2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373026 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

yalnz dostlar fabri sözleşme yapılmadı vs diyoruz da bjk tv.de yeni kalecimiz die özel program falan yapıldı  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Gökhan Kurt

:alala: şaşırdım enteresan bir durum abi

Valla ben artık haber takip etmıcem su lig başlayana kadar : Benteke-Niasse- Gilberto -Remy - Lens -Vida  daha onlarcası var. :akuma:

Bugun yarın , geldi gelecek derken cidden sıkıntı yasıyorum kendı basıma.

Çevrimdışı worns

Bugün adı geçen Jürgen Locadia bizde başarılı olabilecek bir oyuncu. Güçlü, klasik santraforlara göre hızlı, kenar forvet olarak görev yapabilecek, altyapısı da sağlam olan bir isim. Yaşı da genç. Bizde daha da ileri gidebilecek potansiyeli var. Eğer imkanlar dahilindeyse Locadia'yı alıp transferin sonuna kadar Gomez'i bekleyebiliriz. Kiralık-opsiyonlu bir anlaşma yaparsak sezon sonunda bonservisini almak isteyeceğimizden eminim.

Oscar Cardozo için ise aman diyeyim. Ts'ye gelmeden çok beğendiğim bir oyuncuydu ama artık bizim tempomuza ayak uyduramaz. Ts'de hedefsiz, sadece sözleşmesindeki ücret için oynadı. Yaşı 33'e geldi. Geçen sene fiziksel olarak tükenmiş bir görüntü veriyordu. Kaç maçı eli belinde sahada gezinerek tamamladı geçen sene, açın izleyin. Bu yaştan sonra tekrar toplaması da mümkün değil. Oyuncu özellikleri gereği yedekten gelip katkı sağlayabilecek hamle oyuncusu da olmaz.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2016, 10:33:32 worns ]

Çevrimdışı Bishamon

Yazın başında Fabri yalandır olamaz öyle şey diyorduk şimdi ise lisansı yok yerine Tolga oynayacak diye ağlıyoruz.Ne kadar Trajikomik bir durumumuz var  :lol: :lol:

Çevrimdışı abdusta

GOMEZ

İlk duyan biz olalım!!

Gomez in durumu belli oldu.
Cumartesi gunu oynanacak Valencia-Fiorentina macı sonrası 15.agustos Pazartesi gunu Fiorentina ya dönerek
sağlık kontrolunden geçecek
Fiorentanın resti sonucunda ya Fiorentada kalacak yada bonservisini ödeyen klube veya kirasını ödeyene gidecek.
(Beşiktaş-Fiorentina ile bonservis konusunda anlaşmasına ragmen Gomez donmek istemediğini belirtmişti)

Umarım Fikret Orman Gomezi bekleme tuzagına düşmez,tam piyasa açılmışken Remy i alır işi bitirir

Mathei veya Kompany de bekliyoruz

saygılar

Çevrimdışı OrhanAker

fabrinin Lisans gözükmüyor tff sitesinde bende anlanadım

Çevrimdışı Yankee

Şöyle  bi' şey olsa.  Transfer döneminin ertesi gününde uyansak ve kimler transfer olmuş siteden öğrensek.

Onun heyecanı da güzel olur.  Seviyesi artan kanser gibi değil de tek vuruşluk kalp krizi tarzında..

Çevrimdışı linux

http://www.transfermarkt.com.tr/jurgen-locadia/profil/spieler/166240

bu çocuğun ismi geçiyor ben olumlu bakıyorum...

Gelirse iş yapar . Aslında bizim taraftarda hep bi yıldız beklentisi var . Böyle potansiyeli olup takımda kendini kanıtlamış oyuncuları al işte. Her yıl donunda uğraşıyoruz böyle adam dönecek mi diye .

Gomez olayı artık kabak tadı verdi.  Bu saatten sonra gomezin nazini çekmek yerine pivot bir santrafor işimizi görür .

Gomez gelse bile 3 4 mac kaçıracak . Ek olarak zaten sakat. 

Çevrimiçi Gökhan Kurt

GOMEZ

İlk duyan biz olalım!!

Cumartesi gunu oynanacak Valencia-Fiorentina macı sonrası 15.agustos Pazartesi gunu Fiorentina ya dönerek
Fiorentanın resti sonucunda ya Fiorentada kalacak yada bonservisini ödeyen klube veya kirasını ödeyene gidecek.
(Beşiktaş-Fiorentina ile bonservis konusunda anlaşmasına ragmen Gomez donmek istemediğini belirtmişti)
Umarım Fikret Orman Gomezi bekleme tuzagına düşmez,tam piyasa açılmışken Remy i alır işi bitirir

@abdusta abi valla yorumlarını dört gözle bekliyorum su sayfaya gelip rahatlatıcı bir özelliği var en azından gerçekleri söyluyosun  :ok:

Gomez konusu artık tamamiyle kapandı diyebilir miyiz abicim ?

Çevrimdışı tangaz

Şöyle  bi' şey olsa.  Transfer döneminin ertesi gününde uyansak ve kimler transfer olmuş siteden öğrensek.

Onun heyecanı da güzel olur.  Seviyesi artan kanser gibi değil de tek vuruşluk kalp krizi tarzında..

benim hayalimde şöyle bi zaman makinam olsa gitsem gelsem sonra şugün şunun kapı olacak falan filan desem efsane olsam gazoz olmasam  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Çağatay

yalnz dostlar fabri sözleşme yapılmadı vs diyoruz da bjk tv.de yeni kalecimiz die özel program falan yapıldı  :alala:

fabri imam nikahlı abi  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

dün güntekin güzel konuştu gomezin ne yaptığı gerçekten anlamsız sanki adamın hedefi avrupa şampiyonası oynamak ve sonrasında jubile yapmak gibi davranıyor. tüm ligler başlıyor bazıları başladı adam kimseyle anlaşmadı 2-3 temmuzda sakatlandı sonrası meçhul iyileşmiş olsa ve yarın X bir takımla sözleşme imzalasa 5-6 haftaya anca form tutar bu da ligin 1/6 -1/7sini kaçırmak demek neredeyse. öyle bahsettiği hedefleri olan büyük takım vbvb bu dakikaya bırakmaz zaten transferini de bunu öyle bir takım almaz özetle. özet-sonuç : tek dişi kalmış VİZYON  :bandit:

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bu siteyi gördünüz mü beyler  :evillol:

http://comebackmario.com/
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı tangaz

Çevrimiçi terapati

@tuncaboylu iyi yakalamış mevzuyu, şahsen gözümden kaçmış  :alala: Belki de sadece ben farkına varamadım olayın. Fabricio ne resmi olarak kadroda, ne de KAP bildirimi yapıldı. Aslında kendisi şu an teknik olarak bizim futbolcumuz değil. Şu an bildiğiniz deneme sürecinde kendisi. Bu durumda ya Boyko ya Fabri'den biri kesin gidecekse eğer, ikisinin de gidebileceği yerler belli olması lazım. Yönetim ilginç işler yapıyor, takip ederken yoruluyorum artık, yaşlanıyor muyuz bilmiyorum ki   :biggrinking:

Çevrimdışı Kalyoncu

GOMEZ

İlk duyan biz olalım!!

saygılar
Biz gomeze nasıl bonservis ödeyeceğiz abi?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mahmut

Bence gomezi bekleme sebebimiz sadece dönüp dönmemesi değil, aynı zamanda transfer olursa bize gelecek yüzde 50lik pay.

O gelebilecek parayla daha iyi oyunculara yönelinebilir, bence yapılabilecek en mantıklı hamle şu anki bonservis sınırımızla 2-3 forvetle anlaşma sağlayıp onları yedekte bekletmek, mario gelir veya yüzde 50lik pay gelirse ona göre daha iyi hamleler yapılabilir.

Defans konusunda satın alma opsiyonlu ucuz bir kiralık mantıklı olacaktır o yüzden Gil mantıklı gözüküyor, Gil'in oyun tarzını bilmiyorum ama maliyet planlama açısından.

Ve ortasaha transferi, su an mali duruma bakıp gerek olmadıgını düşünüyorum. Aslında aradıgımız Atibaya yedek. Atiba hem oyun tarzıyla hem profesyonelliğiyle gördük ki çok sakatlanan bir oyuncu değil. Cezalı vs. gibi durumlarda Necip'i yedek olarak ben beğeniyorum geçen sene de o rolü bence iyi yerine getirdi. Bir de Veli var ama ben de o konuda ümitsizim, sakatlığı nüksetmezse eski günlerine yaklaşıp katkı verebilir.

Yönetime güveniyorum, belki 2-3 hafta takım tam hazır olmayacak ama sonuç olarak cok daha kaliteli bir kadro olusacak o yüzden beklemeye değer.

Çevrimdışı tangaz

bu sene şampiyonluk yarışımız temsili  :bandit:
(rakipler bizi böyle seyredecek)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

fabrinin Lisans gözükmüyor tff sitesinde bende anlanadım
sözleşme yapılmamış işte bekleniyor :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fener pereiranin yardımcılarını postaliyor. Fenerli bir oyuncu evleniyor düğünde pereira yok. Fenerbahçe pereiranin ev kirasini ödemiyor. Kaosa bak kaosa.

Bunlarda hersey gunluk güneşlik Sampiyonlugun en buyuk adayi onlar ama Beşiktaşta KAOS var , YERSEN !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu sene şampiyonluk yarışımız temsili  :bandit:
(rakipler bizi böyle seyredecek)
1 eylülde konuşalım bu konuyu abi  gomez dönerse rahat şampiyonluk bekliyorum ben Şenol hocama güvenim tam :tabe:

Çevrimdışı abdusta

@abdusta abi valla yorumlarını dört gözle bekliyorum su sayfaya gelip rahatlatıcı bir özelliği var en azından gerçekleri söyluyosun  :ok:

Gomez konusu artık tamamiyle kapandı diyebilir miyiz abicim ?

Diyemeyiz
Buna Gomez bile cevap verecek kadar net degildir sanırım.Benim fikrime göre Gomez takımdan çok Londra,Madrid,Barcelona gibi Metropel arayışı içinde
nedeni eşi yle balayına devam etme hayalleri..
Durum ne zaman belli olur..?
Gomezin elinde gidebilecegi 2 takım kalınca,Fiorentina yada Beşiktaş

Bunada sevgili Carina sececek..

saygılar

Not:ne Sosa nede Gomez olayında teror v.s olayını öne sürmelerini hiç inanmadım.sadece ellerinde saglam bahane var.

Çevrimdışı D-MAN

bizi istemeyen adamı niye bu kadar istiyoruz ki

Çevrimdışı Yankee

benim hayalimde şöyle bi zaman makinam olsa gitsem gelsem sonra şugün şunun kapı olacak falan filan desem efsane olsam gazoz olmasam  :D

Diyorsun ki kendi menfaatlerim doğrultusunda kullanayım :D

Duyumculuktan, gazete editörlüğüne terfi garanti.  :D

Etiketler: