2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12385917 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mülkübey

Kasım 2015 tarihinde başvuru yaptım . Uzun süre evrakım kayboldu . Dün geri gönderilmiş . Hiç bir uygulama Beşiktaş sevgimi eksiltemeyecek
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2016, 12:16:18 mülkübey ]
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı atalay

Kulüp Televizyonunda yayın yasağı var. Divan kurulu toplantısı yayınlanmıyor. Bravo! Otokrasiye dökün işi.

Çevrimdışı tangaz

Üyelik giriş aidatını 1200 TL'den 5000 TL'ye çıkarmak, 1200 TL'den üyelik başvuru yapanları bekletip 5000 TL giriş ücreti istemek ve bu önergeye imza atıp, kabulü için el kaldırmak ayıptır.

işin ilginç taraflarından biri de 1200 TL ile üye olanlarında şimdi 5000 TLye rey vermesi  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

işin ilginç taraflarından biri de 1200 TL ile üye olanlarında şimdi 5000 TLye rey vermesi

Blok üye?
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2017, 20:26:19 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

Blok üye?  :eyes

yaşasın demokrasi, bir nöbet de kulüpde mi organize etsek  :eyes
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ayberk

mikrofunu alan canlı yayında ağzına geleni söyleyip şov yapıyor diye yayınlamama kararı aldılar
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Bishamon

işin ilginç taraflarından biri de 1200 TL ile üye olanlarında şimdi 5000 TLye rey vermesi  :alala:
Onların kendi cebinden çıkmıyor ki para.

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Ayberk

fb nin üye giriş ücreti 10.000 TL
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı onder23

fb nin üye giriş ücreti 10.000 TL
Abi fb nin 2000tl ye de üyeliği var ama oy kullanabilmeleri için 10000tl gerekiyor.

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı doganay

Bugunde baya transfer haberi varmis.    :lol:  :busted_cop:

Çevrimdışı tangaz

Onların kendi cebinden çıkmıyor ki para.

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

yıllardır böyle bu durum.
koltuk sevdası...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yazmayacaktım ama dayanamadım.

Acilen futbol izlemeyi bırakmalısın  :D Ya da bizi trollüyorsun
Tavsiyen icin tesekkur ederim ama henüz düşünmüyorum :ok:

Bentekeyi Begenmiyorum Sisirilmis Bir Balon ve o Balon Hem Live de hemde Milli takim da PATLADI..
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2016, 12:14:38 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı alimm

boyko yu takasla bi şekilde kullanmak lazım...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tangaz

boyko yu takasla bi şekilde kullanmak lazım...

boykonun takas olabileceği tek takım kiev gibi görünüyor. onun dışında kim naapsın...

Çevrimdışı linux

Boyle giderse transfer olmayacak gibi

Çevrimiçi Umutcan Kaya

UEFA bütçemizi kısmayaydı iyiydi rakipleri güldürdüler. seneye hepsinden hesap sorucam ffp kalksın

Fikret başgan
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Kimsa kızmasın da, 1200 tl'ye oy verme hakkı sahibi üyelik mantıksız. Blok üye sadece yönetimin değil, muhalefetin de taktiği olabilir.

Adam bir ev parasına 500 truva atı sokabilir kulübe.(Misal Levent Erdoğan) Zaten 2500 oy yetiyor başkanlık için.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Kapkarakartal

FCInsider @followFCInsider 10h10 hours ago

Papiss Cissé will take Gil's spot on the Champions League registration list as Gil is set for Besiktas. #NUFC #CHN

Çevrimdışı tangaz

Kimsa kızmasın da, 1200 tl'ye oy verme hakkı sahibi üyelik mantıksız. Blok üye sadece yönetimin değil, muhalefetin de taktiği olabilir.

Adam bir ev parasına 500 truva atı sokabilir kulübe.(Misal Levent Erdoğan) Zaten 2500 oy yetiyor başkanlık için.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ee o zaman bu yönetim değilmiydi 1200 tl ye indiren die sormamız gerekmez mi? konu truva atı sokmak ise buna niyetlenen 1 ev değil 5 evi de pek ala gözden çıkarabilir...

Çevrimdışı tangaz

kulüp derneğinin borcunun 512 milyon 463 bin 419 lira olduğu açıklandı

Çevrimdışı alimm

boykonun takas olabileceği tek takım kiev gibi görünüyor. onun dışında kim naapsın...
alırsa kiev alır zaten... önceden belhanda yı istediğim için boyko + para ile transfer edelim diyordum fakat an itibariyle kadroya dahil olamayacağını düşündüğüm için ne kurtarırsak kar şeklinde görüyorum... Hem yabancı kontenjanını dolduruyor hem de tribünde oturacak... Vida'yı pek begenmesemde  takasın olabilirliği varsa hertürlü...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tangaz

ben Vida'yı Ersan Gülüm'den daha iyi buluyorum, şayet boyko takası ile alınabilirse iş görecektir. VİN-VİN :eyes

Çevrimdışı Zafer55

FCInsider @followFCInsider 10h10 hours ago

Papiss Cissé will take Gil's spot on the Champions League registration list as Gil is set for Besiktas. #NUFC #CHN
Meali?

Çevrimdışı tangaz

ben Vida'yı Ersan Gülüm'den daha iyi buluyorum, şayet boyko takası ile alınabilirse iş görecektir. VİN-VİN :eyes

ayrıca kiev de sezon başladı 16/23/31 Temmuzda maçlara çıkmış hazır gelecektir...

Etiketler: