eleştiriler haksız değil; fakat tolga'nın kalması için tek seçenek 3 senelik bir sözleşmeydi, bence bu açık. +1 ile devam etme ihtimali yoktu, daha az kazansa bile başka bir takımda daha uzun bir mukaveleye imza atardı muhtemelen.
gitmesi konusunda görüş bildiren arkadaşları ya da en azından bu kadar para verilmesin diyenleri anlayabiliyorum; ama o görüşün de açığı var: boyko ve fabri son derece yetersiz ve birlikte kadroya giremiyorlar. aslında aynı kalecinin uzun ve kısa versiyonları gibiler, topu tokatlamaktan başka eylemlerini göremedik, keşke o işi düzgün yapabilselerdi.
en güzel senaryo boyko'nun satılıp iyi bir kaleci alınması yönünde; o alışana kadar da tolga, fabri kaleyi korur. en kötü senaryoyu zaten yaşıyoruz, tabii önemli bir fark var: sağ ve sol beklerimiz geçen seneden çok daha iyi. eski haldeyken bu dezavantajımız nedeniyle yediğimiz çok fazla gol var, stoper transferi de gelecek dersek, pozisyonlar kalecilere hata yapma fırsatı vermeden engellenebilir. birbiriyle anlaşan sıkı bir defans kurgusu kalecilerin konsantrasyonunu, buna bağlı olarak performanslarını arttırabilir.
taş düşebilir, ayı çıkabilir.
öncelikle hoş geldin
ama fabri ve boykonun yetersiz olduğuna katılmıyorum
fabri oynadığı hazırlık maçlarında oldukça iyi performan s gösterdi neye göre yetersiz geçmişine göremi
boyko uyum sağlamadı devre arası geldi bir kaleci için çok zordu birde önünde oturmamış bir savunma vardı
ama geçmişinde iyi bir kaleci gömleği var.
söylediğin gibi geçen seneki savunma hattımızla kaleci eleştirmek ne derece doğru topa vuramayan bir kaleciye
her maç inadına 4-5 geri pas yapan bir sol bekimiz vardı hatırlayın o geri paslardan kaç gol yedik
bunu şenol hoca bile dile getirdi. Tabi birde neye kızalım geri pas yapılmasınamı geri pası tutamayan kalecimiz olmasınamı
boyko ile ilgili yorum yapamam hazırlık maçlarında izlemedim son durumunu bilmiyorum ama fabri bence çok iyi bir kaleci
kedi gibi kıvrak ayağına çok hakim zeki geriden oyun kurabiliyor. Bir kalecide olması gereken bütün meziyetler var
birde benim sevdiğim tarzda bir kaleci sürekli oyunun içinde konsantrasyonu hiç bozulmuyor.Beenim fikrimce bizim birinci
kalecimiz o zaten kampı takip eden herkes aynı şeyi söylüyor