2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375500 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

https://twitter.com/CNNTURKSpor

1 saatlik bir haber  tarihlere ve saate bakınız!!

saygılar
Bende bulamadım abi A takımla çıktığına dair haber.ümraniyede zaten bunu biliyoduk

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ekrembaser

saygılar
Gördüm onu da bu adam zaten Ümraniye de çalışıyodu u21 le takımın antremanı da değil bu belli ki bence a spor gibi Beşiktaş'tan bi haberler pazartesiden beri u21 le çalışıyo çebi Başkan hala görüşüyoruz diyodu dün röportajında inşallah doğrudur. Her ne kadar bize yaşattığı şeylerden sonra ne kadar nefret etsem de adama ihtiyacımız var

Çevrimdışı BlackEagle26

https://twitter.com/Hasanisim/status/761900038293520384

Gomez arabasının çıkış tarihini 1 hafta uzatmış ev eşyalarını da taşımamış

Çevrimdışı AmaralGürses

Arkadaslar hep forvet konusuyoruz ama bana sorarsaniz CL'de basari ve ligde bu hayati sezonda dominasyon+seriye baglamak icin mutlaka
  • 1-2 stoper (en az 1 tanesi cok ust duzey olmak uzere)
  • 1 kanat oyuncusu (takriben CL 2.torba takimi seviyesinde)
  • 1 defansif ortasaha (ucuz yollu, genc bir atiba)

mutlaka gerekli. Su anda kariyerinin zirvesi PSV olan bir Marcelo, hayatinda ilk kez Avrupa'da oynayan ve 6 ay sakatlik yasamis bir Rhodolfo'ya emanetiz. Gecmiste stoper sorunlarindan cok cektik.
Kanatlarda, Avrupa tecrubesi 0 olan bir Olcay, ne olursa olsun direkt bel baglayamayacagimiz bir Aras ve Kerim var q7 haricinde.
Defansif ortasaha olarak ise yedegimizin Necip olmasi korkunc endise verici bir olay.

Maalesef su ana kadar cok tatmin edici bir transfer donemi gecirmedik, bu takima en az 3 duruma gore daha fazla takviye yapilmasi gerektigini dusunuyorum.

Çevrimdışı tangaz

Arkadaslar hep forvet konusuyoruz ama bana sorarsaniz CL'de basari ve ligde bu hayati sezonda dominasyon+seriye baglamak icin mutlaka
  • 1-2 stoper (en az 1 tanesi cok ust duzey olmak uzere)
  • 1 kanat oyuncusu (takriben CL 2.torba takimi seviyesinde)
  • 1 defansif ortasaha (ucuz yollu, genc bir atiba)

mutlaka gerekli. Su anda kariyerinin zirvesi PSV olan bir Marcelo, hayatinda ilk kez Avrupa'da oynayan ve 6 ay sakatlik yasamis bir Rhodolfo'ya emanetiz. Gecmiste stoper sorunlarindan cok cektik.
Kanatlarda, Avrupa tecrubesi 0 olan bir Olcay, ne olursa olsun direkt bel baglayamayacagimiz bir Aras ve Kerim var q7 haricinde.
Defansif ortasaha olarak ise yedegimizin Necip olmasi korkunc endise verici bir olay.

Maalesef su ana kadar cok tatmin edici bir transfer donemi gecirmedik, bu takima en az 3 duruma gore daha fazla takviye yapilmasi gerektigini dusunuyorum.

@AmaralGürses  nerelerdesin özletiyorsun kendini sıksık görünsen neşe katsan :)
kafan neden ayık bu arada ? bi sorun yoktur umarım  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı abdusta

Gördüm onu da bu adam zaten Ümraniye de çalışıyodu u21 le takımın antremanı da değil bu belli ki bence a spor gibi Beşiktaş'tan bi haberler pazartesiden beri u21 le çalışıyo çebi Başkan hala görüşüyoruz diyodu dün röportajında inşallah doğrudur. Her ne kadar bize yaşattığı şeylerden sonra ne kadar nefret etsem de adama ihtiyacımız var

Detay haberde,en alt satırda Tamer Tuna nezaretinde çalışıyor yazmış,eger bu dogruysa U21 muamalesi yapılmamış demektir.
ama asıl detay Milan - Sosa ilişkisi eger yabancı kontejyanını Sosadan yana kullanmayacaksaki oyle gorunuyor,Sosa da bunu
biliyor,Pazartesi Başkan Orman a hala ben gitmek istiyorum yerine maaşıma zam yapın kalayımmı diyecek? bence aynen boyle diyecek
ama Başkan Ormanda bunu biliyorki cüzi bir artışla işi A.N.Ç çözecek

saygılar

Çevrimdışı canU

Borç falan bu kadar yüksek, mesela divan toplantısı neden statta yapılmıyor? Hani bundan sonra salon kiralanmayacaktı? Vodafone arenada kongre merkezi olacaktı orada yapılacaktı? Neden gidip otelde yapıyoruz halen divan'ı bilem var mı?

Çevrimdışı ayayhan

Borç falan bu kadar yüksek, mesela divan toplantısı neden statta yapılmıyor? Hani bundan sonra salon kiralanmayacaktı? Vodafone arenada kongre merkezi olacaktı orada yapılacaktı? Neden gidip otelde yapıyoruz halen divan'ı bilem var mı?

bunu divan kurulu başkanına sorman gerekiyor.

yalçın karadeniz e

Çevrimdışı AmaralGürses

@AmaralGürses  nerelerdesin özletiyorsun kendini sıksık görünsen neşe katsan :)
kafan neden ayık bu arada ? bi sorun yoktur umarım  :D

@tangaz abi bu kendimi gelistirmem gereken bir alan haklisin, forumda surekliligimi arttirmam lazim  :ok:

isler yogun gec gelince maalesef kan dolasimimdaki etanol miktarini arttirmak haricinde keyif imkani kalmayabiliyor. Isler yogun da olsa keyfimiz iyi cok sukur, tesekkur ederim sordugun icin. Surpriz paylasimlar yapacagim forumda yakinda.

Çevrimdışı Fatih_

Llorente zu Swansea

Çevrimdışı LuceGel

saygılar
saat yeni haber eski ve yanlış u-21 de idmana çıkmış sadece Tamer Tuna nezaretinde olması ayrıntı.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı tangaz

Töre WHU'da kadroda yoktu uefa maçında, mevkisinde oynayan feghouli etkili oyununu da şık bir golle süsledi. payet ve lanzini gibi mevkidaşı sayılabilecek kişiler de yoktu üstelik buna rağmen kendine 18de yer bulamamış.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

Töre WHU'da kadroda yoktu uefa maçında, mevkisinde oynayan feghouli etkili oyununu da şık bir golle süsledi. payet ve lanzini gibi mevkidaşı sayılabilecek kişiler de yoktu üstelik buna rağmen kendine 18de yer bulamamış.

Antremanda dizine darbe almış

Çevrimdışı berkotistis

Arkadaşlar abiler,  yeri burası değil biliyorum ama boşa gitmesin bilet ,  vodafone karakartaldan bilet kazandım 8. Kategori ama yarın gidemeyecem ne yazik ki.  İsteyen bana mesaj atsın

Çevrimdışı Fatih_

Devletin futbol kulüpleri için kredi ile uzun vadeli borç yapılandırmasında bulunması lazım. Bunun için de öncelikle kulüpler yasasının doğru bir şekilde hazırlanması ve uygulanması gerekiyor. Aksi halde o borçlar hiçbir zaman düşmeyecek.
Atalay dedigin sekilde bir yapilandirma demek futbolla alakali veya degil senin benim cebimdeki parayi, verdigim vergiyi harcamak demektir bir anlamda. Yazik degilmi. Birileri yanlis yapsin dolayli bir sekilde halk odesin. Bu duruma devletin uretim uzerine gelecek adina yapacagi yatirimlar basit dille yaziyorum futbol akademileri vs. daha kalici cozum olucaktir.

Çevrimdışı İhsan

Atalay dedigin sekilde bir yapilandirma demek futbolla alakali veya degil senin benim cebimdeki parayi, verdigim vergiyi harcamak demektir bir anlamda. Yazik degilmi. Birileri yanlis yapsin dolayli bir sekilde halk odesin. Bu duruma devletin uretim uzerine gelecek adina yapacagi yatirimlar basit dille yaziyorum futbol akademileri vs. daha kalici cozum olucaktir.

Çözüm aşırı borcu yasaklamak. Borcu olan amatör kümeye düşürülsün?
Düzelmeden geri gelemesin!
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Çözüm aşırı borcu yasaklamak. Borcu olan amatör kümeye düşürülsün?
Düzelmeden geri gelemesin!
zaten süreçlerden biri budur ama uygulanabilirmi?
anadolu takımlarına uygulanırda istanbul takımlarına zor.

Çevrimiçi Necmi

sporun dışına çıkmayalım

Çevrimdışı atalay

Spor dışılık bir durum yok. 'yandaş' kelimesi rahatsız etti ise onlarca şirketin milyonlarca dolar ifadesini kullanayım. Her yıl bu kadar borç siliniyor. Yapacağınız iş kulüpler yasasını yürürlüğe koymak ve kredi yapılandırması. Ayrıca borcu olan küme düşse yada kapatılsa ülkede spor kurumu kalmaz. Devlet desteğini çekse şu anda ülke sporunda organizasyon yapamazsınız.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Gil in  birkac  videosunu  seyrettim de  arakldaslar bu  adam bence  en az  Matthieu kadar  stper.. Ayagi iyi, kafa  hakimiyetiyle  gol  de  atabiliyor, kesiciligi  ust  duzey  ayrica dayanikli  ayakta  kalabiliyor, gerektiginde  suratli  ve  oldukca  saglam giriyor  rakibine ..  Gil beklerimizden sonra  defansimizi bir klas  daha uste  ceker diye dusunuyorum ..  Yasi da  uygun, 29!
3-4  yil rahat  oynar , en az  3 oynar ..Ayrica  kartsiz da oynuyor anladigim kadariyla.. whoscored da son 10 macinda 90  dk oynamis olmasina ragmen  hic kart  gormemis 
Alin  bi de  siz  bakin   :ok: 

[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2016, 19:29:13 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı Orhan_

Benim anlayamadığım durum şu. Belki de yanlış görüyorum olayı. Bizim geçen senelerde borcumuz zaten 1 milyar üstündeydi. Satılan localar, kombileneler borç kısmında yazılıydı. Stadın açılışı ile beraber bunlar borçtan düşecek ve borcumuz aşağılara düşmüş olacaktı. Ancak şu an için konuşulan borcun daha da arttığı yönünde. Mali işlerden pek anlamam ama borcun en azından stabil kalması gerekmez miydi? Hatta 1.4 ten 2 milyara kadar konuşulan rakamlar var. Ya büyük bir bilgi eksikliği ya da yanlış anlatılan şeyler var. Bu borcun kapanması beklenenden de uzun sürecek gibi durmuyor mu?

Çevrimdışı Orhan_

Kulüplerin borçları ile ilgili yasalaşma ve uygulama süreçleri de çok hızlı bir şekilde başlamalı. Bu kadar yüksek borçlar anormal ötesi.

Çevrimdışı RevivaL

Gil aslında şu anda en doğru transfer gibi duruyor fakat alabilecek durumdamıyız büyük bir soru işareti

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Gil aslında şu anda en doğru transfer gibi duruyor fakat alabilecek durumdamıyız büyük bir soru işareti
Aynen  4-5  milyondna asagi degildir  fiyati .  Muhtemelen kiralama  yontemine  gider FO  :biggrinking:
Yorgo

Gomez futbolu bırakacak heraldi adam hala tatilde,hiçbir yerle anlaşmadı.Bizi aylardır oyalıyor zaten.
Amacı,planı ne bu adamın neden bu kadar müddet tanıyoruz ayıp yahu.

Forvetsiz kalacağımız mart-nisandan belliydi,hala tık yok.Ne Gomez ne başkası.Transfer süreci bizim kadar uzayan bir klüp yoktur eminim.

Gomez geçen sene temmuz sonu gelmişti.Ligte ilk 2 maçı kaçırmıştı.Oyuncu şimdi gelse ŞL ilk maçına ya çıkar ya çıkmaz.

Etiketler: