2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375831 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi alanya maçına af falan yokmu   :icool: :icool:
sana mesaj gelmedimi kombine kartını bana verecekmişsin
bana geldi oktayın kombineyi al gir diye vermek istemezse döv dediler. @Oktay

Çevrimdışı gastrula

Sırf süper kupada tolga oynasın diye fabrinin lisansı çıkarılmıyor.. Yuh artık..
Ben bu adamı oynatıcagıma utkuyu oynatırım daha iyi.. pektemek nasıl yuhlanırsa tolga da öyle olacacak bu sene.. Yok şampiyonluğa gidiyoruz yok çok efendiymiş yok tr de kaleci yok lafları bu sene sökmiyecek.

Fabri'nin lisansı niye çıkartılmıyor ya da Şenol Hoca kupada kimi oynatır onu bilmiyorum ama Tolga oynasın diye bir başka oyuncunun lisansını çıkartmamak çok mantıklı bir hareket değil. Sonuçta Şenol Hoca taraftar tepkisinden vs çekinip oyuncu seçimi yapacak biri değil, Fabri'nin lisansından bağımsız gene Tolga'yı oynatır isterse.

Çevrimdışı abdusta

Bir dedikodu var dış basında

Beşiktaş a eger Gomez olmazsa Fiorentina tarafından Babacar teklif edilmiş

dedim ya dedikodu

saygılar

Çevrimdışı tangaz

Fabri'nin lisansı niye çıkartılmıyor ya da Şenol Hoca kupada kimi oynatır onu bilmiyorum ama Tolga oynasın diye bir başka oyuncunun lisansını çıkartmamak çok mantıklı bir hareket değil. Sonuçta Şenol Hoca taraftar tepkisinden vs çekinip oyuncu seçimi yapacak biri değil, Fabri'nin lisansından bağımsız gene Tolga'yı oynatır isterse.

kuralı tam bilmiyorum ama bir tahminde bulunayım. 3.kalecinin yabancı olması durumunda belki ekstra bir lisans bedeli ödeniyordur. olası bir boyko gidişi ile lisans çıkarmayı hedefliyor olabiliriz. ilave olarak sanırım yabancı sayısı arttıkça ödenen lisans bedeli de artıyor. şöyleki; 10.yabancı için 10 birim lisans bedeli 11.yabancı için 12 birim gibi artarak dewam ediyor. olası ayrılıklar miloseviç boyko vb düşünüldüğü için buna göre planlanmış ve bekleniyor olabilir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

dedim ya dedikodu

saygılar

doğruluğu olabilir fio babacar gomez ikilisinden en az birini mümkünse ikisini de elden çıkartmak isteyecektir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

doğruluğu olabilir fio babacar gomez ikilisinden en az birini mümkünse ikisini de elden çıkartmak isteyecektir...

Forveti bol buldular adamlara bak :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı gastrula

kuralı tam bilmiyorum ama bir tahminde bulunayım. 3.kalecinin yabancı olması durumunda belki ekstra bir lisans bedeli ödeniyordur. olası bir boyko gidişi ile lisans çıkarmayı hedefliyor olabiliriz. ilave olarak sanırım yabancı sayısı arttıkça ödenen lisans bedeli de artıyor. şöyleki; 10.yabancı için 10 birim lisans bedeli 11.yabancı için 12 birim gibi artarak dewam ediyor. olası ayrılıklar miloseviç boyko vb düşünüldüğü için buna göre planlanmış ve bekleniyor olabilir...

mantıklı bir teori

Çevrimdışı linux

HaberKartali
Beşiktaş'ın Süper Kupa'da muhtemel ilk 11'i: Tolga - Beck, Marcelo, Tosic, Adriano - Atiba, Tolgay, Oğuzhan, Quaresma, Olcay - Cenk.

Süper kalecimiz kalede . Şimdi gs düşünsün :s20:

Çevrimdışı Jukebox

Eğer kaleci Tolga olursa,her türlü lobi vardır yeter artık...
Yeter... :s20:

Çevrimdışı tuncaboylu

dedim ya dedikodu

saygılar

Selam @abdusta dostum.

Bu dış basındaki kaynaklarını da paylaşır mısın bu tip haberlerde?

Şahsen sana güvenmiyor değilim, ama merak ediyor insan.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben de böyle düşünüyorum.

Ne kadar geç çıkarırsak o kadar az para ödeyecek olabiliriz.

Çevrimdışı Bishamon

Hazırlık maçlarında en kötü performansı gösteren kaleci hem de anterman eksiği olan birini final maçında koyuyoruz.Ayıptır.

Çevrimiçi Samet Ç

Tolga kesilemez kesilmesi teklif dahi edilemez. Alışın buna emekli olana kadar para yiyecek işte torpillidir kendisi.

Çevrimdışı D-MAN

tolga git git git lan gitttt

Çevrimiçi Necmi

Babacar bence iyi yatırım olur DembaBA havası var onda :D

Çevrimiçi Necmi

Beyler şu fener haberleriyle sayfayı kirletmesek :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Babacar bence iyi yatırım olur DembaBA havası var onda :D
Gomez olmayacaksa böyle bir isim iyi olur da, 10 milyon euro değeri olduğunu yazan haberler gördüm.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı T.Yapici

Muhtemel 11 girilmiş herkes Tolga oynayacak diye sinirlenmiş. Ben, Tolga'nın oynayacağına ihtimal vermiyorum. Hazırlık maçlarında bile Boyko daha fazla süre aldı yada almış olmalı, öyle hatırlıyorum. Yani Tolganın oynayacağını sanmıyorum.
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimiçi Necmi

Gomez olmayacaksa böyle bir isim iyi olur da, 10 milyon euro değeri olduğunu yazan haberler gördüm.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sen inanma o haberlere bir oyuncunun değeri Fikret Ormanın vereceği para kadardır :D

Çevrimdışı mülkübey

Kalede Tolga varmış.

geç oldu biz kalkalım artık  :lol:
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sen inanma o haberlere bir oyuncunun değeri Fikret Ormanın vereceği para kadardır :D
No bonservis yes bedava

Çevrimdışı Zafer55

Fabriye lisans çıkarmadılarsa ve maç konyada ise tabiiki Tolga oynayacak.
Boyko ile içinde konya geçen maça mı çıkılır :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Oooo manyak laf :evillol:

Abi izninle tweetledim bunu :D
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2016, 18:37:03 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı onurturan

Tolga geçmez kaleye sakit olun arkadaşlar  :ok:

Etiketler: