.

Tolga disari diye bagirirsin, tum takimi cagirip tolgayi cagirmazsin, fabri veya boykoya ekstra tezahurat yaparsin. Kufur ve hakaret etmeden gayet guzel protesto edebilirsin.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Okuma sikintin mi var yoksa anlayis sikintin mi var bilmiyorum ama orada gayet net kufur edilmeden protesto edilmeli diye yazdim, sen kalkmis kufur edilsin istiyorsun diyorsun.

Tolga disari diye bagirirsin, tum takimi cagirip tolgayi cagirmazsin, fabri veya boykoya ekstra tezahurat yaparsin. Kufur ve hakaret etmeden gayet guzel protesto edebilirsin.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Bu dediklerin kesinlikle uygulanmali :ok:

Tolga disari

Tum takimi cagirip Tolgayi cagirmamak

Fabri ve Boyko ya ekstra ekstra destek :ok:

Basimiza ne geliyorsa ben Tolgayi isliklamam diyenler ve onu tribüne cagiranlar yuzunden geliyor

Bence Tolgayi tribune çağırmaya devam edelim sevgi gösterisinde bulunup tribune cagiralim ki Sene sonuna kadar Kaleye Gecip bizi en az 10 macta yakıp şampiyonluktan etsin mukemmel bir bakis açısı gerçekten
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2016, 11:52:15 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Fatih_

Milli mac arasinda Beylerbeyi benzeri 2 takimla mac yapmamiz lazim.
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2016, 11:57:22 Fatih_ ]

Çevrimdışı mylife1903

Bu dediklerin kesinlikle uygulanmali :ok:

Tolga disari

Tum takimi cagirip Tolgayi cagirmamak

Fabri ve Boyko ya ekstra ekstra destek :ok:

Basimiza ne geliyorsa ben Tolgayi isliklamam diyenler ve onu tribüne cagiranlar yuzunden geliyor

Bence Tolgayi tribune çağırmaya devam edelim sevgi gösterisinde bulunup tribune cagiralim ki Sene sonuna kadar Kaleye Gecip bizi en az 10 macta yakıp şampiyonluktan etsin mukemmel bir bakis açısı gerçekten
Ben de @ihsan abi gibi dusunuyorum tolga uzerinden besiktasa zarar vermeye gerek yok.
Ignore edilmeli bence tolga daha iyi bir tepki verilemez. Gokhan tore ile beraber bu ikisi taraftar arkasini donup giderken bile bizim taraftar cok organize bir tepki vermedi.
Butun takimi cagirirsin tolgayi cagirmazsin bu olur cunku bu medeni ve demokratik bir tepkidir. Zaten tribunlere cagrilma sirasi tolgaya gelse cok cok az bir ses cikar ve duyulmaz o ses. Taraftarin da hakkinyahu istedigi futbolcuya tezahurat yapmak.
Simdi gidip tolga zengin formasi alan taraftar var mi?
Hah varsa o taraftarin hakkidir tribunlere cagirmak onlar cagirabilir ama organize tepki basina malzeme verir ve takimin havasini bozabilir.

Çevrimdışı s4rc4stic

Tolga'ya tahammül edemiyenlerdenim..Ama bu durum protesto edilecekse mizahımıza,zekamıza uygun bir şekilde yapılmalıdır...Fb'nin emenike olayına döndürülmemelidir..Basının ekmeğine yağ sürülür..devamında takım içinde huzursuzluk ve moral bozukluğu olarak ortaya çıkacaktır..En güzel protesto diğer kalecimizi bağrımıza basmaktır..Beşiktaş kulübündeki her oyuncu ahlaklıdır ve doğal olarak ailenin bir parçası olan arkadaşlarınıda satmayacaklardır...çok hassas bi konu sağduyu ile hareket etmemiz gerekmektedir..

Çevrimdışı BelekKartaLı

Şampiyonlar ve Avrupa Ligi kuraları için Monaco’da bulunan İnter Asbaşkanı Javier Zanetti, milli futbolcu Caner Erkin’in son durumuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Siyah-Beyazlılar’ın radarında bulunan başarılı futbolcunun İnter macerasının kısa sürebileceğini belirten Zanetti, bu konuda Kartal’a açık kapı bıraktı.

Arjantinli efsane, tecrübeli oyuncu hakkında, “Caner’in kalitesinden kimsenin şüphesi yok. Zaten sezon başında onu bu nedenle transfer ettik. Fakat sonradan gelişen olaylar bu transfere farklı bir boyut kazandırdı. Şu an işin teknik boyutunu yeni hocamız Frank de Boer daha iyi biliyor. Caner’le ilgili kararı da o verecek. Kadroda düşünmüyorsa konuyla ilgili biz fazla bir şey söyleyemeyiz. Hocanın kararıdır, umarım kariyerini iyi bir takımda devam eder” şeklinde konuştu.

‘BEŞİKTAŞ'IN GRUBU ÇOK KARIŞIK’

Zanetti, Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş’ın iyi bir kura çektiğini de sözlerine eklerken, “Ama Fenerbahçe gerçekten zor bir grupta. Benfica, Dinamo Kiev ve Napoli oldukça güçlü takımlar. O grupta her şey çok karışık” ifadesini kullandı.

Caner hayırlı olsun bonservisli bana kalırsa..
Grup gerçekten karışık gruptaki takımlar aynı güçte bence lider cıkarız.
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı klubnika01

CAPRAZ BAG da Durum NETTIR , Doktor olmaya gerek yok bunu öngörebilmek icin

Minimum 8-9 Ay dir sahalara dönüş suresi , Tam randiman ise 12 Aydir
yaklaşık 8 ay önce çapraz bağları koparmış biri olarak konuşayım bende  :) futbolcularda bağ kopması dönüşleri tam randıman yaklaşık 9 ay.tabii bu oyuncunun gücüne ve kas yapısınada bağlı.doktora sorduğumda futbolculardaki imkanlar normal insanlarda olmadığı için spor yapmayan birinin tam olarak iyileşmesi ise 12-13 ay olur dedi.ben 3 ay önce başladım mesela düz koşulara.ama hala bağdaş kurup ağırlığı dize vermek yasak.bence sporcu 9 ayda maksimum düzeye ulaşmadıysa ya doktorda yada kas yapısında yada rehabilitasyon sürecinde bir problem var demektir.

Boyko ve Fabri ayni anda tribüne cagirilip buyuk destek verilmeli

Boylece hoca ve Tolga da mesaji almis olur diye umit ediyorum..

Aslinda Tolga 1 mac daha hata yapsa basina gelecekleri bildiği icin Sakatlik numarasi yapacagindan 1-2 hafta kurtuluruz kendisinden o arada da Diğer kaleciler iyi performans gosyerse Hoca da kesemez :tabe:

yaklaşık 8 ay önce çapraz bağları koparmış biri olarak konuşayım bende  :) futbolcularda bağ kopması dönüşleri tam randıman yaklaşık 9 ay.tabii bu oyuncunun gücüne ve kas yapısınada bağlı.doktora sorduğumda futbolculardaki imkanlar normal insanlarda olmadığı için spor yapmayan birinin tam olarak iyileşmesi ise 12-13 ay olur dedi.ben 3 ay önce başladım mesela düz koşulara.ama hala bağdaş kurup ağırlığı dize vermek yasak.bence sporcu 9 ayda maksimum düzeye ulaşmadıysa ya doktorda yada kas yapısında yada rehabilitasyon sürecinde bir problem var demektir.
Rhodolfonun daha 7 ay olmak uzere 1 Ay i daha var bence

Ocak Ayini baz alıyorum ve 7 ay bile olmadi , Subat ayını baz alirsak 6 - 6.5 Ay oldu daha..
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2016, 12:13:40 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı iilkerr

Iyi pazarlar.
Bazi arkadaslar Tolga'ya verilecek tepkinin takima zarar verecegini, ihanet olacagini yazmis. Kiminiz hakli bulmussunuz kiminiz karsi cikmissiniz. Ben de karsi cikanlardanim. Adamin kalede durdugu her dakika koca camiaya zarar veriyor. Konya macinda lizbon maci, akhisahar maci gibi bariz bir hatasini gormedim. Ama buna ragmen boylesine bir tepkinin gelmesini de artik hocanin oturup dusunmesi gerekiyor. Kredisinin bittigini, hatta dag kadar borclandigini anlamak icin ya kör olmak gerek, ya da kotu niyetli. Senol hoca'da ikisi de yok. Ama illallah ettiren bir laz inadi var. Yarin bir gun onemli bir macta hatali bir gol yerse, ozellikle inonu'de yerse sahaya inen taraftarin sorumlusu kesinlikle tolga degil onu hala sahaya suren hoca olacaktir. Hangimiz oyle bir sey olmaz abartmayin diyebilir ki? Taraftar zaten transferlerin belirsizliginden, kayiplardan dolayi gergin durumda. Faturayi da Tolga'ya kesti. Tahsilati da ilk hatasinda yapacak. Umarim o duruma gelmez. Ama kimse de yok canim demesin. Koy gorunmeyi gecti, köyün içindeyiz. Ben hic bir zaman mac izlerken armamizi tasiyan bir futbolcunun yahalanmasini ya da fiziki olarak temas kurulmasini gormek istemem ama ne yazik ki bardak doldu bir damla daha alamaz duruma geldi. Tolga'nin yuzunden de hocayla taraftarin arasinin acilmasini hic hic istemem. Milli ara var, taraftarin gazi maca kadar gecer falan diye de dusunmesinler. Kimsenin tahammulu kalmadi. Gunlerce konusulacak cirkin olaylara sebep olmadan bir an once kulubeye otursun.

Kesinlikle tehdit gibi algilanmasin. Yani sen mi sahaya ineceksin diyen olabilir o kadar da manyak degilim zaten sahadan tahmini 800-900 km uzaktayim :) insallah ben yanilirim ama iddaa da bu dedigimin bahsi acilsa servetimi basardim bu kadar da eminim. Ahalinin tikatine... Sonra voy ben duymadim voy ben gormedim dimeyin.

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyi pazarlar.
Bazi arkadaslar Tolga'ya verilecek tepkinin takima zarar verecegini, ihanet olacagini yazmis. Kiminiz hakli bulmussunuz kiminiz karsi cikmissiniz. Ben de karsi cikanlardanim. Adamin kalede durdugu her dakika koca camiaya zarar veriyor. Konya macinda lizbon maci, akhisahar maci gibi bariz bir hatasini gormedim. Ama buna ragmen boylesine bir tepkinin gelmesini de artik hocanin oturup dusunmesi gerekiyor. Kredisinin bittigini, hatta dag kadar borclandigini anlamak icin ya kör olmak gerek, ya da kotu niyetli. Senol hoca'da ikisi de yok. Ama illallah ettiren bir laz inadi var. Yarin bir gun onemli bir macta hatali bir gol yerse, ozellikle inonu'de yerse sahaya inen taraftarin sorumlusu kesinlikle tolga degil onu hala sahaya suren hoca olacaktir. Hangimiz oyle bir sey olmaz abartmayin diyebilir ki? Taraftar zaten transferlerin belirsizliginden, kayiplardan dolayi gergin durumda. Faturayi da Tolga'ya kesti. Tahsilati da ilk hatasinda yapacak. Umarim o duruma gelmez. Ama kimse de yok canim demesin. Koy gorunmeyi gecti, köyün içindeyiz. Ben hic bir zaman mac izlerken armamizi tasiyan bir futbolcunun yahalanmasini ya da fiziki olarak temas kurulmasini gormek istemem ama ne yazik ki bardak doldu bir damla daha alamaz duruma geldi. Tolga'nin yuzunden de hocayla taraftarin arasinin acilmasini hic hic istemem. Milli ara var, taraftarin gazi maca kadar gecer falan diye de dusunmesinler. Kimsenin tahammulu kalmadi. Gunlerce konusulacak cirkin olaylara sebep olmadan bir an once kulubeye otursun.

Kesinlikle tehdit gibi algilanmasin. Yani sen mi sahaya ineceksin diyen olabilir o kadar da manyak degilim zaten sahadan tahmini 800-900 km uzaktayim :) insallah ben yanilirim ama iddaa da bu dedigimin bahsi acilsa servetimi basardim bu kadar da eminim. Ahalinin tikatine... Sonra voy ben duymadim voy ben gormedim dimeyin.

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olabildigince sakinlikle yazılmış , Herseyin özetlendiği mukemmel bir yazı her satirinin altina imzami atarim :claps: :claps:

Maalesef konu Tolga olunca ben sakin kalamıyorum , sakinsemde bir anda Kan beynime sicramiscasina sinirleniyorum adamin bizi soktuğu hale bakarmısınız...

Çevrimdışı Bishamon

Sözleşmeli oyuncuya neden imza parası istiyor Batur paragözü

Çevrimdışı raichu

:aman:
naber gençler ve her zaman genç kalanlar
nolacak bu bizim arka beşlinin hali  :D

Çevrimdışı matias_27

Yapmayın etmeyin arkadaşlar tolganın kaleciliğini bende hiç sevmem ve beğenmemde ama yok ıslıklayalım vs takıma çok ama çok zarar verir tolga özelinde düşünmeyelim bu diğer oyunculara da sirayet edecektir böyle bi durum olursa adım gibi eminim

Ha ne tribüne çağırıp destek verelim ne de ıslıklayıpgömelim iyi bi kadromuz iyi transferlerimiz var ve başımızda bi hocamız var bırakalım en doğru kararı şenol hoca versin yanlış yaparsa zaten doğal olarak tepki çekecektir ama lütfen sakın böyle bi girişimde bulunmayalım eski İnönü adetini bırakalım çok bu hataya düştük hatırlayın lütfen sakin olalım bakın iddaa ediyorum tolga sürekli kalede bile olsa bu takım yine şampiyon olacaktır ama sakin fabrika kaleyi alacaktır
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı klubnika01

Rhodolfonun daha 7 ay olmak uzere 1 Ay i daha var bence

Ocak Ayini baz alıyorum ve 7 ay bile olmadi , Subat ayını baz alirsak 6 - 6.5 Ay oldu daha..
1 aya kadar maksimum performansla döner takıma  :ok:

Çevrimdışı abdusta

Boyko denendi ,sure aldıgı her macta duzgun kurtarışı yok tokatlanan toplar rakibe dogru gidiyor..
Fabri kapalı kutu,iyi oldugunu tahmin ediyoruz.İlk maçta darmadağan da olabilir
Elimizde ayakları birbirine dolanan çizgiyi terkedemeyen Tolgamız var
Şenol hoca aralarından Fabriyi kendi istemişti deniyor ama Cenkin gittigi zaman sayısal eksikliği gidermek için planlanmış bir transferdi.

Bu kalecilerle devam etmek zorundayız,bence yapılması tam tersi Tolgayı Karabuk macında çagırıp destek verilmeli yuhalayıp moralini bozup
ilk yenilecek golde taraftar hatalı olacaktır.

Haziranda ilk yapılması gereken sey aşagıdadır.. Saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Boyko denendi ,sure aldıgı her macta duzgun kurtarışı yok tokatlanan toplar rakibe dogru gidiyor..
Fabri kapalı kutu,iyi oldugunu tahmin ediyoruz.İlk maçta darmadağan da olabilir
Elimizde ayakları birbirine dolanan çizgiyi terkedemeyen Tolgamız var
Şenol hoca aralarından Fabriyi kendi istemişti deniyor ama Cenkin gittigi zaman sayısal eksikliği gidermek için planlanmış bir transferdi.

Bu kalecilerle devam etmek zorundayız,bence yapılması tam tersi Tolgayı Karabuk macında çagırıp destek verilmeli yuhalayıp moralini bozup
ilk yenilecek golde taraftar hatalı olacaktır.

Haziranda ilk yapılması gereken sey aşagıdadır.. Saygılar

FabrikA ayarlarina donsek abi hazirana kadar da herkes sakinlesse

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Teknik analize gerek yok bence. Tolgayı beğenmiyorum diyorum.
Ama kesinlikle ıslıklayarak Tolga'yı protesto edeceğim diye Beşiktaşa ihanet etmem. Bu benim görüşüm. Beğenirsin beğenmessin sana kalmış birşey. Taraftarın görevi takımı destek çıkmalı, ne olursa olsun.

Ama sen bir adım daha öne gidiyorsun. Küfür edilmeli diyorsun. Anlam veremiyorum.
Haklısınız İhsan Bey . Bir şeyi anlatmaya çalışıyorsunuz ama farklı noktalara götürülmeye çalışılıyor.
Tolga kabul etmeseniz de bu takımın kaptanı . Kendi kendini kaptan ilan etmemiş . Arkadaşları hocası öyle uygun görmüş . Tolga'yı ıslıklamak demek Beşiktaş'ın kaptanını ıslıklamak demek . Seba'nın çocuklarıyız ; onun ilkelerine bağlıyız diyen varsa ona düşen görev tepkiyi doğru usulle göstermek . Aklı kıt ergenler gibi küfür etmek veya buna benzer yanlış usullerde aşırı tepki vermek(ayağına eline her top geldiğinde ıslıklamak gibi) Beşiktaşlı'ya değil renklilere yakışır.
Biz Tolga'yı istemiyoruz .Tolga'yı kes yerine Fabri'yi ,Boyko'yu koy demek teknik direktöre kafa tutmak anlamına geliyor. Hoca böyle kafa tutmalara pabuç bırakmaz . Taraftar böyle bir tutum gösterirse bu tutum  takıma zarar verir.
Doğrusu örneğin şu şekilde olabilir: Tolga vücut olarak bitik. Vücut olarak bitikliği artık kafa olarak da futboldan kopmasına yol açıyor. Bunu biz hem saha içi hem saha dışındaki Tolga'da gözlemleyebiliyoruz. Beşiktaş hedefleri olan büyük bir kulüp . Tolga'nın performansı hedefleri olan bu büyük kulüpte yetersiz kalmakta , takımın hedeflerinden sapmasına yol açabilmekte. Ciddi kaygılarımız var . Teknik ekip ve yönetimden ricamız bu kaygılarımızı anlaması ve bu yönde Beşiktaş'ın kalesi ile ilgili artık doğru adımların atılması .
Fabri'yi alkışlayın , Boyko'yu alkışlayın hatta Utku'yu alkışlayın . Tolga'ya herhangi bir şey yapılmasın.Yok sayın. Bu da tepkidir . En anlamlı ve etkili olacak tepkidir bu.
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2016, 12:38:48 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu maçta Tolga tepki görürse üç dört maçlığına sakatlanır sonra tepkiler azalınca tekrar kaleye geçer. Adam yol yordam öğrenmiş daha önce iki üç kez yaptı bunu neden yeniden yapmasın arkası böyle sağlam oldukça
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kartal Yiğit'ten sonrasını okumadım.
Caner gelir sıkıntı yokta stoper ve atibaya back-up kim gelecek ya da gelecek mi onu merak ediyorum

Etiketler: