2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384216 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Hoca yerli istiyor da, bu ikilinin satış fiyatlarını görmedik mi dostum? İkisi toplam 8.5 milyon euro + 3 oyuncu.

Bu şartlarda alamadık işte, alternatiflere yöneleceğiz.

Yöenelemedi...

16 Ağuston 2016

Çevrimdışı tuncaboylu

Senol hocayi gozumuzde cok buyutmuyoruz. Ben onu bir kac gundur super kupa macinda cikardigi kadrodan dolayi yerden yere vurdum. Bence vasat bir ofansif teknik direktor. Fakat sorun su: yonetim sampiyon olmus kadroyu koruyamiyor ve eksik yerlerine takviye yapamiyorsa burda yonetimin de yerden yere vurulmasi gerekir. 

Bir sampiyonluk kazaninca kendinden gecen, ayaklari yerden kesilen bir karakteri var yonetimin. Bu kafa yapisiyla surdurulebilir basari bence cok ama cok zor.

Bakin Besiktas camiasi basarisiz tipleri uzun yillar tolere ederek batti resmen. Demiroren gibi loser bir adami 10 yil sirtimizda tasidik.
4 yilda bir kupa kazanan baskani hemen Suleyman Seba'yla kisyasladik. yeteneksiz oyunculari saymiyorum bile.

GS camiasina bakin. Adamlarin hic sabri yok bu tur basarisizliklara. Bir sezon once sampiyon olmus hocayi def ettiler. Bir sezon once alinan Bilali def ettiler. Kotu olan kimse ustune gidiyorlar. ee Elde ettikleri basarilara bakinca adamlarin tavri dogruymus demekki.

Ister yonetici, ister hoca isterse futbolcu olsun basarisiz olani elden cikarmalidir Besiktas camiasi. Bu sene sampiyonluk kacarsa bu buyuk oranda yonetimin sucu olacagindan bence o koltuklarda oturmalarina musade edilmemelidir. Basarisiz olan cekip gitmeli.

Demirören de öyle yapıyordu, Ferrari ve Del Bosque kazıkları hala cebimizde.

"Başarısız olan gitmeli" diye laf atmaya gerek yok. Bu takımın 4 senede nereden nereye geldi, herkes farkında.

O yüzden şampiyonluk kaçarsa yönetim gitmeli diyerek fırsatçılık peşinde koşmayın, bu takımın 15 senede 3 şampiyonluğu var zaten.

Bu tarz mesajların sahiplerini de biliyoruz. Gidin biraz ceviz yiyin, ata binin.

Çevrimdışı brkntcnr

O bahsettiğin oyuncular gelsin diye konuşuyoruz (senin tabirinle kaos çıkarıyoruz.) zaten.

Ama size kalsa bunları konuşmayalım susup oturalım. Böyle yapsak sonuçlarını görürdük, hayret ederdiniz...
Nealaka ben susup oturalım demedim ki. Transferler yapılana kadar Şenol Hoca haklı diyen de benim zaten. Ama siz yönetimi eleştirmek için yakıp yıkıyorsunuz. Evet bence de geç kalındı, bence de daha erken transferler yapılmalıydı, bence de eldekiler tutulmalıydı. Ama milana gidicem diye tutturan Sosa ve west ham a gidicem diye tutturan Töre, opsiyonumu uzatmıyorum diyen hep süre isteyen Gomez konusunda yönetimin ne günahı var? Sonra transfer isteyip iki tane alınan kaleciye rağmen gidip  Tolga' yı oynatan da Şenol hoca, Barça' dan gelen sol beki  Necip oynasın diye kesip elindeki en iyi sol stoperi sol beke atan da şenol hoca. Transfer isteyen adam eldekileri oynatsın ki biz de arkasında duralım. Sen alınanı oynatmıyorsun bi de alınmayana mırın kırın edip yerli çöp adamlar niye gelmedi diye laf ediyorsun derler hocaya. Yanlışa yanlış demesini bilirken doğruya da doğru demeyi bilelim biraz. Ayrıca ben genel olarak söyledim kaos çıkarılıyor diye. Şenol Hoca istifa edecek diyen mi dersin, şampiyonluk gitti diyen mi dersin birsürü kişi var. Yanlış bir ifade değil bence kaos. Aynı şekilde twitter' da da Fikret Orman İstifa diye hashtag açan mı dersin, Şenol hocaya köylü diyen mi dersin her türlü insan var. Bu kadar basit. O isimler gelince yönetim övülecek, aslansınız, kralsınız çekilecek. Oysa şuan eleştirinin allahına maruz kalan yine aynı yönetim. Eleştirinin de övgünün de dozunu bilmiyoruz. Sonra kaosa sebebiyet veriyor.

Çevrimdışı mylife1903

neden uçurulsun :alala:
son bir ayda 6 mesajın silinmiş
3 tanesi izmir muhabbeti 1 tanesi siyasi içerik 1 tanesi renkli transferi 1 tanede bir üyeye çatmışsın
bunların hepsi Beşiktaşla ilgili olmayan konu dışı mesajlar ve genel temizlikte bu tip mesajlar silinir.
Bizimkilerde silinir. @atalay
ahahaha @Necmi abi dokumu verdi, yahu @Necmi abi 5000 mesaji iyi toplamisim ben demektir bu. @atalay in mesajlar bile silinmisse offf benim simdiye dohuzmen mezajim olurdu herhalde.

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

aslında buda yanlış :)
bizim arkasında duracağımız tek şey Beşiktaştır.
Kurumun arkasında durup kişileri gerektiğinde eleştirebilmek gerekiyor
burda taraf tutma gibi bir durum olamaz tarafımız zaten belli
bizim tarafımıza hizmet eden kişilerin doğrularını ve yanlışlarını eleştirerek
esas taraf olduğumuz kurumu korumamız gerekir kişiler hata yapabilir
Bu başkanda olur hocada olur oyuncularda olur taraftar bile hata yapıyorken
kimseden hatasız olması beklenemez yeterki adil düşünüp doğru noktalarda doğru tesbitleri
yapabilmek ancak bu şekilde ilerleme kaydederiz. Başkanın hatası yokmu liste yapsak
bayağı uzun bir liste olur. Peki takımı şampiyon yaptığı halde Hocanın hatası yokmu
tabiki var olacakta mükemmellik diye bir şey yok en gelişmiş bilgisayar kontrollü iş makinelerinin
bile hata payı vardır. Burda sorun hata yapmak değil bunlara ramen hedefe ulaşılabiliyormu buna
bakmak gerekiyor.

@Necmi abi %100 katılıyorum dediklerine.tabi ki arkasında duracağımız tek şey Beşiktaş. ben bu tartışma konusunda şenol hocanın haklı olduğunu düşündüğüm için ve medyanın da gazlamasıyla şenol hocaya karşı bir linç yürütülmesi ihtimalinden dolayı ona destek olalım dedim.

bu arada hocanın ereni,serdarı ve ismaili Beşiktaşa layık görmesini yadırgamadım da degil :D ancak başarılı olmuş bir hoca var ortada. bir bildiği vardır demek istiyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tahminimce Erdal Torunoğulları, Mario Gomez'in ayrılık mesajını önceden öğrenip gemiden atladı.

Gemiden ilk atlayanların kimler olduğunu biliyoruz zaten.

Bırakın şu adamı artık.
Yarın öbür gün Başkan gidince onun arkasından da böyle fare muhabbeti yaparsınız. Ayıp yaptığınız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı hic2222

Tahminimce Erdal Torunoğulları, Mario Gomez'in ayrılık mesajını önceden öğrenip gemiden atladı.

Gemiden ilk atlayanların kimler olduğunu biliyoruz zaten.

Bırakın şu adamı artık.
Yorumumda çoktaaaan bıraktığım anlaşılıyor olmalı dostum.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı sozkul

Şenol hoca haklı aklıma kötü
Şeyler geliyor fikret orman şenol hocanın görevine son vermek gibi
Bir gaflette bulunmaz umarım düşük bir ihtimal ama olasılığı var..

Bende korkuyorum, o büyük EGO kaldırmaz böyle şeyleri, ilk mikrofona konuşur.

Çevrimdışı rico_paşa

Bu iş er yada geç bitecek transfer sezonu bitince çıkan tabloya bakacağız artık. Gelenleri gidenleri görmeden hemen yönetimi de yerden yere vurmamak lazım. Şenol hocanın yaşadığı hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum ve bu hareketi onun başarıya hırsının dışa vurumu bence. Taraftar burada bütünleştirici olmalı.
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı 38life

Senin dediklerine itiraz getirdik diye koru korune yonetimi savundu mu olduk, sen kimsin de milleti boyle itham ediyorsun yok. Bu ithamini ispatlamak zorundasin sadece bana karsi degil butun forumdakilere.

Benim dediklerime itiraz getirenlere değil yönetimi bütün bu facia transfer dönemine rağmen savunup/savunabilmek için de şenol hocayı gerçekçi açıklamalarından ötürü eleştirenlere "körükörüne savunanlar" diyorum. Üstüne alınmak serbest. İlgini çekmiyorsa cevap yazma. Ben öyle yapıyorum. Her katılmadığım şeye cevap yazacak olsam 24 saatimin 6 saati bu forumda geçer. Oku geç... Herkes fikrini söyleyebilir. İsim vermiyorum. Körü körüne savunanlar zaten üstüne alınacaktır.

Devam...

Çevrimdışı mylife1903

Şimdi gelsin panik hamleleri, Boykovari hamleler
@Serhat Akkaya belki gomez bile ne yapacagimizi bilmiyoruz, ha bu adamin cvsi guclu ya tutarsa hamlesidir. Ndoye dan dikey gecis gomez. Sonra yonetim 1000euroya gomezi aldi falan filan.
Cok iyi cok duzgun insanlardan kurulu bir yonetimimiz var bir oyum olsa o oyu da hep fikret ormana veririm ama yalakaligin da luzumu yok, guc zehirlenmesini goruyorum baskanin. Ben ben ben ee ben eben ve ben gene ben yine ben yeniden ben yine yeniden ben

bu erdal torunoğulları meselesini de unutsak bir artık. adrianoyu erdal bey mi aldı? ya da bundan sonra gelecek olanı, sakho,hernanes ya da her kim gelecekse, erdal bey mi almış olacak. birini kahramanlaştırmaya bayılıyoruz. serdal adalının da heykelini dikecektik nerdeyse.

Çevrimdışı tuncaboylu

50 kere söyledim anlatamıyorum. 51.ciye anlatayım. Mesele para miktarları mı? Bütün mesele serdar aziz mi? Bugün sadece serdar aziz mi konuşuldu? Neden tek bir nokta üzerine yoğunlaşıyorsunuz işinize öyle geldiği için mi? eleştirip bir nokta buldunuz ve tamamen o noktaya sabitlendiniz öyle değil mi? çunku o nokta dışında nereye baksanız facia...

Kardeşim ligin başlamasına 3 gün var ve bu takımda santrafor yok ortasaha yok ve stoper yok. Ne anlatıyorsun?

Sevgili dostum, mesele Serdar Aziz ve Eren Derdiyok değilse; hoca neden bunlardan bahsediyor? Neden bunları ekonomik transfer olarak nitelendiriyor?

Konuşmasında ekonomi konusuna değindiği tek cümle de bu kendisinin, 8.5 milyon euro'ya giden 2 adamı ekonomik olarak değerlendirdi. Belli ki ekonomi işlerine çok hakim değil.

Stoper ve santrafor ihtiyacı olduğunu biz görmüyor muyuz? Geç kalındığının farkında değil miyiz? Bunları hocanın dile getirmesi normal, bahsettiğimiz konu istediği isimlerin bunlar olması.

Çevrimdışı brkntcnr

Doğruya doğru derken yanlışa yanlış demesini de bilelim biraz. Evet transferler geç kaldı, nerde lan transferler diye Ümraniye' yi basacak taraftar yakında. Ama şuan transfer yapılsın diye Şenol Hocanın söylemlerindeki yanlış şeyleri niye söyleyemeyelim? Adam o kadar konuştu, nasıl topçular gidiyo 5 tane adam lazım lige 3 dönemin bitmesine 15 şl maçına 25 gün kalmış transfer lazım derken haklıysa, Serdar Aziz, Eren Derdiyok, kaleci, sol-sağ bek/stoper karşılaştırması konusunda da haksız. Haklıyı söylerken haksızı da söylemek, eleştirmek neden burada bazılarını rahatsız ediyor anlamıyorum cidden.

Çevrimdışı mylife1903

Şenol hocanın Mustafa Pektemek açıklaması MP için tokat gibi. Yeteneklerini geliştirmek istiyorsa başka takıma gitmeli demiş. Kısaca kadroda düşünmüyorum diyor hoca. MP bu sözlerden sonra gidebilir...
Gitmez, mesela benim kediye pire kondu kanini emiyor hayvancagizin git diyorum gitmiyor, kovuyorum gitmiyor, aliyorum atiyorum pireyi bile incitemiyorum kedi kan kaybindan gidecek, zehirledim pireyi ancak oyle kurtuldum. Nedense bu hikaye aklima geldi

Çevrimdışı tuncaboylu

tamam da oradaki boşluktan dolayı bunu diyor oraya adamakıllı bir stoper transferi yapılsa bu açıklamayı yapar mı veya yapsa kim ciddiye alır eline daha iyisi gelmişken

Adriano gelmiş, hala İsmail tutulmalıydı diyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Serhat Akkaya belki gomez bile ne yapacagimizi bilmiyoruz, ha bu adamin cvsi guclu ya tutarsa hamlesidir. Ndoye dan dikey gecis gomez. Sonra yonetim 1000euroya gomezi aldi falan filan.
Cok iyi cok duzgun insanlardan kurulu bir yonetimimiz var bir oyum olsa o oyu da hep fikret ormana veririm ama yalakaligin da luzumu yok, guc zehirlenmesini goruyorum baskanin. Ben ben ben ee ben eben ve ben gene ben yine ben yeniden ben yine yeniden ben
Bizim de itirazımız buna, yoksa ben başkanın gitmesini asla istemedim istemiyorum da. Burada muhalif eleştiriler yapınca gitsin istiyoruz sanılıyor hayır aksine hatalarının farkına varsınlar, sözlerini tutsunlar, güç zehirlenmesine kurban olmasınlar, olaylara objektif bakabilsinler, benim burada itirazım her koşulda arkasında olan insanlara bu insanlar çok fazla oldukça başkanın güç zehirlenmesi de tavan yapar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Pektemek'e ne söylersen söyle gitmez.

Kadro dışı kalır yine de gitmez çünkü bu aldığı paranın yarısını bile hiçbir yerde alamaz. Oturduğu yerden tıpkı Fb'de Serdar Kesimal'ın aldığı gibi parasını alır.

Sözleşmesi bittiğinde de çeker gider.
Annem bana hep hayirli insanlar, iyi insanlar yoluna ciksin diye evden ugurlar oyuzden hic karsilasmadim kendisiyle herhalde. Verilmis sadakasi varmis

Çevrimdışı 38life

acayip ego sezinliyorum yani konuştuğun içinmi bu güne kadar her şey yolunda gitti :D
aslında bana pek öyle gelmiyor kaleci baskısı yaptık mesela apar topar boyko getirildi.
gomez geldi konuştuğunuz içinmi gomezin kimse adından bile birhaberdi :D
Dikkat ediyormusunuz bilmem ama iki senedir renklileri inceleyin hep yaptıkları transferler bizim
ilgilendiğimiz oyuncular. Burda ben ne görüyorum herhalde bir tek biz bir şeyler yapmaya çalışıyoruz
renklilerde bizi izliyor biz nereye koşsak onlarda oraya koşuyor. @38life

Bir sonuç için direk "x yapıldığı için" gerçekleşti demek zaten mantıksız olur. Ve "birşey için birşey yapmak" da zaten tek başına o şeyin gerçekleşmesini sağlamaz. Kamuoyu eleştirisi önemlidir. Tek başına sonuç doğurmaz. Ama sonuca katkı sağlar. Yanlış/yetersiz eyleme karşı eleştirisiz kalmak razı olmak anlamına gelir. Bunun da elbette sonucu ve/veya sonuçlarda rolü olur.

Çevrimdışı brkntcnr

5 Tane transfer gerekli minimum 3 transfer yapacağız dedi. Geç kalmasından ötürü şikayetçi oldu. Eyvallah sonuna kadar haklı bu konuda da sonuna kadar destekçisiyim. Ama Serdar Aziz ve Eren için ekonomik transfer dedi. Bu iki transfere 8,5 para artı takasla oyuncu verdi galatasaray. Bu nası bi ekonomi?. Bizim elimizde o kadar para olsa transferler zaten çoktan tamamlanmıştı hoca sen neden bahsediyosun? diye soruyoruz alt tarafı. Bundan niye rahatsızlık duyuyorsunuz ki?

Çevrimiçi Necmi

Şenol Güneş: "Bir kere şampiyon olmuş bir kulüpten 4 oyuncu birden gitmez. Bunda, benim, yönetimin, oyuncunun, tesisin hatası olabilir. Şampiyon olmuşsun, Şampiyonlar Ligi'ne gideceksin futbolcuların gidiyor Bunu ben anlamıyorum. Zaten Türkiye'de yaşayan ve burayı bilen oyuncunun, Türkiye'deki olayları bahane ederek gitmek istemesi çok yanlış."
bundan anlammı çıkaralım bence hoca kendi iç dünyasında sorgulama yapıyor
tesis olabilirmi yeni yenilendi nerdeyse avrupada bile eşi yok. Yönetim bu sene oyuncuların alacaklarını tıkır tıkır ödedi
asla idareye karışmadı bunları biliyoruz sene boyu tesisde yöneticimi vardı bütün sorumluluk hocaya bırakıldı.
Elbette sen şampiyon olmuşsun başarılı takımsın oyuncularına senin üstünde takımlardan istekler olacak
bazı oyuncularda gitmek isteyecek Bunu bir şeylerle karıştırmamak lazım hasbelkader şampiyon olursun
bu kimsenin önemseyeceği bir durum olmaz gs şampiyonluklarında olduğu gibi oyuncunun bir değeri yoktur
takip edenler bilir herşeyi ama senin şampiyonluğun bu şekilde olmadı tamamen takım ve oyuncu yetenekleriyle
söküp aldın şampiyonluğu hak etmediğimizi söyleyen tek bir kişi yok oyuncularına talep olması bazılarının gitmesi çok doğal.
bunda bir mana aramayalım. Takım başarılı olduysa takım içi ilişkilerde üst seviyeyse bunda hocanında bir suçu olamaz.
bence tek suçlu kadınlar :bandit:

Çevrimdışı ayayhan

renkliler ve bir kısım muhalif twiterda

fiketorman istifa tag ı açmış :)

onlarda biliyorlar Beşiktaş ın yükselişinin nasıl engelenecegi.

Çevrimdışı Mahmut

Benim dediklerime itiraz getirenlere değil yönetimi bütün bu facia transfer dönemine rağmen savunup/savunabilmek için de şenol hocayı gerçekçi açıklamalarından ötürü eleştirenlere "körükörüne savunanlar" diyorum. Üstüne alınmak serbest. İlgini çekmiyorsa cevap yazma. Ben öyle yapıyorum. Her katılmadığım şeye cevap yazacak olsam 24 saatimin 6 saati bu forumda geçer. Oku geç... Herkes fikrini söyleyebilir. İsim vermiyorum. Körü körüne savunanlar zaten üstüne alınacaktır.

Devam...

Tamam iste o dedigin yani senol hocayi elestiriyorum ama yonetimi koru korune savunmuyorum, yonetim soz vermisse sucludur dedim zaten eski mesajimda. Ustume alindim zaten direk yazdim, ilgimi cekti o yuzden yazdim, herkes fikrini soyler ama yanlis birsey soyluyorsun,itham etmemelisin bundan sonra et sıkıntı degil ahlakin musaade ediyorsa.
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2016, 17:19:26 Mahmut ]

Bu iş er yada geç bitecek transfer sezonu bitince çıkan tabloya bakacağız artık. Gelenleri gidenleri görmeden hemen yönetimi de yerden yere vurmamak lazım. Şenol hocanın yaşadığı hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum ve bu hareketi onun başarıya hırsının dışa vurumu bence. Taraftar burada bütünleştirici olmalı.

budur işte  :claps: bundan sonra atılacak her mesajdan önce şu uyarı yazısı çıksa keşke :D biraz sakin olsak biraz empati yapsak.

Çevrimdışı Librarius

o zaman doğru konuşmaya devam edelim doğru konuşalım derken sıkmayacaksın ama
erdal torunoğulları geçen sene yurt dışı ilişkilerden sorumluydu bu sene yurt dışı ilişkilerden sorumlu
ek olarakta uefa ilişkilerinden sorumlu geçen sene transferin başında çebi vardı bu sene umut var
Geçen sene gomez dışında hangi transferi Erdal bey yaptı Tolgay transferiyle baştan sona Çebi
uğraştı. Erdal bey linnesle uğraştı olmadı levia ile uğraştı oda olmadı hatta gomez transferindede
ingileterde başka bir forvet ndoyeyi bitiriyordum ama başkan telefon etti gomez transferini sordu
bende imkansız dedim diyen kendisi oda yüzde bir ihtimal bile varsa bırak ndoyeyi italyaya git
dedi diyen bizzat kendisi.
şampiyonluğun hiç bir kimyayı alt üst ettiği yok gomezde son anda gelmişti sosada bizim 3 yıldır
olan durumumuz bu bugüne has değil. sürekli kahraman yaratmaya çalışmayın.
erdal bey iyi bir yöneticiydi ama kendisi bile bu kadar kendini savunmazken siz bunu neden yapıyorsunuz
anlamıyorum yönetici dediğiniz kimdir ya bizim kulüp başkanlık sistemiyle yönetilir Yöneticilerin hiç bir
yaptırım gücü yoktur. Bir oyuncu alınıyorsa bu tamamen başkanın kararları ve yönlendirmesiyle olur.
yanlış atılan adımlarda Başkanın direk sorumluluğudur. O nedenle sürekli yanlışı başkana doğruyu başkalarına
ikram etmeye çalışmayın.
olayları saptırarak haklı çıkılmaz sadece kendini kandırırsın.

Abi sanirim asiri Firket Orman taraftari olmaniz okuduklarinizi anlamanizi engelliyor. Erdal Torunogullari kendi basina bunu yapti veya bulunmaz hint kumasidir demedim. Adam zaten butun krediyi baskana veriyordu. Fakat basinda ovulmeye baslayinca adamin kellesini aldi. Umut Guner ovulsun onunda kellesi alinacak. Peki onun adina hic bir degisim yoktuysa adam niye istifa etti? Burda sanirim "sikan" birisi varsa kusura bakma ama sensin Necmi abi.

Baskandaki egoyu goremiyorsan sende bu durumla malulsun demektir ki hemen sikiyorsun demene bakilirsa sende de var bu durum. Herhalde bunu ben yazsaydim moderasyon falan derdin. Once yasinin verdigi (vermemisse bile vermesi gereken olgunlugu) yansitman gerekir bence.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Etiketler: