Abi kusura bakma ama cok amator bir bakis acisi bu. Peki Besiktas taraftarinin morali ne olacak? Milyonlarca insan Tolga'yi gormek istemiyor. Tolga milyonlarca insani mutsuz ediyor. Hoca'da bir zahmet soyle dusunsun: milyonlarca insan mutsuz olacagina zaten kalitesi yerlerde olan Tolga'yi oynatmam daha iyi.
Kimse kusura bakmasin. Burasi profesyonel bir kulup ve Besiktas'ta hakeden forma giyer. Nasil ki ozel sirketler kritik pozisyonlar icin torpil degilde liyakata onem verir, Besiktas'ta aynisini yapmalidir. Senol hocanin hemsehrisi olmaktan baska hic bir ozelligi olmayan, Besiktas gibi bir kulubu Avrupa arenasindan ust uste 2 yil mahrum birakan, Akhisar macinda bir sezonluk emegi hic etme cabasi gosteren bir kaleciyi sirf hocanin morali bozulur diye Besiktas kalesine koymak kusura bakmayin ama Besiktas'a ihanettir. Durum bu kadar net.
Ben taraftar olarak amatörüm. Bu yüzden kulüp profesyonel Hoca alıyor.
Şenol hocadan daha iyi olsaydım TD ben olurdum
Taraftarın moralı ne demek? O ıslıklanınca benim taraftar olarak moralim bozuluyor. Peki bu ne olacak? Boykoyla yenildik moralim bozuldu, peki bu ne oldu? Bütün taraftar diyerek genellemeyelim lütfen.
Konu profesyonelik ise bırakın Şenol hoca yapsın diyorum. Ve kesinilkle Tolgayı ıslıklamam.
Geçen Sezon Boyko kaleyi korumaya devam etseydi şampiyonluğu verirdik.
Bu sezon Fabri Tolgadan daha iyi olduğunu nereden biliyorsun? Fabri daha iyi olduğunda Tolgayı keser. Bunu Şenol hoca da görüp uygular. Ben hocamıza güveniyorum.
Şenol hoca başarısız olduğunda zaten o da gider, yönetimde...
Üstelik amatör düşünce sorun yoktur bence, 'profesyonelce' yeterki Tolga olmasın, iyi bile oynasa bile olmasın demek tehlikelidir.