2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12385648 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Derneğin 30 haziran 2016 itibariyle net borcu: 512 milyon 463 bin, geçen sene bu zamanlardaki net borç: 403 Milyon. Derneğin brüt borcu 235 Milyon artmış.

Çevrimdışı LithuM

Meali?
Cisse, gilden olusan boslugu doldurucak CL ligi listesinde, gilin besiktasla anlastigi icin demişler.

Çevrimdışı matias_27

Bir genç oyuncu daha gelebilir oyuncu ve takımıyla büyük oranda anlaşılmış oyuncunun kim olduğunu mevkisini bi türlü öğrenemedim ama anlaşma tamam gibi umarım Beşiktaşımız için hayırlı olur
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Zafer55

Cisse, gilden olusan boslugu doldurucak CL ligi listesinde, gilin besiktasla anlastigi icin demişler.

Sağol  :ok:

Çevrimdışı Zafer55

Bir genç oyuncu daha gelebilir oyuncu ve takımıyla büyük oranda anlaşılmış oyuncunun kim olduğunu mevkisini bi türlü öğrenemedim ama anlaşma tamam gibi umarım Beşiktaşımız için hayırlı olur
Hadi hayırlısı bakalım.
Ben stoper hissediyorum.

Çevrimdışı atalay

Shandong Luneng, Gil'in adını Asya Şampiyonlar Ligi listesine yazmamış. Fakat Çin'de transfer sezonu kapalı olduğunundan oyuncuyu satmaya da pek sıcak bakmıyorlarmış. Belli ki Gil ayrılmak istiyor ve menajeri bizimkilere oyuncuyu önerdi.

Çevrimdışı matias_27

Başkan genç oyuncuları izleme ekibine direkt Almanya ya odaklanın talimatını verdi.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı tangaz

Shandong Luneng, Gil'in adını Asya Şampiyonlar Ligi listesine yazmamış. Fakat Çin'de transfer sezonu kapalı olduğunundan oyuncuyu satmaya da pek sıcak bakmıyorlarmış. Belli ki Gil ayrılmak istiyor ve menajeri bizimkilere oyuncuyu önerdi.

Gil işi olacak gibi duruyor. Gil+Mathieu işine sanırım herkes olumlu bakar. ben ayrıca Gil+Vida ikilisinin de bize uyacağını düşünüyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Efe

ben bu borç olayini cozemedim bizim borc 1 milyar kusur degilmiydi ne ara 512 ye indi :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

ben bu borç olayini cozemedim bizim borc 1 milyar kusur degilmiydi ne ara 512 ye indi :alala:

derneğin borcu o Efe. AŞ.nin değil. total borç şuan açıklanamıyor AŞ şu günlerde bağımsız denetim kuruluşunca denetlendiği için güncel borç açıklaması yapılamıyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ekrembaser

Sadece derneğin borcu bu a.ş yok

Çevrimdışı alimm

Hadi hayırlısı bakalım.
Ben stoper hissediyorum.

kaan ayhan ??
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2017, 19:25:39 atalay ]

Çevrimdışı Tolga

Gil gelecek gibi duruyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tuncaboylu

ee o zaman bu yönetim değilmiydi 1200 tl ye indiren die sormamız gerekmez mi? konu truva atı sokmak ise buna niyetlenen 1 ev değil 5 evi de pek ala gözden çıkarabilir...
Bu yapılırken,  üye sayısının 100 bine çıkması planlanıyordu. O olsaydı makul bir şeydi?, ama olmuyor Türkiye'de.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Derneğin 30 haziran 2016 itibariyle net borcu: 512 milyon 463 bin, geçen sene bu zamanlardaki net borç: 403 Milyon. Derneğin brüt borcu 235 Milyon artmış.
Şimdi yönetimi eleştirsek hemen stad yapılmasına bağlarlar ama bu borcun stadla alakası yok.. Kdv desteğinide çıkınca anca 100 m € olan stad nere kaç milyar borç nere.. Bide zaten 50-60m € ya kombine loca sattın..
Stad yapılınca konserler ıvır zıvırdan para gelcekti ve borçlar ödencekti ama mümkünü yok ..Kulubün borcu falan artık azalmaz bence.. Zengin bi arap şeyhi son çare.. Oda tr deki dernek yasalarıyla zor gibi

Çevrimdışı tangaz

Vida'nın bonservis ücreti, Gil ve Mathieu'nun ise kontrat rakamları yüksek olur. İki stopere birden yüksek maaş verilmez. Ayrıca elde Rhodolfo ve Marcelo gibi oynama devamlılığı olan iki ismi kulübeye çekmezler.

denklem zaten oturmuyor benimkisi temenni düzeyinde  :icool:

Çevrimdışı ekrembaser

Şimdi yönetimi eleştirsek hemen stad yapılmasına bağlarlar ama bu borcun stadla alakası yok.. Kdv desteğinide çıkınca anca 100 m € olan stad nere kaç milyar borç nere.. Bide zaten 50-60m € ya kombine loca sattın..
Stad yapılınca konserler ıvır zıvırdan para gelcekti ve borçlar ödencekti ama mümkünü yok ..Kulubün borcu falan artık azalmaz bence.. Zengin bi arap şeyhi son çare.. Oda tr deki dernek yasalarıyla zor gibi

A.ş nin borcu da açıklansın o Zaman konuşulması gerekenler konuşulur orasını bi görmek lazım

Çevrimdışı Efe

derneğin borcu o Efe. AŞ.nin değil. total borç şuan açıklanamıyor AŞ şu günlerde bağımsız denetim kuruluşunca denetlendiği için güncel borç açıklaması yapılamıyor.
o zamam 2 milyara yakin borc var tabi bu şampuyonluk sonrasi ödemeler haric bildigimiz belki daha azdir baya kötü durumdayuz kartal yuvalarina herkes gitmeli her macta 40 bin yapmaliyiz bu sene gerekirse kombine sahipleri maçlara bilet fiyatinin yarisini vererek girsin olimpiyakos macinda oldugu gibi gelir gelirdir ben hayir demeyecegim artik borç batagina saplandik kaldik aş den bi net borc gelsin bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tuncaboylu

Kur farkının da etkisi olabilir, euro geçen sene bu zamanlar 2.9'du.

Çevrimdışı Efe

stad 300 milyon geri kalani tüpcunun eseri yonetim ne yapsin adamlar ellerinden geleni yapiyor dolar euro aldi basini gitti 4 yil once olan dolar euro borclari 2 ye katlandi yapacak bisey buna 300 milyon dolar euro kur dan 2 ye katlansa 300 de stad 600 milyon daha ne
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

Bu yapılırken,  üye sayısının 100 bine çıkması planlanıyordu. O olsaydı makul bir şeydi?, ama olmuyor Türkiye'de.

ben artık bu ve benzeri planların hiç birine inanmıyorum, hiç bir yönetim kurulunda. kişilere özel değil, mevcut ve olası tüm başkan adaylarını hedefliyorum bu yorumumda.

Çevrimdışı onder23

http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/159068/daha-iyiye-giden-bir-besiktas-olacak

Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları.
Burada da 2016 yılında 26m dolar gelirin giderden fazla olduğunu söylüyor.

Çevrimdışı alimm

stoper havuzu rhodolfo - marcelo - gil + tosiç +necip  şeklinde olacak ise orta saha alternatifi inler santrafor alternatifi eto'o hamleleri yapılabilir...
Tabi stoper bölgesi ne kadar yeterli olabilir...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı abdusta

kulüp derneğinin borcunun 512 milyon 463 bin 419 lira olduğu açıklandı

Toplantıda Ahmet Nur Çebi bey yıllık 25-30milyon euro artı bakiye vererek 3-4 yılda borcu kapatacaklarını söyledi

saygılar

Etiketler: