2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375829 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tehlikenin farkindamisiniz :busted_cop:

@Fenerbahçe @Gfb @12numaraorg
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

E buna karsilik onlarda ayni tarifeyi uygulamazlar mi ozaman ?
Onların bizim statta maç izlemesini istemiyorum. Stada zarar vereceklerine adım gibi eminim. Ahır yapmamız lazım stada Fener ile Gs taraftarı gelsin diyorsanız.

Çevrimdışı Yankee

Kadıköy'de..

Sol bek İsmail kanattan bindirirken, Beşiktaş taraftarı hep bir ağızdan kulakları çınlatan o besteyi söylüyor..

Oooo İsmail Köybaşııııı ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yıkıldı yolunu bekleyen şehir. Şimdi gelsende bir gelmesende bir...gomez efendi...
artık gelse de en az 4 maç ilk 11'de olmaz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Onların bizim statta maç izlemesini istemiyorum. Stada zarar vereceklerine adım gibi eminim. Ahır yapmamız lazım stada Fener ile Gs taraftarı gelsin diyorsanız.
taraftarlıkla alakası yok bu zarar verme olayının normal bir insan yapmaz mesela ben gs'yi pokum kadar sevmiyorum ama stadına zarar vermem.

Çevrimdışı sallapati

Hatem ben arfadan geldimi 1 milyon

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

taraftarlıkla alakası yok bu zarar verme olayının normal bir insan yapmaz mesela ben gs'yi pokum kadar sevmiyorum ama stadına zarar vermem.
Sözde holigan olma çabaları bir tarafları yemeyince ya stada zarar verirler ya da masum insanlara ondan sonra geldik bastık nerdeydiniz olur. Türkiye'de bu hep böyle idi yine böyle olacak.

Çevrimdışı ahmetx

mantıken bakınca kendi adına da doğru düşünemiyor bence Ahmet abi Avrupa'da elit takımların alacağını pek sanmıyorum bu saatten sonra
son yıllarını yüksek hedefli, iyi kadrolu bir takımda geçirmek istemesi normal Mehmet Ali
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı İhsan

Gomez kendince profesyonelce düşünüyor olabilir ama bizim yaptığımız amatörce

Neden amatörce? :alala:

Böyle bir ortam yaratıldı ama hiçbir yönetici 'Biz Gomez'i beklediğimzi için transfer yapmıyoruz' dedi mi???
Kendi dendimize yazıp çizdik. Kendi kendimizi kandırıyoruz ve hatta gereksiz bir şekilde  Gomez'e yükleniyoruz.

Şartlar değişir ve gelirse eyvallah ama transfer yapılmamasının nedeni Gomez değil. Hangi transferi zamanında yaptık kı?

Bence bekleyip görelim sonucu. Zorla transfer yapmanın bir anlamı yok. Hatta FFp den dolayı zorlayacak imkanımız bile yok.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

güvendigim bir büyügümden aldıgım bilgiye göre asamoah gyanı almışız. duyumculuk yapmayı sevmem ama geçen yılki quaresma ve bu yılki gökhan gönül transferlerini de önceden söylemişti. o yüzden bu sefer yazayım dedim.

istatistiklerine baktım çinde dökülmüş. ama eskiden çok begendigim bir adamdı. cenk varken riske girilebilir bir transfer gibi. gene de çok içime sinmedi.
asamoah çok iyi olur.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Neden amatörce? :alala:

Böyle bir ortam yaratıldı ama hiçbir yönetici 'Biz Gomez'i beklediğimzi için transfer yapmıyoruz' dedi mi???
Kendi dendimize yazıp çizdik. Kendi kendimizi kandırıyoruz ve hatta gereksiz bir şekilde  Gomez'e yükleniyoruz.

Şartlar değişir ve gelirse eyvallah ama transfer yapılmamasının nedeni Gomez değil. Hangi transferi zamanında yaptık kı?

Bence bekleyip görelim sonucu. Zorla transfer yapmanın bir anlamı yok. Hatta FFp den dolayı zorlayacak imkanımız bile yok.
Yöneticilerin kendileri diyor İhsan şu tarihte tekrar görüşeceğiz, belli mi olur Gomez geri gelir filan diye.

Super kupa macimizi Canli yayinlayacak Azerbaycan kanali harika bir tanitim yapmis izlemenizi oneririm

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1134589643269642&id=734744583254152

Çevrimdışı İhsan

Yöneticilerin kendileri diyor İhsan şu tarihte tekrar görüşeceğiz, belli mi olur Gomez geri gelir filan diye.

@ahmetx

Ne zaman denlidi? ben kaçırmış olmam lazım.
Sence bu yüzden mi tansfer yapılmadı ?

Gizliden Gomezle görüşmemek amatörce olurdu. Ama bundan dolayı transferin yapılmadığına inanmıyorum !
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı brkntcnr

Milliyet Aboubakar' ı yazmış. Keşke gelme ihtimali olsa.

Çevrimdışı klubnika01

Mourinho Adnan Januzaj'ı boşa çıkardı.satın alma opsiyonlu kiralansa çok iyi iş yapılmış olur aslında ama epl den çöken çok olur gibime geliyor

Çevrimdışı linux

HaberKartali
Ahmet Nur Çebi: "Biz artık Gomez'in kapısını çalmayız. Artık söz sırası onda. Bunun dışında B planımız devrede, görüştüğümüz isimler var."

İşte bu . B planın varsa hallet işte. Ne diye gomez gomez

Çevrimiçi Necmi

HaberKartali
Ahmet Nur Çebi: "Biz artık Gomez'in kapısını çalmayız. Artık söz sırası onda. Bunun dışında B planımız devrede, görüştüğümüz isimler var."

Gomez öyle arkanı dönüp gidebileceğin bir oyuncu olmadığı için olabilirmi :alala:
bugün alsak birini yarın kalkıp geliyorum diye mesaj atsa yıkar taraftar ortalığı

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Gomez öyle arkanı dönüp gidebileceğin bir oyuncu olmadığı için olabilirmi :alala:
bugün alsak birini yarın kalkıp geliyorum diye mesaj atsa yıkar taraftar ortalığı

abi hiç kusura bakmasın son gune kadar bekleyecek halimiz yok. haftaya lig başlıyor. ayrıca birini aldıktan sonra gomez kalkıp geliyorum derse agır söverim ona maytap geçiyorsun bizimle diye  :D

Çevrimiçi Gökhan Kurt

HaberKartali

@linux kardesım B planındakı forvetın emın ol Gomez kadar etkili değil @Necmi abinin deiği gibi herkes suanda kızgın Gomez'e bende dahil. Bir süre sonra ben ok'im geliyorum dese yine bizim taraftar onun bağrına basar . Cunku biz Bobolar, Almeidalar gördük.
Gomez bizimn tarihimizin gördüğü en iyi Santrafordur ve en vefasızı  :biggrinking:

Çevrimdışı abdusta

Az sabır

Haberler geliyor,İngiliz takımları kampları tamamladı,ligler başlama öncesi kadrodo dusunulmeyen oyuncular vitrine konulmaya başlandı
Yönetimde bunun farkında ve bu işi çok iyi yapıyor,15den sonra en iyileri almış olacagız
Gomez olayına gelince Fiorentanın oyuncusu ve bu ikili arasında kıyasıya görüşmeler var,son gune kadar THY veya LUFTHANSA İstanbula uçuyor.
tabiki Beşiktaş Gomezi bekleme Gafletine düşmez 15inden sonra 1 oyuncuyla ıslak imza aşamasına gelip Gomeze son kez sorulacaktır

Saygılar

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

@linux kardesım B planındakı forvetın emın ol Gomez kadar etkili değil @Necmi abinin deiği gibi herkes suanda kızgın Gomez'e bende dahil. Bir süre sonra ben ok'im geliyorum dese yine bizim taraftar onun bağrına basar . Cunku biz Bobolar, Almeidalar gördük.
Gomez bizimn tarihimizin gördüğü en iyi Santrafordur ve en vefasızı  :biggrinking:

ben de kızgınım ama dedigin gibi gelirse ben de ok'im tabi ki :D

bu arada bobo ile almeidayı aynı kefeye koymasak  :o_o: boboyu çok severim. almeida ile aynı cümlede görmek bile üzdü =(

Çevrimdışı Oktay

@Necmi abi alanya maçına af falan yokmu   :icool: :icool:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada İsveç Milli Takımı elendi Olmpiyatlar'da, Miloseviç dönüyor.

İyi oldu bu, yeni transfer gelene ve Rhodolfo tam iyileşene kadar kadroda derinlik katacaktır.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Sırf süper kupada tolga oynasın diye fabrinin lisansı çıkarılmıyor.. Yuh artık..
Ben bu adamı oynatıcagıma utkuyu oynatırım daha iyi.. pektemek nasıl yuhlanırsa tolga da öyle olacacak bu sene.. Yok şampiyonluğa gidiyoruz yok çok efendiymiş yok tr de kaleci yok lafları bu sene sökmiyecek.

Etiketler: