2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375308 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Eksik bölgelerin sol bek hariç hiçbirine transfer yapılmadı. Ben şu dakikadan sonra bunu ciddiyetsizlik olarak görüyorum
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Tolganın 36 yaşına kadar sözleşmesinin uzatılmasının birilerinin adamı olmaktan başka açıklanabilir yanı yoktur.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolganın 36 yaşına kadar sözleşmesinin uzatılmasının birilerinin adamı olmaktan başka açıklanabilir yanı yoktur.
Biz söyleyince linç yedik abi. Şimdi günah çıkartırlar umarım
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Linç kültürü bu toplumun karakteristiğidir , bu şekilde yaşamaya alışmak lazım. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Aynı ülkede yaşıyoruz, sıkıntı yok. O zaman tek gecede şirket, kulüp demeden vergi aflarına, silinen borçlara hazır olun. Öyle yada böyle vatandaşın parası gidecek. En azından bu işi mümkün olan en doğru şekilde yapmak. Cezai müeyyidesi olsun diyen sizsiniz, aynı zamanda işler böyle yürümez diyorsunuz. Ayrıca bu yasayı vaat eden de ben değilim, iktidar.
olması gereken doğru olan senin dediğin gibi olması
ama burda işler öyle yürümeyeceği için öyle olmayacak
birileri kurtarılacak birilerinin yularını ellerine alacaklar.
gündemi son dönem takip ediyorsundur bak gs nin estire estire
şampiyon olduğu seneler nasıl olduğu ortaya çıkıyor şimdi birileri temizlenir
ama açılan boşluğu başkaları doldurur. o nedenle başında bu tip oluşumlara
karşı çıkmak gerekiyor. biz 3 senedir çekiyoruz borçlarla savaşmayı öğrendik başedilir duruma
getirdik biz düze çıktık borcumuz var ama işleyende ekonomimiz var 3 yıldır kurtarmanın adını ağızlarına
almayanlar neden renkliler tökezleyince kanunlar çıkartmaya başladılar. şu yaşananlar bile bu yasanın
kime neden çıkarıldığını gösteriyor. 3 sene öncede kulüpler borç içindeydi ama duvara toslayan bizdik
renkliler toslamamıştı o yüzden herkes bizimle dalga geçip batık diyordu peki neden bir allahın kulu çıkmadı
durumu düzeltebilecek bir şeyler yapsın da demiyorum söylemi bile olmadı spor bakanı Beşiktaşlıydı tff başkanı Beşiktaşlı
Beşiktaş bu borçlarını öder biz artık gelir kalemlerimize kovuştuk bize on yıllık kredi verseler ne olur biz zaten on yılda sıfırlarız
bunu gelirlerini kaybetmiş sponsor bulamayan renklilere yapıyorlar. Biz çaresiz değiliz on yıl fulya gelirlerini ipotekler yok sayar kredi çeker
gene borçları hafifletiriz. Ama renklilerin böyle bir şansı yok. Böyle bir sistem onlara yarar.

Çevrimdışı khanlu

En acısı da şu dostlar: Biz burada aldığımız her ürünün parasının pektemek ve zengin gibilerine gideceğini düşünerek samimi bir şekilde üzülüyoruz ki örneğin ben bu haberi duyunca hakikaten içim acıdı ancak aşırı dozda güce maruz kalan sevgili başkan ve yönetimimiz "ben yaptım oldu" diyorlar. Bizim durum tam "Körler sağırlar birbirine ağırlar" .
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı ahmetx

Gomeze 5 milyon € kabul edilebilir ama Fioya verilecek para tamamen Gomezin eseridir o yüzden bu işi beyefendi kendisi halletmelidir.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Ben de bu görüşe katılıyorum. Başka türlü mantıklı bir açıklaması olamaz çünkü.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı mellfred

Gomez'le anlaşıldığı yönünde birkaç haber var twitterda

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş daha güçlü bi' 'futbol aklına' sahip olmaz, mevcut gelir kalemlerinin dışında nitelikli bir proje yaratamazsa başarıyı sürekli hale getiremez ve içinde bulunduğu mali tablodan kurtulamaz. Kötünün iyisi olmak, bizi iyi yapmaz. 

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/HaberKartali/status/762020548453003264 

Allah'ım ne olur doğru olsun
umarım doğru değildir.alacağı parayı bilmem ama zaten elimizde olan bir oyuncuya
3.5 bonservis vermek neymiş zaten veremeyizde yok öyle bir para olmayan paranın nesini veriyorsun
2 yıllık kiralığı bozup bize 3,5 bonservis ödetecek bizde bunu mutluluklamı karşılayalım
ben daha tesislerdeki konuşmasından sonra soğudum bu güne kadar yaptığı tek şey
Beşiktaşı aşağılamaktı. Şu anda Etoo yu ona on defa tercih ederim.
Gelirsede bonservis benim sindirebileceğim bir şey değil. Bonservis ödemeden geçen seneki şartları devam ettiren bir kontratla olur

Çevrimdışı brkntcnr

Beşiktaş daha güçlü bi' 'futbol aklına' sahip olmaz, mevcut gelir kalemlerinin dışında nitelikli bir proje yaratamazsa başarıyı sürekli hale getiremez ve içinde bulunduğu mali tablodan kurtulamaz. Kötünün iyisi olmak, bizi iyi yapmaz.

Abi sence kulüpte bunu yapabilecek biri var mı?

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Abi sence kulüpte bunu yapabilecek biri var mı?

Egoları bir kenara bırakıp; işinin ehli, nitelikli isimlere görevler verilirse bu işi yapabilecek kişiler olur.

Çevrimiçi Necmi

işte esas konu bu bizim kendi bacağımızdan asılacağımız gerçeği
ve bunun için kendi çözümlerimizi üretmemiz gerekliliği.
iki yıldır ffp yüzünden cambazlık yapıyoruz bırak yerliyi yabancı oyuncuya bile
4M bonservis ödeyemiyoruz. ama renkliler hala para saçıyor mesela ts ye bakalım
adamlarda ffp kıskacında ama gene komple kadro yapıyorlar. Peki hemde hiç geliri olmayan bir kulüp
kaynağı nasıl sağlıyor. Bizim tek seçeneğimiz gelirlerimizi yükseltip borcumuzu ödemek
en kötü fulyayı elden çıkartır gene öderiz sonrası zaten gelirlerimiz gayet iyi
ama sistemin yaratacağı çarkın içine girmek seni sen olmaktan çıkarır.

Çevrimdışı onurturan

Tolga'nın kalecilikten sonraki mesleği muhtemelen A spor kanalında yorumculuk olacaktır. Böyle bir durum olduğunda kimse şaşırmasın ve herkes bu durumu iyi yorumlasın.

yok abi sanmam o dediginin olacagini..

Çevrimdışı Kutay

umarım doğru değildir.alacağı parayı bilmem ama zaten elimizde olan bir oyuncuya
3.5 bonservis vermek neymiş zaten veremeyizde yok öyle bir para olmayan paranın nesini veriyorsun
2 yıllık kiralığı bozup bize 3,5 bonservis ödetecek bizde bunu mutluluklamı karşılayalım
ben daha tesislerdeki konuşmasından sonra soğudum bu güne kadar yaptığı tek şey
Beşiktaşı aşağılamaktı. Şu anda Etoo yu ona on defa tercih ederim.
Gelirsede bonservis benim sindirebileceğim bir şey değil. Bonservis ödemeden geçen seneki şartları devam ettiren bir kontratla olur
Duygusal düşünme abi adam geçen sezonun gol kralı ne vereceği belli, eto mezardan çıkmış gelmiş ne yapacağı da belli değil Antalyada iyi performans gösterdi diye bizde de  iyi performans gösterecek diye birşey yok Antalya ile Beşiktaş çok farklı yerler
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Eksik bölgelerin sol bek hariç hiçbirine transfer yapılmadı. Ben şu dakikadan sonra bunu ciddiyetsizlik olarak görüyorum
Kesinlikle doğru.Transferlerin şu tarihlere uzaması kadar trajikomik bir şey yok.
Stoper-Santrafor boş.
Stoper'in 1 yıldır santraforun 4-5 aydır yok.Kimse fiyat muhabbetine girmesin süreler ortada.Bak Gökhan'ı mart ayından bağlamışsın.

Gomez'i-N'Kolou'yu neden bağlamadın veya sözleşmesi bitmek üzere olan birini.O kadar topçu var piyasada dön dolaş Eto'o'ya sarıyoruz.Ayrıca Gomez gelse de saygınlığını kaybetti gözümde bu kadarı ayıp artık

Çevrimdışı tangaz

bugün vida boyko takasını düşünürken kievin kalecilere bakmıştım şoykovski 41 yaşında hala 11de oynuyor tolganın yaşı çok değil. 18 kişilik kadroda yerli kaleci zorunluluğu var. tamam bende nefret ediyorum tolgadan ve durumdan hoşnut değilim ama ülkedeki hangi yerli kaleciyi alıp koyabiliriz yeterliliği olan birini ben göremiyorum.

acı ama gerçek bu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı İhsan

Gomeze 5 milyon € kabul edilebilir ama Fioya verilecek para tamamen Gomezin eseridir o yüzden bu işi beyefendi kendisi halletmelidir.

@ahmetx
bu konuda Gomez'e haksızlık yapılıyor.

1000 EUR serbest kalma bedeli tamamen Fiorentina ve Beşiktaşla yapılan anlaşma. Gomez her zaman bu anlaşmanın bir anlamı yok ben Euro 2016 sonrası karar vereceğim dedi. Bu yüzden suçlanacak en son kişi Gomez dir.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

gomez için burada herkes vaaay vizyona bak derken eleştiren 3-5 kişiden biriydim şimdi konuşulan 5-7,5 milyon maaş taleplerini görenler vizyon kelimesini umarım kavramışlardır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Gomez beklemeye değer bir oyuncu fakat bu işi en geç birkaç güne noktalamak gerek. Yoksa süreçten biz zararlı çıkacağız.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2016, 17:05:02 atalay ]

Çevrimdışı abdusta

Pazartesi-Salı Başkan Ofise dönünce

En önce Sosa-sonra Gomez ve ETO transferleri çözülür

ama stoper için 1 hafta daha bekleyecegiz,GIL istiyor ama Çinliler kiralamaya yanaşmıyor 
 birde transfer sezonu degil Çinde nasıl halledilecekler anlayamadım..
Gökhan İnler transferi pek olası gelmiyor

saygılar

Çevrimdışı atalay

Yakın tarihte 36 yaşına kadar bu topraklarda üst seviyede oynamış tek bir yerli oyuncu söyler misin? Kaldı ki Tolga'nın fiziksel yapısı da güçlü değil. +Taraftar ile bağı da güçlü değil, pamuk ipliğinde. Bu kararı 1 yıl sonra al neden şimdi? @tangaz
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2016, 00:53:55 atalay ]

Çevrimdışı doganay

İçimden bir his bir pazar günü kapı göreceğiz diyor..
Güzel haberler duymaya ihtiyacımız var artık.

Çevrimdışı ekrembaser

Kesinlikle doğru.Transferlerin şu tarihlere uzaması kadar trajikomik bir şey yok.
Stoper-Santrafor boş.
Stoper'in 1 yıldır santraforun 4-5 aydır yok.Kimse fiyat muhabbetine girmesin süreler ortada.Bak Gökhan'ı mart ayından bağlamışsın.

Gomez'i-N'Kolou'yu neden bağlamadın veya sözleşmesi bitmek üzere olan birini.O kadar topçu var piyasada dön dolaş Eto'o'ya sarıyoruz.Ayrıca Gomez gelse de saygınlığını kaybetti gözümde bu kadarı ayıp artık

Bugün izlediniz mi n'kholuyu tekrar söylüyorum iyi ki de alınmamış bizden istediği para imza parasıyla birlikte 3,5 a yakındı sanırım

Etiketler: