Tolgay ve Cenk'in noktaları oldukça küçük. Topla buluşma sayıları yetersiz. Marcelo ise takımın en çok topla buluşan oyuncusu. (89) Son iki maçtır Marcelo üzerinden oyun kurmaya çalışıyoruz. Geçen sezonun ikinci yarısında da bu sıkıntıyı yaşadığımız maçlar vardı. Tolgay ve Oğuzhan'ın ortalama pozisyonlarda yine birbirlerine yakın olduğu gözüküyor. Tıpkı diğer iki maçta olduğu gibi. Şablonda orta sahadaki üçlüğünün pas trafiğinin güçsüz olduğu ve Tosic üzerinden oyunun geliştiği gözüküyor. Yukarıdaki iletide rakamlar ve hücum pratiğinin dışında oyunumuz oldukça açık.

Beynim yandi
@atalay yahu zaten beyin yok hep kemik
Simdi ben anladigimi anlatmaya calisayim
Eger bu hocanin kurgusuysa tosic iyi oynamis ama verimsiz olmus.
Tolgay ve cenk hic oynayamamis ayrica tolgay oguzhana cok yaklasarak rakip savunmacilari da oguzhana yakinlastirmis.
Tolgay as gorevinin disina ciktigi icin hucumda sureklilik ve cogalma saglayamamisiz.
Sosanin blitzkriegleri vardi tak donup adama basardi bunu tolgay yapamiyor ve gerekli destegi de ileride oyuncuya veremiyor. Bunun sonucunda cenk topla az bulusuyor ustelik bulustugu zamanda da iki uc kisiyle bogusmak zorunda kaliyor.
Eksik oyuncular ile eski sistemi oynamaya calismak ve marseloya fazla guvenmek bence hocanin oyun hatalari. 4-4-2mi oynasak acaba?