onun adı kılıbıklık değil Mehmet Ali geç evlenen kişilerin elinden her iş gelmesi durumu. tabii arada onurturan gibi erken yaşlarda bu işe soyunanlarda tek tük var 
ya sorma abi hanimi bir yerlere gonderince oyle rahat ediyorum ki super. kadin da uyandi mustafa pektemek gibi gitmiyor, da get lan ispanyaya yok uzak bu sene gitmem, da get turkiyeye git lan yok orda kalkismanin kirismasinin nesi olmus, yahu bi get lan misafirlige git, altin gunu falan yap, yok.
az kafami dinleyemedim bu sene cumartesi parti verecektim, maci seyretmek icin parti marti vermeyecem, sinirden kendimi seedecem atacam balkondan yani.
evlenmeden cocuk sahibi olabilsem diye dusunuyorum simdi ne guzel olurdu, bekar cocuklu. bu kadin milleti sansli yeminlen, git dogur cocugu kendin bak sonra, oh ne ala.
neyse ben bu aksam biraz 40derece alacayim bunyeye, ustune birazda cila sonra ormana gidip biraz bagirdim mi kendime gelirim.
mustafa pektemek beynimi yaktin be oglum, git iste ya bak diyanetten cevap gelince ihya edecem seni, ihya degildi o ifsa ha ifsa edecem bak