Maçı 90 dakika izledim, bir 90 dakika daha olsa sıkılmadan izlerdim.
Tolgay,Atiba,Aras,Adriano ve zaman zaman Kerim çok yırtıcı oyun sergilediler.
-Aras özellikle Gökhan Töre'nin yerini çok rahat doldurur gibi görünüyor.Tam Şenol hocanın istediği bir kanat oyuncusu, pasları, koşuları, ceza sahasına girişleri ve ekstra şutları çok iyi seviyede.
-Kerim ise sanki oyun stilinde değişikliğe gitmiş, rakip takım taraftarı izlemişse bu maçı eminim Kerim'den oldukça çekinmiştir.Umarım pas ve şut zamanlarını daha erkene çekmeyi de başarır.
-Atiba ise çocukların sokak maçlarına karışan abi edasıyla oynadı, onu izlemek ve takımımda olduğunu bilmek beni rahatlatıyor.
-Tolgay geçen senenin acısını çıkarmak konusunda oldukça kararlı görünüyor.Olympiakos sırf Tolgay'ın üzerine oynamasa çok daha ilginç şeyler seyredebilirdik.
-Adriano ise gözlerimin pasını sildi.Takımda yıllar sonra bir bek görebildik hem de öyle böyle değil.Quaresma ve diğer oyuncularla uyumu şimdiden muazzam.Zor durumda kalındığında forvet-kanat rolünü de çok rahat görebilecek seviyede.İkinci beki ise bugün seyredemedik, Gökhan Gönül.Sanırım gsye saklıyor Şenol hoca

Ömer yedek forvet olarak takımda kalmalı, Mustafa'ya teklif varsa elden çıkartılmalı.Şu takımda Gomez olsa sahada ezici bir Beşiktaş görürüz ama artık onun keyfini beklemek hata olacak.Söylendiği gibi Eto'o bir imzaya kaldıysa hemen takıma kazandırılmalı.Stopere Gil, orta sahaya ise Atiba'yı yedekleyecek bir oyuncu lazım.Necip bugün iyi göründü ancak aşırı istikrarsız olması ona güvenmemi engelliyor.