2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350309 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Koa_lAA

şenol hoca kaç kere söyledi yönetimde ekonomik açıdan uğraşıyor biliyorum transfer için diye...

hala ne ara açıklığı ne istifası ne sorunundan bahsediyosunuz anlamadım...

adamın tek söylediği geç kaldık transferde...

uğraşılıyor, yapılacak ama geç kaldık...

bununda sebebi maddi yetersizlikler bunuda hepimiz biliyoruz...

sizler sorunu kendiniz yaratıyorsunuz bence... yoksa yok hoca gergin, yok yönetimle ,iletişim yok, yok efendim istifa eder falan bunlar hikaye geçiniz efenim...

tek sıkıntı transferlerin geç kalması.. ondada tek yapılcak olan ligin ilk 2 haftasını en iyi şekilde geçip milli arada yeni gelecek transferleri takıma uyumunun sağlanması olacak...

Çevrimdışı brkntcnr

Böyle bi mantık olamaz. Takımın hocası o. Ona istediği oyuncuları verirsin. Şampiyon yapamazsa sorumlusu olur. Ama sen "al sana Omneruo " dersen ozaman sorumlu hoca olmaz. Senin kafanda Serdar Aziz = Omeruo olabilir ama hoca için öyle değildir. Bu takımın hocası o. Yaratmak istediği takımı o bilir.
Yahu tamam da bu iki oyuncuya verilen paraları zaten biz verebilecek konumda olsak gidip çok çok daha iyilerini alırdık. Şenol hoca kendisi geçen sezon şampiyonluktan sonra çıktı A Spor' a ben oyuncu ismi vermem, istediğim oyuncu profilini, tiplemesini söylerim, yönetim gider bulur, Wyscout' tan izlerim, sonra scout ekibi canlı izler, oyuncuyla anlaşılır ve gelir falan dedi. Şimdi aynı adam Serdar' ı istedim Eren' i istedim diyor. Yönetimin kovaladığı isimlere bak bir de şenol hocanın bahsettiği isimlere. Bu net tabirle vizyonsuzluk. İsmaili bırakmazdım diyor adamlar Barcelona' dan Adriano aldı. Serdar istedim diyen adam aynı profildeki Nkolou' yu veto etmedi mi? Hoca çok iyi hoca, öğretmen falan ama burası Bursaspor veya Trabzonspor değil.

Çevrimdışı b.damatoglu

Valla ben yine aynı şeyi gündeme getireceğim, Umut Günerin getirilip, Erdal Torunogullarının küstürülmesinin amacı neydi?

Hayatının her alanında şöyle işler,  başarı sonrası havaya girerseniz, vay ben neymişim, derseniz etrafınıza sizi aksi düşüncelere sevk eden insanları toplamazsınız. Kendinizi iyi hissettiren insanları etrafınıza toplarsınız. Liyakat bir dinamik olmaktan çıkar.

1 şampiyonlukla ben ben ben derseniz Şenol Hoca gibi 1 adamı da kaçırırsınız.
Yerini de bir daha dolduramazsınız.

Kaldım15 gün. Gereken yapılmazsa kıyametler kopar. İşin kötüsü gerekeni yapmıyorlar mı? Yoksa yapamıyorlar mı?
Yapamıyorlar ise hepimize geçmiş olsun...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı linux

yuhh arkadaş bütün bu olanlardan nasıl yönetimi suçlu tutarsınız . Size varya demirören gibi bir başkan şart .  :akuma: :akuma: :akuma:

Çevrimdışı SEBA

Böyle bi mantık olamaz. Takımın hocası o. Ona istediği oyuncuları verirsin. Şampiyon yapamazsa sorumlusu olur. Ama sen "al sana Omneruo " dersen ozaman sorumlu hoca olmaz. Senin kafanda Serdar Aziz = Omeruo olabilir ama hoca için öyle değildir. Bu takımın hocası o. Yaratmak istediği takımı o bilir.

Senol Günes'in kaleci Tolga'nın kalmasını istemesi gibi değil mi? Ya bırakın Allah askına Serdar Aziz kimdir? Tolga her aklıma geldiğimde Senol Hoca giriyor rüyalarıma.

Çevrimdışı D-MAN

Coşkuyu kaybettik cümlesinden sonra kapattım arkadaşlar malesef kaos ve istifa dönemi yaklaşıyor.Şampiyonluk bu havayla imkansız şl de facia gelebilir bir an önce başkanın duruma el atması stoper-forvet-10 numara alması lazım artık yeter.  :s20: :bawling: :s20:

Çevrimdışı atalay

Şampiyon olmamız kesinleştiğinden beri en çok korktuğum konu buydu..
Daha ilk şampiyonluğunda doyacaksa işimiz var valla.

Teknik ekip doymaz, futbolcu doyar. O olmadı yöneticisi doyar. Tavır ve enerji önemli. O açıklamayı hiç iyi bulmadım. Umarım mübalağa etmiştir.

Çevrimdışı Librarius

Egri oturup dogru konusalim: Fikret Orman ve arkadaslari 4 sezonda bir kupa kazaninca inanilmaz bir kibir icine girdiler. Baskan herkese atarlanmaya, laf cakmaya basladi. Insanin karakteri basari ortaminda veya gucluyken belli olur. Evet 4 sezonda bir kupa bizim yonetimi bastan cikardi.

Bakin sadece bir gosterge bile bu yonetimin veya daha dogrusu baskan Fikret Orman'in tarzini ortaya koydu. Avrupa'da yetismis, is kurmus ve de cok basarili olmus bir yoneticimiz vardi: Erdal Torunogullari. Bu adam oldukca sessiz ama cok iyi calisan, baglantilari guclu olan birisi. Adam bir kac kez ovuldugu icin (halbuki ciktigi TV'lerde hep baskani ovdu ve aslil ovulmesi gerekenin baskan oldugunu da soyledi) hemen kellesi alindi. Cunku baskan kendinden baska kimsenin one cikmasini istemiyor. Bu degisimi stadyum islerinde iyi calistigi ve caba gosterdigi icin Umut Guner'in taltif edildigi bahanesiyle aciklandi. Peki kardesim, Guner iyi calisti ve taltif ettiniz, eee Erdal beyde cok iyi calisti onu niye tenzili rutbeyle cezalandirdiniz? Umut Guner biraz ovulsun, seneye o'da gonderilir. Adim gibi eminim.

Evet sadece bir sampiyonluk cok ovulen yonetimimizin kimyasini alt ust etti, Bursa gibi TS gibi kadromuzu korumaktan aciz olan bir goruntu icindeyiz. Senol hocanin ofkelenmesi oldukca hakli sebeplere dayaniyor.

Sosa'nin bu paralara satilmasi kotu bir sey degil ama yerine birini simdiye kadar hazirlamaniz gerekirdi. Veya stoper mevkisine coktan birini bulmus olmaniz gerekirdi vesaire...

Bir de Allah askina Fikret Orman cikip aklimizla dalga gecer gibi sunu demesin: gelecek sezonun transfer calismalarina simdiden basladik.
Yemiyoruz bunu, bosuna beyaz yalanlarla camiamizi karartmasin. 
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı brkntcnr

Şenol Hoca' nın istifa etme ihtimali sıfır.

Çevrimdışı tuncaboylu

şenol güneş haklı öncelikli olarak bu takımın sağ beke sol beke ihtiyacı yoktu öyle ya da böyle elindeki adamlarla şampiyon olmuşsun gidip sağ bek sol bek alıyorsun hala santrfor yok stoper yok saçmalık

Sol beke ihtiyacı yoksa stopere de ihtiyacın yoktu, zaten şampiyon olmuşsun eldeki adamlarla.

Nasıl mantık bu şimdi?

Çevrimiçi Necmi

öyle bir şey yok o para verilip serdar aziz sırf hoca istedi diye alınsaydı ipe gidecek olan yönetim olurdu
serdar aziz istemek ve ona kurtarıcı gözüyle bakmak vizyonsuzluktur.
Şenol hocanın en büyük özelliklerinden biride transfer yapmakta yetersiz oluşuydu
burda herkes demiyormuydu Şenol hoca alınırken transferler ona bırakılmamalı diye.
ne değişti daha ilk transfer sezonunda bu şekilde konuşmak için serdar aziz eren derdiyok diye tutturan hocayı bende dinlemem
bu gayet normal bir durum.

Çevrimdışı yigitcan1903

yuhh arkadaş bütün bu olanlardan nasıl yönetimi suçlu tutarsınız . Size varya demirören gibi bir başkan şart .  :akuma: :akuma: :akuma:
Şartlar belliyse şartlara göre adam mı kiralıcan imza parası mı vericen doğru hedeflere gidersin
Bonservis ödemeye para yok aylarca koşturuyosun adamların peşinden
Sonra yönetim masum
Yok ya  :evillol:
Şu geyik de bi bitmedi demirören ölüm diye sıtmanın tüm türlerine razı olmak zorundayız sanki  :D

Çevrimdışı SEBA

Senol Günes bugünkü acıklamalarının ardından istifa etmelidir. Beşiktaş başkanını hiçbir insan medyanın önüne atamaz. Bu kim olursa olsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sakho'nun Liverpool'daki sözleşmesini karşılayabilecek miyiz? Yıllık 5 mil euro civarı kazandığını sanıyorum.

Omeruo'dur bence o İngiltere'den gelen.  :)

Sakho Skrtel'le aynı parayı alıyordu. Yani çok alıyor, evet.

Çevrimdışı b.damatoglu

öyle bir şey yok o para verilip serdar aziz sırf hoca istedi diye alınsaydı ipe gidecek olan yönetim olurdu
Şenol hocanın en büyük özelliklerinden biride transfer yapmakta yetersiz oluşuydu
burda herkes demiyormuydu Şenol hoca alınırken transferler ona bırakılmamalı diye.
ne değişti daha ilk transfer sezonunda bu şekilde konuşmak için serdar aziz eren derdiyok diye tutturan hocayı bende dinlemem
Yerine daha iyisini al dinlemeyelim hocayı...

Çevrimdışı brkntcnr

Şenol Hoca kendi çıktı A spora ben oyuncu ismi vermem mevki bildiririm, istediğim oyuncu tipini bildiririm sadece dedi. Kendisi bile isim vermem derken şimdi Serdar ve Eren istedim gs aldı diyor. Bu ne kadar birbirini tutuyor?

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Librarius

Bir nokta daha: hani Besiktas muhabirleri "oyle oyuncularla gorusuyorlar ki zevkten dort kose olacaksiniz" soylemleri de palavra cikti. Sonucta boyle oyuncular pesinde olsaydik, Senol hoca cikip bu serzenisi yapmayacakti. Demek ki pesinde kostugumuz adamlar gidenler kadar kaliteli degil.

Yahu Gomez'in alternatifi Trabzon'un hemen elden cikardigi N'doye idi. Burdan anlayin iste.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı 38life

bu arada şenol hocaya yere göge sıdıramayan arkadaşlar

tolga ve ismaile de sahip çıkın ikisinde hoca çok istiyormuş

bunuda duydunuz inş.

2.ci hafta kalede Fabriyi değil de Tolgayı göreyim ozaman da Şenol hocayı gömmeye başlarım. Çünkü Ben dün yönetimi doğrularından dolayı ayakta şapka çıkarıp alkışlıyordum şimdi gömüyorum. Aynısı herkes için geçerli.

Doğru olan kişileri ve kurumları alkışlamak ya da kötülemek değil Eylemleri alkışlamak ve kötülemektir. Şunu anlayın artık!

Çevrimdışı b.damatoglu

2.ci hafta kalede Fabriyi değil de Tolgayı göreyim ozaman da Şenol hocayı gömmeye başlarım. Çünkü Ben dün yönetimi doğrularından dolayı ayakta şapka çıkarıp alkışlıyordum şimdi gömüyorum. Aynısı herkes için geçerli.

Doğru olan kişileri ve kurumları alkışlamak ya da kötülemek değil Eylemleri alkışlamak ve kötülemektir. Şunu anlayın artık!

Şenol Hoca da, Umut Güner de Torunoğulları da, Fikret Orman da geçicidir. Beşiktaşın istikbali kalıcıdır.

Birilerini eleştirmeniz onun gitmesini istediğiniz anlmaına gelmez. Onun kötü eksik yanlarını düzeltmek istediğiniz anlamına gelir.

Başkana yapılan eleştirinin içeriği de budur.

[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2016, 16:35:49 b.damatoglu ]

Çevrimdışı linux

şurada kendi kendinize kaos yaratıyorsunuz . transferler gelince sus pus . eleştirin bakalım . eleştirirken abartmayın .

Çevrimdışı rico_paşa

Durum o kadarda karamsar değil. Sadece birinin masaya yumruğunu vurup iş işten geçiyor demesi gerekiyordu. Şenol Güneş bunu yaptı. Asla bırakıp gitmez.

Durumun buraya gelmesinde taraftarın, bizim de payımız var. Hala Gomezi bekliyoruz başka oyuncu yokmuş gibi. Alınırken burun kıvırıyorduk. Çoğu futbolcunun

performansı buradaki aile ortamı ve huzur ile yükseldi. Hiçbirimiz gerçekçi olmadık, yönetim de. Paran yoksa genç yetenek alacaksın, risk alacaksın başka yolu yok.

Çok oyalandık geç kaldık.
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı b.damatoglu

şurada kendi kendinize kaos yaratıyorsunuz . transferler gelince sus pus . eleştirin bakalım . eleştirirken abartmayın .
Eleştirmek kötü bir şey mi?
Şu laflar olur laflar değil.

Eleştiri olmazsa çürüme olur...

Çevrimdışı Orhan_

Son olarak diğer söyledikleri neyse de, bir teknik adamın "coşkuda ve heyecanda eksiklik var" demesi hiç iyi bir şey değil. Doymuşluk hissi, açlığı ve iştahı kaybetmiş olmak en büyük problem olur.

Coşku ve heyecan eksikliğinin karşılığını doymuşluk hissi ve kaybedilmiş iştah olarak birebir yorumlamak doğru değil. Olabilir ama kesin yargı olarak şu anda söylenebilir bir şey değil. Kişinin ya da takımın iç dinamikleri, bildiğimiz ya da bilemiyeceğimiz dış faktörler de etken olabilir bu duruma. Geçici bir durum olma olasılığı yüksek. Başlarına güneş geçmiş olabilir =).

Çevrimdışı yigitcan1903

Senol Günes bugünkü acıklamalarının ardından istifa etmelidir. Beşiktaş başkanını hiçbir insan medyanın önüne atamaz. Bu kim olursa olsun.
Bence de
Çalışmaması lazım böyle vurdumduymaz yönetimle

Çevrimdışı 38life

Yahu tamam da bu iki oyuncuya verilen paraları zaten biz verebilecek konumda olsak gidip çok çok daha iyilerini alırdık. Şenol hoca kendisi geçen sezon şampiyonluktan sonra çıktı A Spor' a ben oyuncu ismi vermem, istediğim oyuncu profilini, tiplemesini söylerim, yönetim gider bulur, Wyscout' tan izlerim, sonra scout ekibi canlı izler, oyuncuyla anlaşılır ve gelir falan dedi. Şimdi aynı adam Serdar' ı istedim Eren' i istedim diyor. Yönetimin kovaladığı isimlere bak bir de şenol hocanın bahsettiği isimlere. Bu net tabirle vizyonsuzluk. İsmaili bırakmazdım diyor adamlar Barcelona' dan Adriano aldı. Serdar istedim diyen adam aynı profildeki Nkolou' yu veto etmedi mi? Hoca çok iyi hoca, öğretmen falan ama burası Bursaspor veya Trabzonspor değil.

Sonucunu bilemeyeceğin birşey üzerinden Şenol hocayı vizyonsuzlukla suçluyorsun. Ne diyim. Kendi teknik bilginle Şenol hocaya iş bilmemezlik ithaf ediyorsun. Ne diyim.

Etiketler: