2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373479 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı onurturan

Birde anlamadığım Etooyla anlaştık adamı bekletiyoruz,Gomez bizi tercih ederse Etooyu almayacağız yani.Etoo gibi bir adama yapılacak bir şey değil bu,Yalçın Ayhandan sonra bu adamında ahını almayalım.Etoo gelsin kardeşim bu saatten sonra ben Gomezi istemiyorum bu iş çok uzadı(Linç edilsem bile sonunda yazdım)
ne linci abi dogru bisey soyluyosun.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Hastalıktan kafam pek basmadı da bu Vodafone Arena hesabının paylaştığı "Gerçek bir hasret hikayesi 19 Ağustos 2016" reklamını anlamadım ben  :evillol:

O tarihte maçımız falan da yok, biri bana anlatsın reklam ne demek istiyor  :evillol:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı klubnika01

bence bu kadar takılmayın sözleşmeye.yapacağı ilk hatada taraftar bu sefer çok daha büyük tepkiler koyacaktır içine yönetimide koyarak.motivasyon arttırmaya yönelik bir sözleşme olabilir lakin içeriğini hanüz kimse bilmiyor.çift taraflı sözleşme fesihi diye bir şey var.hadi git dendiğinde arıza çıkarmaz bence tolga.hele şenol güneş bile yetersiz olduğunu düşünürken öyle 2019 falan rüyadan ibaret

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bazı şeyleri taraftara inat yapıyor yönetim sanki.

Tolga'dan ciddi anlamda "nefret" ediyoruz bu çok açık. 1 tane Beşiktaşlı sevmiyor adamı.

Keza Pektemek. İkisiyle de sözleşme yenileniyor biz gitsinler dedikçe.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onurturan

Anlayamadığım adamın 2017 de sözleşmesi bitecek ve 34 yaşında olacak bekle 2017 yi duruma göre yaparsan yap anlaşmayı,böyle büyük saçmalık hiç görmemiştim.

En ilginç nokta bu  :help:

Çevrimdışı LuceGel

bence bu kadar takılmayın sözleşmeye.yapacağı ilk hatada taraftar bu sefer çok daha büyük tepkiler koyacaktır içine yönetimide koyarak.motivasyon arttırmaya yönelik bir sözleşme olabilir lakin içeriğini hanüz kimse bilmiyor.çift taraflı sözleşme fesihi diye bir şey var.hadi git dendiğinde arıza çıkarmaz bence tolga.hele şenol güneş bile yetersiz olduğunu düşünürken öyle 2019 falan rüyadan ibaret
Bu şekilde bende Tolga geçen yıl gidecek demiştim ama gitmedi  :money:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı BlackEagle26

Hastalıktan kafam pek basmadı da bu Vodafone Arena hesabının paylaştığı "Gerçek bir hasret hikayesi 19 Ağustos 2016" reklamını anlamadım ben  :evillol:

O tarihte maçımız falan da yok, biri bana anlatsın reklam ne demek istiyor  :evillol:

Lig başlıyor ya  :evillol:

Çevrimdışı ekrembaser

N'kholunun maşallahı var bu arada iyi ki almamışız

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı berkotistis

Artık kartal yuvasına gidip hevesle ürün almışken kasada verdiğim paranın Tolga ve pektemeğe gidecek olmasını düşünmek ve hevesimin kursağımda kalmasını istemiyorum YETER.

Çevrimdışı Bishamon

Karşı çıkılmalı.Beşiktaş'ımızın parası bu kadar kolay saçılmamalı.

Çevrimdışı Nartallo

Borcun büyüklüğünden ziyade, böyle bir dönemde bile dolar bazlı yüzde 10'dan fazla artmış olması cidden moral bozucu.

11 Nisan itibarıyla stadı açtık, hem gişe geliri (3 maç da olsa) hem ürün satışlarından tarihimizde ulaşmadığımız ciroları yaptık. Şampiyon olduk, şampiyonluk primleri, ödülleri geldi, şampiyonlar ligi katılma payı geldi.

Eee transfere de para harcamıyoruz, ki harcadıysak da 3o.06'dan sonra tahakkuk eder zaten.

Görülüyor ki sportif başarı da bu borcun azalması için çare değil. 100 yıllık çınar için varlık satmak çok ağır ama görünürde başka çare yok gibi.... Yoksa hem bu faiz yükünü çevirme, hem borç kapatma şansımız yok.
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2016, 23:34:54 Nartallo ]

Çevrimdışı atalay

Her seferinde okumadan neden uzun uzadıya yazıyorsun. Spor Kulüpleri Yasası hazırlanmalı ve uygulanmalı diye yazıyorum. Böyle bir yasada isteyen istediği kadar borçlanamaz.@Necmi Borçlanan da bedelini öder.

Çevrimiçi Necmi

tepkinizi sosyal medyadan verin beşiktaş hesaplarına en etkili yöntem bu :bandit:

Çevrimdışı EagleForce

Tolga'ya 3 yil ha. Ilk hatasinda stadi basina yikar umarim taraftar. Baska turlu anlayacaklari yok.

Çevrimdışı atalay

Tolga hususunda daha önce de söylediğim gibi, yerli statüsünde olduğu için zaruri lakin kalan sözleşmesinin sonunda karar alınmalıydı. 3 tane kaleciniz var, kontrat süreleri asgari 2019'da son buluyor. 6 ay içinde 3 kaleci transferi yapmışsınız. Ve onlardan bir tanesine 36 yaşına kadar kontrat veriyorsunuz. Bu durum salt sportif bir karar olmadığı için açıkçası hiç şaşırtmadı.
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2016, 23:48:40 atalay ]

Çevrimdışı brkntcnr

İyi geceler tolgayla sözleşme mi imzalandı yoksa ben halis mi görüyorum?

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı khanlu

Kendimi bildim bileli bir Beşiktaş kaptanının taraftarca bu kadar nefretle karşılandığına şahit olmamıştım ta ki bu adama kaptanlık verildiği güne kadar. Ve nasıl bir yönetim ki bu kalktı top tutamayan, degajı orta sahayı geçemeyen canlı ile sözleşme yeniledi. Allah biliyor ya Fikret Orman' ı en çok savunanlardan biriyim bulunduğum her dost meclisinde, ancak şu son 6 aydır başkanın söylem ve eylemleri ben dahil birçok kişide kredisini bir hayli tüketmesine sebep oldu. Biri güç zehirlenmesi mi dedi ? Biri "en iyisini ben bilir ve yaparım" mı dedi ? 
Bursa Kartalı.

Çevrimiçi Necmi

Her seferinde okumadan neden uzun uzadıya yazıyorsun. Spor Kulüpleri Yasası hazırlanmalı ve uygulanmalı diye yazıyorum. Böyle bir yasada isteyen istediği kadar borçlanamaz.@Necmi Borçlanan da bedelini öder.
bu ülkede o dediğin şeyler dediğin gibi olmuyor.
gördüğün gibi şikeden bile aklanılabiliyor. O nedenle dediğin şeyler
güzel ama uygulanabilirliği yok @atalay
sen normal yönetilen bir ülkede olması gerekenlerden bahsediyorsun
bende biz normal değiliz diyorum. Ben seni okuyorumda sen beni okumuyorsun
sen kulüpler yasasından bahsediyorsun bu ülkede anayasa bile delinir.
kulüpler yasası dediğin neki o yasa renklileri kalkındırmak seni ezmek için kullanılır.
bu ülkede vergi borcu denen bir şey var olsun senin borcun bakalım ne oluyor
anında şirket hesapların bloke ediliyor. Peki kulüplere neden işlemiyor bu yasa
yoksa gerekli yasalar zaten var önemli olan o yasaları uygulayacak iradenin olması.

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Zafer55

Tolgadan nefret etmiyorum.

Takım içinde sevilip sayılan bir ağabey rolüyle takımın huzur ve havasına katkısı olduğunu düşünüyorum.

Performans olarak Beşiktaşın 1.kaleciliğine yakıştıramamakla birlikte ülkedeki yerli kalecilerin  durumuna bakarak kadroda tutulmasını yanlış bulmuyorum.

AMA taraftar sabırsızlıkla stoper santrafor falan beklerken ve birçoğu Tolga dan memnun değilken bitmemiş bir sözleşmeyi uzatmanın hiç zamanı değildi şuan.

Çevrimdışı atalay

bu ülkede o dediğin şeyler dediğin gibi olmuyor.
gördüğün gibi şikeden bile aklanılabiliyor. O nedenle dediğin şeyler
güzel ama uygulanabilirliği yok @atalay
sen normal yönetilen bir ülkede olması gerekenlerden bahsediyorsun
bende biz normal değiliz diyorum. Ben seni okuyorumda sen beni okumuyorsun
sen kulüpler yasasından bahsediyorsun bu ülkede anayasa bile delinir.
kulüpler yasası dediğin neki o yasa renklileri kalkındırmak seni ezmek için kullanılır.
bu ülkede vergi borcu denen bir şey var olsun senin borcun bakalım ne oluyor
anında şirket hesapların bloke ediliyor. Peki kulüplere neden işlemiyor bu yasa
yoksa gerekli yasalar zaten var önemli olan o yasaları uygulayacak iradenin olması.

Aynı ülkede yaşıyoruz, sıkıntı yok. O zaman tek gecede şirket, kulüp demeden vergi aflarına, silinen borçlara hazır olun. Öyle yada böyle vatandaşın parası gidecek. En azından bu işi mümkün olan en doğru şekilde yapmak. Cezai müeyyidesi olsun diyen sizsiniz, aynı zamanda işler böyle yürümez diyorsunuz. Ayrıca bu yasayı vaat eden de ben değilim, iktidar.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Tolga'nın kalecilikten sonraki mesleği muhtemelen A spor kanalında yorumculuk olacaktır. Böyle bir durum olduğunda kimse şaşırmasın ve herkes bu durumu iyi yorumlasın.

Çevrimiçi Savaş

36 yaşına kadar sözleşme vermişiz he? Seneye kaleye geçemeyecek, belki 3. Kaleci olacak adama 36 yaşına kadar sözleşme vermişiz..

Paşamızın talibi çok, gider de naparız diye verdik sanırım. Kulupler takımın kapısında Tolgaaa!! Tolgaaaa!! diye sayıklarken bastırdık 3 senelik sözleşmeyi dedik ki ''Nah size Tolga!! Tolga 36 yaşına kadar bizimle!!''

Yük kalktı üstümden. Uykularım kaçıyordu Tolga gidecek diye. Hadi renklilerin cezbedici teklifleri neyse de Manu yıllık 5.9 milyon euro teklif edince gidecek diye tırsmıştım açıkçası. Neyseki yönetimimiz hızlı ve samimi davrandı da takımda kaldı. Hemde 36 yaşına kadar..

Muhtemelen ben evlenirim, çocuğum olur, yürümeye, konuşmaya başlar Beşiktaş'ın kalesinde hala Tolga olur. Ne mutlu bize ya!! Valla oh be!! Asın bayrakları!!! Kaç gün kaç gece kutluyoruz bunu??

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Tolgadan nefret etmiyorum.

Takım içinde sevilip sayılan bir ağabey rolüyle takımın huzur ve havasına katkısı olduğunu düşünüyorum.

Performans olarak Beşiktaşın 1.kaleciliğine yakıştıramamakla birlikte ülkedeki yerli kalecilerin  durumuna bakarak kadroda tutulmasını yanlış bulmuyorum.

AMA taraftar sabırsızlıkla stoper santrafor falan beklerken ve birçoğu Tolga dan memnun değilken bitmemiş bir sözleşmeyi uzatmanın hiç zamanı değildi şuan.
Şahsen ben Tolga dan nefret ediyorum. 2 senedir Avrupa' dan etmesinden, yaptığı hatalarla ilgili bir de yüzsüz yüzsüz konuşmasından, Yediği saçma golden sonra ekşittiği o suratından, en ufak hatasında taraftarı kandırmak için sakat ayağı yapmasından dolayı kendisinden nefret ediyorum. Ayrıca takım içinde bi lobisi olduğunu, onu seven oyuncular, yöneticiler, antrenörler tarafından kollandığını düşünüyorum. Ayriyeten bu kollanmasından dolayı da kendinden nefret ediyorum.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: