Şenol Güneş: "Bir kere şampiyon olmuş bir kulüpten 4 oyuncu birden gitmez. Bunda, benim, yönetimin, oyuncunun, tesisin hatası olabilir. Şampiyon olmuşsun, Şampiyonlar Ligi'ne gideceksin futbolcuların gidiyor Bunu ben anlamıyorum. Zaten Türkiye'de yaşayan ve burayı bilen oyuncunun, Türkiye'deki olayları bahane ederek gitmek istemesi çok yanlış."
bundan anlammı çıkaralım bence hoca kendi iç dünyasında sorgulama yapıyor
tesis olabilirmi yeni yenilendi nerdeyse avrupada bile eşi yok. Yönetim bu sene oyuncuların alacaklarını tıkır tıkır ödedi
asla idareye karışmadı bunları biliyoruz sene boyu tesisde yöneticimi vardı bütün sorumluluk hocaya bırakıldı.
Elbette sen şampiyon olmuşsun başarılı takımsın oyuncularına senin üstünde takımlardan istekler olacak
bazı oyuncularda gitmek isteyecek Bunu bir şeylerle karıştırmamak lazım hasbelkader şampiyon olursun
bu kimsenin önemseyeceği bir durum olmaz gs şampiyonluklarında olduğu gibi oyuncunun bir değeri yoktur
takip edenler bilir herşeyi ama senin şampiyonluğun bu şekilde olmadı tamamen takım ve oyuncu yetenekleriyle
söküp aldın şampiyonluğu hak etmediğimizi söyleyen tek bir kişi yok oyuncularına talep olması bazılarının gitmesi çok doğal.
bunda bir mana aramayalım. Takım başarılı olduysa takım içi ilişkilerde üst seviyeyse bunda hocanında bir suçu olamaz.
bence tek suçlu kadınlar