2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372518 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kutay

Bugünde Kap gelmeyecek acı gerçek maalesef   :bawling:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

İlk başta anlaşıldı , İstanbula getirildi.Sonra apar topar geri gönderildi.Başakşehir ile oynanan maçta gidip Cenk'le forma değiştirdi ve belkide buruk, kavuşamamış bir acıyla o şanlı formayı sırtına geçirdi.

SEVİYORUZ SENİ ADAM GİBİ ADAM
YALÇIN AYHAN

Çevrimdışı tangaz

Bugünde Kap gelmeyecek acı gerçek maalesef   :bawling:

çok fazla belirsizlik var yönetim bu nedenle noktayı koyamıyor, sosanın durumu gomezdeki düşük de olsa olma olasılığı nedeniyle transferler belirsizliğini koruyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

İlk başta anlaşıldı , İstanbula getirildi.Sonra apar topar geri gönderildi.Başakşehir ile oynanan maçta gidip Cenk'le forma değiştirdi ve belkide buruk, kavuşamamış bir acıyla o şanlı formayı sırtına geçirdi.

SEVİYORUZ SENİ ADAM GİBİ ADAM
YALÇIN AYHAN

bence yalçın ayhan o dönem alınsaydı biz ne rodolfo ne de marceloya ihtiyaç duymazdık forma aşkı ile de ikisininde yerini tutardı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atalay

Tolgay, Atiba, Oğuzhan gibi merkez orta saha oynayabilecek oyuncular varken oraya versatil bir oyuncu takviyesi gerek. Daha önce önerdiklerim dışında Heerenveen forması giyen 96'lı Jerry St. Juste'de bu profilde iyi bir opsiyon...

⬆️⬆️⬆️

Çevrimdışı tangaz

@atalay, elimizde sadece 2 opsiyon kalsa gil mi vida mı ?

Çevrimdışı OrhanAker

Yeni stoper gil olacak galiba oyuncuyla anlaşılmış (yıllık 2 milyon artı puan başı ) çinlilerin onayı bekleniyormuş.(futbolarena)

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı atalay

@atalay, elimizde sadece 2 opsiyon kalsa gil mi vida mı ?

Kalite olarak Gil, profil olarak Vida. + Elimizde neden iki opsiyon kalsın?

Çevrimdışı OrhanAker

Gil - mathieu olsa :iblush:

Çevrimdışı tangaz

Kalite olarak Gil, profil olarak Vida. + Elimizde neden iki opsiyon kalsın?

olasılıklardan yola çıkarak bir varsayım sadece. ya da şöyle algılayabilirsin 10 tane opsiyon var ama kriterlere göre sıraladık ve listenin ilk 2 sırasında bu 2 aday var gibi...

bence yalçın ayhan o dönem alınsaydı biz ne rodolfo ne de marceloya ihtiyaç duymazdık forma aşkı ile de ikisininde yerini tutardı...
Ben Yalcini beğeniyorum Ne Rhodolfodan nede Marcelodan bir eksigi yok stoper meziyetleri olarak

O donem Alternatif stoper olarak düşünülüyordu ama alinsaydi Banko oynardi..

Adami geri gönderip Stoperde Neciple oynadik o dönem

Halen daha kadromuzda olsaydi yine is yapardi

Bence Yalcin bugune kadar oynadığı her takima Faydali oldu

Basaksehir yeni stoper aldi yine Yalcin oynuyor mesela

Yalcinla anlaşıldığında Forumda da Buyuk tepki gösterilmişti

Lakin Elimizde Ersan , Pedro ve Milo dan baska stoper yoktu

Yalcin iyi transferdi sirf BİLİÇ in :akuma: inadi ve tarftar tepkisi yuzunden adami Kamptan geri yolladilar

Çevrimdışı tangaz

Yalcinla anlaşıldığında Forumda da Buyuk tepki gösterilmişti

Lakin Elimizde Ersan , Pedro ve Milo dan baska stoper yoktu

Yalcin iyi transferdi sirf BİLİÇ in :akuma: inadi ve tarftar tepkisi yuzunden adami Kamptan geri yolladilar

bence de o dönem birinci stoperimiz olaurdu.

Çevrimdışı abdusta

Yeni stoper gil olacak galiba oyuncuyla anlaşılmış (yıllık 2 milyon artı puan başı ) çinlilerin onayı bekleniyormuş.(futbolarena)

Gil sağ ayak

Şenol hoca sol ayaklı stopper istemişti

saygılar

Çevrimdışı OrhanAker

Gil sağ ayak

Şenol hoca sol ayaklı stopper istemişti

saygılar
Sol stoper oynayabiliyor illa sol ayaklı olacak diye diretmemişdir bence.
Belki hala mathieu kovalanıyordur onuda bilemeyiz.

Çevrimdışı tangaz

genel kanı sol stoper sol ayaklı olacak gibi ama dünyada o kadar sol ayaklı stoper yok  :)

Bekliyoruz ama gelmeyecek biliyoruz...

Çevrimdışı rico_paşa

Benteke yalanını atan adamların amacı belli aslında taraftarı beklentiye sokup olmayınca yönetim sallanması amaçlanıyor.

ffp kuralları belli Gomez olmazsa Eto'o olacak. Belki remy falan koparabilir başkan kiralık ya da binbir taksitle :D

Önemli olan stoper transferi. Vida yı çok beğenmiştim umarım boyko artı miktar paraya olur.
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı Ayberk

fb nin elenmesiyle gelecek olan ekstra 7 - 8 milyon euro'dan dolayı uefa ile bonservis ücreti verebilmemiz konusunda pazarlık yapma şansımız olsaydı keşke diye içinden geçirmeden edemiyor insan  :ssss:
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı rico_paşa

Okuz gibi guclu olunca cok mu iyi santrafor oluyor :alala:

Eneramoda okuz gibi güçlüydü Almeida da okuz gibi gucliydu üstelik Portekiz milli takiminin santraforuydu ama sonucu gördük

Biraz fizik varsa hemen bu ligin tozunu attırır diyoruz

2 senede kac mac oynamış kac Gol atmis da burada 25 Gol atacak :bandit:

Yazmayacaktım ama dayanamadım.

Acilen futbol izlemeyi bırakmalısın  :D Ya da bizi trollüyorsun
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı Paletli Vinç

buraya yazıyorum ama konu başlığı yok divan kurulunu nerden takip edicez ya borç açıklandımı ? periscope falan varsa atabilirmisiniz ?

Çevrimdışı abdusta

GÖZÜMÜZDEN KAÇMADI:

4 AGUSTOS Asporda Mehmet Ayan Beşiktaş a Gomeze verilen yıllık ucret 5,5 milyon euro üzerinden giydirdikçe giydiriyor
 eleştirilen dozu en üst noktada...
 bir ara gözü önündeki bilgisayar ekranına kayıyor,görüyorum..
 sonradan anlaşılıyorki,Beşiktaşlı bir izleyici Van persie daha fazlasını alıyor neden söylemiyorsun yazmıs,göz ucuyla bunu okuyor.
 1 dakika sonra tabi bu arada Van perside bu kadar ücret alıyor diyor
 3 dakika sonra önündeki ekrana bakarak 1 seyircide mesaj atmış Van persie de 5,5 milyon euro aldıgını niye söylemiyorsun? diye okuyor
 Akabinde beni izlemiyorlar herhalde ben Van persi ve Gomezide söyledim diyor.

Mehmet Ayan Gözümüzden kaçmadı dikkatli ol.!!

saygılar

Çevrimdışı atalay

Üyelik giriş aidatını 1200 TL'den 5000 TL'ye çıkarmak, 1200 TL'den üyelik başvuru yapanları bekletip 5000 TL giriş ücreti istemek ve bu önergeye imza atıp, kabulü için el kaldırmak ayıptır.

Etiketler: