2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12380730 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fatih_

Hangi gelirlerimiz temlikli mesela?

Bu sene şampiyonlar Ligi'nde 30 milyon euro geliyor, temlikli değil.

Vodafone'dan forma + stad sponsorluğundan 13 milyon dolar geliyor, temlikli değil.

Formadaki ve staddaki diğer sponsorluklardan (Denizbank, Spor toto, Beko, Kalde, Coca Cola) senelik yaklaşık 10 milyon dolar geliyor, temlikli değil.

Digiturk yayın hakkından 25 milyon lira geliyor, temlikli değil.

Ligde başarı için para geliyor, geçen sene 21 milyon lira geldi. Temlikli değil.

Stadyumun kombine bilet gelirleri bu sene gelmiyor ama seneye gelmeye başlayacak. Öte yandan maç günü satılan biletler temlikli değil.

Kartalyuvası satışlarından gelen para da temlikli değil.

Neler temlikli pekala? Fulya temlikli, bir de hazırlık maçı yayın hakları temlikli. O kadar.

Parayı ve takımı iyi yöneten bir yönetim ve başkan, 3-4 sene içinde borcu 300-400 milyon tl civarına indirir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gomez 7.5 milyona filan gelmesin.
Öyle haberler var ortalıkta, ayrıca birisi beni aydınlatsın, Gomez'in KAP'ı 3.5 milyon du, şimdi herkes bonuslarla 6,5 aldı diyor ve birtane yalanlama gelmiyor, yani resmi olmayan yalanlamada gelmiyor, ben işi biliyorum öyle değil diyen bir adam yok. galiba imza paraları yüzünden yanlış yönlendiriliyoruz, adama 2 miyon filan imza parası vermişler demekki, GG nin 2 milyon imza parasıda KAP'a bildirilmediğini düşünürsek tek açıklaması bu olabilir.
Bizim kimseye yıllık verecek 6,5- 7,5 gibi paralarımız yok, ayrıca herkes sakatlanabilir, neyapacağız o zaman?
Eskiden bir KAP'ımız vardı güvendiğimiz şimdi neye güveneceğiz bilmiyorum.

Mario Gomez'in imzasını KAP'a bildirdiğimizde KAP bildirim koşullarını henüz değiştirmemiştik.

KAP bildirim koşullarını 28 Ocak'ta değiştirdik.

http://www.bjkden.com/haber/8120/besiktas-tan-transfer-bildirimi-hakkinda-degisiklik/

Yani ben bir türlü inanmıyorum Mario Gomez'in geçen sene 5.5 aldığına falan.

Çevrimdışı tangaz

Öyle haberler var ortalıkta, ayrıca birisi beni aydınlatsın, Gomez'in KAP'ı 3.5 milyon du, şimdi herkes bonuslarla 6,5 aldı diyor ve birtane yalanlama gelmiyor, yani resmi olmayan yalanlamada gelmiyor, ben işi biliyorum öyle değil diyen bir adam yok. galiba imza paraları yüzünden yanlış yönlendiriliyoruz, adama 2 miyon filan imza parası vermişler demekki, GG nin 2 milyon imza parasıda KAP'a bildirilmediğini düşünürsek tek açıklaması bu olabilir.
Bizim kimseye yıllık verecek 6,5- 7,5 gibi paralarımız yok, ayrıca herkes sakatlanabilir, neyapacağız o zaman?

şöyle düşünelim geçen sene gomez muhtemelen 2 M imza parası+3,5 M maaş+maç başılar falan derken 6M gibi bir para kazandı gol kralı oldu şampiyon yaptı bir dünya ekonomik girdi sağladı ve gitti. yerine N'doye alınsaydı 3-4 M bonservis+senelik 2-2,5 M maaşla gelecekti ve  ne vereceği belli olmayacaktı ama gomezin verdiklerini veremeyeceği de hepimizin az çok tahmin edebileceği bir gerçek. gomezin yerine iyi diyebileceğimiz birini bonservisli almaya kalksak ne vereceğiz ve kaça gelecek? dielimki 3,5 M maaşa getirdik X bir forveti ve 3 yıllık da kontrat yaptık 7-8 de bonservis çıktı cebimizden yaklaşık maliyeti 20 M olacak. uyacak mı uymayacak mı neler verecek bilinmez. bu bağlamda bonservisini eline almış bir gomeze ne ödeyeceğimiz çok da sorun edilmemeli bence. bu adam yanılmıyorsam son 6 final maçımızın tümünde gol attı. sırf bunun için bile  +2 M öderim ben olsam...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mario Gomez'in imzasını KAP'a bildirdiğimizde KAP bildirim koşullarını henüz değiştirmemiştik.

KAP bildirim koşullarını 28 Ocak'ta değiştirdik.

http://www.bjkden.com/haber/8120/besiktas-tan-transfer-bildirimi-hakkinda-degisiklik/

Yani ben bir türlü inanmıyorum Mario Gomez'in geçen sene 5.5 aldığına falan.
Gomez'in %50 satış hakkını sadece o 3,5-4 milyon euro ile elde edemezsin, işin içinde başka paralar da var benim kanaatime göre.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Fatih_

Denizbank, Spor toto, Beko, Kalde, Coca Cola mesela bunlardan peşin aldık şu anda öyle bir gelir yok :)
bildiğim kadarıyla naklen yayın gelirleri temlikli geçen seneye kadar tribün gişe gelirleride temlikliydi
yanlış bilmiyorsam bu sene kalkıyor. Fulyadaki temlik bu sene bitiyor diye hatırlıyorum. bu sene bilet gelirimiz olacak
beğenmedinmi  :) kalan biletleri sattığımızda bile gelir bu güne kadar elde etmediğimiz rakamlar olur bu sene
satacağımız onbin bilet geçmiş senelerdeki otuzbin bilete denk olur gelir olarak @tuncaboylu

Abi hepsi kapda mevcut, pos gelirinden tut tahmini söylüyorum Atıncı sattığımız satış sözleşmesi bile temlikli. Özsermaye olaylarına falan girmiyorum oralar çok karışık.
Ha diğerlerinin bir farkı varmı bizden daha beterler.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi hepsi kapda mevcut, pos gelirinden tut tahmini söylüyorum Atıncı sattığımız satış sözleşmesi bile temlikli. Özsermaye olaylarına falan girmiyorum oralar çok karışık.
Ha diğerlerinin bir farkı varmı bizden daha beterler.
Evet mali tablolar üzerinden bilen kişilerin yorum yapması daha mantıklı, afaki yorumların kimseye faydası olmaz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Zoro

Turgay Demir Gomez'in kalma ihtimali artık % 99 diye twitt atmış

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Gomez'e imza parası değil senelik 'İmaj hakları' adı altında yanlış hatırlamıyorsam  1.5 milyon avroluk bir para ödeniyordu. Gomez'e bonservis bedeli ödenmeseydi yapılacak anlaşmada her sene bu imaj parası ödenecekti. 21 Nisan'dan sonra bonservis meselesi ortaya çıktığında bunun üstüne şampiyonluk geldiğinde kulüp eskisine oranla daha cazibe merkezi haline geldiğinde yönetimin içinden  Gomez ile yapılacak yeni sözleşmede imaj hakları parası vermeme gibi bir karar çıkmış olabilir. Bir menajerin kendini Beşiktaş Başkanı olarak tanıtıp(belki de o menajer Beşiktaş Başkanı adına aradığını söylemiştir. Toroğlu, Demir gibiler de bunu saptırmış olabilir)  Gomez'in menajeri ile görüşmesinde bu imaj hakları meselesini de ortaya atıp anlaşmazlıklara neden olması bence olası bir senaryo.
Gomez'e 6.5-7.5 gibi rakamların verileceğini sanmıyorum. Fener'in elenmesi elbet bütçede rahatlamaya yol açtı .Yine de bu rakamlara çıkmazlar çünkü Gomezle 3 senelik anlaşma yapıyorsan kulübün bütçesinde 3 yıllık öngörü yapmak zorundasın.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2016, 16:43:19 Onur Küçük ]

Çevrimiçi Kapkarakartal

Gil sesleri yükseliyor bence aradığımız özellikleri barındırmıyor Marcelo ve Rhodolfo'nun yerine adam arıyor olsaydık tamam derdim ancak bunları tamamlayıcı bir stoper olmadığını düşünüyorum.

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı MrtBlgc

Gustavo Gomez Milan'a gidiyor diye haberler var bu arada. Ne kadara anlaştılar acaba merak ettim..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Kapkarakartal

SERDAR SARIDAĞ ‏@serdarsaridag 8 dk.8 dakika önce

Oğuzhan Aydoğan imzayı kalbine attı. Hayırlı uğurlu olsun. Dört senelik anlaşma.

SERDAR SARIDAĞ ‏@serdarsaridag 6 dk.6 dakika önce

İnşallah bu yakınlarda "Gomez hayırlı uğurlu olsun" tweetini de atarız.

NOT:
   Bu arada Beylerbeyi maçı saat 18:00'de galiba BJK tv verecek.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2016, 16:45:24 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı tangaz

Gustavo Gomez Milan'a gidiyor diye haberler var bu arada. Ne kadara anlaştılar acaba merak ettim..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geçenlerde de boca ile anlaştılar deniyordu sanırım son gelişmelere göre rota milana döndü şayet uyum sağlar ve tutarsa milan iyi paralara satar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yigitcan1903

Mario Gomez haberleri taraftarı ümitlendirip olmayınca isyan ettirmek için bence
Öyle bir şey olacağını sanmıyorum

Çevrimdışı mülkübey

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onder23

Necmi abi bence stratejik düşünüp,  Fulya'yı kısmen ya da tamamen satmayı camia olarak tartışmalıyız.

Şampiyonlar Ligi konseptine büyük ligler ve yayıncı kuruluşlardan çok büyük itirazlar var. Birkaç yıl içinde büyük değişikliklerin olması muhtemel. Bizim bu süreç içinde "mali yapısı en güçlü Türk kulübü" "gelirleri en yüksek Türk kulübü" "en başarılı Tük kulübü" gibi tüm ünvanları toplamamız lazım. Olası bir sabit katılım uygulamasında akla gelen ilk Türk kulübü imajını oturtmamız ve Pole pozisyonu kapmamız lazım. En kötü ihtimalle renklilerle aynı hizada olmamız geride kalmamamız gerek. Yoksa bunlar gese ye fln yol verirse baskette febenin pozisyonunu kapabilirler. Tüm gücümüzle saldırmamız, avrupanın büyükleriyle aynı masaya oturmamız lazım. Bunun için de prangaları kırmak şart.
Ve eminim gese şu an Riva üzerinden buna çalışıyor.

Abi gayrimenkul satışından belki borcu kapatabilecek bir miktar girebilir ama aynı zamanda ordan aldığın kira gelirlerini de kaybediyorsun uzun vadede.
Ayrıca birkaç haftadır şu riva arazisi ile ilgili okuyorum gs forumlarını o riva arazisi ha denilince olacak bir olgu değil.
Riva da inşaat yapılabilecek imara açık alan çok kısıtlı bu 1.
İkincisi gs yönetim kurulundan onay alınması gerekiyor.
Gs nin emlak konut ile yaptığı anlaşma da gs nin payı az diye yönetim kurulunda itirazlar var.
Dursun özbek in birkaç ay önce söylediğine göre bu proje kapsamında gs nin kasasına girecek para yaklaşık 300m dolar.
Bu bile gs nin toplam borcunun kapatmaya yetmiyor hemen yapılsa bile

Çevrimdışı Kalyoncu

Basında Mario gomezin aldığı ücretler konuşulmaya başladıysa transfer bitmek üzeredir.bu arada vodafone sponsorluğuda aktif banka temlikli onuda ekleyeyim.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Kapkarakartal

Kulübümüzden Açıklama: "Süper Kupa maçından elde edilecek 2,5 milyon TL bilet geliri 15 Temmuz şehitlerinin ailelerine verilecek."

Çevrimdışı tuncaboylu

geçenlerde de boca ile anlaştılar deniyordu sanırım son gelişmelere göre rota milana döndü şayet uyum sağlar ve tutarsa milan iyi paralara satar

Hani Milan Çinlilere satılana kadar kimseyi alamıyordu, anlamıyorum doğrusu.

Neyse, zaten Gustavo Gomez'e verilecek 4-5 milyon euro kaynağımız yok.

Çevrimdışı murat baltacı

ne zaman anlaşmışız ben hiç hatırlamıyorum öyle bir şey, tek bildiğim
Şenol hocanın istemediği zaten istememekle haklı sürekli yatarak top kesen biri
karta çok açık bizim gibi hücum oynayan takımın son adamı olamaz. bizde ayakta
durabilen ve savaşan stoper lazım. neden sürekli hayal satıyorsunuz anlamıyorum
daha hala anlamadınız biz bir oyuncuyla gerçekten ilgilniyorsak onun adını ancak
uçağa bindiğinde duyarsınız. yönetim iş bitmeden bir oyuncuyu deşifre etmiyor
deşifre edilenlerde kesinlikle hedef saptırmaca 3 yıldır deşifre edilmiş ve imzaladığımız hangi oyuncu oldu
gerçekten alacağımız peşinde koştuğumuz oyuncuyu en uzun 3-4 gün öncesinde öğreniyoruz.
marcello devre arası aldığımızda öğrendik yazın peşinde koşmuşuz çok para istenmiş hangimizin
haberi oldu. nkoulou için ciddi alıcı olsaydık adını transfer olduğunda duyardınız.
Necmi abi tüm transferleride gizli yapmıyoruz heralde nkoulou gibi uzun süre boşta olan oyuncuyla ilgilenmemiz normal bi durum he ciddi alıcımıydık değilmiydik bilemeyiz Şenol hoca baştacıdır ama stoper konusunda nkoulou gibi kaliteli bi oyuncuyu istemeyeceğine ihtimal vermiyorum hocanın bi senedir dilinden düşürmediği serdar azizi ikiye üçe katlardı nkoulou hem komple hemde avrupa çapında stoperdi 3 milyon imza parası vermedik şimdi kıvranıp duruyoruz takımın geçen seneden beri stopere ihtiyacı varken uygun maliyetle nkoulou alınmayıp agustos ayında hala üst kalite stoperlerle ilgilenip bonservis vermeden düşürebilirmiyiz diye kovalayan yönetimdir hayal satan orta sahaya forvete falan bişey diyemem beklenmedik durumlar gelişti ama stoper konusunda sınıfta kalınmıştır.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı KUMANOVALI

Kaptan Q7;

hayırlı olsun
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı tuncaboylu

Kulübümüzden Açıklama: "Süper Kupa maçından elde edilecek 2,5 milyon TL bilet geliri 15 Temmuz şehitlerinin ailelerine verilecek."

Bu kadar mantıksız bir hamle olamaz.

Tamam pr çalışması, vicdan falan da; şıp diye  2.5 milyon tl bağışlayabilecek mali durumumuz yok ki bizim.

Tepeden bir yerden zorlama yapılmış olabilir.

Çevrimdışı Yasin02

Kaptan Q7;

hayırlı olsun
Hazırlık maçında mı kaptan yoksa sezon boyunca mı anlamadım :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bu kadar mantıksız bir hamle olamaz.

Tamam pr çalışması, vicdan falan da; şıp diye  2.5 milyon tl bağışlayabilecek mali durumumuz yok ki bizim.

Tepeden bir yerden zorlama yapılmış olabilir.

Zorlamadan ziyade emir olabilir . Dediğin gibi su durumda 2.5 Mılyon veremeyiz. Neyse sağlık olsun. İyi bi yere gidiyo. Bİrde bu acıdan bak.

Etiketler: