2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350509 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Şenol Güneş haklı dedim ama şöylede bir durum var.Transferden şikayetçi olupta Derdiyok-Aziz ikilisini kaçırdığına üzülmesi en kısa tabirle vizyonsuzluk.Sadece bonservisine 8.5 a yakın para verildi bu adamların.O kadar paramız olsa eminim daha iyisini alırdı başkan.

Senol hocanin Ismal'in arkasindan aglamasi, Serdar Aziz ve Eren'e hayiflanmasi ve Tolga sevdasi zaten baskan bir kangre bizim icin...
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2016, 17:19:40 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Mahmut

Hoca sezon sonu mu istedi bilmiorum ama su mevcut durumda serdarla ereni istedi ve alinmadi diye uzulmusse takimin maddi durumundan zerre haberi yok herhalde, büyük ihtimal kimsenin alinip satilmadigi zaman yani sampiyonluk sonrasi istemistir, tore satilmayinca o is olmadi zaten ama ilginctir torenin de kalmasini istedi. Ben bu isin icinden cikamadım.

Çevrimdışı 38life

Tamam da bu takımın ekonomik gerçekleri de var ve Şenol hoca bunları da düşünmeli.

Hoca istedi diye 4.5 milyon + Ömer Şişmanoğlu mu verseydik Bursaspor'a? (Kaldı ki 4.5 milyon euro'muz da yok.) Tavan ücretin üzerinde tutarla 3 yıllık sözleşme mi imzalayalım?

Ya da Eren için 4 milyon euro mu verseydik Kasımpaşa'ya?

Bedavaya Omeruo varken Serdar Aziz'e 4.5 milyon euro bonservis + 2 milyon euro maaş verilmez, bunu kabul edelim.

Milne döneminde Milne Seba'ya 25 kişilik transfer listesi verirdi, Seba 24. ve 25. sıradakileri alırdı. O günleri de yaşadık biz.

50 kere söyledim anlatamıyorum. 51.ciye anlatayım. Mesele para miktarları mı? Bütün mesele serdar aziz mi? Bugün sadece serdar aziz mi konuşuldu? Neden tek bir nokta üzerine yoğunlaşıyorsunuz işinize öyle geldiği için mi? eleştirip bir nokta buldunuz ve tamamen o noktaya sabitlendiniz öyle değil mi? çunku o nokta dışında nereye baksanız facia...

Kardeşim ligin başlamasına 3 gün var ve bu takımda santrafor yok ortasaha yok ve stoper yok. Ne anlatıyorsun?

Çevrimdışı cursedofdragon

Ayrıca istifa söz konusu değil sadece renkli basın gibi konuşmanın başını çekip almamak lazım.

İstediğimiz oyuncular olmadı elimizde iyi kadro yok diye "pes etme gibi birşey söz konusu değil" dedi.

Yani elinde hangi kadro olursa olsun çıkıp en iyi şekilde oynatmaya çalışacak hoca yine.

Çevrimdışı hic2222

Senol hocanin Ismal'in arkasindan aglamasi, Serdar Aziz ve Eren'e hayiflanmasi ve Tolga sevdasi zaten baskan bir kangren bizim icin...
En azından Pektemek konusunda hocayla hemfikiriz :)
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimiçi Samet Ç

N'Koulou'yu Şenol hocanın veto ettiğini falan sanmıyorum. Şu şartlarda hiç bir Td Nkoulou'yu veto etmez.

Çevrimdışı legendmaster

konuşmaları iyi dinlememişsiniz demek ki.

Erenle serdar aziz'i istedim diyor net bir şekilde bu nedemek bana bu oyuncuları alın.Gs aldı diyor hayırlı olsun demekten başka yapıcak birşey yok diyor.

İsmail'in satılmasını istemezdim diyor.
tamam da oradaki boşluktan dolayı bunu diyor oraya adamakıllı bir stoper transferi yapılsa bu açıklamayı yapar mı veya yapsa kim ciddiye alır eline daha iyisi gelmişken

Çevrimdışı brkntcnr

"Bu işin en iyi kimse, Barcelona, Bayern Münih öyle olmalıyız" Şu sözü buram buram vizyon kokarken, Şenol Güneş: "Eren Derdiyok ve Serdar Aziz'i istedik ama Galatasaray aldı." şu açıklaması ise tam zıttı. Gerçekten çok ilginç.

Çevrimdışı tuncaboylu

Niye sus pus
Zamanı geriye mi sarıcaz
İşin yanlışlığını değiştiriyor sanki transferin gelmesi
Eleştiri zamanlamaya yapılıyor,plansızlığa yapılıyor bu kadar mı zor anlaması

Olağanüstü gelişmelerin yapılan planları bozduğunu söylüyoruz işte, asıl bunu anlamak mı bu kadar zor?

Takımı koruyalım demiş hoca, tamam.

İsmail'e istediği 1.750'yi mi verecektik?
Sosa'ya zam yapıyoruz, adam karısından ötürü durmuyor. Ne yapalım?
Gomez'in ne halt yediği belli değil, hala ortada yok adam. Ne yapalım?
Töre gitti, zaten 2. yarı yoktu da.

Takımın neyini nasıl koruyacaktık da koruyamadık, onu anlamıyorum ben de?

Çevrimdışı 38life

Abi taraftar kaos yaratıyor durduk yere. Şu 15 günde stopere Gil-Sakhodan biri, Orta sahaya Hernanes-Junuzovic-Belhanda-Lima dan biri ve santrafora Eto'o, Aboubakar'dan biri gelse Şenol Hoca güle oynaya çıkar istedigimiz transferler geç de olsa yapıldı ve biz yine şampiyon olacağız falan diye açıklama yapar.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O bahsettiğin oyuncular gelsin diye konuşuyoruz (senin tabirinle kaos çıkarıyoruz.) zaten.

Ama size kalsa bunları konuşmayalım susup oturalım. Böyle yapsak sonuçlarını görürdük, hayret ederdiniz...

Çevrimdışı cursedofdragon

50 kere söyledim anlatamıyorum. 51.ciye anlatayım. Mesele para miktarları mı? Bütün mesele serdar aziz mi? Bugün sadece serdar aziz mi konuşuldu? Neden tek bir nokta üzerine yoğunlaşıyorsunuz işinize öyle geldiği için mi? eleştirip bir nokta buldunuz ve tamamen o noktaya sabitlendiniz öyle değil mi? çunku o nokta dışında nereye baksanız facia...

Kardeşim ligin başlamasına 3 gün var ve bu takımda santrafor yok ortasaha yok ve stoper yok. Ne anlatıyorsun?

biraz sakin burda herkes söylüyor zaten bunu hocadan öncede söyledik "transferde çok geç kaldık" diye.

Hoca'ya hak veriyoruz zaten.

Ancak hoca'nın konuştuğu yanlış şeyleri söylemicekmiyiz ?

Şampiyonlar liginde başarı isteyip Eren derdiyok ve serdar aziz'i istemek ne kadar mantıklı ?

İsmail kalsın demek ne kadar mantıklı ?

Çevrimiçi Necmi

arkasında durmak demişim ama cepheye ayrılma gibi bir durum yok yanlış ifade etmişim. şenol hocaya tu kaka demeyelim ona destek olalım demek istedim.
aslında buda yanlış :)
bizim arkasında duracağımız tek şey Beşiktaştır.
Kurumun arkasında durup kişileri gerektiğinde eleştirebilmek gerekiyor
burda taraf tutma gibi bir durum olamaz tarafımız zaten belli
bizim tarafımıza hizmet eden kişilerin doğrularını ve yanlışlarını eleştirerek
esas taraf olduğumuz kurumu korumamız gerekir kişiler hata yapabilir
Bu başkanda olur hocada olur oyuncularda olur taraftar bile hata yapıyorken
kimseden hatasız olması beklenemez yeterki adil düşünüp doğru noktalarda doğru tesbitleri
yapabilmek ancak bu şekilde ilerleme kaydederiz. Başkanın hatası yokmu liste yapsak
bayağı uzun bir liste olur. Peki takımı şampiyon yaptığı halde Hocanın hatası yokmu
tabiki var olacakta mükemmellik diye bir şey yok en gelişmiş bilgisayar kontrollü iş makinelerinin
bile hata payı vardır. Burda sorun hata yapmak değil bunlara ramen hedefe ulaşılabiliyormu buna
bakmak gerekiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

İyi ozaman. İzleyelim görelim neymiş yönetimin hocanın isteklerini geri çevirip ortaya sunacağı... Hoca yerli kadro istiyor. Bunu anlayamıyoruz... 100 üzerinden 80 olan bir yabancı futbolcunun yerine 100 üzerinden 70 olan bir yerli futbolcuyu tercih eder Şenol hoca. Ve bunun sonucunu görmeden eleştirmek benim için boştur. Sadece bir tahmindir. Şenol hocanın vizyonundan tecrübesinden daha fazlasına sahip olmayan insanların tahmininden ibarettir. Yaşanmamış şey üzerine yapılan yorumdur.

Hoca yerli istiyor da, bu ikilinin satış fiyatlarını görmedik mi dostum? İkisi toplam 8.5 milyon euro + 3 oyuncu.

Bu şartlarda alamadık işte, alternatiflere yöneleceğiz.

Çevrimdışı brkntcnr

kısa süre kalmış ve yönetim bunu yapsın diye bu açıklamayı yapmadığını nereden biliyoruz
Bende öyle düşünüyorum zaten. Büyük ihtimal istediği transferler yapılınca çıkacak transferler geç de olsa yapıldı, taraftar bize güvensin bu sezon da şampiyon olacağız falan diyecek.

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Dikkat ettim de üye olduğundan beri mesajlarınla ortalığı karıştırmaya çalışıyorsun dostum, niyetin neyse açıkça söyle. :bandit: :bandit:
ben de okudum da biraz gaz bir arkadaşa benziyor. daha önce transfer politikasına ve yönetime de ayarsız bir şekilde sallamış. muhalefet etmeyi sever bazı insanlar. beşiktaşlılıgından şuphem yok @SEBA ancak biraz sakin olsan iyi olacak.

Çevrimdışı Librarius

ama bir şeyide unutmayalım hocanın kafasıyla düşünürsek eren Aziz ismail Tolga ile transferi tamamlar
lige devam ederdik haklı olan tüm itirazını konuşmalarıyla saçma bir düzeye getirmiş
haklıyken haksız olmak budur işte. Hocanın vizyonu henüz Beşiktaş seviyesine ulaşmamış
kendisini daha bursada yada trabzonda sanıyor herhalde. @Serhat Akkaya
sen adrianoyu almışsın ama hocanın aklı ismailde kalmış ne söylenir buna :alala:

Burda Necmi abiye katiliyorum. Senol hocanin vizyonu yerlerde gercekten. Bunu yazarken yonetimin gosterdigi capsizligi olumlamiyorum. Fakat Ismail'in arkasindan aglamak nedir? Eren Derdiyok kim? Tolga gibi enkaz ve tembel bir kaleciyi israrla kalede tutmasi baska bir dert.
Bence Senol Gunes oyuncu transferlerine karismasin, fakat yonetimde kulup parasiyla dunyalari gezip bos bos dolanmasin...
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı 38life

10 sayfadır iyi okumamışsın abicim ozaman aç bidaha oku...

şenol güneş istifa etsin diyenmi ararsın.. fikret orman a karşı durmalıyız şenol güneşe destek olalım diyenmi ararsın( araları bozuk varsayımıyla bunu diyolar ama varsayım)..

bi yığın laf... ben destek veriyorum.. yedirmeyiz kalıbı doğrudur...

peki eleştiri kisvesi altında elini ovuşturup kavga umanlar yada istifa bekleyenlermi sence eleştiriyor... bence söylede biraz kalıba girsinler.. zarardan başka bişey değil yaptıkları..

Ben gayet iyi okudum abisi. Sen aç bidaha oku.

bahsettiğin saçmalıkları söyleyenlerle konunun ne alakası var. Şampiyon olamayız diyen mi var diyorum ben sana. Şuanda transfer sezonu kapansa Beşiktaş yine şampiyon olur.

Eleştiri kisvesi altında elini ovuşturup kavga uman Beşiktaş düşmanlarını ifşa ette moderatörler forumdan atsın neyi bekliyorsun?

Çevrimdışı ayayhan

bu arada hocanın altyapıdan gelen gençlere yönelik lafı çok kötü

adam yok diye onlarla çalışıyoruz ne demek hocam ya

altyapı hocasının neden isttifa ettiğini şimdi anlıyorum

Çevrimdışı Mahmut

Şenol hocanın bugün söylediklerini 10 gündür söylüyoruz. Artık vakit doldu. Hala körü körüne yönetimi savunanlar Beşiktaşın iyiliğine değil kötülüğüne vesile oluyor. Hatta yönetimin de kötülüğüne vesile oluyor. Çünkü;

yönetim kendisini "har halükarda" savunanlar olduğunu bildiği sürece yanlış yapmaya devam edecektir. Bu da yanlışlar koleksiyonunu genişletecektir. Bu da sonuçlarıyla birlikte yönetimin sonunu yaklaştıracaktır.

Ancak körü körüne savunmak yerine Hocanın açıklamalarına destek verirsek yönetim (her ne kadar çoktan geç kalmış olsa da) yanlışından dönmeye çalışacaktır ve bu da sonuçlarıyla birlikte yönetimin hanesinde + katmasa bile eksi de katmayacaktır.
Senin dediklerine itiraz getirdik diye koru korune yonetimi savundu mu olduk, sen kimsin de milleti boyle itham ediyorsun yok. Bu ithamini ispatlamak zorundasin sadece bana karsi degil butun forumdakilere.

Çevrimdışı Sarp

Arkadaşlar, hocanın açıklamalarını lütfen dikkatli okuyalım. Evet gerekli gördüğü yerde sitem etmiş.
Ancak bu sitemleri iletirken sorumluğu doğrudan yönetime atmamış.
Benim hatam olabilir diyor. Giden oyuncular için ülke şartlarından söz ediyor.
Kısacası olayı dramatize etmeyelim. 

Çevrimdışı 38life

Hocanın 1 saat anlattıklarının hepsini "Eren-Aziz" olayına indirgeyenlerin acizliği ve başarısızlığı beni güldürüyor :)

Çevrimdışı tuncaboylu

:claps:

Ek olarak;
Diyleimki Erdal Torunoğlulları Beşiktaşın menfaatini çok gözeten, çokta faydalı birisi.
Ne diye Umut Günere değil Başkana hesap veririm yoksa da Beşiktaş batarsa batsın ben yokum dercesine harket ediyor.
Neden şahsi durumunu kulübün önüne çıkartıyor ?
Sen yine kulübüne saygını, sevgini, emeğini yitirme ?
Ha Umut Güner ile kişisel bir durumun var ise Başkana ifade et.
Sayın Başkan öylede çözer böylede çözer...

Tahminimce Erdal Torunoğulları, Mario Gomez'in ayrılık mesajını önceden öğrenip gemiden atladı.

Gemiden ilk atlayanların kimler olduğunu biliyoruz zaten.

Bırakın şu adamı artık.

Çevrimdışı Kalyoncu

Başkana birinin çıkıp gerçekleri söylemesi gerekiyordu iyi oldu. Artık ben demeyi bırakır şampiyonluktan önce olduğu gibi sürekli biz diye konuşur

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sarp

Şenol Güneş: "Bir kere şampiyon olmuş bir kulüpten 4 oyuncu birden gitmez. Bunda, benim, yönetimin, oyuncunun, tesisin hatası olabilir. Şampiyon olmuşsun, Şampiyonlar Ligi'ne gideceksin futbolcuların gidiyor Bunu ben anlamıyorum. Zaten Türkiye'de yaşayan ve burayı bilen oyuncunun, Türkiye'deki olayları bahane ederek gitmek istemesi çok yanlış."

Çevrimiçi Necmi

O bahsettiğin oyuncular gelsin diye konuşuyoruz (senin tabirinle kaos çıkarıyoruz.) zaten.

Ama size kalsa bunları konuşmayalım susup oturalım. Böyle yapsak sonuçlarını görürdük, hayret ederdiniz...
acayip ego sezinliyorum yani konuştuğun içinmi bu güne kadar her şey yolunda gitti :D
aslında bana pek öyle gelmiyor kaleci baskısı yaptık mesela apar topar boyko getirildi.
gomez geldi konuştuğunuz içinmi gomezin kimse adından bile birhaberdi :D
Dikkat ediyormusunuz bilmem ama iki senedir renklileri inceleyin hep yaptıkları transferler bizim
ilgilendiğimiz oyuncular. Burda ben ne görüyorum herhalde bir tek biz bir şeyler yapmaya çalışıyoruz
renklilerde bizi izliyor biz nereye koşsak onlarda oraya koşuyor. @38life

Etiketler: