2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12347224 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Fırat G. , bildiklerimizi yazdı yine.
Burada 1 saattir Nasri gelmiyor, gelmezdi zaten yazsnlar var.

Fırat çıkıp "Nasri'de sorun yok, Beşiktaş vazgeçmezse iş bitti" yazıyor.

Fırat yine bildiklerimizi yazdı oldu.

Rica ediyorum,  totem mi yapıyorsunuz, ne yapıyorsunuz bilmiyorum da; bilgi ya da duyum sahibi olmadan insanların moralini bozmayın. Özellikle sen @38life dostum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarın Caner
Pazartesi Nasri
Çarşamba stoper

KAP

İYİ GECELER

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tolga Zengin her maç 6 tane topu çataldan uçarak çelse de artık onu İS-TE-Mİ-YO-RUZ! İstemiyoruz arkadaş zorla mı ya? Islıklayıp takımın huzurunu mu bozalım? Bunu yaparsak suçlu biz değiliz. Bizi buna mecbur bırakan sizzlersiniz. Hoca - Yönetim...
Ağzıyla kus tutsa Neuer performansi da verse Su saatten sonra Zerre degeri yok benim için

3 senemizi Caldi , Hayallerimizi bitirdi , Omrumuzu çürüttü , Psikolojimizi bozdu..

Görmeye bile tahammul edemiyorum ..
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2016, 00:21:28 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

Mayıs sonu yonetim : Planlamamizi yaptik transferler şimdiden hazir Anlaştık

Sonuc : Ağustos 28 , Hala stoper yok , Hala Atibaya alternatif yok muhteşem planlama :claps:

Tarihi şans uçup gitmez inş.

Çevrimdışı abdusta

NASRI NEDEN GECIKIYOR?

Alıntı
Guardiola; "Nasri gidebilir de kalabilir de. Bu sorunun cevabını West Ham maçının ardından daha rahat verebileceğim. Neler olacağını göreceğiz. Aynı durum Mangala ve Bony için de geçerli." diye konuştu.

Bu demeçin altında yatan neden meger se Manchester city nin aynı şartlarda Mangala ve Bony de Beşiktaşa yollamak istemesi
ancak Mangalanın Türk vatandaşı olmaması,Türk Alt yapısından yetişmemesi nedeniyle Güneş hocanın isteksiz davrandığı aynı nedenin
Bony içinde olumsuz oldugundan Nasri nin işlemlerini Beşiktaşı ikna edebilmek için geçiktirildiği anlaşılmaktadır.
Fikret Başkan Mangalanın akrabalarının İzmirin Sabırtaşı mahallesinde olduğunu söylemesine ragmen Hocayı ikna edememiştir.

Bu yüzden Nasrinin işlemleri geçikmiştir.

Yerseniz.. O kadar çok kirli haber varki..Nasri geri dönülmez yoldadır ve işlemleri pazartesi gunu tamamlanacaktır
taraflar acele etmemektedir.

İyi geceler

Yarın Caner
Pazartesi Nasri
Çarşamba stoper

KAP

İYİ GECELER
Bende boyle düşünüyorum.

Çevrimdışı Çağatay

NASRI NEDEN GECIKIYOR?

Bu demeçin altında yatan neden meger se Manchester city nin aynı şartlarda Mangala ve Bony de Beşiktaşa yollamak istemesi
ancak Mangalanın Türk vatandaşı olmaması,Türk Alt yapısından yetişmemesi nedeniyle Güneş hocanın isteksiz davrandığı aynı nedenin
Bony içinde olumsuz oldugundan Nasri nin işlemlerini Beşiktaşı ikna edebilmek için geçiktirildiği anlaşılmaktadır.
Fikret Başkan Mangalanın akrabalarının İzmirin Sabırtaşı mahallesinde olduğunu söylemesine ragmen Hocayı ikna edememiştir.

Yerseniz.. O kadar çok kirli haber varki..Nasri geri dönülmez yoldadır ve işlemleri pazartesi gunu tamamlanacaktır

İyi geceler

Bildiğim kadarıyla Bony'in kayınçosu, dayıoğlu,eniştesi filan hep Kırşehir-Kaman'da oturuyorlar Şenol hoca nasıl veto edebiliyor bu isimleri hayret...!
Bi tek eltisi Yozgattaydı sanırım
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Berat

Umarım..

Stad+Rakiplerin plansız bitmeyen hamleleri+Takım kimyası vsvsvs.

Gerçi rakiplere laf atıyorum da , transfer konusu bariz olan bölgelere Töre'yi satarız öngörüsüne göre plan yapılıyor ama tutmuyor.

Çevrimdışı DenizAnt

Çevrimdışı cursedofdragon

şu transfer sezonu bitsede kurtulsak vallahi ya yeminlen saçlarımız döküldü yaşlandık dişlerim döküldü birsürü şey oldu daha.

Çevrimdışı s4rc4stic

NASRI NEDEN GECIKIYOR?

İyi geceler

keskin akıl keramete kıç attırır :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Kutay

32. hafta şampiyonuz demek mi bu? :D
yok abi Şampiyonluğa 32 hafta kaldı demek  :)
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı 38life

Bildiğim kadarıyla Bony'in kayınçosu, dayıoğlu,eniştesi filan hep Kırşehir-Kaman'da oturuyorlar Şenol hoca nasıl veto edebiliyor bu isimleri hayret...!
Bi tek eltisi Yozgattaydı sanırım

Yozgatsa sıkıntı olur.

Çevrimdışı Çağatay

Merak ettiğim husus: BU milli maç arasında herhangi bir hazırlık maçı yapacak mıyız?
Buna ek olarak yeni gelen ve gelecek olanların ligin 3.haftasında forma giyme olasılıkları ?
bence %5
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ekrembaser

Umarım..

Yahu Yunus Emre sen bari yapma geçen sene 2.hafta dün gibi gözümün önünde yine aynı karamsarlık kaçan göçen bişey yok dolduramayacağımız tek boşluk sosa şu an ama onun da hal çaresine bakılacaktır saha içinde 3. Hafta Karabük maçını bi görelim bu sene ne oynayacağımız o maçta ortaya çıkacak bu kadar enseyi karartmanın lüzumu yok Allah kısmet eder Tolga'dan da kurtulursak herşey yoluna girecektir. Sabır az sabır

Çevrimdışı MUSTAFA_

NASRI NEDEN GECIKIYOR?

İyi geceler
Gükerek okudum

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

32. hafta şampiyonuz demek mi bu? :D
Şampiyonluğa son 32 hafta

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

heh tamam bu adam bunu yazdıysa kesin bu transfer yattı daha bugune kadar tutturdugu birtane birşeyi görmedim.

Şampiyonluğa son 32 hafta

şampiyonluğumuzu 31.ci hafta ilan ederiz :)

Yahu Yunus Emre sen bari yapma geçen sene 2.hafta dün gibi gözümün önünde yine aynı karamsarlık kaçan göçen bişey yok dolduramayacağımız tek boşluk sosa şu an ama onun da hal çaresine bakılacaktır saha içinde 3. Hafta Karabük maçını bi görelim bu sene ne oynayacağımız o maçta ortaya çıkacak bu kadar enseyi karartmanın lüzumu yok Allah kısmet eder Tolga'dan da kurtulursak herşey yoluna girecektir. Sabır az sabır
Abi şu Tolgadan kurtulalım baska bisey istemiyorum ben yaa vallahi yeter psikolojimi bozdu adam benim

Adam sanki bizim takim içine sokulmuş bir ajan gibi , Takimin icine bir ajan soksan bu kadar zarar veremez ben boyle birsey görmedim

Çevrimdışı Tolga

Erman Toroğlu : Fikret Orman, Nasri için Şenol Hoca onay verirse olacak şeklinde bir işaret yaptı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Erman Toroğlu : Fikret Orman, Nasri için Şenol Hoca onay verirse olacak şeklinde bir işaret yaptı.
Mumkunse Hocaya birsey sormasin

Hocaya kalsaydi : Ozan , Serdar ve Ereni alip 15 milyon € Kazik yemiştik :bandit:

Çevrimdışı atalay

Özlemişiz abi... Aynen devam yine, ve inşallah aynı sonla bitecek. @atalay

Umarım, öyle olacak.

@atalay
Henüz iyileşmemiş Rhodofonun oyuna alinmasi Onun sagligi icin buyuk risk degilmiydi ?

Riskliydi. Eleştirdim de zaten.

Çevrimdışı ekrembaser

Abi şu Tolgadan kurtulalım baska bisey istemiyorum ben yaa vallahi yeter psikolojimi bozdu adam benim

Adam sanki bizim takim içine sokulmuş bir ajan gibi , Takimin icine bir ajan soksan bu kadar zarar veremez ben boyle birsey görmedim
Yahu sonuna kadar haklısın belki hatırlarsın sporting maçından sonra burda senle beraber ağladık bu herif yüzünden ama yine de biz iyi bir takımız Tolga ya kalmaz kale merak etme o kaleden eninde sonunda çıkacak hocanın da bahanesi kalmadı belki 2 puana mal oldu ama hoca onu kaleye koyarken 2 kere düşünecek artık

Etiketler: