2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12397327 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı AmaralGürses

yeni transfer olsa dediklerine katilirim ama 3 sezon yeterince izledik ve kayde deger bir gelisme yok.
keske olsa da Besiktas bir oyuncu daha kazansa

3 sezon izledik derken? ilk 2 sezon neredeyse hic oynamadi, gelisme olmadigi gibi bir yargiya nasil variyorsunuz?

Gectigimiz sene zaman zaman cok ince isler yapti Kerim. Diger arkadasin dedigi gibi, yetenekleri calisarak kazanilmayacak seyler, eksikleri ise hammaliye ile kapatilacak seyler, ayni benim de yapacagim tespit budur Kerim hakkinda. Maksimum destek verip bu yonlerini gelistirmemiz lazim Kerim cok genc ve onu acik.

Çevrimdışı 38life

Bu arada Fabri yarın öbür gün mutlaka hatalı bi gol hatta goller yiyecektir. Serzenişler baş gösterecektir. Ama unutulmamalıdır ki Tolga'nin yedikleri sadece "hata" olarak tanımlanabilecek goller değildi. En hafifinden "saçmalık" olarak tanımlayabileceğimiz gollerdi. Buyuzden umarım taraftarın bu Fabri sevgisi yenilecek bir iki hatalı golle nefrete donusmez ve Tolganin yeniden kaleye geçmesine zemin hazirlamaz

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

"Marcelo aslında gayet iyi"ciler hiç görünmüyor bu ara...
Sağlam bir rholodho marcelo yu keser. Her an birsey yapacak gibi geliyor bu adam.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 38life

fabri 1.kaleci olabilir boş adam değil ama ben boykonun formayı vermeyeceğini düşünüyorum alırsada fabri alır tolga yedek kulubesine bu sezon
Boyko kaleyi vermez derken? Boyko kaleyi almadı ki.

Çevrimdışı Tolga

Tolgay da sakatlığını iyice atlatmış durumda. Sezona bomba gibi başlayacak :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Kapkarakartal

Maçtan sonra röportaj oldumu olduysa Şenol GÜNEŞ ne dedi ben izleyemedimde maçtan sonrasını.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Maçı 90 dakika izledim, bir 90 dakika daha olsa sıkılmadan izlerdim.

Tolgay,Atiba,Aras,Adriano ve zaman zaman Kerim çok yırtıcı oyun sergilediler.
-Aras özellikle Gökhan Töre'nin yerini çok rahat doldurur gibi görünüyor.Tam Şenol hocanın istediği bir kanat oyuncusu, pasları, koşuları, ceza sahasına girişleri ve ekstra şutları çok iyi seviyede.
-Kerim ise sanki oyun stilinde değişikliğe gitmiş, rakip takım taraftarı izlemişse bu maçı eminim Kerim'den oldukça çekinmiştir.Umarım pas ve şut zamanlarını daha erkene çekmeyi de başarır.
-Atiba ise çocukların sokak maçlarına karışan abi edasıyla oynadı, onu izlemek ve takımımda olduğunu bilmek beni rahatlatıyor.
-Tolgay geçen senenin acısını çıkarmak konusunda oldukça kararlı görünüyor.Olympiakos sırf Tolgay'ın üzerine oynamasa çok daha ilginç şeyler seyredebilirdik.
-Adriano ise gözlerimin pasını sildi.Takımda yıllar sonra bir bek görebildik hem de öyle böyle değil.Quaresma ve diğer oyuncularla uyumu şimdiden muazzam.Zor durumda kalındığında forvet-kanat rolünü de çok rahat görebilecek seviyede.İkinci beki ise bugün seyredemedik, Gökhan Gönül.Sanırım gsye saklıyor Şenol hoca  :money:

Ömer yedek forvet olarak takımda kalmalı, Mustafa'ya teklif varsa elden çıkartılmalı.Şu takımda Gomez olsa sahada ezici bir Beşiktaş görürüz ama artık onun keyfini beklemek hata olacak.Söylendiği gibi Eto'o bir imzaya kaldıysa hemen takıma kazandırılmalı.Stopere Gil, orta sahaya ise Atiba'yı yedekleyecek bir oyuncu lazım.Necip bugün iyi göründü ancak aşırı istikrarsız olması ona güvenmemi engelliyor.

Çevrimdışı Berat

Atiba Hutchinson çatışmalar başlasın. :eyes

Çevrimdışı berkotistis

3 sezon izledik derken? ilk 2 sezon neredeyse hic oynamadi, gelisme olmadigi gibi bir yargiya nasil variyorsunuz?

Gectigimiz sene zaman zaman cok ince isler yapti Kerim. Diger arkadasin dedigi gibi, yetenekleri calisarak kazanilmayacak seyler, eksikleri ise hammaliye ile kapatilacak seyler, ayni benim de yapacagim tespit budur Kerim hakkinda. Maksimum destek verip bu yonlerini gelistirmemiz lazim Kerim cok genc ve onu acik.

İlk iki sezon oynamadı mı ?  Kerim geldiğinin 2. sezonu 48 maça çıktı daha ne oynaması gerek ? Daha gelişim katetmedi için ne yapılması gerek. Herkesin dilinde kerimin genç olduğu var yahu bu adam 23 yaşında 1993 doğumlu. Yeni aldığımız Oğuzhan denilen çocuk 1997 li ve onunla arasında tam 4 yaş fark var gelişim göstermesi gereken Kerim değil Oğuzhan. Ben kerimden bu yaptıklarının fazlasını yapacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı brci

Ya bırak Allahın seversen. Kendi de gayet iyi biliyor Beşiktaşa zarar verdiğini ve hala takımda kalmak için çabalıyor para uğruna. Neyine üzüleceksin bu adamın
Katılmıyorum ne olursa olsun bu adam bize kısa sürede olsa hizmet verdi kötü topçudur anlarım ama Beşiktaşın parasını yeme niyetinde bir adam olduğunu düşünmüyorum . Bana göre yanlış hangi insan olursa olsun linç etmenin farklı bir yolu benim için.

Çevrimdışı 38life

İlk iki sezon oynamadı mı ?  Kerim geldiğinin 2. sezonu 48 maça çıktı daha ne oynaması gerek ? Daha gelişim katetmedi için ne yapılması gerek. Herkesin dilinde kerimin genç olduğu var yahu bu adam 23 yaşında 1993 doğumlu. Yeni aldığımız Oğuzhan denilen çocuk 1997 li ve onunla arasında tam 4 yaş fark var gelişim göstermesi gereken Kerim değil Oğuzhan. Ben kerimden bu yaptıklarının fazlasını yapacağını düşünmüyorum.

Sen düşünme. Şenol Hoca düşünüyor.

Çevrimdışı ALDENYX

Şenol Güneş, Beşiktaş'ın Olympiakos'u 1-0 yendiği karşılaşmanın ardından transfer konusunda açıklama yaptı.

"Şampiyonlar Ligi için eksik kadromuz var"
"Rakibe göre daha iyiyiz. Bugün de oyun olarak daha olumlu işlerimiz var ancak daha iyi olmak zorundayız. Şampiyonlar Ligi takımı olarak ve son şampiyon olarak daha iyi olmalıyız. Oynayanlar iyi savaşıyorlar, her şeyi yapmaya çalışıyorlar. Tabi bazen hata yapıyorlar. Ancak bunlar normal oyunun içinde bunlar var. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir kadro olarak sayısal bir eksikliğimiz var."

"Rekabet yaratmamız lazım"

"Rekabet yaratacak bir kadroya ihtiyacımız var. Alacağımız iyi oyuncularla rekabet artacaktır ve bu bizim için iyi olacaktır. Henüz tam istediğimiz kadro yapılanmasını oturtamadık. Rakipler 25-30 kişi ile çalışırken biz az kişiyle çalıştık. Eksiklerimizi ve oyun kalitemizi düşünüp geliştireceğiz."

"Stoper, forvet ve orta saha..."

"İyi bir Galatasaray ve iyi bir kadro yapılanmasına sahip bir takım ile oynayacağız. Stoperde, forvette eksiklerimiz var. Orta sahada sayısalı arttırmak adına oyuncu düşünebiliriz. Elimizdeki tüm oyuncular iyi oyuncular. Ancak Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir takım için eksiğiz. Sosa'nın doğru bir tavır sergilediğini düşünmüyorum. Transfer döneminde oyuncular gerekli görüşmeleri yapar ancak işine devam eder, antrenmanı bırakamaz.
Elimizdeki oyuncuların bu yarışı tamamlamamızda her oyuncuya ihtiyacımız olduğunu söyleyebilirim."
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı 38life

Katılmıyorum ne olursa olsun bu adam bize kısa sürede olsa hizmet verdi kötü topçudur anlarım ama Beşiktaşın parasını yeme niyetinde bir adam olduğunu düşünmüyorum . Bana göre yanlış hangi insan olursa olsun linç etmenin farklı bir yolu benim için.

Beşiktaşın parasını yeme niyetinde olduğundan zerre kadar şüphem yok.

Çevrimdışı ahmetx

Takımda arastan başka istanbul doğumlu oyuncu var mı
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi COB

Çevrimdışı 38life

Maçın full 90 dakika videosunu bulabilecek ve paylaşabilecek olan varsa çok minnettar olurum.  :busted_cop:

Çevrimdışı berkotistis

Sen düşünme. Şenol Hoca düşünüyor.

Bir yılda tamı tamına 4470 entry yazarak Şenol hocanın yaverliğine falan mı atandınız nereden bu Şenol hoca tanışıklığı ?

Çevrimdışı b.damatoglu

Takımda arastan başka istanbul doğumlu oyuncu var mı
Kaleci Umut var sadece

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ayayhan

necip  bayrampaşalı

Çevrimdışı 38life

Bir yılda tamı tamına 4470 entry yazarak Şenol hocanın yaverliğine falan mı atandınız nereden bu Şenol hoca tanışıklığı ?

Evet. Şenol Hocanın baş yaveriyim ben. Sen kimin yaverisin?

Çevrimdışı 38life

Gelsin caps'ler..  :D bakalım ne caps'ler göreceğiz bu fotoğrafla.

Çevrimdışı cagdas44

Aslında sıkıntı burada MP daha az para alsa böyle bir şey olmaz. Şuan kimse onu kötü oyunuyla linç etmedi yaşanan aldığı ve verdiği ile alakalı. Ödediğimiz para bizim için 2. seviye ama karşılık olarak aldığımız bir seviye bile yok.

Çevrimdışı ahmetx

Arasa memleketi yaramış.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Savaş

Bu Tolgay yine kulübede kalacak diye bir ben mi endişeleniyorum acaba.

Olm oynasın bu adam ya. Adamdan kalite akıyor arkadaş.
Bu adam kulübede kalacak küsecek falan diye aklım çıkıyor benim. Cidden büyük kalite.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı EMİR EMRE

Stadimizda mac izleme serefine bu aksam nail oldum cok sukur. Herseyiyle komple bir mabed olmus insallah uzun yillar evimizde guzel maclar izleriz.

Atiba bu sezon kaldigi yerden devam eder, Tolgay ise gecen seneki Sosayi hic mi hic aratmaz. Omer ise surpriz isler yapabilir, muthis kosulari var hizli oynuyor. İnsallah bu sezon da sampiyonuz.

Etiketler: