2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373130 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Zafer55

Gelecek sezon kesin olarak satın alınma taahhütüyle Gil'in kiralanması planlanıyormuş.
Türk'e yasak de ,sonra otur izle  :)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bu A Spor'dakiler gerçekten kör cahiller.

Diyorlar ki hani BJK, 1000 euro'ya Nisan'da Gomez'i alıyordu niye alamadılar diye konuşuyorlar.

Gomez kalmak isteseydi çoktan o sözleşme imzalanmıştı ama bunlar hala ortada gazeteciyim diye dolaşıyorlar.

Bunları görünce her zaman söylediğim şeyi söylüyorum bu ülkede futbol muhabiri ya da gazeticisi olmak lazımmış.

Ben artık fotomac+ A spor okumuyorum izlemiyorum. Moral bozuk aptal aptal konuşmak dışında bısey yapmıyorlar . Torba agız mısalı

Cahil demek bunlara az bence.  :akuma: Kör , kara cahil diyelim

Çevrimdışı tangaz

Eğitimi de salt diplomaya indirgememek lazım. Kültürel seviye ve kavrama yeteneği önemli. Kendini ifade edebilme sorunu toplumumuzun genel problemi. @tangaz Avrupa'da genç oyunculara bu konuda seminerler verip, maç sonlarında flash interview da görüşlerini alıyorlar. Bu arada İsmail 3 dil bilen, ülke futbolundaki futbolculara nazaran edebiyat merakı nispeten daha yüksek seviyede olan biri. @panic13 Genel seviyeyi siz düşünün.

dil öğrenme konusu toplumumuzun genel sorunu. malum türkçemiz ural altay dil ailesi altay kolunda ve sondan eklemeli, bu bağlamda ural kolunda olan fince, macarca, estonca nispeten kolay öğrenilebilecek diller ama uluslararası geçerlilikleri yok. geçerli olan diller ise latin-german dil ailesinde ve direkt konuşulan ülkelerde o dilde düşünüp konuşmayı kavramadan öğrenilmesi zor geliyor. biz ağırlıklı olarak türkçe düşünüp ingilizce ve/veya diğer dillerde konuşmaya çalışıyoruz. benim orta öğretimi özel okulda alıp üniversiteyi bilkentte okuyup ingilizcesi çat-pat düzeyde olan arkadaşlarım var  :D

ismail hangi 3 dili biliyor yahuu. kuş dili falan mı  :D @atalay 
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı doganay

Yeni transferimiz Oguzhan Aydogan antremana bile cikmis, kulupten hic bir aciklama yapilmadi  :alala:

Çevrimdışı Zafer55

Diyorlar ki hani BJK, 1000 euro'ya Nisan'da Gomez'i alıyordu niye alamadılar diye konuşuyorlar.

Gomez kalmak isteseydi çoktan o sözleşme imzalanmıştı ama bunlar hala ortada gazeteciyim diye dolaşıyorlar.

Bunları görünce her zaman söylediğim şeyi söylüyorum bu ülkede futbol muhabiri ya da gazeticisi olmak lazımmış.
Aynı mevzuyu turgay demir(Yenge) canlı yayında dile getirdi ahmet bulutu suçluyordu.Niye gomezin 1000€ luk opsiyonunu kullandıramadın madem okadar iyi menejersin de diyordu  :lol:

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

cahil degil. ...neyse ilk banımı şimdi almak istemiyorum.

Çevrimdışı tangaz

Bilmiyordum İsmail'in bu özelliğini, dediğin tespit kesinlikle doğru. Genel olarak ülke şartlarını göz önüne almadan altyapı problemini çözmek zor. Almanya gibi olaya objektif ve bilimsel bakmamız lazım. Yeni bir model bile kurmaya gerek yok, taklit etsek yeter. Burada da hep bahsettiğimiz temel yetersizlikler ortaya çıkıyor.

Ayrıca Türkiye takım sporlarında oyuncu yetiştirmeyen bir ülke değil. Hem kadın hem erkek basketbol/voleybol/hentbol gibi dallarda oyuncu yetiştiriyoruz. Demek ki bazı şartlar sağlandığında bu iş kotarılabiliyor.

dostum taklit etme konusunda da aslında ciddi bütçe gerekiyor. hafızam beni yanıltmıyorsa Almanlar, 1994 amerika dünya kupası faciasından sonra altyapıya yatırım yapma kararı alıyorlar ve ülke bütçesinden 1,5 milyar markın futbol altyapısında harcanması kararını onaylıyorlar. @panic13
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı abdusta

Michael Essien

orta saha sağ ayak yaş 33

beşiktaşla görüşüyor diye ingiliz basınında haber yapılmış??

saygılar

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 12:31:33 atalay ]

Çevrimiçi terapati

Hoşbulduk kardeşlerim  :tabe: @onurturan @Yusuf Elhuseyni

@sozkul abi ortam ara ara geriliyor doğal olarak, sakin kalmakta fayda var her zaman  :)

Genel olarak transfer mevzusuyla ilgili birkaç şey ben de yazayım sıkılmadan okursanız;

Sanıyorum ismini vermemde sakınca olmaz, kulakları çınlasın, sevgili Rasim Hoca (Rasim Kara)'ya, ramazan bayramından bir iki hafta önce bir sohbetimizde, transfer haberi var mı diye sorduğumda; yönetimin transfer işini aşırı gizli tuttuğunu, kimseye bir şey söylemediklerinden ve bu yüzden kendisinin de çok fazla sormadığından bashetmişti. Bir tek Gökhan Gönül transferinin çok uzun süre önce bittiğini bildiğini söylemişti, ki o zaman daha imzalamamıştık kendisiyle. Velhasıl, medyada çıkan isimlerin çoğunun uydurma olduğunu bir kez daha hatırlatmak için anlattım bu olayı. Alınan duyumlar; futbolcunun kendisi, menajerinin kendisi ya da transferi bilen sayılı kişileri tanıyan ve bunlardan bilgi alıp paylaşabilecek biri tarafından gelmiyorsa çok itibar etmiyorum artık. Gazetede, internette ismini görüp yönetime tekme tokat dalan arkadaşlara tabi kıssadan hisse  :biggrinking: Bunun karşısında ara ara isimler taraftarın tepkisini ölçmek için de yönetim tarafından atılıyor inancındayım. Eğer taraftar aşırı karşı çıkıyorsa, zaten resmi bir şey olmadığından direk vazgeçiyorlar, oluyor bitiyor. Diyeceksiniz ki, "o zaman tepki vermek iyi", evet iyi ama ölçülü olmak lazım. Tez canlı milletiz, hemen asıp keseriz, benim sözüm buna.

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

dil öğrenme konusu toplumumuzun genel sorunu. malum türkçemiz ural altay dil ailesi altay kolunda ve sondan eklemeli, bu bağlamda ural kolunda olan fince, macarca, estonca nispeten kolay öğrenilebilecek diller ama uluslararası geçerlilikleri yok. geçerli olan diller ise latin-german dil ailesinde ve direkt konuşulan ülkelerde o dilde düşünüp konuşmayı kavramadan öğrenilmesi zor geliyor. biz ağırlıklı olarak türkçe düşünüp ingilizce ve/veya diğer dillerde konuşmaya çalışıyoruz. benim orta öğretimi özel okulda alıp üniversiteyi bilkentte okuyup ingilizcesi çat-pat düzeyde olan arkadaşlarım var  :D

ismail hangi 3 dili biliyor yahuu. kuş dili falan mı  :D @atalay

Biri muhtemelen Arapça dır İsmail köken olarak Arap olduğu için,diğerlerini gerçekten bende merak ettim.Bu arada diller konusunda ki önermen çok doğru.Bahsettigin diller Türkçe ile aynı cografi köken orijinli olsa da Türkçe den cok daha komplike diller.Fince de 28 tane tense oldugunu duymustum.Bu arada dil ogrenmek ile ilgili toplulumuzda genel bir sorun olduguna ise katılamayacagım.Eğitim materyalleri,teknikleri ve pratik olanaklarının cok daha kısıtlı olmasına ragmen belki herkese cok iddialı gelecek ama Hollanda,İskandinav ülkeleri ve Almanya dısında Avrupa nın cogu ülkesinden daha iyiyiz.Hele Akdeniz cografyasına ve bu cografyada konusulan İtalyanca İspanyolca ve Fransızca gibi dillerin İngilizce ye benzerliginin yarattıgı ogrenebilme kolaylıgını ve ülkelere gelen turist potansiyelini de degerlendirirsek,bütün Akdeniz ülkelerine göre cok cok daha iyiyiz.

Biri muhtemelen Arapça dır İsmail köken olarak Arap olduğu için,diğerlerini gerçekten bende merak ettim.Bu arada diller konusunda ki önermen çok doğru.Bahsettigin diller Türkçe ile aynı cografi köken orijinli olsa da Türkçe den cok daha komplike diller.Fince de 28 tane tense oldugunu duymustum.Bu arada dil ogrenmek ile ilgili toplulumuzda genel bir sorun olduguna ise katılamayacagım.Eğitim materyalleri,teknikleri ve pratik olanaklarının cok daha kısıtlı olmasına ragmen belki herkese cok iddialı gelecek ama Hollanda,İskandinav ülkeleri ve Almanya dısında Avrupa nın cogu ülkesinden daha iyiyiz.Hele Akdeniz cografyasına ve bu cografyada konusulan İtalyanca İspanyolca ve Fransızca gibi dillerin İngilizce ye benzerliginin yarattıgı ogrenebilme kolaylıgını ve ülkelere gelen turist potansiyelini de degerlendirirsek,bütün Akdeniz ülkelerine göre cok cok daha iyiyiz.

çekler ve slovaklar da yabancı dil ögrenme konusunda çok iyi. onun dışında katılıyorum.

Çevrimdışı Bishamon

Michael Essien

saygılar

Essien hala yaşıyor mu yahu?

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya herifler Dante'yi hala Bayern Münih'te zannediyorlar, "Beşiktaş Dante transfer için Bayern'le masaya oturdu" diye haber yapıyorlar.

O masada konuşulanları düşünsene. :D :D

Çevrimdışı tuncaboylu

İngilizce'dir diğeri de, Türkiye'de herkes İngilizce bilir sonuçta.  :D Konuşamasalar bile anlarlar.

Çevrimdışı atalay

Dil ailesi ve alt kollar veya cümle yapılarındaki farklılardan doğan bu tarz sıkıntılar oluyor. En başta gramere takılı kalmamak, bolca pratik yapmak ve kendine uygun bir metot yaratmak lazım. Mesela İspanyolca sondan eklemeli bir dil olduğu için kolayca öğrendim. Ben dil konusunda yetersizim fakat Türkçe dışında üçü ölü dil olmak üzere beş dil konuşup, yazabiliyorum. Biraz da çabalamak, istemek önemli. Yoksa önemli aksan ve telaffuz problemlerim var. Neyse filoloji mevzusunu yeniden canlandırmayalım. Bu arada malum şahıs Arapça, İngilizce ve Almanca biliyor. @tangaz

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

çekler ve slovaklar da yabancı dil ögrenme konusunda çok iyi. onun dışında katılıyorum.

Haklısın,Polonya lılar arasında da kendi dillerini malum kimse konusamadıgı icin neredeyse British English konusanlara rastlamıstım.Akdeniz ülkeleri gerçekten felaket bu konuda.How are you sorusunu bilmeyen İspanyol bir iş adamı ile karsılasmıstım.İtalya ve İspanya ya sık sık gitmem ve ticaret yapmam dolayısıyla iki dile de oldukca hakimim,aksi halde nitelikli bir iletişim kurmak cok cok zor.

Çevrimdışı Zafer55

Michael Essien

saygılar
Vay be transfermarkt da baktım şimdi adamın piyasa değeri 45 milyon € da olmuş 600 bin € da.
Kariyer :  lyon chelsea r.madrid milan...
 :alala:

Çevrimdışı atalay

Dil konusu açılmışken aman Lehçe'den uzak durun arkadaşlar, ben biraz da olsa çekiyorum siz çekmeyin :)

Sen niye lehçe öğreniyorsun. Derdin ne?

Çevrimdışı tangaz

olanaklar konusundan yola çıkarsak evet çok kötü durumda değiliz. ural kolundaki diller, evet daha karmaşıklar ama mantık sondan eklemeli olduğu için özellikle fince öğrenilmesi türkler için kolay sayılan bir dil. dünya üzerinde kolay dil öğrenme kabiliyetinde ise ben balkanlar 1 numara derim. hollanda almanya ve iskandinav ülkelerinde durum eğitim politikalarının çok gelişmiş olması ve her bir bireyin ulaşabileceği düzeyde olması ile alakalı...

Haklısın,Polonya lılar arasında da kendi dillerini malum kimse konusamadıgı icin neredeyse British English konusanlara rastlamıstım.Akdeniz ülkeleri gerçekten felaket bu konuda.How are you sorusunu bilmeyen İspanyol bir iş adamı ile karsılasmıstım.İtalya ve İspanya ya sık sık gitmem ve ticaret yapmam dolayısıyla iki dile de oldukca hakimim,aksi halde nitelikli bir iletişim kurmak cok cok zor.
aynen abi. ispanyollar gene hadi neyse de italyanlar rezalet. koreliler de onların dilinde R harfi olmadıgı için başta çok zorlanıyorlar.

Çevrimdışı atalay

Koca bir gülümsettin

Öğrenmiyorum henüz , benim kız sağolsun ister istemez görmek zorunda kalıyorum mecbur

Anladım. Zamanında aynı dertten muzdariptim. Öğren o zaman, sen kazançlı çıkarsın.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 12:31:19 atalay ]

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Dil konusu açılmışken sorayım dedim :

IELTS sınavına giren var mı arkadaşlar , altı aydır çalışıyorum , 6 almam lazım master için  :by2:

Özellikle konuşmada baya heyecan yasıyorum nasıl yencem bu ıngılızce konuşma heyecanını  :s20:

Çevrimdışı Zafer55

Metin Albayrak: "Gomez defterini kapatmadık ama Gomez'in dönüşüyle ilgili de bir beklentimiz yok."

Sana gitme demeyeceğim ama gitme lavinia :D

Dil konusu açılmışken sorayım dedim :

IELTS sınavına giren var mı arkadaşlar , altı aydır çalışıyorum , 6 almam lazım master için  :by2:

Özellikle konuşmada baya heyecan yasıyorum nasıl yencem bu ıngılızce konuşma heyecanını  :s20:
bol bol pratik yapman lazım. ben ingilterede hafif alkollu girmiştim speaking sınavına. 8 almıştım :D

Etiketler: