2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384515 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Bence İnler çok iyi olur.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Fatih_

Yalnız kâr açıklarken borcunu da azaltabilirsin, borç ödemeleri de gider kalemine yazılabilir.
Şöyle anlatayım:

Diyelim ki bu sene 150 milyon euro gelir elde ettik
100 milyon giderimiz oldu.
30 milyon euro borç ve borç faizi ödedik.

Hem kârımız 20 milyon euro olur, hem de borcumuz 30 milyon euro azalmış olur.

Ekonomide borç kârla kapanır diye bir şey yok yani.

Bütün gelirlerin temlikli hangi  gelir ile hangi gider ödenicek.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2016, 14:01:54 Fatih_ ]

Çevrimdışı Akil Emre

Atibayı yedekliyecek, maçın durumuna göre Necipin gireceği yerde yedekten takıma dahil olacak İnlerin gelmesini çok isterim. Bu sayede Veliyede teşekkür edip yollarımızı ayırırız.

Çevrimiçi Samet Ç

Gökhan İnler'i de alırsak takımdaki 30 yaş ve üstü oyuncuların sayısı 12 olacak.

Tolga, Marcelo (30 olacak), Rhodolfo (30 olacak), Adriano, Tosic, Beck (30 olacak), Atiba, Sosa, Quaresma, Gökhan Gönül, Olcay (30 olacak), Gökhan İnler.

Çevrimdışı tangaz

inler bu saatten sonra gereksiz olur...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Koa_lAA

Gökhan İnler'i de alırsak takımdaki 30 yaş ve üstü oyuncuların sayısı 12 olacak.

Tolga, Marcelo (30 olacak), Rhodolfo (30 olacak), Adriano, Tosic, Beck (30 olacak), Atiba, Sosa, Quaresma, Gökhan Gönül, Olcay (30 olacak), Gökhan İnler.

güzel olanda o.. yaşlı olan oyuncular genellikle savunmacılar.. savunmada tecrübe iyidir... hücumcular genç olsun yeter.. para yapan onlar zaten.

Çevrimiçi Samet Ç

güzel olanda o.. yaşlı olan oyuncular genellikle savunmacılar.. savunmada tecrübe iyidir... hücumcular genç olsun yeter.. para yapan onlar zaten.
Savunma konusunda benden yana da sıkıntı yok da orta sahada ilk on bir başlayan oyuncuların yaşları beni rahatsız ediyor.

Çevrimdışı Çağatay

inler bu saatten sonra gereksiz olur...

fiyat uygun olursa hiç olmamasından iyidir abi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yani bencede. 1 senelik kiralık filan gelecekse uygun fiyata ben isterim.
Korku akıl katilidir.

İnler-Tolgay-Atiba-Oguzhan

Zeka ve pas düzeyi yüksek bir orta saha oluruz ama bize daha yırtıcı bir profil lazım,leiva daha uygun gibi

Çevrimdışı tangaz

1 yıl kiralık olabilir ya da 1+1 yıl bonservissiz gelirse yıllık da 1,5-1,8 e razıysa ok.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu ASpor haberlerini hazırlayan kişiler Dante'yi hala Bayern Münih'te oynuyor zannediyor. Bayern Münih'le masaya oturmuşuz bir de, pes ya.

Yazıktır be, kimlerin elinde şu spor medyası.

Çevrimiçi Necmi

11 yaş aramız var abi. Belki 80 lerde öyleymiştir ama ben hiçbir zaman bunlar avrupaya gittiğinde sempati beslemedim. Dediğin gibi haksız şampiyonluklarla gittikleri şampiyonlar liginde bunları destekleyecek de değildim. Ayrıca dediğin gibi başkanımız gereken yerde gereken cevabı veriyor. Hatta yöneticilerimizde gayet güzel lafı gediğine oturtuyor. Bunları Beşiktaşlı duruşuyla gerçekleştiriyorlar. Ancak başkan ve yöneticiler bunu yaparken istisna Rıdvan Akar ve resmi hesap çıkıyor. Bunlar benim canımı sıkan. Gereken müdahale yapılmalı bunlara. Taraftar konusunda ise bence sosyal medyada dahada baskın olmamız lazım. Bazı hesapları var bunların şeytanın aklına bile gelmeyecek şeyler çıkarıyorlar.
51 yaşındayım hayatımın hiç bir döneminde bir renkliyi her hangi bir platformda
desteklemedim. Hiç öyle milli duygularım yoktur. Bu iş rekabettir rakibimizde onlardır.
Ahlaki olduktan sonra rakibini her yerde alaşağı etmek caizdir. Ben paylaşımlarda yanlış
bir şey bulamıyorum gayet doğal ve hiç bir şekilde isim kullanılmamış paylaşımlar. Elbette
rakibini ezeceksin eline geçen her imkanda ama bunu onların yaptığı gibi rakibini fetö bağı
kurarak lekelemeden yapacaksın. Fenerin yaptığı buydu aklınca bizi yaşanan olaylarda hedef göstermek istedi
bu rekabet sınırları içinde kızdırma falan değildi ciddi bir saldırıydı.Bizimde bu yaptığımız oldukça düzeyli şekilde
işi sportif konuda tutarak cevap vermek bazen cevaplar hemen verilmez beklersin gerçekten
o lafları sarfettiği için pişmanlık duyduğu anda verirsin cevabını. Adamların yaptığı önümüzdeki sene olası Beşiktaş şampiyonluğunun önüne geçmek hakemlere şimdiden uyarı vermek
Bizim yaptığımız rekabet ölçüsünde şampiyonlar liginde olduğumuzu gündemde tutmak
zeki bir şekilde rakibi eziyoruz. hakaret yok espiri var @Arthur resmi hesap dediğin taraftır zaten
tarafsızlık bekleyemezsin Beşiktaş çalışanıda taraftır. Ondanda tarafsızlık bekleyemezsin Seba duruşuda
tarafını sportif sınırlar içinde gösterebilmektir. Seba duruşuyla seba dönemini birbirine karıştırmayın
aynı şey değil

Çevrimdışı OrhanAker

İnler bir yıldır top oynamadı gelirse burda da yedek kalacak ne gerek var anlamadım.
Kiralık daha genç opsiyon koyabileceğin adam olsa eyvallah.

Çevrimdışı onder23

+1.
Fikret orman'ın dediği gibi stad bitti ama borçlar henüz bitmedi. İşaret ettiği yıl gelecek yıl.
Gelecek yıl stadyum kombine vs gelirleri + bu yıl bitecek gelecek yıl yeniden başlayacak yayın gelirleri eklenecek.
Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen Fulya tesislerinin de sözleşmesi bu sene bitiyor olması lazım. Fulya'dan da kira gelecek.
Bir de lig de şampiyon olup şampiyonlar ligine gidersek değmeyin keyfimize
Seneye transfer kısıtlaması da bitiyor.
Freni boşalmış kamyon gibi geliyoruz resmen  :icool:

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Koa_lAA

Savunma konusunda benden yana da sıkıntı yok da orta sahada ilk on bir başlayan oyuncuların yaşları beni rahatsız ediyor.

genç illaki alınacaktır yetiştirip satmak için ama işte fazla kımıldayabilcek halde değiliz gibi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hangi gelirlerimiz temlikli mesela?

Bu sene şampiyonlar Ligi'nde 30 milyon euro geliyor, temlikli değil.

Vodafone'dan forma + stad sponsorluğundan 13 milyon dolar geliyor, temlikli değil.

Formadaki ve staddaki diğer sponsorluklardan (Denizbank, Spor toto, Beko, Kalde, Coca Cola) senelik yaklaşık 10 milyon dolar geliyor, temlikli değil.

Digiturk yayın hakkından 25 milyon lira geliyor, temlikli değil.

Ligde başarı için para geliyor, geçen sene 21 milyon lira geldi. Temlikli değil.

Stadyumun kombine bilet gelirleri bu sene gelmiyor ama seneye gelmeye başlayacak. Öte yandan maç günü satılan biletler temlikli değil.

Kartalyuvası satışlarından gelen para da temlikli değil.

Neler temlikli pekala? Fulya temlikli, bir de hazırlık maçı yayın hakları temlikli. O kadar.

Parayı ve takımı iyi yöneten bir yönetim ve başkan, 3-4 sene içinde borcu 300-400 milyon tl civarına indirir.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2016, 14:30:50 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Haber kaynağı fanatik.Sakin olalım  :D :D

Valla gözlerim yerinden oynadı sonra fanatik'i gördüm geri oturdum... :akuma:

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tuncaboylu

Yani bencede. 1 senelik kiralık filan gelecekse uygun fiyata ben isterim.

Maaşı da çok yüksek değil orada, bizde 1.8'e oynar.

Çevrimdışı arda

:claps: :claps:

Inler olursa çok iyi de olur çok güzel iyi olur tamam mı, şimdi mesela Sosa Atiba olayını çok karıştırdılar, ha aralarında bir fark kaldı o farkla çok güzel oldu. Meselam herkesin hayatına kimse karışamaz. Ha nası karışamaz ben Gomez'i isteyirim Bu bayan Eto'o yu isteyir şu şekil isteyir. Ha hiç kimsekimseye karışmaya bir hakkı yok, Beşiktaş bidir! Ha! Sosa savaşın göbeğinden gelmiş olabilir ama lakin ki :deal: öyle değildir. Sosa gider Inler gelir Tolgay Oğuzhan Sosanın rolüne palyatif çözümler getirebilir. benim yorumlamam bu kadar. Hadi hayırlı işler.  :ebebe: 
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Tolga

Orta sahaya takviye şart.

Sosa'nın durumu belirsiz, Necip yeterli değil ve Veli sürekli sakatlanıyor.

Şu şartlarda Gökhan İnler'e hayır demem.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Gökhan Kurt

:claps: :claps:

Inler olursa çok iyi de olur çok güzel iyi olur tamam mı, şimdi mesela Sosa Atiba olayını çok karıştırdılar, ha aralarında bir fark kaldı o farkla çok güzel oldu. Meselam herkesin hayatına kimse karışamaz. Ha nası karışamaz ben Gomez'i isteyirim Bu bayan Eto'o yu isteyir şu şekil isteyir. Ha hiç kimsekimseye karışmaya bir hakkı yok, Beşiktaş bidir! Ha! Sosa savaşın göbeğinden gelmiş olabilir ama lakin ki :deal: öyle değildir. Sosa gider Inler gelir Tolgay Oğuzhan Sosanın rolüne palyatif çözümler getirebilir. benim yorumlamam bu kadar. Hadi hayırlı işler.  :ebebe:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Etiketler: