2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12364869 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Çağlar, Cengiz yatırımları bir şekilde yapılmadı. Fakat İrfan Can'ın mutlaka şu takıma kazandırılması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle kariyerinin ve Beşiktaş'ın şu döneminde. Ayrıca ŞL listesindeki Association-Trained oyuncu olması da bir artı.

Çevrimdışı tangaz

Çağlar, Cengiz yatırımları bir şekilde yapılmadı. Fakat İrfan Can'ın mutlaka şu takıma kazandırılması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle kariyerinin ve Beşiktaş'ın şu döneminde. Ayrıca ŞL listesindeki Association-Trained oyuncu olması da bir artı.

bu açıdan bakınca da plansızlığın net ortaya çıktığını görüyoruz. bu ffp antlaşması yeni yapılmadı TR yetişmiş oyuncu şartı varken ve devre arası elimizde harcayabilecek para varken Çağlar'ın alınmaması da ayrıca ironik.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı uğur07

Kişileri kurumlarin ustune cikarirsaniz. Kisiler gunu gelip cekip gittiginde bombos kalirsiniz.

Bence de aras q7 yi kesecek. Q7 bu sene bisey oynamayacak. Gomez sosa tore gitti diye kendini bu takimin tek yildizi sanacak. Bende bunu dusunuyorum? Bana da mi soda tavsiye edeceksiniz?

Bunun olmamasinin tek yolu senol gunes ve sozlesmesinin sonuna geliyor olmamiz.

Besiktas kanseri diye birsey var. Bide biz Querasma nin her an cift sari kart gorme ihtimaliyle stres yasamak zorundamiyiz.

Ben besiktasi takibe basladigimda metin ali feyyaz vardi. Şifo vardi. Sonra sergen ilhan pancu vardi. Simdi oguzhan olcay tolgay var. Degismeyen tek sey besiktas sevgisi. Kisiler gider takim kalir. Querasma besiktasin oyuncusudur. Basimizin ustunde yeri vardir. Hizmet ettigi surece. Zarar verirse yedek de kalir kadro disi da kalir. Kisilere tapmanin sonuclarini canli yasadigimiz su gunlerde okuduklarim beni ulkem adina umutsuzluga sevk ediyor.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı doganay

Bu hafta su kilit noktalardan birine en azindan transfer yapsaydik. Ligler baslayacak artik kadronun en onemli oyuncularini kaybetmisiz, yerini biran once doldurmaliyiz. Bukadar beklemek yeter.

Çevrimdışı uğur07

Ayrica 11 kisiye 10 kisi oynamak ne kadar kotu. Hali saha maci yaptiginda bile 6 ya 5 oynayınca kucucuk sahada canin cikiyor. Koca sahada 10 kisi birakmak kimsenin haddi degil. Zorunlu durumlar disinda. Querasma bunu 2 kez yapti gecen sezon.

[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2016, 09:51:01 Kairos07 ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kişileri kurumlarin ustune cikarirsaniz. Kisiler gunu gelip cekip gittiginde bombos kalirsiniz.

Bence de aras q7 yi kesecek. Q7 bu sene bisey oynamayacak. Gomez sosa tore gitti diye kendini bu takimin tek yildizi sanacak. Bende bunu dusunuyorum? Bana da mi soda tavsiye edeceksiniz?

Bunun olmamasinin tek yolu senol gunes ve sozlesmesinin sonuna geliyor olmamiz.

Besiktas kanseri diye birsey var. Bide biz Querasma nin her an cift sari kart gorme ihtimaliyle stres yasamak zorundamiyiz.

Ben besiktasi takibe basladigimda metin ali feyyaz vardi. Şifo vardi. Sonra sergen ilhan pancu vardi. Simdi oguzhan olcay tolgay var. Degismeyen tek sey besiktas sevgisi. Kisiler gider takim kalir. Querasma besiktasin oyuncusudur. Basimizin ustunde yeri vardir. Hizmet ettigi surece. Zarar verirse yedek de kalir kadro disi da kalir. Kisilere tapmanin sonuclarini canli yasadigimiz su gunlerde okuduklarim beni ulkem adina umutsuzluga sevk ediyor.

Kişilere hayranlık duymak bir nebze açıklanabilir ama bunu fanatiklik noktasına dökmek bencede çok sağlıklı bir bakış açısı değil. Baki olan Beşiktaş'tır geri kalanı teferruattır.
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2016, 09:58:05 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Sırf quaresmayı çok seven bir grup var diye bunun anti grubu oluşuyor,biri yere göğe sığdıramıyor abartmaktan ölüyor,öbürü avrupa şampiyonluğu apoletini takmış oyuncuyu sezon başlamadan türlü senaryolarla karalıyor
Quaresma geçen yıl disiplinli oynadı ve şampiyonluğa önemli katkı yaptı
Aynı ciddiyette devam ederse 11'de yerini alır,ondan iyisi çıkarsa o alır formayı
Beşiktaşa kim faydalı olursa
Fal açmakla olmaz,quaresma kesin 11 olur ya da kesin olay çıkarır demek manasız şu an
Oyuncunun performansıyla konuşun quaresmaya aşkınızla ya da nefretinizle değil

[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2016, 09:57:35 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu hafta su kilit noktalardan birine en azindan transfer yapsaydik. Ligler baslayacak artik kadronun en onemli oyuncularini kaybetmisiz, yerini biran once doldurmaliyiz. Bukadar beklemek yeter.
Maalesef geç kaldık bunun başka bir açıklaması yok. En azından haftaya çözülsün gelecek olan adamlar 1-2 hafta daha erken girebilsin takıma. Hadi diyelim Sosa ve Gomez kaldı ikisininde en az 1 ay idman görmesi lazım ki ilk 11 e girebilisin, bunlar gelmedi yerine yeni adam alınacaksa da kendi takımında kamp geçirmiş olması makbüldür diğer türlüsü bizim için yine kayıp. Geçen sene Gomez takıma adapte olana kadar Allahtan Cenk olağanüstü bir performans sergiledi, yoksa işimiz zordu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2017, 19:45:56 atalay ]

EssiLor

• Ziyaretçi

Cha Cha İnşallah Döner.
Beşiktaş Forması Bir Adama Bukadar Mı Yakışır ?
Bismillahirrahmanırahim
İnşallah döner.

Çevrimdışı Çağatay

Mevcut ŞL listesi: Association-Trained; Tolga - Utku - Gökhan - Pektemek. Club-Trained; Necip, Eslem ve +2 isim veya NULL. TR altyapılı bir isim kadroya katılır ise Pektemek'i o listeden çıkarabiliriz. Pektemek'i elden çıkarıp veya Utku'yu listeden çıkarıp oraya Necip'i yazabiliriz. Ya da 3+NULL olacak.

Kadro Avrupa'da kullanış açısından 20-21 oyuncu seviyesinde olacak. Geriye 15 isim kalıyor. Ozzy - Olcay - Cenk - Kerim - Tolgay zaten yerli statüsünde. ŞL için kalan 10 yabancı oyuncunun kalitesi belirleyici olacak. Ligde zaten 14 yabancı + altyapı + kaleci kuralı dışında böyle bir sınırlama yok. İşin matematiğine bakarsak Boyko yada Fabri'den biri her halükarda dışarıda kalıyor. Bu arada mevcut kadrodaki yabancı statüsünde oynayan oyuncu sayısı: 13. Bu sayı artarsa oyuncu başına ekstra ödeme yapmamız gerekiyor. Tıpkı kalecilerde olduğu gibi.

ve işte burada o irfan can,cengiz,çağlar isimlerinin önemi ortaya çıkyor.
Hadi çağlar almanya ya gitti ama cengiz kaçırılmamalıydı
hadi onu da görmedik elde fazla seçenek de kalmıyor irfancan ve şu oğulcan filan dışında
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tuncaboylu

bu açıdan bakınca da plansızlığın net ortaya çıktığını görüyoruz. bu ffp antlaşması yeni yapılmadı TR yetişmiş oyuncu şartı varken ve devre arası elimizde harcayabilecek para varken Çağlar'ın alınmaması da ayrıca ironik.

Yalnız Çağlar Avrupa'ya gitmek istedi, o yüzden alınamadı.

Dün izlediğime göre Cengiz yetenekli çocuk, ama o mevkiideki genç kontenjanı için Oğuzhan Aydoğan düşünülmüş belli ki.

İrfan Can işine hiç bulaşmayalım, yine 4-5 milyonlar havada uçuşacak.

Çevrimdışı uğur07

Mevcut ŞL listesi: Association-Trained; Tolga - Utku - Gökhan - Pektemek. Club-Trained; Necip, Eslem ve +2 isim veya NULL. TR altyapılı bir isim kadroya katılır ise Pektemek'i o listeden çıkarabiliriz. Pektemek'i elden çıkarıp veya Utku'yu listeden çıkarıp oraya Necip'i yazabiliriz. Ya da 3+NULL olacak.

Kadro Avrupa'da kullanış açısından 20-21 oyuncu seviyesinde olacak. Geriye 15 isim kalıyor. Ozzy - Olcay - Cenk - Kerim - Tolgay zaten yerli statüsünde. ŞL için kalan 10 yabancı oyuncunun kalitesi belirleyici olacak. Ligde zaten 14 yabancı + altyapı + kaleci kuralı dışında böyle bir sınırlama yok. İşin matematiğine bakarsak Boyko yada Fabri'den biri her halükarda dışarıda kalıyor. Bu arada mevcut kadrodaki yabancı statüsünde oynayan oyuncu sayısı: 13. Bu sayı artarsa oyuncu başına ekstra ödeme yapmamız gerekiyor. Tıpkı kalecilerde olduğu gibi.
Kesinlikle onemli bir konu. Sanirim ffp nin bitmesiyle yerli oyuncu icin bastiracagiz. Baska bi yol da yok zaten. Ben senin kadar iyi algilayamiyorum. İrfan can konusu insallah bizim lehimize sonuclanir. Defansa da yerli biri gelmeli tamamen yabancılardan oluştu orasi gg haric.

Çevrimdışı atalay

Kulübün UEFA ile olan oyuncu sınırlaması anlaşmasında home-grown özellikte 8 oyuncu önerisini kabul etmiş olması büyük handikap. Yönetimin, listeyi göndermeden önce UEFA'dan bunun ile ilgili bir esneklik talep etmesi gerekir.   

Çevrimdışı OrhanAker

İrfancanı bende çok istiyorum ama hiç umudum yok nedense :D
Diğer rakiplerimiz bulaşmadı şimdiye kadar tek tesellim bu.
Çağlar zaten içimde yara oldu.

Çevrimdışı tangaz

takımda sosa ve gomezin kaldıklarını varsayıp bir tane de stoper alındığını varsayarsak oluşan kadroya bakalım;

kale: tolga, fabri, boyko
sağ bek: GG, beck
sol bek: adriano, tosiç
stoperler: ropolpho, marcelo, miloseviç, bayX
orta saha : necip, atiba, tolgay, veli
sağ kanat : Q7, aras
sol kanat: olcay, frei
forvet arkası.: sosa, ozzie
forvet: pektemek, cenk, ömer, gomez

görüleceği üzere tam 21 oyuncumuz yabancı statüsünde ve sınır 15. boyko,miloseviç,ömer, veli dörtlüsünü bir çırpıda listeden silsek dahi sayı 17ye düşüyor ve 2 ismi listeye ekleyemiyoruz...kritik soru şu hangi 2 isim olacak???
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Kalyoncu

Dün izlediğime göre Cengiz yetenekli çocuk, ama o mevkiideki genç kontenjanı için Oğuzhan Aydoğan düşünülmüş belli ki.

Başka öyle kaliteli yerli yokki abi birazda Okay yokuşlu olabilir göze çarpan.bu yerli genç oyuncu yatırımlarımız devam etmeli sürekli bu konu çok önemli

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çok çirkin ifadeler bunlar yakışmadı sana.1 senedir burada yazdıklarımızı okuyoruz trolluyor felan demişsin.q7 bende çok seviyorum tüm duyguları birlikte yaşattığı için heyecanlandırıyo korkutuyo sevindiriyo kızdırıyo mutlu ediyo niçin hazımsızlık çekeyim.ben burada fikir belirtmişim çoğu insanda benim gibi düşünmüş herkesimi linç edelim diri sonradan girmiş bir q7 herzaman çok ihtiyacımıza yaramadımı? Başakşehir maçı Rize maçı bu maçları bize almadımı? böyle düşünmem çokmu abes? İnsanı trollukle hazımsızlıkla suçluyosun.dahada bu konu ile ilgili konuşmayacam

Kusura bakma kardesim biraz sert çıktım

Her zamanki halim tipik kardenizli hali Ani tepkilerimden biri

Kirdigim kisilerden özür dilerim :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Aydoğan ile Cengiz aynı torbada değil. 15-21 yaş arası 3 yıl boyunca bulunduğu ülkede kesintisiz oynamış olursa Club veya Association-Tranied listesine dahil edebiliyorsun. Bu noktada tercih meselesi değil. @tuncaboylu

Çevrimdışı Kalyoncu

takımda sosa ve gomezin kaldıklarını varsayıp bir tane de stoper alındığını varsayarsak oluşan kadroya bakalım;

kale: tolga, fabri, boyko
sağ bek: GG, beck
sol bek: adriano, tosiç
stoperler: ropolpho, marcelo, miloseviç, bayX
orta saha : necip, atiba, tolgay, veli
sağ kanat : Q7, aras
sol kanat: olcay, frei
forvet arkası.: sosa, ozzie
forvet: pektemek, cenk, ömer, gomez

görüleceği üzere tam 21 oyuncumuz yabancı statüsünde ve sınır 15. boyko,miloseviç,ömer, veli dörtlüsünü bir çırpıda listeden silsek dahi sayı 17ye düşüyor ve 2 ismi listeye ekleyemiyoruz...kritik soru şu hangi 2 isim olacak???
Tosic? Beck le yedekleriz adrianoyu diğerinide sen sil abi ben silemedim kimseyi :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Kusura bakma kardesim biraz sert çıktım

Her zamanki halim tipik kardenizli hali Ani tepkilerimden biri

Kirdigim kisilerden özür dilerim :by2:
Eyvallah canın sağolsun.

Çevrimdışı tangaz

isteklerini değiştirebilirsin bir oyuncunun bu alınmasına engel değildi.

Bir konuya aciklik getirmek istiyorum

Quaresmaya karsi olan aşırı sevgimden dolayi Bazilari tarafından onu takimin uzerinde gördüğüm eleştirilerine kesinlikle katilmiyorum

Hak eden kimse o oynar ama Gömülmesine goz yummam hic bir futbolcumuzun gömülmesine goz yummam Pektemek haric :busted_cop:

Aslolan Beşiktaştir!

Ben burada her futbolumuza sahip cikiyorum sadece q7 ye degil

Kerim Freiyi forumda benim kadar savunan yoktur keza Necipi de oyle , Boykoyu da öyle..

Ki bu futbolcularimiz forumda en cok elestirilen hatta gomulen futbolcularimiz..

Yani Sadece Q7 yi savunan biri degilim takimin üzerinde de görmüyorum

Saygılar..

Eyvallah canın sağolsun.

:ok: