Ne güzel memleket valla eşe dosta arkadaşa 35 yaşında 36 yaşında 1.3 milyon eurolar ver sonra borcumuz neden arttı diye düşün. Dün burada bu paraları neden veriyoruz dediğimde linç edildim halen arka çıkın bu sözleşmelere bu paralara. Hep söyledim yine söylüyorum her yapılan şeye alkış tuttukça Beşiktaş a hizmet etmiyorsunuz bu tür yanlış sözleşmeler için çanak tutuyorsunuz.
Beşiktaş kulübünün son yönetiminin futbolcu maaşı konusunda rakipleri arasında ve koşullar içinde en tutarlı ve en istikrarlı kulüp olduğu aşikardır. Yapılan 3 4 hata yaptıkları tüm doğruları götürmez. Dünkü söylediğin konuda da sana katılmadım, bugünle dünü bağlayıp kendine pay biçmene de katılmıyorum. Her yapılan şeye alkış tutmak ne kadar yanlışsa, her yapılan şeye muhalefet olmakta o kadar yanlış. Ozzie bugün renkli bir takımda ne alırdı mesela? Gökhan Gönül daha ucuza gelmedi mi? Tolgay kaça oynuyor? Atiba?
Tolgayla 3 senelik anlaşma yapmak bence de bir hata. Belki 1 sene daha uzatabilirsin ama 3 sene uzun bir süre.