2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373837 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tolga ile niye yenilendi sözleşme anlayabilmiş değilim
arkasından utku gelirken hemde ??
en azından sözleşmesi bittikten sonra yerli kaleci olarak utku durabilirdi
Tam emeklilik sözleşmesi olmuş. Bizde futbolu bırakacak artık...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tam emeklilik sözleşmesi olmuş. Bizde futbolu bırakacak artık...
Çebi abisi gitmeden bir iyilik yapmış kaptanımıza. Varolsunlar
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı LuceGel

Başkanı severim ama güç zehirlenmesinin doruklarına çıkıyor taraftarın sabrıyla oynuyor,Tolgayla 3 yıllık mukavele nedir ya? :s20:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Jukebox

Çebi abisi gitmeden bir iyilik yapmış kaptanımıza. Varolsunlar
:s20: Nasıl bir torpilli bu adam anlamıyorum.Bi kurtulamadık..

Çevrimdışı ahmetx

Tolga kulübün efsane kalecisi mi ?Kim açıklayacak bu 2019 a kadar olan sözleşmeyi?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolga kulübün efsane kalecisi mi ?Kim açıklayacak bu 2019 a kadar olan sözleşmeyi?
Kimse.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ağustos 3'te otomatik olarak 1 sene daha uzayan eski sözleşme feshedilip yeni sözleşme imzalanmış 2019'a kadar.

Gerçekten nasıl açıklayacaklar bilmiyorum. Ne kadar alacak kim bilir.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Orhan_

Ne güzel memleket valla eşe dosta arkadaşa 35 yaşında 36 yaşında 1.3 milyon eurolar ver sonra borcumuz neden arttı diye düşün. Dün burada bu paraları neden veriyoruz dediğimde linç edildim halen arka çıkın bu sözleşmelere bu paralara. Hep söyledim yine söylüyorum her yapılan şeye alkış tuttukça Beşiktaş a hizmet etmiyorsunuz bu tür yanlış sözleşmeler için çanak tutuyorsunuz.

Beşiktaş kulübünün son yönetiminin futbolcu maaşı konusunda rakipleri arasında ve koşullar içinde en tutarlı ve en istikrarlı kulüp olduğu aşikardır. Yapılan 3 4 hata yaptıkları tüm doğruları götürmez. Dünkü söylediğin konuda da sana katılmadım, bugünle dünü bağlayıp kendine pay biçmene de katılmıyorum. Her yapılan şeye alkış tutmak ne kadar yanlışsa, her yapılan şeye muhalefet olmakta o kadar yanlış. Ozzie bugün renkli bir takımda ne alırdı mesela? Gökhan Gönül daha ucuza gelmedi mi? Tolgay kaça oynuyor? Atiba?

Tolgayla 3 senelik anlaşma yapmak bence de bir hata. Belki 1 sene daha uzatabilirsin ama 3 sene uzun bir süre.

Çevrimdışı Çağatay

tabiiki efsane oldu artık yaptıklarıyla..!!!
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Orhan_

Tolgayla 3 sene uzatmanın arkasındaki fikir yönetimden mi Şenol Hocadan mı kaynaklı o da muamma. Ama gerçek olan bir şey var. Bu taraftar Tolga'yı 3 sene daha 1. kaleci olarak görmek istemeyecektir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beşiktaş kulübünün son yönetiminin futbolcu maaşı konusunda rakipleri arasında ve koşullar içinde en tutarlı ve en istikrarlı kulüp olduğu aşikardır. Yapılan 3 4 hata yaptıkları tüm doğruları götürmez. Dünkü söylediğin konuda da sana katılmadım, bugünle dünü bağlayıp kendine pay biçmene de katılmıyorum. Her yapılan şeye alkış tutmak ne kadar yanlışsa, her yapılan şeye muhalefet olmakta o kadar yanlış. Ozzie bugün renkli bir takımda ne alırdı mesela? Gökhan Gönül daha ucuza gelmedi mi? Tolgay kaça oynuyor? Atiba?

Tolgayla 3 senelik anlaşma yapmak bence de bir hata. Belki 1 sene daha uzatabilirsin ama 3 sene uzun bir süre.
Ben de bunu anlatıyorum. Rakiplerden banane ben kendi mali tablolarımıza bakarım kötü örnek örnek değildir. Bunun gibi yanlışların toplamı bu borcu yaratıyor. Herşeyi doğru yapmak zorundalar çünkü ekonomik açıdan hiç iyi durumda değiliz. Boyko riskini anlarım hatta fabriyi bile anlarım ama 33 yaşındaki adamın üstelik taraftar tarafından hiç sevilmeyen bir adamın sözleşmesini uzatmanın mantıklı hiçbir açıklaması yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolgayla 3 sene uzatmanın arkasındaki fikir yönetimden mi Şenol Hocadan mı kaynaklı o da muamma. Ama gerçek olan bir şey var. Bu taraftar Tolga'yı 3 sene daha 1. kaleci olarak görmek istemeyecektir.
Taraftar tepesinden çekindiklerinden kapa bildirimde bile bulunmadılar. Çok enteresan gerçekten. Hadi diyelim 1. Kaleci olmadı yedekte duracak fiziksel açıdan zaten sorunlu yaşlı bir adama o paraları vermek. Nerden tutsan elinde kalıyor
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

tabiiki efsane oldu artık yaptıklarıyla..!!!
Beşiktaş tarihinde kendisinden nefret edilen tek kaptan :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

şampiyonluk arefesinde tüm takım omuz omuza taraftarla bütünleşip  galibiyeti kutlarken töre ile kol kola tiribünlere arkasını dönüp giden adam 3 yıl daha birinci kalecimiz  :akuma:

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

Ne tolgaymış be adamın bir tek dönüp kalesine gol atmadığı kaldı yaptığımız işe bak.nerde yetimin parası..
Adriano yu 600 bine almanın ne anlamı kaldı şimdi.

Çevrimdışı Orhan_

Ben de bunu anlatıyorum. Rakiplerden banane ben kendi mali tablolarımıza bakarım kötü örnek örnek değildir. Bunun gibi yanlışların toplamı bu borcu yaratıyor. Herşeyi doğru yapmak zorundalar çünkü ekonomik açıdan hiç iyi durumda değiliz. Boyko riskini anlarım hatta fabriyi bile anlarım ama 33 yaşındaki adamın üstelik taraftar tarafından hiç sevilmeyen bir adamın sözleşmesini uzatmanın mantıklı hiçbir açıklaması yok.

Tolga'nın sözleşmesinin bu şekilde uzatılmasını ben de çok anlamıyorum. Çok anlayan olacağını da düşünmüyorum. Benim anlatmak istediğim dünkü konunun, bu sözleşmeyle bir ilgisinin olmaması. Doğru yapamadıkları nokta da eleştirelim. Bu önemli bir şey ama senin anlattığın şey bu değil. Bunun gibi yanlışlar dediğin şeylerin toplamı bu kadar borcu doğuramaz. Bunun imkanı matematiksel olarak yok. Ama öyle bir anlatıyorsun ki durumu Tolgayla Mustafa bütün yapılan işlerin en net göstergesiymiş gibi. Bu da büyük bir hata diyorum ben.

Çevrimdışı LuceGel

Anlayamadığım adamın 2017 de sözleşmesi bitecek ve 34 yaşında olacak bekle 2017 yi duruma göre yaparsan yap anlaşmayı,böyle büyük saçmalık hiç görmemiştim.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi mayguntr

Hazır mıyız  :bandit: :s20: :s20:

Çevrimdışı Orhan_

Taraftar tepesinden çekindiklerinden kapa bildirimde bile bulunmadılar. Çok enteresan gerçekten. Hadi diyelim 1. Kaleci olmadı yedekte duracak fiziksel açıdan zaten sorunlu yaşlı bir adama o paraları vermek. Nerden tutsan elinde kalıyor

Utku diye iyi olduğu söylenen bir kaleci aldık. Benim beklentim gelecek sene Utku'nun Tolga'dan görevi teslim alması olur. Ama seneye bu atılım gelir mi Utkudan bilemiyorum. O yüzden Tolga ile 1 sene daha devam edilmesi (seneye) çok anormal gelmiyor ama 2019'a kadar Tolga demek biraz sıkıntılı planlama.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Samet Demir

Yarin ki mac için bilet isteyen öğrenci bir kardeşime ücretsiz transfer edebilirim.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı linux

forvet netleşmemiş  , kaleciyle 2019 a kadar uzat , lige az kalmış  . kabak tadı verdi artık .

Çevrimdışı OrhanAker

Vida beyin sarsıntısı geçirmiş.İlgilendiğimiz yazıldığı için buraya yazdım.
Geçmiş olsun adama.

Çevrimdışı Kutay

Millet Kap bekliyor gelen haber tolga ile 3 yıllık yeni sözleşme yazık gerçekten  :s20:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mellfred

Tolga olayı büyük saçmalık. Kulüp taraftarını ciddiye almıyor ama taraftarı küstürürlerse büyük zarar ederler. Aldığımız her ürünün pektemek tolga gibilerine gittiğini bilmek canımı yakıyor

Etiketler: