Hoşbulduk kardeşlerim
@onurturan @Yusuf Elhuseyni@sozkul abi ortam ara ara geriliyor doğal olarak, sakin kalmakta fayda var her zaman

Genel olarak transfer mevzusuyla ilgili birkaç şey ben de yazayım sıkılmadan okursanız;
Sanıyorum ismini vermemde sakınca olmaz, kulakları çınlasın, sevgili Rasim Hoca (Rasim Kara)'ya, ramazan bayramından bir iki hafta önce bir sohbetimizde, transfer haberi var mı diye sorduğumda; yönetimin transfer işini aşırı gizli tuttuğunu, kimseye bir şey söylemediklerinden ve bu yüzden kendisinin de çok fazla sormadığından bashetmişti. Bir tek Gökhan Gönül transferinin çok uzun süre önce bittiğini bildiğini söylemişti, ki o zaman daha imzalamamıştık kendisiyle. Velhasıl, medyada çıkan isimlerin çoğunun uydurma olduğunu bir kez daha hatırlatmak için anlattım bu olayı. Alınan duyumlar; futbolcunun kendisi, menajerinin kendisi ya da transferi bilen sayılı kişileri tanıyan ve bunlardan bilgi alıp paylaşabilecek biri tarafından gelmiyorsa çok itibar etmiyorum artık. Gazetede, internette ismini görüp yönetime tekme tokat dalan arkadaşlara tabi kıssadan hisse

Bunun karşısında ara ara isimler taraftarın tepkisini ölçmek için de yönetim tarafından atılıyor inancındayım. Eğer taraftar aşırı karşı çıkıyorsa, zaten resmi bir şey olmadığından direk vazgeçiyorlar, oluyor bitiyor. Diyeceksiniz ki, "o zaman tepki vermek iyi", evet iyi ama ölçülü olmak lazım. Tez canlı milletiz, hemen asıp keseriz, benim sözüm buna.