2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12381511 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Çevrimdışı Ayberk

Arkadaşım kulp takmıyorum kendi söylediğinle çelişiyorsun sonra ben dile getirince garip noktalara gidiyor konu. Ben bu verilen paraların saçma olduğunu söylüyorum, bir adama ingilterede kazandığının 4 katını vererek buraya getirmek başarı filan değil, başarı Demba'ba yı 7 ye alıp değerlendirip 13 milyona satmaktır. Bize gelmese bu paraları hayallerinde bile göremez bu çocuklar. Ayrıca Oğuzhan'dan ümit kesilmişti, Töre rusyaya kadar düşmüştü ümit kesilmişti biz alıp tekrar canlandırdık..
Kerimde potansiyel yok demek başka yeterli değil demek başka. daha 20 yaşında adamları neye göre ümit kesiyor da satıyorlar. dün Oğuzhanı da haybeye aldık o zaman. ne kadar enayiyiz
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı tangaz

Aaaa öyle sey mi olur aksi olursa bile tangaz abiyi yedirmeyiz diyecektim  :tabe:

ben etli butlu bişey değilim zaten neremi yiyeceksiniz  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onurturan

Oguzhanin kapi mi ..
yoksaaaaa defansimizin bel kemiginin kapi mi  :super:
Allahim bugun guzel gecsin lutfen..

Çevrimdışı Kalyoncu

Yahu aynı para demiyorum biraz üstü diyorum 4 katını vermesinler diyorum bu sadece Kerim özelinde öyle, Fabri denen arkadaş bizden ne kadar kazanıyor acaba? Deportivo'dan ne alıyordu mesela? Bahsettiğim konu bu. Hadi Kerim potansiyelli peşinde takımlar var Fabri ne peki? bahsettiğim durum genel bir durum, hadi hepsini geçtim anadolu kulübünde 300 bin liraya oynayan adama Beşiktaş'a fenere gelsin diye 1 milyon euro para veriliyor. Bunu neyle açıklayacağız?
Bu konuda hepimiz aynı fikirde olmalıyız gayet net

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

Sır gibi saklanan 2 isim loic remy ve omeuro olduğunu öğrenmiş olduk :)yasaklı link görüşmeler devam etmekteymiş

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi terapati

Merhabalar, uzun süredir forumu takip ediyordum aslında ama hiç mesaj atmamıştım. Eğer forumdaki güzel ortam olmasa, bu transfer sezonu da çekilmezdi gerçekten, "trol"ünden "yönetici"sine, "scout"undan, "yorumcu"suna, geçmek bilmeyen bu zamanın akmasında emeği geçen herkese teşekkürler  :D

Herkese selam olsun, enerjinizi hiç düşürmeyin, sakın karalar bağlamayın, biz Beşiktaş'lıyız. Güzel günler bizim.

Çevrimdışı sozkul

........ hadi hepsini geçtim anadolu kulübünde 300 bin liraya oynayan adama Beşiktaş'a fenere gelsin diye 1 milyon euro para veriliyor. Bunu neyle açıklayacağız?

Açıklaması kolay @Serhat Akkaya,  psv- ajax da oynayan bir adama shaktar-wolsburg gibi orta klasman takımlar teklif götürünce ne isteniyor, Real, Barcelaona,Manchester U-City gibi takımlar isteyince ne bonservis isteniyor bir bak, aynı şey futbolcuya ödenen paralar içinde geçerli

Anadoluda 300 e oynayan adamın bize gelince 1 istemesi çok doğal, büyük takım olmanın dayanılmaz ağırlığı bu, kaçamayız  :)
Önemli olan 1 i ödemek değil, asıl önemli olan o futbolcudan verim almak.

Çevrimdışı yigitcan1903

Lige kaldı 2 hafta
Stres artıyor  :D

Çevrimdışı Orhan_

Yahu aynı para demiyorum biraz üstü diyorum 4 katını vermesinler diyorum bu sadece Kerim özelinde öyle, Fabri denen arkadaş bizden ne kadar kazanıyor acaba? Deportivo'dan ne alıyordu mesela? Bahsettiğim konu bu. Hadi Kerim potansiyelli peşinde takımlar var Fabri ne peki? bahsettiğim durum genel bir durum, hadi hepsini geçtim anadolu kulübünde 300 bin liraya oynayan adama Beşiktaş'a fenere gelsin diye 1 milyon euro para veriliyor. Bunu neyle açıklayacağız?

Her transferin kendi içinde koşulları vardır. Fabri içinde aynı şeyler geçerli. Örneği özellikle belirttim. Kaç tane talibin, takımında oynama durumun, mevcut potansiyelin, yaşadığın sakatlıklar, sürekliliğin ve en önemlisi bu ülkenin ve bu ligin ne ifade ettiği vs gibi, bunu daha çok detaylandıracak arkadaşlar var. Kerim için belirlenmiş bir fiyat skalası vardır ve bugün karşılığını katbekat almış olsaydık 950 bin euro bize az bile gelmiş olacaktı. Bu anlamda aldığı paranın 4 katı diyerek ve bugünün bilgisiyle konuşmak indirgemeci bir tavır oluyor.

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Merhabalar, uzun süredir forumu takip ediyordum aslında ama hiç mesaj atmamıştım. Eğer forumdaki güzel ortam olmasa, bu transfer sezonu da çekilmezdi gerçekten, "trol"ünden "yönetici"sine, "scout"undan, "yorumcu"suna, geçmek bilmeyen bu zamanın akmasında emeği geçen herkese teşekkürler  :D

Herkese selam olsun, enerjinizi hiç düşürmeyin, sakın karalar bağlamayın, biz Beşiktaş'lıyız. Güzel günler bizim.

Selamlar abicim  :hosgeldin

Çevrimdışı atalay

Tek parti döneminden bu yana Remy ile ilgileniyoruz. Yönetimde Remy fetişisti var galiba.

Çevrimdışı Renton

Remy gelsin ben rahatlarım sahsen bakambu gibi iş yapar adrianonun onunde içe kat eden oyuncu olarak guzel kullanilir bazi maclarda
See you in another life,brother.

Çevrimdışı onurturan

Abi  :hosgeldin

Çevrimdışı tangaz

hocanın ısrarla pivot santrafor talebine karşılık remy ile görüşmek bile bir hoca için başlı başına istifa nedeni  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sozkul

Bu durumu daha önce scouting başlığında da yazdım. Genel oyuncu planlamasında, özellikle genç isimlerde sıkıntı yaşıyoruz. Mental ve fiziksel gelişimlerinde doğru ortamı yaratamıyoruz. Çünkü organizasyon eksikliği var. Oyuncuların büyük bölümünün temel becerileri yetersiz, yeterli olanlar ise psikolojik eşiği geçemiyor. Kulübün bu konudaki 3 yıl önceki vaatleri çok önemliydi, fakat neredeyse hiçbiri gerçekleşmedi. Ayrıca bunu Türk futbolunda bir kulübün kökten çözmesi de pek mümkün değil.

Son dört sezonda -yabancı sınırlamasının katı olduğu dönemde- başta Almanya olmak üzere yurt dışında yetişmiş ekonomik ve diğer olabiliteler çerçevesinde alınabilecek isimleri kadroya kattık. Bu da doğru bir yapılanmanın ürünü değil, palyatif aynı zamanda zorunlu bir atılımdı. Zira yerli kalitemiz düşüktü. Belli bir oranda sonuç da verdi. Fakat uzun vadede geçerli bir metot olamaz.

Bravo, sayfa sayfa konuşmalarını hatırlıyorum Fikret Orman'ın altyapıya verilecek önem yapılacak yatırımlar konusunda, yalnızca ilk aylarda tabiiki.
Şiimdi sorsan çok kızar, vaktimiz ve paramız vardıda yapmadık mı diyebilir, her eleştiriye kızıyor çünkü, ama maalesef bütün YK ları çok zayıftı, maalesef bu ülkede herşey tek adama bağlı ve yatay örgütlenmeyle ilgili becerimiz ve kültürümüz çok zayıf. O işleri yapacak düzgün adam bulunamıyor bulunduğunda bir yerlerde adam yiyiciler, dedikoducular ve ego lar ortaya çıkıyor.

Çevrimdışı KAP

Gökhan İNLER gelirse yabancı kontenjanında mı olacak? hem tff için hem uefa için soruyorum.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı tuncaboylu

Remy gelsin ben rahatlarım sahsen bakambu gibi iş yapar adrianonun onunde içe kat eden oyuncu olarak guzel kullanilir bazi maclarda

Remy hata olur. Hiç hocanın sistemine uygun bir oyuncu değil, pivot santrafor lazım bize.

Bence Mario Gomez'in karar vermesini hızlandırmak için blöf yapıyoruz.

Çevrimdışı Bishamon

Gökhan İNLER gelirse yabancı kontenjanında mı olacak? hem tff için hem uefa için soruyorum.
Evet

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı sozkul

Mevlana gibisin @terapati  :)

Çevrimdışı atalay

Gomez + Cenk + ? planlamasında '?' ismin kanat/forvet özellikli santafor olması gerektiğini düşünüyordum. Hoca da TV'de böyle bir isteğinin olduğunu söylemişti. Remy yada benzer profil şu planlamayı karşılar, şayet plan bu ise. Fakat Gomez yada benzer kontrata bir de Remy maliyeti eklenir mi? Zor. Keza Eto'o için de geçerli bu durum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gomez + Cenk + ? planlamasında '?' ismin kanat/forvet özellikli santafor olması gerektiğini düşünüyordum. Hoca da TV'de böyle bir isteğinin olduğunu söylemişti. Remy yada benzer profil şu planlamayı karşılar, şayet plan bu ise. Fakat Gomez yada benzer kontrata bir de Remy maliyeti eklenir mi? Zor. Keza Eto'o için de geçerli bu durum.

Gomez geri dönüş yapacak mı sence?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Remy de Gomez de gelmeyecek bence
Bulduklarına sarılıyorlar

Onur Küçük

• Ziyaretçi

hocanın ısrarla pivot santrafor talebine karşılık remy ile görüşmek bile bir hoca için başlı başına istifa nedeni  :D
Evet benim de aklıma Remy ile alakalı olarak bu geldi . Sadece remy de değil . Bir yandan Mathieu ve ona alternatif  Omeruo  ya da Atiba'ya alternatif Gökhan İnler . Yabancı sınırlamasını ve bütçe durumunu da işin içine katalım. Hiçbiri akla yatmıyor.
Akla yatan tek şey yönetimin ciddi transfer görüşmeleri yaparken bu isimleri öne atarak hedef saptırması .

Çevrimdışı atalay

Bravo, sayfa sayfa konuşmalarını hatırlıyorum Fikret Orman'ın altyapıya verilecek önem yapılacak yatırımlar konusunda, yalnızca ilk aylarda tabiiki.
Şiimdi sorsan çok kızar, vaktimiz ve paramız vardıda yapmadık mı diyebilir, her eleştiriye kızıyor çünkü, ama maalesef bütün YK ları çok zayıftı, maalesef bu ülkede herşey tek adama bağlı ve yatay örgütlenmeyle ilgili becerimiz ve kültürümüz çok zayıf. O işleri yapacak düzgün adam bulunamıyor bulunduğunda bir yerlerde adam yiyiciler, dedikoducular ve ego lar ortaya çıkıyor.

Atletik departman + Milan LAB modeli, Altyapı ve pilot takımı projesi, Futbol Direktörü vesaire hiçbiri ya hayata geçmedi yada başarısız oldu. 4 yıl da az bir süre değil. Son olarak altyapıda iyi işler çıkaran Emrah Bayraktar'ın görevine son verdiler. Bu konuları uzunca ayrıntılarıyla işleyeceğim fakat hem zaman istiyor hem de garip bir muhalefet var. Anlatmaya değmez.   
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2016, 12:19:36 atalay ]

Etiketler: