2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12381282 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı riza calli

Çevrimdışı Anıl1903

Bu sene frikiklerde elimiz baya güçlü olacak.Aras'ta güzel attı.

Çevrimdışı onurturan

Aras haberine cok sevindim maci izleyemiyorum Allah sakatlik vs. Vermesin yazilarinizi bekliyorum..

Çevrimdışı riza calli

Cenk .pektemek.sismanoglu.gomez .forvet fazla pekemegin kesin gitmesi lazim

Çevrimdışı Berat

Adriano'yu 3 numarayla görünce beynim hata verdi bir an.

Çevrimdışı Blackmd1

Adriano'yu 3 numarayla görünce beynim hata verdi bir an.
Aynen mümkünse değiştirsinler şu numarayı  :lol:

Çevrimiçi Necmi

Benim planlamam diye bişey olamaz zaten Necmi abi öncelik denen bişey var acil stoper ihtiyacımız varken beklere takviye yapılması anlamsızdı çünkü iki stoper alınma durumu vardı en azından birini alıp hazırlık maçları idmanlarda falan duruma bakılıp gerekirse bi stoper daha alınabilirdi ffp sıkıntımız varken gelirlerden 3 milyon imza parasıyla nkoulou alınsa şuan çok rahat olacaktık tatmin değil ihtiyaç karşılansın :)

illa nkoulou olacak diye bişey yok benim görüşüme göre bizim sisteme ve hocanın tarifine uygun bi stoperdi o yüzden onu örnek  verdim hızlı atletik hamleli oyuncuydu zaten hoca sezon sonu programlarda transferle ilgili mutlaka bu alınsın şu alınmasın demem ben burda gelip geçiciyim önemli olan kurumun kararı yönetim istediği oyuncuları alabilir bende onlardan verim almaya çalışırım demişti hocayı takdir ediyorum bu konuda doğru olan budur o yüzden geçen sene kaleci bu sene stoper konusunda hocanın değil yönetimin eksik kaldığını düşünüyorum hocada bu gecikmelerden rahatsız bence açıklamaları bunu gösteriyo.
bak işte söylediğin gibi bunlar senin görüşlerin ve temennilerin
sen bunun için yönetimi sınıfta bıraktın :)
birincisi bizim önceliğimiz stoperden önce sol bekti bizim geçen sene stoperlerimizi tüketen
ismaildi. Gökhan ise ihtiyaç dışı proje o rekabetle ilgili bir transferdi yapılması fenerin bünyesini
çok sarstı hedefe ulaşıldı.
nkoulou ya gelince yakından uzaktan bizim ihtiyacımız olan tipte bir stoper değildi. burdada kendi düşüncelerini
ortaya koyup yönetime sıvıyorsun. Gecikme tamam biraz gecikmeye başladı ama bu planlamanın olmadığı anlamı olmaz
çünkü kimlerin peşindeler bilmiyoruz çok iyi bir oyuncu kovalanıyorsa bunun için zaman feda edilebilir
geçen sene son ana kadar gomez bekledik senin şu anki bakış açına göre beklememeliydik ama
beklentimizin mükafatını gol krallığı ve şampiyonluk olarak aldık. geçen senede geç kaldığımız için sınıfta kalmadık
bu senede daha kalmadık sınıfta kamak için dediğim gibi transfer sezonunun bitmesi gerekiyor

Çevrimdışı Berat

Quaresma da ağa gibi takılıyor, üçüncü kaptanlığı verirler yine ne kadar istemesem de.

Çevrimdışı onurturan

Mac basligina bakayim dedim 0 üye 4 ziyaretci vardi kapidan dondum  :kuserim

Çevrimdışı Berat

Pektemek Q7 top ezme A.Ş.

Quaresma rakibi küçümsemekten olsa gerek ceza sahası içinde saçmasapan hareketler yapıyor.(Balotelli vari)
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2016, 18:34:02 #Berat ]

Çevrimdışı riza calli

Bakalım pektemek sakatlanmadan maci bitirebilecek mi

Çevrimdışı onurturan

Bakalım pektemek sakatlanmadan maci bitirebilecek mi
Allahtan ameliyat ederken bayiltmislar heralde bunu ameliyat basarili sonuclanmis lokal anestezi olsaydi orda da sakatlardi kendisini..

Çevrimdışı Bishamon

İlk yarım saati kaçırdım.Gençler nasıl?

Çevrimdışı onurturan

Q7 kaptan ama topu cok eziyor pektemek de oyle aras guzel bir frikik golu atti

Çevrimdışı Zafer55

Bence umut verici.özellikle Eslem

Çevrimdışı 38life

@yunusemredokmeci şimdi anlıyor musun adriano ile Kolarovun diagonal pasları arasındaki farkı ?

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Pektemek ne yaptı öyle :D

Adriano, Tolgay, Aras ve özellikle Rhodolfo kupa maçında oynayabilse tadından yenmez :)

Çevrimdışı onurturan

Pektemek ne yaptı öyle :D

Adriano, Tolgay, Aras ve özellikle Rhodolfo kupa maçında oynayabilse tadından yenmez :)
ne yapti kardesim

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu maç da yarım kalacak ellaam baya kötü oldu hava :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Yağmur sesi sağır etti izleyenleri :D
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Berat

ne yapti kardesim

Bir bacak arası, iki kişiye çalım ve oyuna yana açma.

Bu arada yine yağmur, gören de ŞL'yi alacaz zannedecek :D

Çevrimdışı matias_27

Dostum yazdıklarını takip ediyorum 1 haftadır, genelde tutarlı görünüyor.

Sosyalkartal gibi ortalığı troll'lemiyorsun diye hissettim ve dediklerini ciddiye alıyorum.

Umarım bu çizgini sürdürürsün.

asla böyle birşey yapmam sosyalkartal balotelli eto kesin derken yalanladım böyle birşey asla olmayacağını söyledim. aslında eto da düşünülmüyordu ama ffp dan dolayı bu geçiş döneminde nokta transferden dolayı düşünülüyor.büyük ihtimal gomez gelecek gibi duruyor ama bilin ki eto ile anlaştığımız an gomez defteri kesin olarak kapanmıştır. aslında eto nun bekletilmesinin tek nedeni şenol hoca son ana kadar bekleyin gomezi talimatı süre artık çok daraldı gomez de köşeye sıkıştı şuan aldığım bilgiler doğrultusunda ibre beşiktaş ta gomez transferinde ama dediğim gibi bir de fiorentina ayağı var şuan yüksek bonservis verebilecek durumda değil kulüp bir yandan da fiorentina para kazanmak istiyor gomez den. gomezi kiralamak hiç ama hiç işlerine gelmiyor çünkü onlarında gomezle sözleşmesi son yıllarına girmekte kiralamak onlara hiç bir şey kazandırmıyor ama gomezin yüklü maaşı onları da düşündürüyor. işte burda başkanın tutumu devreye giriyor ve resmen başkan usta bir poker oyuncusu gibi kozları elinde tutuyor .gerek gomezin yüklü maliyeti gerekse gomezin fiorentinada kalmak istemiyişi onlarında elini bağlamış durumda. başkanı da zor duruma düşüren zamanın kısalması ve şenol hocanın gomez ısrarı ama galiba fio-gomez-başkan oyununda kazanan başkan olacak.inanın başkan çok geliştirdi kendini ilk geldiği yıllardaki biraz da kulübün maddi durumundan dolayı aslında yaptığı yanlışlardan inanılmaz ders almış gözüküyor.

4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Orhan_

BjkTvden maç izlemek zulüm gibi arkadaş.

Çevrimdışı Berat

Quaresma bol fırça yer bu gidişle.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

asla böyle birşey yapmam sosyalkartal balotelli eto kesin derken yalanladım böyle birşey asla olmayacağını söyledim. aslında eto da düşünülmüyordu ama ffp dan dolayı bu geçiş döneminde nokta transferden dolayı düşünülüyor.büyük ihtimal gomez gelecek gibi duruyor ama bilin ki eto ile anlaştığımız an gomez defteri kesin olarak kapanmıştır. aslında eto nun bekletilmesinin tek nedeni şenol hoca son ana kadar bekleyin gomezi talimatı süre artık çok daraldı gomez de köşeye sıkıştı şuan aldığım bilgiler doğrultusunda ibre beşiktaş ta gomez transferinde ama dediğim gibi bir de fiorentina ayağı var şuan yüksek bonservis verebilecek durumda değil kulüp bir yandan da fiorentina para kazanmak istiyor gomez den. gomezi kiralamak hiç ama hiç işlerine gelmiyor çünkü onlarında gomezle sözleşmesi son yıllarına girmekte kiralamak onlara hiç bir şey kazandırmıyor ama gomezin yüklü maaşı onları da düşündürüyor. işte burda başkanın tutumu devreye giriyor ve resmen başkan usta bir poker oyuncusu gibi kozları elinde tutuyor .gerek gomezin yüklü maliyeti gerekse gomezin fiorentinada kalmak istemiyişi onlarında elini bağlamış durumda. başkanı da zor duruma düşüren zamanın kısalması ve şenol hocanın gomez ısrarı ama galiba fio-gomez-başkan oyununda kazanan başkan olacak.inanın başkan çok geliştirdi kendini ilk geldiği yıllardaki biraz da kulübün maddi durumundan dolayı aslında yaptığı yanlışlardan inanılmaz ders almış gözüküyor.

FİKRET Baskanımız'a sonuna kadar güveniyoruz. Allah eksık etmesın. Cidden klub nasıl yönetiliyor herkese itina ile ögretıyo ( stad+bonservis+taksıtle adam alma ) İnş. önumuzdekı yıllarda da daha güzel günler göreceğiz Beşiktaş olarak  :ok:

Etiketler: