2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12383444 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı İhsan

Mustafa pektemeğin aldığı para yetmiyor bide kulübe pasta ısmarlatmış bir kibar olma çabaları. Acaba pastanın hatrına ben gidiyorum dermi dedim Ondada futbolcular konuşturmamış. Daha yediği pastaların karşılığını ödeyemedi bu adam

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok Ya

Rhodolfonun pastasına oda biraz üflemiş  :evillol:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı onurturan

gomez konusunda artik camia olarak dogru dusunme yoluna girdik ama zamanimiz kalmadi bu sefer.. adam alman olarak gelmeyecegini soyledi ama biz turkce dusundumuz icin hala geri gelebilir havasindayiz .. bu yonetimi bile skintiya soktu gomeznisi bizi cok bozdu bundan 1 ay once su durumda olsaydik adam gibi bi forvet arardik en azindan ne gomezmis arkadas                       

Tolgaya soz verdim konu disi mesaj atmiyorum artik butun mesajlari okudum bu cok zor ama atmayacagim

Çevrimdışı tangaz

gomezin bize bu transfer sezonunda verdiği zararı kimse vermedi. tavırları hiç profesyonelce değil 11 ağustos oldu hala bir karar vermedi. fioda mı kalacak x takıma mı gidecek o kararı vermiş olsaydı bizde gelişmelere göre elimize para geçecek mi geçmeyecek mi bilir görür ona göre alternatif bakardık. geçen sene şampiyonluğu getiren kişi bu sene belki de şampiyonluğa mal olacak  :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onurturan

gomezin bize bu transfer sezonunda verdiği zararı kimse vermedi. tavırları hiç profesyonelce değil 11 ağustos oldu hala bir karar vermedi. fioda mı kalacak x takıma mı gidecek o kararı vermiş olsaydı bizde gelişmelere göre elimize para geçecek mi geçmeyecek mi bilir görür ona göre alternatif bakardık. geçen sene şampiyonluğu getiren kişi bu sene belki de şampiyonluğa mal olacak  :akuma:
Yani evet bize gelmesine de gerek yok herhangi bir kulube kendisini okutsa yeterdi en hayirsiz yerde duruyor suan..

Çevrimdışı tangaz

Yani evet bize gelmesine de gerek yok herhangi bir kulube kendisini okutsa yeterdi en hayirsiz yerde duruyor suan..

resmen arafta bıraktı. kal fioda bilelimki gomezden para gelmeyecek bütçemiz bu kadar yada git x takıma para gelsin 3-5 neyse ve biz gene bilelim ki bütçemiz bu kadar ve adam bakalım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı TURKahvesi

https://twitter.com/Fiorentinanews/status/763635094061920256

İtalyancam olmadığı için twitter'de değerli bir arkadaşımızın belirttiğini aynen aktarıyorum
haberde kısaca Fio kulübününde canı sıkkın onlarda bekliyor sonucun ne şekilde sonuçlanacağını.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2016, 13:12:33 Özgür ]

Çevrimdışı panic13

Yok Ya

Rhodolfonun pastasına oda biraz üflemiş  :evillol:

bu kadar bedduaya yerken boğazında kalır, yine sakatım diye 1 ay arazi olur (Küfür Yasak)₆...
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Zafer55

Arkadaslar seneler sonra gelen sampiyonluk ve yeni stad sinerjisi,ve önümüzdeki seneleri domine etme sansımıza ek olarak sampiyonlar ligine klas oyuncularla gitme kaygısı hepimizde oldugu ve Gomez in bu seneki basarıda katkısı yadsınamayacagından,bir cok arkadastaki Gomez in ''ne olursa olsun''geri dönmesi arzusunu cok iyi anlayabiliyorum.

Ama ''amaç-araç'',''bizi istemeyeni bizde istemeyiz'' vs edebiyatlarına girmeden durumu lütfen söyle ele alalım;

Gomez bizi istemedigini ve A yı B yi bırakın,bizi Z planı olarak gördügünü anlatmak için daha ne yapmalı?Sene sonunda ki profesyonellik ile ilgili acıklamalarına ben dahil bir cok arkadas;her ne kadar içerigi dogru olsa da gerek bu acıklamaları yapan kişinin kim olması gerektigi,gerek bu acıklamaların nerede yapılması ve kimlerle konusulması gerektigi gibi konulardan dolayı,şüpheyle baktık.Bir çok arkadas ta ne yazık ki Gomez in basın önünde ki acıklamalarından yola cıkarak Gomez in profesyonellik ve idealizm kokan acıklamaları yüzünden,neredeyse ilerki yıllarda Gomez i Beşiktas ın hocası,sportif direktörü hatta yöneticisi olarak görmek istedigini belirtti ve buna paralel olarak yönetimi iyice gömdü ki bence müthiş kısıtlı maddi olanaklarımıza ragmen bence şu ana kadar basarılı bir transfer politikası izlenmekte.Bu gün geldigimiz nokta ise farklı düşünen arkadaşların görüşlerine saygı duymakla birlikte,bence Gomez in o zaman ki acıklamalarının idealistlikten ziyade demogojik oldugudur.

Profesyonellik ve ideallerinin peşinde koşma kaygısı,bize imza atma konusunda Gomez icin birince kriter olsaydı,ya şu an antremanlarına Fiorentina ile devam ediyor ya da bize çoktan imza atmış olurdu.İş ahlakını daha doğrusu tabi oldugu sözleşmenin şartlarına uyma konusundaki sadakatini kesinlikle inkar etmeyip üstüne cok takdir etsem de,Gomez in bu sürecte ki davranışları bile bence bundan sonra Beşiktaş forması giymemesini gerektirir.En azından bir şekilde geri gelse bile başarımız durumunda kendisini avuçlarım patlayana kadar alkışlayacak olmama ragmen,ne klübümüz ne de kendisine hayatı boyunca kimsenin veremeyecegi sevgiyi veren bu taraftara yaptıkları çok büyük ayıp ve yanlıştır ki cogumuzun bildigi Alman profesyonelliginin içinde kesinlikle yer bulamaz.Almanlar la senelerdir ticaret yapıyorum ve kendilerini cok iyi tanırım.Kendilerinin en takdir ettigim yönleri,biz Türkler olarak anlamak zor gelse de olaylara reaksiyonlarının ve sorulara cevaplarının cok net olmasıdır.İstedikleri ya da istemedikleri kararlar almak yada cevaplar vermek durumunda kalmaları durumunda verecekleri cevabın karsı tarafı nasıl etkileyecegini düşünmeden cok rahat ve net bir şekilde evet ya da hayır diyebilmeleri ve herhangi bir boşluk bırakmamalarıdır.Ki bence de olması gereken budur.Belki de ahlaki acıdan yaptıgı 'ayrılıyorum' acıklaması,her ne kadar bizleri bu kadar oyaladıgı beklettigi icin ''yapıldıgı zaman acısından''cok geç olsa da,yaptıgı en ahlaki ve en dogru acıklamadır.Keske sezon bitince düşünecegim,ek süre verin,şampiyonlar liginde kazanacak takımda oynamak istiyorum vs işlerine girmeden sezon bitiminde direk ayrılacagını deklare etseydi ki en azından ben kendisine şu an cok büyük saygı duyuyor olurdum.Bizler Türk üz ve Beşiktas lıyız arkadaslar,oyuncularımızla duygusal bag kurarız,onlara camiamıza atfettigimiz özellikleri yükleriz ve benimsemelerini isteriz.Cogumuz haksız penaltı yada ofsayttan attıgımız gole sevinmeyecek kadar camiamızın duruşunu benimsemişizdir.Gelmesi için baskı ve kampanya yapan arkadaşlara bir şey diyemem,kendi düşünceleri ve tasarruflarıdır ancak ben Gomez dönse bile atacagı gollere sevinecek olsam da kendisine sevgi,saygı beslemeyecek sadece maaşını alıp işini yapan biri gözüyle bakacagım.

Saygılar
İmza

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

güvendigim bir büyügümden aldıgım bilgiye göre asamoah gyanı almışız. duyumculuk yapmayı sevmem ama geçen yılki quaresma ve bu yılki gökhan gönül transferlerini de önceden söylemişti. o yüzden bu sefer yazayım dedim.

istatistiklerine baktım çinde dökülmüş. ama eskiden çok begendigim bir adamdı. cenk varken riske girilebilir bir transfer gibi. gene de çok içime sinmedi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

güvendigim bir büyügümden aldıgım bilgiye göre asamoah gyanı almışız. duyumculuk yapmayı sevmem ama geçen yılki quaresma ve bu yılki gökhan gönül transferlerini de önceden söylemişti. o yüzden bu sefer yazayım dedim.

istatistiklerine baktım çinde dökülmüş. ama eskiden çok begendigim bir adamdı. cenk varken riske girilebilir bir transfer gibi. gene de çok içime sinmedi.
inş doğru değildir :bandit:

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

inş doğru değildir :bandit:

inş diyim. acaba kanat rotasyonu için mi alınıyor ? şenol hoca kanat forvetleri sever. burak/umut dönüşümlü kanat forvet oynardı. bakambu da keza öyle.

Çevrimiçi terapati

Arkadaslar seneler sonra gelen sampiyonluk ve yeni stad sinerjisi,ve önümüzdeki seneleri domine etme sansımıza ek olarak sampiyonlar ligine klas oyuncularla gitme kaygısı hepimizde oldugu ve Gomez in bu seneki basarıda katkısı yadsınamayacagından,bir cok arkadastaki Gomez in ''ne olursa olsun''geri dönmesi arzusunu cok iyi anlayabiliyorum.

Ama ''amaç-araç'',''bizi istemeyeni bizde istemeyiz'' vs edebiyatlarına girmeden durumu lütfen söyle ele alalım;

Gomez bizi istemedigini ve A yı B yi bırakın,bizi Z planı olarak gördügünü anlatmak için daha ne yapmalı?Sene sonunda ki profesyonellik ile ilgili acıklamalarına ben dahil bir cok arkadas;her ne kadar içerigi dogru olsa da gerek bu acıklamaları yapan kişinin kim olması gerektigi,gerek bu acıklamaların nerede yapılması ve kimlerle konusulması gerektigi gibi konulardan dolayı,şüpheyle baktık.Bir çok arkadas ta ne yazık ki Gomez in basın önünde ki acıklamalarından yola cıkarak Gomez in profesyonellik ve idealizm kokan acıklamaları yüzünden,neredeyse ilerki yıllarda Gomez i Beşiktas ın hocası,sportif direktörü hatta yöneticisi olarak görmek istedigini belirtti ve buna paralel olarak yönetimi iyice gömdü ki bence müthiş kısıtlı maddi olanaklarımıza ragmen bence şu ana kadar basarılı bir transfer politikası izlenmekte.Bu gün geldigimiz nokta ise farklı düşünen arkadaşların görüşlerine saygı duymakla birlikte,bence Gomez in o zaman ki acıklamalarının idealistlikten ziyade demogojik oldugudur.

Profesyonellik ve ideallerinin peşinde koşma kaygısı,bize imza atma konusunda Gomez icin birince kriter olsaydı,ya şu an antremanlarına Fiorentina ile devam ediyor ya da bize çoktan imza atmış olurdu.İş ahlakını daha doğrusu tabi oldugu sözleşmenin şartlarına uyma konusundaki sadakatini kesinlikle inkar etmeyip üstüne cok takdir etsem de,Gomez in bu sürecte ki davranışları bile bence bundan sonra Beşiktaş forması giymemesini gerektirir.En azından bir şekilde geri gelse bile başarımız durumunda kendisini avuçlarım patlayana kadar alkışlayacak olmama ragmen,ne klübümüz ne de kendisine hayatı boyunca kimsenin veremeyecegi sevgiyi veren bu taraftara yaptıkları çok büyük ayıp ve yanlıştır ki cogumuzun bildigi Alman profesyonelliginin içinde kesinlikle yer bulamaz.Almanlar la senelerdir ticaret yapıyorum ve kendilerini cok iyi tanırım.Kendilerinin en takdir ettigim yönleri,biz Türkler olarak anlamak zor gelse de olaylara reaksiyonlarının ve sorulara cevaplarının cok net olmasıdır.İstedikleri ya da istemedikleri kararlar almak yada cevaplar vermek durumunda kalmaları durumunda verecekleri cevabın karsı tarafı nasıl etkileyecegini düşünmeden cok rahat ve net bir şekilde evet ya da hayır diyebilmeleri ve herhangi bir boşluk bırakmamalarıdır.Ki bence de olması gereken budur.Belki de ahlaki acıdan yaptıgı 'ayrılıyorum' acıklaması,her ne kadar bizleri bu kadar oyaladıgı beklettigi icin ''yapıldıgı zaman acısından''cok geç olsa da,yaptıgı en ahlaki ve en dogru acıklamadır.Keske sezon bitince düşünecegim,ek süre verin,şampiyonlar liginde kazanacak takımda oynamak istiyorum vs işlerine girmeden sezon bitiminde direk ayrılacagını deklare etseydi ki en azından ben kendisine şu an cok büyük saygı duyuyor olurdum.Bizler Türk üz ve Beşiktas lıyız arkadaslar,oyuncularımızla duygusal bag kurarız,onlara camiamıza atfettigimiz özellikleri yükleriz ve benimsemelerini isteriz.Cogumuz haksız penaltı yada ofsayttan attıgımız gole sevinmeyecek kadar camiamızın duruşunu benimsemişizdir.Gelmesi için baskı ve kampanya yapan arkadaşlara bir şey diyemem,kendi düşünceleri ve tasarruflarıdır ancak ben Gomez dönse bile atacagı gollere sevinecek olsam da kendisine sevgi,saygı beslemeyecek sadece maaşını alıp işini yapan biri gözüyle bakacagım.

Saygılar

Her kelimesine katıldığım bir yazı olmuş elinize sağlık  :claps:

Çevrimdışı mylife1903

bizi istemeyen adamı niye bu kadar istiyoruz ki
Ask yahu istemedigi icin seviyoruz, kacan kovalanir hesabi
ask mesk olaylari ilginc mesela mustafayi istemiyoruz adam bosanmiyor, gomeze ise gorucuye bile gidemiyoruz.

baska biri ne demis sevdigini birakacaksin donerse sonsuza kadar senindir, donmezse hic senin olmamistir. Noumayi biraktik adam dondu hala istanbul gitmiyor herif mesela

Çevrimdışı ahmetx

Gomez kendince profesyonelce düşünüyor olabilir ama bizim yaptığımız amatörce
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı OrhanAker

Sosa işinide bulandırmaya çalışmış birileri şafak malatya yazıyor ama isim vermiyor :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gomez kendince profesyonelce düşünüyor olabilir ama bizim yaptığımız amatörce
mantıken bakınca kendi adına da doğru düşünemiyor bence Ahmet abi Avrupa'da elit takımların alacağını pek sanmıyorum bu saatten sonra

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

SON dk yeni sezonda deplasman yasağı kaldırılmış

Çevrimdışı can1903

3 sene deplasman yasağı var. Vodafone Arena açılınca deplasman yasağı yok. Hayırlı işler  :ok:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Deplasman yasağı kaldırıldı...
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

3 sene deplasman yasağı var. Vodafone Arena açılınca deplasman yasağı yok. Hayırlı işler  :ok:
:D ne güzel işte gayet iyi oldu bence

Çevrimdışı can1903

Bunu içine sindirebilen var mı ya? Neyse koltuklara vs zarar verirlerse Galatasaray'dan senet alırız  :lol: :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mylife1903

onun adı kılıbıklık değil Mehmet Ali geç evlenen kişilerin elinden her iş gelmesi durumu. tabii arada onurturan gibi erken yaşlarda bu işe soyunanlarda tek tük var  :bandit:
ya sorma abi hanimi bir yerlere gonderince oyle rahat ediyorum ki super. kadin da uyandi mustafa pektemek gibi gitmiyor, da get lan ispanyaya yok uzak bu sene gitmem, da get turkiyeye git lan yok orda kalkismanin kirismasinin nesi olmus, yahu bi get lan misafirlige git, altin gunu falan yap, yok.
az kafami dinleyemedim bu sene cumartesi parti verecektim, maci seyretmek icin parti marti vermeyecem, sinirden kendimi seedecem atacam balkondan yani.
evlenmeden cocuk sahibi olabilsem diye dusunuyorum simdi ne guzel olurdu, bekar cocuklu. bu kadin milleti sansli yeminlen, git dogur cocugu kendin bak sonra, oh ne ala.
neyse ben bu aksam biraz 40derece alacayim bunyeye, ustune birazda cila sonra ormana gidip biraz bagirdim mi kendime gelirim.

mustafa pektemek beynimi yaktin be oglum, git iste ya bak diyanetten cevap gelince ihya edecem seni, ihya degildi o ifsa ha ifsa edecem bak

Çevrimdışı mylife1903

:D :D

İnşallah muta nikahlı değildir :D
yok be ya muta nikahli olan mariop gomezdi gitti herif

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Deplase yasagi kaldirildi :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: