Bence gomezi bekleme sebebimiz sadece dönüp dönmemesi değil, aynı zamanda transfer olursa bize gelecek yüzde 50lik pay.
O gelebilecek parayla daha iyi oyunculara yönelinebilir, bence yapılabilecek en mantıklı hamle şu anki bonservis sınırımızla 2-3 forvetle anlaşma sağlayıp onları yedekte bekletmek, mario gelir veya yüzde 50lik pay gelirse ona göre daha iyi hamleler yapılabilir.
Defans konusunda satın alma opsiyonlu ucuz bir kiralık mantıklı olacaktır o yüzden Gil mantıklı gözüküyor, Gil'in oyun tarzını bilmiyorum ama maliyet planlama açısından.
Ve ortasaha transferi, su an mali duruma bakıp gerek olmadıgını düşünüyorum. Aslında aradıgımız Atibaya yedek. Atiba hem oyun tarzıyla hem profesyonelliğiyle gördük ki çok sakatlanan bir oyuncu değil. Cezalı vs. gibi durumlarda Necip'i yedek olarak ben beğeniyorum geçen sene de o rolü bence iyi yerine getirdi. Bir de Veli var ama ben de o konuda ümitsizim, sakatlığı nüksetmezse eski günlerine yaklaşıp katkı verebilir.
Yönetime güveniyorum, belki 2-3 hafta takım tam hazır olmayacak ama sonuç olarak cok daha kaliteli bir kadro olusacak o yüzden beklemeye değer.