2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348260 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

NASRI NEDEN GECIKIYOR?

Bu demeçin altında yatan neden meger se Manchester city nin aynı şartlarda Mangala ve Bony de Beşiktaşa yollamak istemesi
ancak Mangalanın Türk vatandaşı olmaması,Türk Alt yapısından yetişmemesi nedeniyle Güneş hocanın isteksiz davrandığı aynı nedenin
Bony içinde olumsuz oldugundan Nasri nin işlemlerini Beşiktaşı ikna edebilmek için geçiktirildiği anlaşılmaktadır.
Fikret Başkan Mangalanın akrabalarının İzmirin Sabırtaşı mahallesinde olduğunu söylemesine ragmen Hocayı ikna edememiştir.

Bu yüzden Nasrinin işlemleri geçikmiştir.

Yerseniz.. O kadar çok kirli haber varki..Nasri geri dönülmez yoldadır ve işlemleri pazartesi gunu tamamlanacaktır
taraflar acele etmemektedir.

İyi geceler
@abdusta abiyi kendime benzettim benim gibi ozel haber giriyor artik hatta ve hatta "saygilar" bile yazmamis.

Bu nasri transferi olmasa da olur ara transfere kadar orayi idare ederiz, olmadi senol hoca azicik sistemle oynar.
Pepe ne olacak abi?

Çevrimdışı bjk4ever

Senol hocamizi duymadini herhalde: "taraftar bir futbolcu lehine bagirirsa o futbolcunun oyuna girecegi varsa da giremez." Yani bana oyuncu dayatmayin, oynatma niyetim varsa bile oynatmam bu durumda diyor. Fabri demeyin siz, direk Tolga'yi hedef almak lazim.

Hoca sirf taraftara inat, takima ve taraftarin moraline olumsuz etki yapacagini bile bile Tolga'yi oynatacaksa bence taraftar Tolga'yla ugrasmayip direkt hocayi istifaya cagirsin. Net.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı mylife1903

Alanya maçında TOLGAnin Tribünlere cagilirip sevgi gosterileri yapıldığında Gozlerime ve kulaklarima inanamamıştım ve kendi kendime Bu adam Sene sonuna kadar kaleyi garantiledi demistim..

Boykoya 3 mac Dayanamayan ve sabredemeyen ve Tolgadan kotu kaleci diyen HOCA ve TARAFTAR

Tolga ya 100 kusur mactir dayanıyor ve sabrediyor İBRETLİK :bandit:
Bu tolga sadece banami fevziyi hatirlatiyor? Tipi de benziyor bence

Çevrimdışı mylife1903

Son 13 sezonda 13 kaleci transferi yapmışız. Murat Şahin, Volkan Ünlü, Vedran Runje, Hakan Arıkan, Rüştü Reçber, Atilla Özmen, Ramazan Özcan, Cenk Gönen, Allan McGregor, Tolga Zengin, Günay Güvenç, Denys Boyko, Fabricio Agosto. Şurada kaç tane güven aralığı yüksek, kaliteli kaleci var?
Ben hala oynayan bir rusteye fitim, runje de hala oynasaydi agzimi acmazdim, baska cevabim yok hakim amca

Çevrimdışı OrhanAker

Pazartesi caner salı nasri açıklanıyormuş (futbolarena) caner bonservisi ile.
Stoperde de Türk bir oyuncu varmış görüşülen :alala:

Çevrimdışı Egos

Pazartesi caner salı nasri açıklanıyormuş (futbolarena) caner bonservisi ile.
Stoperde de Türk bir oyuncu varmış görüşülen :alala:

caner konusu öyleyse hülle dönemine dönmüş gibi olduk.

Çevrimdışı 38life

Eto'o Parise falan gitmemiş. Şuan İstanbuldayamış. Ancak Gs de devredeymiş. Zaten şuan en çok forvete ihtiyacı olan kulüp Gs. Et'o onlar için biçilmiş kaftan. Levent Nazifoglu forvet alacaz demişti.

Eto'oyu Gs'ye kaptirirsak çıldıririm.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

transferin son gününe kadar tolga boykotu anlamlı olabilir, belki yeni bir kaleci alınması için -yeterli olmasa da- iyi bir yöntemdir; ama transfer dönemi kapandıktan sonra tolga'nın takımda kalması halinde, daha doğrusu ilk 11'deki yerini koruması halinde oyuncuya yöneltilecek olumsuz tezahüratın anlamı yok. beşiktaşlılık diye yere göğe sığdıramadığımız değerlere de zerre kadar uymuyor. süleyman seba'ya da küfretmişti bu taraftar, seba dönemini başarısız transferlerle, avrupa'daki facialarla dolu olduğu mağlum; kendi ligindeki güçlü durum da yıkılırken şimdi fotoğrafı karşısında önünü ilikleyenler arasında başkana tribünlerden sövenler de var.

kaleci transferlerinde başarısız olduğumuzu söyleyen arkadaşların dışındakilere soruyorum: hangi kalecinin daha iyi olduğunu neye göre karar veriyorsunuz? içinizden kaç kişi boyko'yu ya da fabri'yi buraya gelmeden önce takip ediyordu, kaç kişi geldikten sonra antremanları izledi. boyko geldiğinde de ilk maçtan boyko yazılıyordu kaleye, sonraki sessizliğin nedeni unutulmuş gibi. fabri hakkında bir şey bilmiyorsunuz - necmi ağabey hariç diyelim - söyledikleriniz "tolga'dan kötüsü olamaz"dan öteye geçmiyor, ama size söyleyeyim: olur. galatasaray derbisinde günay ile yaşadık bunu, daha sonra boyko ile aynı şey oldu, şimdi sanki hiçbiri gerçekleşmemiş gibi sizin sözünüzle - transfer dönemi bittiğinde tolga'yı protesto edeceğini söyleyenlere bu laflarım - tek antremanını bile izlemediğiniz fabri'yi 11'de istiyorsunuz. fenerbahçe başkanı kadroya karışınca alay konusu edip kendi takımının kadrosunu değiştirebileceğini düşünmek büyük aymazlık. diyelim ki gerçekten söyledikleriniz gerçekleşti ve fabri ya da boyko harikalar yarattı, eleştirenlerden kaç kişi 5 antremandan fazlasını izleyip bu fikri ortaya attı söylesin. boş atıp dolu tutturmaya çalışmaktan başka bir şey değil yapılan.

.beşiktaş'ın defansı uzun süredir çok iyi değil.
.tolga, kötü beşiktaş defansını toparlayabilecek kişi değil.
.tolga'nın yeni anlaşması moral bozucuydu, ama kimse zahmet edip de bu durumun detaylarını araştırmadı, boş sallama bu konuda da sürdü.
.birkaç kişi dışında fabri, boyko, tolga üçlüsünden hangisinin daha iyi olduğunu söyleyebilecek nitelikte insan yok.
.bu insanlardan en niteliklisi şu an teknik direktörümüz.

tolga yüzünden alınan her mağlubiyet yönetime ve teknik direktöre mal edilebilir; ama unutulmaması gereken üzerimizdeki kısıtlamaların bazı öncelikler belirlememizi gerektirdiği. daha aciliyet sırasında en üste yazılan stoperi transfer etmemişken, sosa ve gomez'in gidişiyle son sıraya gerilemiş yabancı kaleci transferi hayal; tecrübeli, yetenekli yerli kaleci transferi ise imkânsız. derseniz ki "bu protesto ile imkânsızı, mümkün yapacağız." inanırım, bu taraftar daha zor şeyleri de inat edip gerçekleştirdi, çekincem duracağı yeri bilmediğine dair kuşkularımdan kaynaklanıyor.

şenol güneş'i adam kayırmakla suçlayan herkes bunun delilini göstermediği sürece yalancıdır. delil olarak da ağzından laf alıp kaydetmenize gerek yok. gidin, antremanları izleyin ve deyin ki: "fabri ya da boyko tolga'dan şu kadar üstün, fakat hoca onlara yer vermiyor!"

eğer beşiktaş taraftarı tek bir pürüz için bu kadar fazla ses çıkartıyorsa şımarıklık sınırı aşılmış demektir. ismail ve pekdemek kadrodayken şampiyon oldu bu takım, şimdi gomez ve sosa sayesinde demek kolay. her şeyi en iyi siz bilmiyorsunuz, yanlış söylediklerinizin cezasını çekseydiniz şu ana kadar yaptığınız hatalı değerlendirmeler nedeniyle ömrünüz boyunca hiçbir takımın taraftarı olamazdınız. bugün sağdan soldan okuyup tolga üzerinden beşiktaş'ın huzuruna kastedenler, dün falcao transferine seviniyordu. lütfen kalabalığa uymaktan vazgeçip beşiktaşlılığın hakkını verin. şampiyonlar ligi'nde başarı bu sene olmaz, seneye olur; daha zor rakiplere karşı olur.

eleştiri her zaman olsun, bunun için statlar da en etkili yerler; ama 31 ağustos'tan sonra yapılacak olumsuz tezahüratların beşiktaş'a sevdanız ile alakalı olmadığını şimdiden kabullenin. önümüzdeki üç gün eğer kaleci transferi yapılmazsa ve şenol güneş'in tercihi tolga'dan yana olursa tolga beşiktaş kadrosundaki en iyi kalecidir.
Bal gibi de adam kayırıyor

Hazirlik maclarinda Boyko ve Fabriyi izledik ikiside Gayet iyi ve formdaydı lakin ne hikmetse sadece bir hazirlok maçında oynayan ve bir cok antrenmana cikmayan Tolga bey Cikti Gs macina..

Antrenman videolarini da takip ediyorum Tolga her topu aliyor iceri , Fabri ve Boyko jeneriklik kurtarışlar yapiyor ama Hafta sonu gelince kalede yine Tolgayi görüyoruz

Fabri ve Boykonun ölüsü bile Tolgadan daha iyidir , Tolga kaleci falan degil , 33 yasina gelmis bir adam her mac Ceza sahasi disinda topu eline alıyor , Adamin daha Ceza sahasi çizgilerinden haberi yok Beşiktaşin kalesini koruyor
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2016, 10:05:59 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Oy analar ne kalciler doguruyormus arkadas

Takim arkadaslarin hergun ANTRENMAN yaparken hatta bazi günler CIFT Antrenman yaparken sen oram agriyo buram agriyo diye hafta 1 kez 2 kez antrenman yap , Her mac takimini yak Ama f. orman garanti olsun , Oh ne guzel Dünya...

Oy analar ne kalciler doguruyormus arkadas

Abi cok bisey istemiyorum ya , Muslerayi gectim Ayı seviyesinde bir kalecimiz olsun yeter bana

Edit : Elimizde Ayi dan daha iyi kaleci var lakin 3 maç ile kötü kaleci ilan edildi

EssiLor

• Ziyaretçi

Gomez ve Sosa ihanet ettiler bidaha bu kulübün kapısından içeri bile giremezler inşallah
Ekmek yedikleri kaba pislemek bu olsa gerek
Ben Gomez için en başından beri diyordum akıl veriyor bu büyük takıma kendini baya yükseklerde görüyor
Kimse bjk den buyuk degildir
Sosa da Hanım köylü neyse onlar benim gözümde bittiler onlara bu mübarek takımdan ekmek yok artık
Bu sene şampiyon olamazsak işler sarpa sarar
Şenol hocayı severiz evelallah delikanlı adamdır Allah razı olsun geçen sene müthiş bi takım kurdu ama Gelelim Kuru fasulyenin faydalarına
Bu Tolga Zengin ısrarı nedir anlamadım Fabricio da göremeyip Boyko da göremeyip tolga da gördüğü şey ne acaba ?
Necip Neden Rhodolfo ya tercih ediliyor Necip çok mu inanılmaz ?
Saçma sapan kadro tercihi yaptı Şenol Güneş göze batmaya başladı
Ulan bi kurtulamadık şu tolga ve necipten
Yaşı 33 e gelmiş adama 3 senelik sözleşme yapacak kadar akıl küpü bir yönetim söz konusu
Ve Tolganın taraftar tarafından sevilmediği bilindiği halde
Sanki taraftara inat yapıyorlar
Cenk Tosun birinci forvet olamaz gözümde
En Iyi kadro şu olur

