2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12386808 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Sevgili dostum, mesele Serdar Aziz ve Eren Derdiyok değilse; hoca neden bunlardan bahsediyor? Neden bunları ekonomik transfer olarak nitelendiriyor?

Konuşmasında ekonomi konusuna değindiği tek cümle de bu kendisinin, 8.5 milyon euro'ya giden 2 adamı ekonomik olarak değerlendirdi. Belli ki ekonomi işlerine çok hakim değil.

Stoper ve santrafor ihtiyacı olduğunu biz görmüyor muyuz? Geç kalındığının farkında değil miyiz? Bunları hocanın dile getirmesi normal, bahsettiğimiz konu istediği isimlerin bunlar olması.

İşte ben de bahsettiğiniz konunun bu olmasını eleştiriyorum zaten. Ev yanarken ve Hoca "Ev yanıyoooooorrr" derken. Siz o evde geçen yaz neler yaptığınızı anlatıyorsunuz. İşte bunu eleşltiriyorum. Ama sen hala Ben evin yanmasından bahsetmiyorum ki o evde neler yaşandı onlardan bahsediyorum diyorsun.

Anlaşamıyoruz dostum. Okuyalım geçelim birbirimizin mesajlarını mümkünse.

Çevrimdışı mylife1903

Gerçekse bence güzel. Liverpool ile oynadığımız maçlarda da izlemiştim oldukça iyi bir oyuncu  :ok:
Sosadan geleni liverpooldan lovrene bassak derim ama liverpul birakmaz. Belki boyko artik7.5 yapip raketciyi alsak gol yemeden atmaya calisip bir sampiyonluk daha kazanmaya da calisabiliriz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yorumumda çoktaaaan bıraktığım anlaşılıyor olmalı dostum.

Sana cevap vermemiştim dostum.

"Erdal Başkan gelsin 15 günde her şeyi halletsin" diyen birileri çıkıyor arada, onlara ithaf ettim.

Çevrimiçi Necmi

Bir sonuç için direk "x yapıldığı için" gerçekleşti demek zaten mantıksız olur. Ve "birşey için birşey yapmak" da zaten tek başına o şeyin gerçekleşmesini sağlamaz. Kamuoyu eleştirisi önemlidir. Tek başına sonuç doğurmaz. Ama sonuca katkı sağlar. Yanlış/yetersiz eyleme karşı eleştirisiz kalmak razı olmak anlamına gelir. Bunun da elbette sonucu ve/veya sonuçlarda rolü olur.
ama senin söylediğin tam olarak bu değildi :D
eleştirinin elbette katkısı olur olmalıda ama yüksek oranda belirleyici değil
zaten belirleyici olursa o zaman tehlike çanları çalıyor demektir :bandit:
eleştiriyle haraket eden bir yönetim kukla demektir onlardan bir plan çıkmaz

Çevrimdışı tuncaboylu

Yarın öbür gün Başkan gidince onun arkasından da böyle fare muhabbeti yaparsınız. Ayıp yaptığınız.

Benim gözümde zor dönemde kaçan adama saygı duymak yoktur Serhat dostum.

O yüzden çok sevdiğim biri olmasına rağmen, Altınsay'a da kırgınımdır hala. Ayıpsa ayıp, kusura bakmasınlar.

Çevrimdışı D-MAN

YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL VE KENDİ DÜŞÜNCELERİMDİR DOĞRU VEYA YANLIŞ OKUMANIZI RİCA EDİYORUM

HAZİRANDA SOSA-GOMEZ işini halledip atibayla sözleşme yenileyip bu transferler yapılabilirdi tahmini maliyetlerini yazdım.

FABRİ                                                                                                   GÜNAY

GÖKHAN    NKOLOU        SAKHO    ADRİANO                                                   BECK     MARCELO   NECİP      TOSİC

ATİBA                 OĞUZHAN                                                                      GÖKHAN İNLER    TOLGAY

SOSA                                                                                                    KERİM FREİ
QUARESMA                         OLCAY                                                            ARAS ÖZBİLİZ                      OĞUZHAN AYDOĞAN

GOMEZ                                                                                                   CENK TOSUN

YAPILAN TRANSFERLER:
SAKHO   (KİRALIK)
NKOLOU  (BEDAVA)
GÖKHAN GÖNÜL (BEDAVA)
ADRİANO (600 BİN)
FABRİ  (BEDAVA)
GÖKHAN İNLER (3 MİLYON EURO)
GOMEZ (6-8 MİLYON EURO )

TOPLAM: 11.6 MİLYON EURO

GÖNDERİLEN OYUNCULAR :
GÖKHAN TÖRE (12 MİLYON EURO)
MİLOSEVİC (1.5 MİLYON EURO)
BOYKO (2.5 MİLYON EURO)
TOLGA (BEDAVA)
İSMAİL (BEDAVA)
PEKTEMEK (BEDAVA)

TOPLAM: 14 MİLYON EURO

Bu kadroyla nisanda şampiyonluk şlde üst tur görürdük 2.kadromuz bile ligde 3.lüğe oynardı.Ama kırılma noktalarında yönetim-hoca arasında iletişimsizler fazla abartılan kutmalar erdal torunoğullarının istifası bu konnuyu buraya kadar getirdi.

Çevrimdışı Orhan_

renkliler ve bir kısım muhalif twiterda

fiketorman istifa tag ı açmış :)

onlarda biliyorlar Beşiktaş ın yükselişinin nasıl engelenecegi.

Bu çok basit bir denklem değil mi aslında? Başkan da Hoca da bize lazım. Biz ne zaman yükselişe geçsek, bu tip olaylar patlak veriyor ve taraftar 1 adım geri gidip olayı iyice görmek yerine, eleştirisini ya da eleştiri sandığı şeyin dozunu arttırıp, renklilerin ekmeğine yağ bal sürüp kendi elleriyle yediriyor.

Çevrimdışı Sarp

bundan anlammı çıkaralım bence hoca kendi iç dünyasında sorgulama yapıyor
tesis olabilirmi yeni yenilendi nerdeyse avrupada bile eşi yok. Yönetim bu sene oyuncuların alacaklarını tıkır tıkır ödedi
asla idareye karışmadı bunları biliyoruz sene boyu tesisde yöneticimi vardı bütün sorumluluk hocaya bırakıldı.
Elbette sen şampiyon olmuşsun başarılı takımsın oyuncularına senin üstünde takımlardan istekler olacak
bazı oyuncularda gitmek isteyecek Bunu bir şeylerle karıştırmamak lazım hasbelkader şampiyon olursun
bu kimsenin önemseyeceği bir durum olmaz gs şampiyonluklarında olduğu gibi oyuncunun bir değeri yoktur
takip edenler bilir herşeyi ama senin şampiyonluğun bu şekilde olmadı tamamen takım ve oyuncu yetenekleriyle
söküp aldın şampiyonluğu hak etmediğimizi söyleyen tek bir kişi yok oyuncularına talep olması bazılarının gitmesi çok doğal.
bunda bir mana aramayalım. Takım başarılı olduysa takım içi ilişkilerde üst seviyeyse bunda hocanında bir suçu olamaz.
bence tek suçlu kadınlar :bandit:

Benim hatam @Necmi abi alıntıladığım metnin altına ayrıca yorum yapmadım.
Senin gibi düşünüyorum. Bu yüzden paylaştım  :icool:

Çevrimdışı tuncaboylu

bu arada hocanın altyapıdan gelen gençlere yönelik lafı çok kötü

adam yok diye onlarla çalışıyoruz ne demek hocam ya

altyapı hocasının neden isttifa ettiğini şimdi anlıyorum

Bu dediklerinde %100 haklı hoca, kaç senedir bir tane yedek sol bek bile çıkaramadılar.

Çıkardıkları adamı Adana Demirspor bile yetersiz bulup gönderdi.

Çevrimdışı mylife1903

şenol hoca iyidir de , şu istedikleri oyuncularlamı CL de başarı gelicek

yönetimin vizyonu çok daha büyük

geçen sene şenol hocaya kalsa gomezi de alamazdık

hoca transfer işine hiç girmesin o konuda bir çalışması bile yok..
Turk hocalarin zaten vizyonu dar. Riza calimbay transferleri neydi oyle adem, kursat, yula offfff
Samet aybabanin gokhan suzeni falan.
Senol hocanin da serdar azizde cannavaro falan gordugunu dusunuyorum, bes para etmez sacma futbolcu o ozani falan da istemisti hoca.
Turk hocalara transfer yaptirtmayacaksin. Transfer icin bilici takip etsek daha dogru olur yahu belkide takip ediyoruz.
Biz kendimiz gelin guvey oluyoruz bilic bizim adamlara sulaniyor diye belki olay tam tersi

Çevrimdışı Librarius

Bende korkuyorum, o büyük EGO kaldırmaz böyle şeyleri, ilk mikrofona konuşur.

Aman abi Fikret Orman'a bir sey deme Necmi bey hemen gelip sikiyorsun der...
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

bu erdal torunoğulları meselesini de unutsak bir artık. adrianoyu erdal bey mi aldı? ya da bundan sonra gelecek olanı, sakho,hernanes ya da her kim gelecekse, erdal bey mi almış olacak. birini kahramanlaştırmaya bayılıyoruz. serdal adalının da heykelini dikecektik nerdeyse.

Yahu burda gercekten okudugunu anlama sorunu var. Erdal Torunogullari meselesi baskanda ki egoyu vurgulamak icindi. Basari gelince adam kendinden baska bir ismin kredi kazanmasini istemiyor demek icin bu ornegi verdim. Umut Guner ovulsun, onunda kellesini alir. Bundan adim gibi eminim.  Eminim suan Senol hocayi harcamak icin ici icini yiyordur ama iste su asamada yapamaz. Biraz tokezlesin bunun acisini Senol hocadan hemen cikartacaktir.

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

çok yetenekli olmasına rağmen sakho da bazen akıl tutulması yaşıyor. bir dany değil tabi ki. mangala da öyle mesela. ama fiziği,hızı ve fena olmayan top hakimiyeti ile büyük güç katar. sertlik katar. gerekirse sol bek oynar. rakip forveti futboldan sogutur. özetle; türkiyede, kendisi izin vermedikçe ona üstünlük sağlayabilecek bir adam yok :D

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Transferin kapanmasına 14 gün var koskoca 14 GÜN.

Artık elde de para var , satılık adamlar var, boşta adamlar var , var oglu var . Sec beğen al.

Yönetim mutlaka boşlukları dolduracaktır vardır bir bildikleri , planları beklentirleri ( Yönetimi tutmuyorum burda , en azından öyle düşünüyorum )

Bu süre zarfında nokta adamlarla bu transeferi kapatıp , yine güllük gülistanlık olacağız .

ACELEYE GEREK YOK, Acele işe şeytan karışır.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yahu burda gercekten okudugunu anlama sorunu var. Erdal Torunogullari meselesi baskanda ki egoyu vurgulamak icindi. Basari gelince adam kendinden baska bir ismin kredi kazanmasini istemiyor demek icin bu ornegi verdim. Umut Guner ovulsun, onunda kellesini alir. Bundan adim gibi eminim.  Eminim suan Senol hocayi harcamak icin ici icini yiyordur ama iste su asamada yapamaz. Biraz tokezlesin bunun acisini Senol hocadan hemen cikartacaktir.
Bunları yazanların herşeyi yapan Fikret başkandır diye her yapılanı savunup, tabulaştırması ayrı komik kaçıyor. O yüzden çok dikkate almamak lazım. Onlara kalsa stadı bile başkan tek başına yaptı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ayayhan

Bu dediklerinde %100 haklı hoca, kaç senedir bir tane yedek sol bek bile çıkaramadılar.

Çıkardıkları adamı Adana Demirspor bile yetersiz bulup gönderdi.

ŞENOL GÜNEŞ futbolun başındaki adam altyapıdan oyuncu çıkmıyorsa

sorumlusu odur altyapıdan gelen çocuklara bu muamele yapılamaz

altyapıdan oyuncu çıkarmak zorundasın ki altyapı liglerinde en başarılı takımlar bizde

hoca bu konuda yetersiz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Artık elde de para var , satılık adamlar var, boşta adamlar var , var oglu var . Sec beğen al.

Yönetim mutlaka boşlukları dolduracaktır vardır bir bildikleri , planları beklentirleri ( Yönetimi tutmuyorum burda , en azından öyle düşünüyorum )

Bu süre zarfında nokta adamlarla bu transeferi kapatıp , yine güllük gülistanlık olacağız .

Muhteşem ironi  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı D-MAN

acele işe şeytan karışır da  3 ayda forvet stoper diyoz 14 gün kaldı koskoca 14 gün oluyo

Çevrimdışı 38life

ama senin söylediğin tam olarak bu değildi :D
eleştirinin elbette katkısı olur olmalıda ama yüksek oranda belirleyici değil
zaten belirleyici olursa o zaman tehlike çanları çalıyor demektir :bandit:
eleştiriyle haraket eden bir yönetim kukla demektir onlardan bir plan çıkmaz

Elbette. Ben de eleştirimin haklı olduğunu düşündüğüm için bu eleştiriyi yüksek sesle yapıp Karınca'nın İbrahimin ateşini söndürmekte yaptığı katkıyı yapmaya çalışıyorum.

Yönetimin tamamen eleştiriye göre hareket etmesi doğru değildir evet ama eleştirileri dikkate alması da çok önemli bir gerekliliktir. Tabi burda eleştirinin çokluğu değil ikna ediciliği ve gerçekçiliği önemli.

Ben daha 3 hafta öncesine kadar yönetime hiçbir eleştiri yapmıyordum. Ama bu dönem çok ktritik bir zaman eşiğiydi. Ve o zaman eşiğinden elimiz boş geçtik. Şimdi eleştiriyorum. Böyle yapınca da "bir öyle bir böylesin, omurgasız mısın" diyorlar. Halbu ki kişileri değil eylemleri eleştirmeyi öğrenselerdi bunu demezlerdi.

Çevrimdışı 38life

Başkanım?

Çevrimdışı Librarius

Bunları yazanların herşeyi yapan Fikret başkandır diye her yapılanı savunup, tabulaştırması ayrı komik kaçıyor. O yüzden çok dikkate almamak lazım. Onlara kalsa stadı bile başkan tek başına yaptı.

Necmi abi bende buyuk bir hayal kirikligi olusturdu. Adam Fikret Orman'a tam biat etmis, herkesi elestir ama Orman'a laf soyleme modunda. Cok ilginc gercekten...

Çevrimdışı brkntcnr

Mesajlarınızda fazla artniyet seziyorum. Fikret Orman sırf Şenol hoca başarısız olsun da kovayım diye bekleyecek bir adam değil.  Sanki adam aziz yıldırım gibi teknik direktör de kimmiş ben para harcıyorum ben transfer yaptım ben şampiyon yaptım falan dedi. Ayıptır yahu. Başarı gelince kendinden başkasının kredi kazanmasını istemiyor lafı çok ağır itham. Bunun için elle tutulur bi lafı bi sözü olmalı. Erdal Torunoğulları' nın kellesini aldı diyorsun adamın görevi aynıydı, kendisi istifa etti. Belki yine anlaşmazlık olmuş olabilir ama kendisi istifa etti. Fikret Orman' da çıkıp biraz dinlensin bizim ona kapımız hep açık tarzında şeyler söyledi. Bunun neresinde ego? Veya egoysa Fikret Orman' nın Ahmet Nur Çebi ile ilgili söylediklerine de bakın biraz. Ayıptır yahu. Hatta bence yönetim hata yapsın da eleştirelim diye bekleyen sensin.

Çevrimdışı 38life

Ebu Bekir eğer uygun bir satın alma opsiyonuyla kiralanırsa iyi iş olur.

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

belki bu konuda yazdıgın için uzerine alınmışsın ancak genel olarak erdal torunogullarını gereginden fazla öven ve yucelten kişiler var. tum transfer başarılarını ona baglayanlar var. bu kişilere ithafen yazmıştım. konusu geçince de dile getirdim. sana yazacak olsaydım alıntılardım yazdıgını.

Çevrimdışı ekrembaser

Necmi abi bende buyuk bir hayal kirikligi olusturdu. Adam Fikret Orman'a tam biat etmis, herkesi elestir ama Orman'a laf soyleme modunda. Cok ilginc gercekten...
Hayırdır biat falan ne oluyo kendine gel

Etiketler: