Necmi abi tüm transferleride gizli yapmıyoruz heralde nkoulou gibi uzun süre boşta olan oyuncuyla ilgilenmemiz normal bi durum he ciddi alıcımıydık değilmiydik bilemeyiz Şenol hoca baştacıdır ama stoper konusunda nkoulou gibi kaliteli bi oyuncuyu istemeyeceğine ihtimal vermiyorum hocanın bi senedir dilinden düşürmediği serdar azizi ikiye üçe katlardı nkoulou hem komple hemde avrupa çapında stoperdi 3 milyon imza parası vermedik şimdi kıvranıp duruyoruz takımın geçen seneden beri stopere ihtiyacı varken uygun maliyetle nkoulou alınmayıp agustos ayında hala üst kalite stoperlerle ilgilenip bonservis vermeden düşürebilirmiyiz diye kovalayan yönetimdir hayal satan orta sahaya forvete falan bişey diyemem beklenmedik durumlar gelişti ama stoper konusunda sınıfta kalınmıştır.
Benim duyduğumda Şenol hocanın istemediği
mesela kolarovuda alıyorduk anlaşma olmak üzereydi deniyordu basında ama hoca çıktı
ne kolarovu benim gündemime hiç girmedi dedi.
yani basında yazılan hiç bir şeye inanmayın bunların çoğunluğu menejerlerin piyasa yaratma
oyunu. Ben yönetimin sınıfta kalıp kalmadığını bilemem transfer planlarını bilmiyorum
Beklemelerinin bir milyon nedeni olabilir. erken transfer yapınca kimse ödül vermiyor.
transfer dönemi biter sonra yapılan transferlere ve takımın durumuna bakarız okul devam ederken
kimse sınıfta kalmaz onun için önce karnelerin dağıtılması gerekir. ondan sonrada kurtarma sınavları var.
sınıfta kalmak öyle kolay bir şey değil

ne yani erkenden transferleri bitirip taraftarı tatmin edincemi sınıf geçiyorsun.
geçen senede sınıfta bırakmışlardı ama o takım şampiyon oldu. senin planlamanla kulübün planlaması
tutmayınca sınıfta kalmış olmuyorlar.