Fabricio
Adriano ,Rhodolfo , Marcelo G.Gönül
Atiba , Oğuzhan , Talisca , Quaresma , Nasri
Vincent Aboubakar

Şu 11 le Şampiyonlar Ligi'nde ve Ligde Harikalar yaratabilir.
En Büyük Beşiktaş.
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2016, 10:14:53 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı mylife1903

Takim arkadaslarin hergun ANTRENMAN yaparken hatta bazi günler CIFT Antrenman yaparken sen oram agriyo buram agriyo diye hafta 1 kez 2 kez antrenman yap , Her mac takimini yak Ama f. orman garanti olsun , Oh ne guzel Dünya...
Ustune sozlesmeni uzatiyorlar
lukus hayat, lukus hayat
Bek keyfine yan gel de yat
Ne guzel sey oh ne rahat
Yoktur esin lukus hayat
Yaz gelince ibizdasasin
Mayo giymis kizgin kumlardasin
Yaninda guzel kizlar
Cokmu umrunda bu taraftar
Topla etrafina her aksam
Sarilari esmerleri kumrallari
Kir kadehler, ac sampanyalari
Cok mu umrunda bu kulubun kartallari

Ananim sarki sozleri

Gomez ve Sosa ihanet ettiler bidaha bu kulübün kapısından içeri bile giremezler inşallah ben Gomez için en başından beri diyordum akıl veriyor bu büyük takıma kendini bana yukseklerde görüyor Sosa da Hanım köylü neyse onlar benim gözümde bittiler onlara bu mübarek takımdan ekmek yok artık
Şenol hocayı severiz evelallah delikanlı adamdır Allah razı olsun geçen sene müthiş bi takım kurdu ama Gelelim Kuru fasulyenin faydalarına
Bu Tolga Zengin ısrarı nedir anlamadım Fabricio da göremeyip Boyko da göremeyip tolga da gördüğü şey ne acaba ?
Yaşı 33 e gelmiş adama 3 senelik sözleşme yapacak kadar akıl küpü bir yönetim söz konusu
En Iyi kadro şu olur

Fabricio
Vincent Aboubakar

En Büyük Beşiktaş.
Rhodolfo daha iyilesmedi guzel kardeşim

Hatta Hoca oyuna sokarak Ciddi derecede riske soktu Rhodlfoyu tekrar bağlarini koparmasi işten bile değildi..

Çevrimdışı mylife1903

Gomez ve Sosa ihanet ettiler bidaha bu kulübün kapısından içeri bile giremezler inşallah ben Gomez için en başından beri diyordum akıl veriyor bu büyük takıma kendini bana yukseklerde görüyor Sosa da Hanım köylü neyse onlar benim gözümde bittiler onlara bu mübarek takımdan ekmek yok artık
En Iyi kadro şu olur

Fabricio
Vincent Aboubakar

En Büyük Beşiktaş.
Boyko ve fabride olmayan tece nufuz cuzdani iste, adam ne yapsin ikisi de evli
Yeni kaleci bekar olsun tirabzondan bir hanimla evlendirelim ve tolgadan kurtulalim, diyorum.nasil?

Çevrimdışı mylife1903

Rhodolfo daha iyilesmedi guzel kardeşim

Hatta Hoca oyuna sokarak Ciddi derecede riske soktu Rhodlfoyu tekrar bağlarini koparmasi işten bile değildi..
Valla o topu cizgiden cikartirken ters aci kamerasindan yuzunu gosterdiler rodolfonun o baglar kopmadiysa da esnedi bence, verilmis sadakamiz varmis!

Valla o topu cizgiden cikartirken ters aci kamerasindan yuzunu gosterdiler rodolfonun o baglar kopmadiysa da esnedi bence, verilmis sadakamiz varmis!
Oyuna sokulacak en son adam bile değildi Abi Rhodolfo

Allah korudu gerçekten..

Rhodolfoda futbolu ozlemis demekki ben olsam hocam beni oyuna alma daha iyilesmedim baglar tekrar kopabilir derdim..

EssiLor

• Ziyaretçi

Hayır arkadaş benim anlamadığım. Sosa Gomez terörü bahane ederek gittiler Sosa Gomez sizdeki can
Quaresma Oğuzhan Atiba Frei Rhodolfo daki Patlıcan heralde
Gitmeleri En Hayırlısı oldu
Nasri Sosa dan daha iyi ve üstün bir oyuncu
Ancak Gece Hayatı alkol kumar ne ararsan var adamda
Neyse Şenol reis adam eder onu
Fernandes gibi kendini gece hayatına kaptırmazsa Harikalar yaratır.

Pozisyon kendi hatası ama İNANILMAZ bir müdahale yaptı gerçekten

Bana su pozisyonu hatirlatti bu dokunuş...

Hayır arkadaş benim anlamadığım. Sosa Gomez terörü bahane ederek gittiler Sosa Gomez sizdeki can
Quaresma Oğuzhan Atiba Frei Rhodolfo daki Patlıcan heralde
Gitmeleri En Hayırlısı oldu
Nasri Sosa dan daha iyi ve üstün bir oyuncu
Ancak Gece Hayatı alkol kumar ne ararsan var adamda
Neyse Şenol reis adam eder onu
Fernandes gibi kendini gece hayatına kaptırmazsa Harikalar yaratır.
:)

EssiLor

• Ziyaretçi

Hakim Zyiech
Twente ye veda etmiş twitter hesabından
Çok kaliteli ve sol ayağı çok kuvvetli bi oyuncu
Fenerbahçe Almak üzereymiş onlar almadan Zyiech e çöksek ne iyi olur.

Hakim Zyiech
Fenere degil Ajax a gidiyor Twente sportif direktörü de açıklamış

EssiLor

• Ziyaretçi

Çevrimdışı İhsan

Abi kusura bakma ama cok amator bir bakis acisi bu. Peki Besiktas taraftarinin morali ne olacak? Milyonlarca insan Tolga'yi gormek istemiyor. Tolga milyonlarca insani mutsuz ediyor. Hoca'da bir zahmet soyle dusunsun: milyonlarca insan mutsuz olacagina zaten kalitesi yerlerde olan Tolga'yi oynatmam daha iyi.

Kimse kusura bakmasin. Burasi profesyonel bir kulup ve Besiktas'ta hakeden forma giyer. Nasil ki ozel sirketler kritik pozisyonlar icin torpil degilde liyakata onem verir, Besiktas'ta aynisini yapmalidir. Senol hocanin hemsehrisi olmaktan baska hic bir ozelligi olmayan, Besiktas gibi bir kulubu Avrupa arenasindan ust uste 2 yil mahrum birakan, Akhisar macinda bir sezonluk emegi hic etme cabasi gosteren bir kaleciyi sirf hocanin morali bozulur diye Besiktas kalesine koymak kusura bakmayin ama Besiktas'a ihanettir. Durum bu kadar net.

Ben taraftar olarak amatörüm. Bu yüzden kulüp profesyonel Hoca alıyor.
Şenol hocadan daha iyi olsaydım TD ben olurdum

Taraftarın moralı ne demek? O ıslıklanınca benim taraftar olarak moralim bozuluyor. Peki bu ne olacak? Boykoyla yenildik moralim bozuldu, peki bu ne oldu? Bütün taraftar diyerek genellemeyelim lütfen.
Konu profesyonelik ise bırakın Şenol hoca yapsın diyorum. Ve kesinilkle Tolgayı ıslıklamam.

Geçen Sezon Boyko kaleyi korumaya devam etseydi şampiyonluğu verirdik.
Bu sezon Fabri Tolgadan daha iyi olduğunu nereden biliyorsun? Fabri daha iyi olduğunda Tolgayı keser. Bunu Şenol hoca da görüp uygular. Ben hocamıza güveniyorum.
Şenol hoca başarısız olduğunda zaten o da gider, yönetimde...

Üstelik amatör düşünce sorun yoktur bence, 'profesyonelce'  yeterki Tolga olmasın, iyi bile oynasa bile olmasın demek tehlikelidir.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Hakim Zyiech
Bizim ligde bisi yapamaz bence. Cok yumusak oyuncu. Dusun konya macindaki alileri buna giriyorlar, ayagini eline verirler.

Etiketler: