2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375800 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Casillas a kaleyi verenlerle Milan ın kalesine 17 yaşında adamı koyanlar da çocuktu zaten. Potansiyel varsa konur, bu kadar net.
Bu konuda @Serhat Akkaya abime katiliyorum @Necmi abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi murat

beni unuttun o gece bir sürü insandan fırça yedim :bandit:
murattan önce ben püskürmüştüm hatta hangi yüzle bakacak takım arkadaşlarının
yüzüne demiştim yanılmıyorsam. millet haklı konuşuyor alman vizyonu falan
Beşiktaşı düşünüyor gibi sıralamıştı. @tangaz
kafasında gitmek vardı kendine mazeret yaratıyordu.
Ben olsam bu saatten sonra etoo ile imzalar işime bakarım.
şu güne kadar tek yaptığı şey bizi her ihtimale karşı yedekte tutmak
Beşiktaşı bu güne kadar hiç bir oyuncu bu kadar aşağılamamıştı.
bu saatten sonra geçen sene verilen 3,5 verilir bonservis ödenmez olursa olur olmazsa yolu açık olsun
boşta kalsa ona istediğini verecek iki renkli takım hazırda bekliyor.
bizimle anlaşamasın seyredin olacakları.
yanlışın var necmi abi ilk ben tepki vermiştim. hatta sen ilk mesajında gomezi geniş vizyonlu gören gruptaydın.

Çevrimdışı tangaz

beni unuttun o gece bir sürü insandan fırça yedim :bandit:
murattan önce ben püskürmüştüm hatta hangi yüzle bakacak takım arkadaşlarının
yüzüne demiştim yanılmıyorsam. millet haklı konuşuyor alman vizyonu falan
Beşiktaşı düşünüyor gibi sıralamıştı. @tangaz
kafasında gitmek vardı kendine mazeret yaratıyordu.
Ben olsam bu saatten sonra etoo ile imzalar işime bakarım.
şu güne kadar tek yaptığı şey bizi her ihtimale karşı yedekte tutmak
Beşiktaşı bu güne kadar hiç bir oyuncu bu kadar aşağılamamıştı.
bu saatten sonra geçen sene verilen 3,5 verilir bonservis ödenmez olursa olur olmazsa yolu açık olsun
boşta kalsa ona istediğini verecek iki renkli takım hazırda bekliyor.
bizimle anlaşamasın seyredin olacakları.

abi sen klasman dışısın forum üstü böyle uluğ bişeysin ya ondan seni katmadım şeye  :iblush: @Necmi  en çok da vaaay vizyona bak diyen de @cağrı değilmiydi  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı brkntcnr

ancak 18 yaşında biri Beşiktaş kalesini 18 yaşında birine teslim eder :D
Abi ben kaleyi teslim etmedim yedekte kalsın gerçi önünde de adam gibi kaleci yok ama :D Tolgadan boyko dan kötü olabilir mi allah aşkına ya tolgadan boykodan kötüsü direk kendi kalesine topu atan adam falandır yani :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Casillas a kaleyi verenlerle Milan ın kalesine 17 yaşında adamı koyanlar da çocuktu zaten. Potansiyel varsa konur, bu kadar net.

orası italya ispanya keşke olsa ama bence olmadığını sende biliyor ya da hissediyorsun.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı brkntcnr

Donarumma, Casillas çok üst düzey isimler ama. Utku 18 de olsun çok isterim en azından umudumuz olur çocuğa dair gelişebiliriz. Kenarda tolgayı görmemiş oluruz o bile benim için takıma sağladığı bi katkıdır. Keşke Utku da öyle kaliteli olsa da ilk 11 e yazabilsek. Ama bence 18 zor değil hatta 18 e girebileceğini düşünüyorum.

Donarumma, Casillas çok üst düzey isimler ama. Utku 18 de olsun çok isterim en azından umudumuz olur çocuğa dair gelişebiliriz. Kenarda tolgayı görmemiş oluruz o bile benim için takıma sağladığı bi katkıdır. Keşke Utku da öyle kaliteli olsa da ilk 11 e yazabilsek. Ama bence 18 zor değil hatta 18 e girebileceğini düşünüyorum.

Kimse ust duzey olamaz

Donnarumayi kim taniyor kim biliyordu Milan onu 17 yasinda aldi kalesine koydu ?

Çevrimiçi Necmi

ricardinhonun ayının solu direk dibine giden topunu çıkardığından beri öyle düşünüyorum. karakteri sıkıntılı konsantrasyon sorunu var ama konsantre olduğunda çok iyi kaleci.
yok be kardeşim eğer kurtarışlarla karar vereceksen ben sana bir sürü tolga kurtarışı gösteririm
imkansız toplar ama bu tolgayı iyi kaleci yapmıyor. zaten oyuna konsantre olduğunda tolgada çok iyi kurtarışlar yapıyor
bu seneki şampiyonlukta insanlar art niyetli bakmasa Tolga nın ne kadar çok katkısı olduğunu görecekler.
Tolgayı kötü yapan bütün takımı oyundan düşüren kritik hatalar yapması. Mesela onur volkandan çok daha iyi bir kaleci
keza babacanda öyle geçen sene hakemi günah keçisi yaptılar ama elenmelerine sebep olan volkandı.
birde aynı iki pozisyonda geçen seneki Beşiktaş fener maçında tolga kurtarırken volkan hamle bile yapamadı
tolganın geçen sene çok kritik kurtarışları var. Tolga Beşiktaşın kalecisi asla değil ama volkanında altına koymayalım :bandit:
tolganın geçen sene bursa osmanlı gs maçlarındaki performansı şampiyonluk getirdi o maçları iyi izleyin
tolgayla ilgili tek sıkıntı takımı oyundan düşürecek kadar pis goller yiyor birde topa vurmayı bilmeyen futbolcumu olur :bandit:

Çevrimdışı brkntcnr

utkunun profesyonel tek bir maçı var mı? oynadığı 4.lig bu çocuğun...
Abi 2 eli 2 ayağı olan, biraz kalecilik yeteneği olan birisinin bile zararının tolgadan fazla olmayacağını düşünüyorum. En azından 18 yaşında çocuk potansiyeli varsa gelişir biz de umutlanırız. Hiçbişey yapmasa tolgayı görmemizi engeller bu bile katkıdır benim gözümde :D

Çevrimdışı underworld

Şöyle bir ankette Hayır seçeneği %95'in üzerinde çıkmıyorsa herşey müstehak bize...

%99 çıkmalıydi

Çevrimdışı tangaz

bizde genç oyuncuların fizikler gerçekten yerlerde sürünüyor bugün bir foto gördüm bu ts.li yeni çocuk matus bero'nun vücudu gayet atletik duruyordu muadili türk gençleri yerlerde sürünüyor fiziksel olarak bu nedenle 18 yaşındaki çocuklar artık hiç bir büyük takımda rol alamıyorlar...

Çevrimiçi Necmi

abi sen klasman dışısın forum üstü böyle uluğ bişeysin ya ondan seni katmadım şeye  :iblush: @Necmi  en çok da vaaay vizyona bak diyen de @cağrı değilmiydi  :bandit:
çağrı ama daha çok atalay söyledi :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

orası italya ispanya keşke olsa ama bence olmadığını sende biliyor ya da hissediyorsun.
İyiyse vereceksin bunun İtalyası türkiyesi yok. Bu kaleye geçen adamlar 30 yaşında mı geçiyor.
Korku akıl katilidir.

yok be kardeşim eğer kurtarışlarla karar vereceksen ben sana bir sürü tolga kurtarışı gösteririm
imkansız toplar ama bu tolgayı iyi kaleci yapmıyor. zaten oyuna konsantre olduğunda tolgada çok iyi kurtarışlar yapıyor
bu seneki şampiyonlukta insanlar art niyetli bakmasa Tolga nın ne kadar çok katkısı olduğunu görecekler.
Tolgayı kötü yapan bütün takımı oyundan düşüren kritik hatalar yapması. Mesela onur volkandan çok daha iyi bir kaleci
keza babacanda öyle geçen sene hakemi günah keçisi yaptılar ama elenmelerine sebep olan volkandı.
birde aynı iki pozisyonda geçen seneki Beşiktaş fener maçında tolga kurtarırken volkan hamle bile yapamadı
tolganın geçen sene çok kritik kurtarışları var. Tolga Beşiktaşın kalecisi asla değil ama volkanında altına koymayalım :bandit:
tolganın geçen sene bursa osmanlı gs maçlarındaki performansı şampiyonluk getirdi o maçları iyi izleyin
tolgayla ilgili tek sıkıntı takımı oyundan düşürecek kadar pis goller yiyor birde topa vurmayı bilmeyen futbolcumu olur :bandit:
Abi Tolganın kalecilik meziyetleri Volkanin cok altinda

Volkanin sorunu Psikolojik konsantrasyon sorunu yaşıyor mac içinde onun disinda gercekten iyi kaleci yeterki konsantre olsun

Çevrimdışı onurturan

umarım doğru değildir.alacağı parayı bilmem ama zaten elimizde olan bir oyuncuya
3.5 bonservis vermek neymiş zaten veremeyizde yok öyle bir para olmayan paranın nesini veriyorsun
2 yıllık kiralığı bozup bize 3,5 bonservis ödetecek bizde bunu mutluluklamı karşılayalım
ben daha tesislerdeki konuşmasından sonra soğudum bu güne kadar yaptığı tek şey
Beşiktaşı aşağılamaktı. Şu anda Etoo yu ona on defa tercih ederim.
Gelirsede bonservis benim sindirebileceğim bir şey değil. Bonservis ödemeden geçen seneki şartları devam ettiren bir kontratla olur

:claps: :claps:

Çevrimdışı brkntcnr

Kimse ust duzey olamaz

Donnarumayi kim taniyor kim biliyordu Milan onu 17 yasinda aldi kalesine koydu ?

Valla donnarumma iyi kaleci olmasa milan alıp kalesine koymaz. Veya Courtois atletide kaleci olduğunda kaç yaşındaydı kim biliyordu ama şimdi top 10 da. Casillas da aynı şekilde geldiğinde kimse bilmiyordu yaptıkları ortada. Büyük camialarda kolay kolay genç kaleci konmaz konan kaleciler de genelde çok büyük kaleciler oluyor sonradan. Keşke utku da gelsin bizde yıllarca oynasın sonra avrupaya dev paralara gönderelim falan. Ama şimdilik 18 e girsin benim için kafi.

Çevrimiçi Necmi

bak monaco maçındada 18  yaşında bir çocuk geçti kaleye burda
ama 3. kalecileriydi evet 3. kaleci olarak tutabilirsin ama ikinci kaleci olarak 18 yaşında bir çocuğu koyarsan kulübeye
kaledeki adamıda oyundan düşürürsün sıfır rekabet.

Çevrimiçi Necmi

Abi Tolganın kalecilik meziyetleri Volkanin cok altinda

Volkanin sorunu Psikolojik konsantrasyon sorunu yaşıyor mac içinde onun disinda gercekten iyi kaleci yeterki konsantre olsun
psikolojik konsantrasyon falan insanlara özgü şeyledir. :bandit:
lütfen doğru tahliller yapalım

Çevrimdışı tangaz

İyiyse vereceksin bunun İtalyası türkiyesi yok. Bu kaleye geçen adamlar 30 yaşında mı geçiyor.

iyi değil en başta özgüven sıfır genç oyuncularda yaprak gibi sallanır maçlarda bu utku fiziği desen güçlü durmuyor o çocuğun yaşındaki yabancı kalecilere bakıyorum amiyane tabirle domuz gibiler bizim gençler az evvelde yazdım fiziksel olarak kötüler...

Çevrimdışı Egos

eleştiriler haksız değil; fakat tolga'nın kalması için tek seçenek 3 senelik bir sözleşmeydi, bence bu açık. +1 ile devam etme ihtimali yoktu, daha az kazansa bile başka bir takımda daha uzun bir mukaveleye imza atardı muhtemelen.

gitmesi konusunda görüş bildiren arkadaşları ya da en azından bu kadar para verilmesin diyenleri anlayabiliyorum; ama o görüşün de açığı var: boyko ve fabri son derece yetersiz ve birlikte kadroya giremiyorlar. aslında aynı kalecinin uzun ve kısa versiyonları gibiler, topu tokatlamaktan başka eylemlerini göremedik, keşke o işi düzgün yapabilselerdi.

en güzel senaryo boyko'nun satılıp iyi bir kaleci alınması yönünde; o alışana kadar da tolga, fabri kaleyi korur. en kötü senaryoyu zaten yaşıyoruz, tabii önemli bir fark var: sağ ve sol beklerimiz geçen seneden çok daha iyi. eski haldeyken bu dezavantajımız nedeniyle yediğimiz çok fazla gol var, stoper transferi de gelecek dersek, pozisyonlar kalecilere hata yapma fırsatı vermeden engellenebilir. birbiriyle anlaşan sıkı bir defans kurgusu kalecilerin konsantrasyonunu, buna bağlı olarak performanslarını arttırabilir.

taş düşebilir, ayı çıkabilir.

Çevrimiçi Necmi

geçen bir maçını izledim kalede özgüvenle duruyor. iyi bir kaleci olacak gibi
ama ona şu anda Beşiktaş kalesini teslim etmek hiç kaldıramayacağı bir yüktür.
kazanalım derken kaybetme riskine girilirmi. günü kurtarmak için
önce bir sene kenarda oturup büyük takım havası koklaması lazım sonra ufaktan kupa maçları düşük seviyede lig maçları
gibi maçlarla pişirerek sokarsın casilyas realin kaleye geçti ama o real alt yapısında yetişti
bildiğim kadarıyla utkuyu şimdi alıp vodafone arenada cl maçına falan çıkartırsan korkudan altına işer
kulübeye oturtsan hoca onu görmesin diye koltuk altına saklanır :D
olacak şey var olmayacak şey var ben severim genç oyuncuların oynatılmasını ama bu kale gibi
hatanın telafisi olmayan yerler olmamalı

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 00:34:37 atalay ]

Çevrimiçi murat

gomezi açıklamalarının ilk günü eleştiren sadece 2 kişi vardı biri bendim diğeri ise sen @MURAT
@tangaz  mario 10 golde kalsa ve beşiktaş ikinci olsaydı şu açıklamayı yaparmıydı hadi yaptı diyelim gomezi vizyon sahibi diye nitelendiren arkadaşların neler diyeceğini tahmin etmek hiç zor olmazdı. o günde aynı şeyi düşünüyordum şimdide aynı düşünüyorum. buradan bu konuyu aynı şekilde sosayada bağlayabiliriz. sosada geçtiğimiz sezon başarısız olsa ben güvenlik tehlikesini bahane ederek hiçbir yere gitmeyi düşüneceğini sanmıyorum. krizleri fırsata çevirme çabası olarak değerlendiriyorum.

Çevrimiçi murat

arama sekmesinde vizyon yazınca sizi 17 mayıs tarihine götürür. çağrı baya bir marionun vizyonuna hayranlık duymuş.  :lol:

Çevrimiçi Necmi

eleştiriler haksız değil; fakat tolga'nın kalması için tek seçenek 3 senelik bir sözleşmeydi, bence bu açık. +1 ile devam etme ihtimali yoktu, daha az kazansa bile başka bir takımda daha uzun bir mukaveleye imza atardı muhtemelen.

gitmesi konusunda görüş bildiren arkadaşları ya da en azından bu kadar para verilmesin diyenleri anlayabiliyorum; ama o görüşün de açığı var: boyko ve fabri son derece yetersiz ve birlikte kadroya giremiyorlar. aslında aynı kalecinin uzun ve kısa versiyonları gibiler, topu tokatlamaktan başka eylemlerini göremedik, keşke o işi düzgün yapabilselerdi.

en güzel senaryo boyko'nun satılıp iyi bir kaleci alınması yönünde; o alışana kadar da tolga, fabri kaleyi korur. en kötü senaryoyu zaten yaşıyoruz, tabii önemli bir fark var: sağ ve sol beklerimiz geçen seneden çok daha iyi. eski haldeyken bu dezavantajımız nedeniyle yediğimiz çok fazla gol var, stoper transferi de gelecek dersek, pozisyonlar kalecilere hata yapma fırsatı vermeden engellenebilir. birbiriyle anlaşan sıkı bir defans kurgusu kalecilerin konsantrasyonunu, buna bağlı olarak performanslarını arttırabilir.

taş düşebilir, ayı çıkabilir.
öncelikle hoş geldin
ama fabri ve boykonun yetersiz olduğuna katılmıyorum
fabri oynadığı hazırlık maçlarında oldukça iyi performan s gösterdi neye göre yetersiz geçmişine göremi
boyko uyum sağlamadı devre arası geldi bir kaleci için çok zordu birde önünde oturmamış bir savunma vardı
ama geçmişinde iyi bir kaleci gömleği var.
söylediğin gibi geçen seneki savunma hattımızla kaleci eleştirmek ne derece doğru topa vuramayan bir kaleciye
her maç inadına 4-5 geri pas yapan bir sol bekimiz vardı hatırlayın o geri paslardan kaç gol yedik
bunu şenol hoca bile dile getirdi. Tabi birde neye kızalım geri pas yapılmasınamı geri pası tutamayan kalecimiz olmasınamı
boyko ile ilgili yorum yapamam hazırlık maçlarında izlemedim son durumunu bilmiyorum ama fabri bence çok iyi bir kaleci
kedi gibi kıvrak ayağına çok hakim zeki geriden oyun kurabiliyor. Bir kalecide olması gereken bütün meziyetler var
birde benim sevdiğim tarzda bir kaleci sürekli oyunun içinde konsantrasyonu hiç bozulmuyor.Beenim fikrimce bizim birinci
kalecimiz o zaten kampı takip eden herkes aynı şeyi söylüyor

Etiketler: