2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384663 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı BlackEagle26

Süper Kupa Finali geliri ne Galatasaray ne de Beşiktaş'ın kontrolünde değil. Gelir TFF'de. Geliri ailelere TFF aktaracak.

Tribun Dergi

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi tüm transferleride gizli yapmıyoruz heralde nkoulou gibi uzun süre boşta olan oyuncuyla ilgilenmemiz normal bi durum he ciddi alıcımıydık değilmiydik bilemeyiz Şenol hoca baştacıdır ama stoper konusunda nkoulou gibi kaliteli bi oyuncuyu istemeyeceğine ihtimal vermiyorum hocanın bi senedir dilinden düşürmediği serdar azizi ikiye üçe katlardı nkoulou hem komple hemde avrupa çapında stoperdi 3 milyon imza parası vermedik şimdi kıvranıp duruyoruz takımın geçen seneden beri stopere ihtiyacı varken uygun maliyetle nkoulou alınmayıp agustos ayında hala üst kalite stoperlerle ilgilenip bonservis vermeden düşürebilirmiyiz diye kovalayan yönetimdir hayal satan orta sahaya forvete falan bişey diyemem beklenmedik durumlar gelişti ama stoper konusunda sınıfta kalınmıştır.
Benim duyduğumda Şenol hocanın istemediği
mesela kolarovuda alıyorduk anlaşma olmak üzereydi deniyordu basında ama hoca çıktı
ne kolarovu benim gündemime hiç girmedi dedi.
yani basında yazılan hiç bir şeye inanmayın bunların çoğunluğu menejerlerin piyasa yaratma
oyunu. Ben yönetimin sınıfta kalıp kalmadığını bilemem transfer planlarını bilmiyorum
Beklemelerinin bir milyon nedeni olabilir. erken transfer yapınca kimse ödül vermiyor.
transfer dönemi biter sonra yapılan transferlere ve takımın durumuna bakarız okul devam ederken
kimse sınıfta kalmaz onun için önce karnelerin dağıtılması gerekir. ondan sonrada kurtarma sınavları var.
sınıfta kalmak öyle kolay bir şey değil :D
ne yani erkenden transferleri bitirip taraftarı tatmin edincemi sınıf geçiyorsun.
geçen senede sınıfta bırakmışlardı ama o takım şampiyon oldu. senin planlamanla kulübün planlaması
tutmayınca sınıfta kalmış olmuyorlar.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Sosa bunu retweetlemiş

https://twitter.com/EdelpOficial/status/761033984461504512

Estudiantes klubunun kuruluş tarıhı : 4 Agustos.

sonuç olarak eskı takımı . Kuıruluısunu kutlamış :D Telaşa gerek yok  :biggrinking:

Çevrimdışı MrtBlgc

geçenlerde de boca ile anlaştılar deniyordu sanırım son gelişmelere göre rota milana döndü şayet uyum sağlar ve tutarsa milan iyi paralara satar
Şayet Milan'a gider de iyi performans gösterirse burdaki yorumları da merak ediyorum. Çünkü bazı arkadaşlar çöp olarak sıfatlandırıyordu.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2016, 17:38:18 MrtBlgc ]

Çevrimdışı matias_27

Son dakika bilgileri kendi edindiğim bilgilerdir
1-mario gomez ile temaslar oldukça sıklaştırıldı.çok çok büyük ihtimalle Beşiktaş'ta.
Not:taraftarın isteği şenol hocanın ısrarla son ana kadar gomez beklemesi büyük etkendi.yoksa başkan çoktan başka bi forvet getirmişti

2-yeni sezonda kaptan Quaresma özel isteği var takımı sahiplenme adına bu durumda kale sakatlık olmadıkça fabride. Şenol hoca çok memnun fabriden

3-eto için gomez beklendi son ana kadar bugün büyük ilerleme kat edilmesi ile şuan sadece bekleniyor.asla gomez ve eto ikisi bi arada alınmayacak başka söylentilere kulak asmayın kesin bilgidir

4-veli büyük ihtimalle futbolu bırakacak sakatlığı ciddi ve dönmesi zor gibi o bölgeye mutlaka transfer yapılacak.gökhan inler le temaslar bugün itibari ile yoğunlaştı

5-ve yine daha önce belirttiğim gibi başkan ve şenol halının asıl hedefi gs nin 4 yıl üstüste şampiyonluğunu egale etmek inanılmaz hırslılar bu konuda

6-5.maddeye bağlı olarak transferde asla hata yapmak istemiyorlar biraz geciktiklerinin farkındalar ama iyi transfer olursa telafi edebileceği belirtildi

Son olarak lütfen başkana şenol hocaya takıma güvendiğimizi yine bu ligin favorisi olduğumuzu asla aklımızdan çıkarmayalım. 

5. Madde başkana şenol hocaya güvendiğimiz ve onları  asla yalnız bırakmadığız müddetçe renkli basına yedirmediğimiz takdirde gerçekleşebilir.asıl hedef bu
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Yasin02

Hazırlık maçında mı kaptan yoksa sezon boyunca mı anlamadım :D

Beylerbeyi maçına kaptan çıkıyormuş  :)
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı murat baltacı

Benim duyduğumda Şenol hocanın istemediği
mesela kolarovuda alıyorduk anlaşma olmak üzereydi deniyordu basında ama hoca çıktı
ne kolarovu benim gündemime hiç girmedi dedi.
yani basında yazılan hiç bir şeye inanmayın bunların çoğunluğu menejerlerin piyasa yaratma
oyunu. Ben yönetimin sınıfta kalıp kalmadığını bilemem transfer planlarını bilmiyorum
Beklemelerinin bir milyon nedeni olabilir. erken transfer yapınca kimse ödül vermiyor.
transfer dönemi biter sonra yapılan transferlere ve takımın durumuna bakarız okul devam ederken
kimse sınıfta kalmaz onun için önce karnelerin dağıtılması gerekir. ondan sonrada kurtarma sınavları var.
sınıfta kalmak öyle kolay bir şey değil :D
ne yani erkenden transferleri bitirip taraftarı tatmin edincemi sınıf geçiyorsun.
geçen senede sınıfta bırakmışlardı ama o takım şampiyon oldu. senin planlamanla kulübün planlaması
tutmayınca sınıfta kalmış olmuyorlar.
Benim planlamam diye bişey olamaz zaten Necmi abi öncelik denen bişey var acil stoper ihtiyacımız varken beklere takviye yapılması anlamsızdı çünkü iki stoper alınma durumu vardı en azından birini alıp hazırlık maçları idmanlarda falan duruma bakılıp gerekirse bi stoper daha alınabilirdi ffp sıkıntımız varken gelirlerden 3 milyon imza parasıyla nkoulou alınsa şuan çok rahat olacaktık tatmin değil ihtiyaç karşılansın :)

illa nkoulou olacak diye bişey yok benim görüşüme göre bizim sisteme ve hocanın tarifine uygun bi stoperdi o yüzden onu örnek  verdim hızlı atletik hamleli oyuncuydu zaten hoca sezon sonu programlarda transferle ilgili mutlaka bu alınsın şu alınmasın demem ben burda gelip geçiciyim önemli olan kurumun kararı yönetim istediği oyuncuları alabilir bende onlardan verim almaya çalışırım demişti hocayı takdir ediyorum bu konuda doğru olan budur o yüzden geçen sene kaleci bu sene stoper konusunda hocanın değil yönetimin eksik kaldığını düşünüyorum hocada bu gecikmelerden rahatsız bence açıklamaları bunu gösteriyo.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tuncaboylu

Son dakika bilgileri kendi edindiğim bilgilerdir
1-mario gomez ile temaslar oldukça sıklaştırıldı.çok çok büyük ihtimalle Beşiktaş'ta.
Not:taraftarın isteği şenol hocanın ısrarla son ana kadar gomez beklemesi büyük etkendi.yoksa başkan çoktan başka bi forvet getirmişti

2-yeni sezonda kaptan Quaresma özel isteği var takımı sahiplenme adına bu durumda kale sakatlık olmadıkça fabride. Şenol hoca çok memnun fabriden

3-eto için gomez beklendi son ana kadar bugün büyük ilerleme kat edilmesi ile şuan sadece bekleniyor.asla gomez ve eto ikisi bi arada alınmayacak başka söylentilere kulak asmayın kesin bilgidir

4-veli büyük ihtimalle futbolu bırakacak sakatlığı ciddi ve dönmesi zor gibi o bölgeye mutlaka transfer yapılacak.gökhan inler le temaslar bugün itibari ile yoğunlaştı

5-ve yine daha önce belirttiğim gibi başkan ve şenol halının asıl hedefi gs nin 4 yıl üstüste şampiyonluğunu egale etmek inanılmaz hırslılar bu konuda

6-5.maddeye bağlı olarak transferde asla hata yapmak istemiyorlar biraz geciktiklerinin farkındalar ama iyi transfer olursa telafi edebileceği belirtildi

Son olarak lütfen başkana şenol hocaya takıma güvendiğimizi yine bu ligin favorisi olduğumuzu asla aklımızdan çıkarmayalım. 

5. Madde başkana şenol hocaya güvendiğimiz ve onları  asla yalnız bırakmadığız müddetçe renkli basına yedirmediğimiz takdirde gerçekleşebilir.asıl hedef bu

Dostum yazdıklarını takip ediyorum 1 haftadır, genelde tutarlı görünüyor.

Sosyalkartal gibi ortalığı troll'lemiyorsun diye hissettim ve dediklerini ciddiye alıyorum.

Umarım bu çizgini sürdürürsün.

Çevrimdışı D-MAN

fulyayı satsak ne kadar gelir elde ederiz bilgisi olan?

Çevrimdışı murat baltacı

Gomez gelirse eto lüks olur zaten hem forvetlere yüklü maaş hemde cenke forma düşmez onun yerine kaliteli kanat forvet özellikli podolski gibi bi oyuncu kiralasak ona versek 2-3 milyon maaş daha uygun olur.

İnlerin gelmesinide isterim o bölgede tek atiba var veli ve necipten fayda gelmez inler hem atibanın olmadığı maçlarda tek ön libero oynar hemde sağlam bi orta saha kurmak istersek atiba-inler-ozi yapar sosayı kanatta kullanırız. sosa kalırsa bu sene kanatta daha rahat oynar beklerimiz ofansa katkı verebilen hemde pas oyununa uygun oyuncular.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı onurturan

döt korkusunu atlatan gomez şimdi para peşinde benden söylemesi  :bandit:
:tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

Benim planlamam diye bişey olamaz zaten Necmi abi öncelik denen bişey var acil stoper ihtiyacımız varken beklere takviye yapılması anlamsızdı çünkü iki stoper alınma durumu vardı en azından birini alıp hazırlık maçları idmanlarda falan duruma bakılıp gerekirse bi stoper daha alınabilirdi ffp sıkıntımız varken gelirlerden 3 milyon imza parasıyla nkoulou alınsa şuan çok rahat olacaktık tatmin değil ihtiyaç karşılansın :)

illa nkoulou olacak diye bişey yok benim görüşüme göre bizim sisteme ve hocanın tarifine uygun bi stoperdi o yüzden onu örnek  verdim hızlı atletik hamleli oyuncuydu zaten hoca sezon sonu programlarda transferle ilgili mutlaka bu alınsın şu alınmasın demem ben burda gelip geçiciyim önemli olan kurumun kararı yönetim istediği oyuncuları alabilir bende onlardan verim almaya çalışırım demişti hocayı takdir ediyorum bu konuda doğru olan budur o yüzden geçen sene kaleci bu sene stoper konusunda hocanın değil yönetimin eksik kaldığını düşünüyorum hocada bu gecikmelerden rahatsız bence açıklamaları bunu gösteriyo.

Sevgili dostum N'koulou hocanın tarifine uygun bir stoper değildi, alakası bile yoktu. Hoca uzun boylu, hava toplarında etkili, oyun zekası yüksek ve tercihen sol ayaklı bir stoper istiyor, sen hala N'koulou diyorsun. İlgilendiğimiz söylenen diğer stoperlerden hangisine benziyor bu adam, ne Glik'le alakası var ne Mathieu ile.

Adamın tek özelliği sözleşmesinin bitiyor olmasıydı, o da bize yeterince cazip gelmedi demek ki. Fenerbahçe'yi gördük işte: Sırf bonservisi elinde diye stoper oynatmak amacıyla defansif orta saha Neustadter'i aldılar, herif 2 maçtır ruh gibi geziyor sahada. O adamı almadık diye de bir araba laf söylenmişti yönetime.

Şu N'koulou muhabbeti gereksiz uzadı, bırakın şu adamı arkanızda artık.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2016, 18:08:07 tuncaboylu ]

Çevrimdışı abdusta

Hani Milan Çinlilere satılana kadar kimseyi alamıyordu, anlamıyorum doğrusu.

Neyse, zaten Gustavo Gomez'e verilecek 4-5 milyon euro kaynağımız yok.

MENAJER HABERLERİ,

Bugun gazetelere düşmüş Milan düşünüyormuş,yarısı Lanus a aitmiş 7-8 milyon euro düşünülüyormuş,ama zor transfermiş
Beşiktaşı gaza getirme amaçlı olabilir,Milanın şu anda Carlos Bacca yı WHU 26 milyon pounda kitlemeden hiçbişi yapamaz
WHU da Milana muhtemelen Gökhan Töre tarifesi uygulamak istemiştir.

burdan bişi çıkmaz

saygılar

Çevrimdışı LithuM

Beyler http://www.bjk.com.tr/tr/bjktv adresinde maç yayını yok mu nerden izleyebiliriz ?

Çevrimiçi Gökhan Kurt

@matias_27 Abi bilgilendirme iççin cok teşekkür ederiz. İçimize su serptin desek yeridir.   :sevinc

Ama Gomez+Etoo ikilisi keşke olsaydı diyerekte iç çektik =)

[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2016, 18:15:53 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı Blackmd1

Mac yayını başladı BJK TV'den izleyebilrisiniz

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Beyler http://www.bjk.com.tr/tr/bjktv adresinde maç yayını yok mu nerden izleyebiliriz ?

kardeşim face gir . Futbol TV var ( Yeşilli bir amblemi var )

Orda yayın yapılıyor canlı sekılde.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Mustafa yine bildigimiz gibi :D
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Arasssss süper atti serbest vuruştan
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı riza calli

Çevrimdışı Blackmd1

Aras muhteşem astı  :claps:

Çevrimiçi murat

aras serbest vuruşları etkili kullanıyor.sosayı bu anlamda aratmaz.

Etiketler: