2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372737 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fatih_

Mamadu Sakho olabilirmi Fransiz, ne kadar ceza almisti dopingden

Çevrimdışı Jukebox

Hele otur bi soluklan yeğenim :D
:kop: Bazen transfer için falan değil gülmek için açıyorum forumu.  :kop:

Çevrimdışı autopsy

:hosgeldin abi umarım iyi vakit geçirirsin burada

Hoşbulduk kardeşim, saolasın   :)

Çevrimdışı worns

Benteke mi? Sırf iki goy goy yapılsın diye ortaya atılmış haber. Liverpool hediye verse yıllık ücretini karşılayamayız. Adam haftalık 140k sterlin alıyor. Beğenme beğenmeme tartışmalarına girmeyelim bile.

Kerem Demirbay çok beğendiğim bir oyuncu. Bizim takımda her türlü işe yarardı. Fakat kendisi Hoffenheim'a transfer oldu. 2m euro civarı da bonservis ödediler.

Transferler gecikiyor, en az 2 mevkinin hızlıca doldurulması gerekiyor.

Çevrimdışı 38life

Gece yarısı yarım ya da x10 kafayla Şenol Hoca'nın bize gelmesinin ne büyük bir nimet olduğunun idrakine bir kez daha derince vardım...

Çevrimdışı Tolga

Önümüzdeki hafta artık en azından bir tane transfer açıklanmalı.

İyice geciktik ve vakit giderek daralıyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Önümüzdeki hafta artık en azından bir tane transfer açıklanmalı.

İyice geciktik ve vakit giderek daralıyor.
Loic h.o :D

Çevrimdışı fatihbjk

Manchester utd. Oguzhan'i istiyor deniliyordu. Varmi gelisme? Serdar Saridag'in 10m birine teklif yapildi dedigi o mu acaba?

Çevrimdışı Anıl

Manchester utd. Oguzhan'i istiyor deniliyordu. Varmi gelisme? Serdar Saridag'in 10m birine teklif yapildi dedigi o mu acaba?
Oğuzhan'a 10 milyonluk teklife hayır cevabı bile verileceğini sanmıyorum, 15'ten aşağı görüşmeye bile değmez :D

Çevrimdışı fatihbjk

Oğuzhan'a 10 milyonluk teklife hayır cevabı bile verileceğini sanmıyorum, 15'ten aşağı görüşmeye bile değmez :D

Bencede. Ama 16 17m civarina cikarlarsa satilsin bana gore.

Çevrimdışı matias_27

1 gurbetçi daha yoldaymış doğru mu bu.

Almanyada yetişmiş oranın kültürünü altyapısını almış oyuncuların takip edildiğini duydum oğuzhan dışında  bir gurbetçi genç ile ilgilendinildiği doğru başkan proje olarak çok önem veriyor buna
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi Necmi

Benteke mümkün değil birileri dalga geçiyor herhalde
diğer taraftan bir şeyleri hesaplamadan konuşuyorsunuz
bence @Yunus Emre Dökmeci  bu sefer haklı Benteke bize uyan bir forvet
değil emenike tarzı açık alan forveti kontra takımlarda iyi iş görür
son vuruşları bayağı iyi ama baskın oynayan takımlarda nasıl bir performans verir
bence tartışılır. bizde etoo tarzı oyuncular çok iş görür ama önüne top atacağın insanlar
pek işimize yaramaz mesela fenerde ver oynasın tam pereira forveti eplde bile oynasa
alt seviye takımların oyuncuları bizde iş yapacak diye bir kural yok biz genelde dominant
takımlarda başarılı olmuş oyunculara bakmalıyız.Benteke soru işareti belki çok iyi oturur
belki bir şey yapamaz ancak oynadığında görürüz ama öyle bir oyuncu en fazla opsiyonsuz
kiralık gelir. Elinde oynatamaz maç eksiği olmasın diye şlde oynayan takıma gönderebilirler.

Çevrimiçi Necmi

öyle bir teklifi yapanı birde üstüne pataklar başkan :D

Çevrimdışı ozankarakoc

Bi kaç isim daha eklenebilir :))) tv lerin , gazatelerin, gazetecilerin , muhabirlerin taraftarlardan para kazanması ne kadar kolay...şu geldi bu geldiyle milleti kandıyorlar.

2014'te şöyle bir derleme yapmışım, geçen gün tesadüfen çıktı karşıma :) Eserin (!) adı 'Kimler gelemedi, hayatımdan kimler geçemedi'. Bestesi ve güftesi Türk spor basınına ait.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı murat baltacı

Benteke demek forvetin takır takır gol atacak on sene forvet aramadan kafan rahat olacak  demek. kale için yapamadık şöyle bi hamle bari santraforda yapalım her sene başka bi golcü izlemek keyifli oluyo ama gomez gibi havalanıp inemeyen umutla bekleten planları alt üst eden tiplerde var. opsiyonlu kiralık alınabilirse süper transfer olur hatta kanat forvet olarak oynatılıp eto,cenk ile birlikte bile oynar.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Anıl

Almanyada yetişmiş oranın kültürünü altyapısını almış oyuncuların takip edildiğini duydum oğuzhan dışında  bir gurbetçi genç ile ilgilendinildiği doğru başkan proje olarak çok önem veriyor buna
Kerem Demirbay ?

Çevrimiçi Necmi

Benteke demek forvetin takır takır gol atacak on sene forvet aramadan kafan rahat olacak  demek. kale için yapamadık şöyle bi hamle bari santraforda yapalım her sene başka bi golcü izlemek keyifli oluyo ama gomez gibi havalanıp inemeyen umutla bekleten planları alt üst eden tiplerde var. opsiyonlu kiralık alınabilirse süper transfer olur hatta kanat forvet olarak oynatılıp eto,cenk ile birlikte bile oynar.
liverpoolün geçen sene onu 46,5 M euroya aldığını biliyormusun sence opsiyon olsa bile
kaç para opsiyon koyacaklar. Bırak opsiyonu bir senelik kiralama bedelini bile ödeyemeyiz. oyuncunun
alacağı parayı bir kenara bırakalım. Aspor gibi Beşiktaş taraftarını havalandırıp milletin dalga konusu
yapmaya çalışmalarına izin vermeyin herifler yemliyor sizde oltaya geliyorsunuz. liverpool onu bizim alabileceğimiz
seviyelere bıraksa bizden önce kapacak en az 20 takım olur.

Çevrimdışı Yankee

Günaydınlarr...

Bugün bi' transfer gelsin artık.  :iblush:

Çevrimdışı Kalyoncu

Bugün gelecek Kap :) acun abi büyük hissediyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı b.damatoglu

N.castledaki sissoko ne alemde?

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

N.castledaki sissoko ne alemde?

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
35 milyon Paund istiyorlar :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

günaydın karakartallar :)

bentekeyi beğenmeyenler hatta eneramo ve emenike ile mukayeseler falan, iyice kıçımız kalktı walla  :D

+ FENER ZENCİ SEVER  :evillol:
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2016, 10:09:35 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bu arada soranlar olmuş; dün miloseviç isveçde 3 numaralı forması ile 90 dk oynadı. şu çocuğu birileri 3-4 milyona alsa da o da biz de rahatlasak  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

Nerde kaldı Eto'o

Etiketler: