2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12382418 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mülkübey

Yukarıdakine ilaveten bizde sadakat mı desek romantizm mi desek bazıları tekmeye kafa sokuyor , çok koşuyor , yeteneği kısıtlı ama istiyor falan diye 3-4 yıllık kredi kapıyor . Baktık Adam boş hayal kurmak yerine  yol vermek daha mantıklı olabilir
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı cursedofdragon

#MarceloGuedes ve #AdrianoCorreia

Onur Küçük

• Ziyaretçi

mücadele eder gibimi görünüyor adam kafa göz yarıyor buna pek görünüyor diyemezsin.
ancak yeteneğinin sınırı bu dersin. 1.5 Milyonluk sözleşme yapılıyorsa bunu mustafaya ahlaksız diyerek
noktalıyamazsın burda o sözleşmeyi vereni eleştireceksin. sen iş yerinde çalışıyorsun iş veren maaşına zam yapıyor başka birinin çıkıpta sen ahkasızsın
bu maaşı haketmiyorsun demesi etikmi. yada sen bu maaşı haketmiyorum deyip işten istifa etmenmi gerekiyor.
istifa etmezsen ahlaksızmı oluyorsun sırf birileri hak etmediğini söylediği için. Beşiktaş kulübü onun iş verenidir.
aldığı parayı veren kurumdur onlar uygun bulduğu sürece Pektemek Beşiktaşın oyuncusudur. Sen ancak yönetimi onu kadroda tuttuğu için
eleştirebilirsin ama asla oyuncuya hakaret edemezsin böyle bir şeye hakkın yok ismail gibi biri kurnaz falan değil
600 bine oynuyordu bu sözleşmesi bitti o daha yüksek bir para istedi yönetimde senin hakkın bu rakam dedi bizim sana biçtiğimiz
değer bu bu rakamla oyna ismailde beğenmedi ben daha fazlasını hakediyorum dedi daha fazlasını verene gitti imza attı.
burda ahlaki bir durum yok. ticaret bunun adı.
Pektemek'in 1.5 milyonluk sözleşme imzalaması değildir ahlaksızlık ama aldığı paranın hakkını vermiyorsa oyuncu da bunu umursamıyorsa bu bir iş ahlaksızlığıdır. O sözleşmeyi veren varsa bir de alan aldırtan taraf var. Ben aldığım parayı hak etmezsem, bunu hissedersem kimsenin demesine veya hissettirmesine gerek kalmadan rahatsızlık duyarım .  Bu biraz vicdani bir mesele . Bankamatik memurları gibi her ay başı bankamatiğin başında parasını alıp umursamayan varsa o da o kişinin vicdani meselesi. Alexis aldığı paranın hakkını vermediğini istenmediğini hisseder gider. Pektemek kalır . Kulüp aynı kulüp . Fark iki oyuncunun iş ahlakında.
Pektemek'in sahada didişir gibi görünmesi göz boyama. Sınırlı yeteneğini kamufle etmek için mücadele yönünü daha çok ortaya koyuyor sahada . Sahada orasını burasını dağıtırken saha dışında ne yaptığını sorgulamak aklına gelmiyor taraftarın . Sahada öylesine mücadele eden birisi saha dışında da tam bir profesyonel , mücadele adamı olmalı değil mi? Ama öyle değil. Göz boyamakla kasıt da bu işte . Bir oyuncu sürekli aynı hataları yapıyorsa bu kendini geliştiremediğinin ifadesidir . Tıpkı Pektemek'in kendini sürekli sakatlaması örneğinde olduğu gibi.
İsmail F.B.'den 2 milyonluk sözleşme alıyorsa aldığı 2 milyonun hakkını verecek bir oyuncu olmak zorunda. Bu sadece ticarete indirgenemez.

Çevrimdışı abdusta

ETO da son durum!!

Taraflar henuz yöntem ve anlaşma çercevesinden uzak
Antalya hala nakit ve yüksek bonservis peşinde.!!
Beşiktaş ise aklı Gomez de, ağırdan alıyor.

Ama işin aslı Antalya satmak,Beşiktaş almak ETO gelmek istiyor..
Tabi haliyle ETO suyla Q7siyle Beşiktaş çoşmak istiyor.

saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Mustafanin besiktas formasi giymesi turk futbolunun en buyuk capsizliarindan biridir. Ayni ismail, tabata, yula, adem, fahri gibi ayni riza ve tayfur gibi. Ve bunlRin en buyuk suclusu cola turka yd dir.
Fikret ormanda cok hata yapti ama dogrulari fazla.
Kardesim mustafa pektemek bilinmedik bir adam degil ki goruyorsun iste genclerbirliginde. Alma onu olmaz o adam.
Ismail koybasi goruyorsun futbolcu ddgil herif cat 5.5
Yapma bunu iste

Simdiye mustafa pektemek yerine adem buyuk, ismail yerine aydin karabulut oynasaydi dah kotu mu oynarlardi?

Ayni calinan universite sinavi sorulari gibi herifler. Ulan ben 10 sene sonr nereden bilecem bangi doktor hakkiyla dohtor oldu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Geliyoooorr gönlümüzün Efendisi :halay: :halay:

Bazılarina inat Çocuklarıyla esiyle beraber geliyor ADAM !!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kutay

Haber Kartalı ‏@HaberKartali  2 dk.2 dakika önce
Metin Albayrak: "Mario ile ilgili gelişmeleri takip ediyoruz. Barcelona ve Dortmund ile görüşme halinde. Bizim için artık zor görünüyor."
  :by2:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mylife1903

Geliyoooorr gönlümüzün Efendisi :halay: :halay:

Bazılarina inat Çocuklarıyla esiyle beraber geliyor ADAM !!
Benim bildigim quaresmanin ickisi kumari sigarasi olmadigi. Eski kadini biraz rezil etmisti bunu simdi cocugunu yanina almis zaten bir cocugu daha var bu yeni hanimindan. Ustelik bu kadin sakin iyi huylu bir kadina benziyor oyle superstar bir futbolcunun esi gibi degilde herhangi bir latinin esi gibi duruyor belli iyi bir kadin arkasinda bu adamin dag gibi dursun bu sene cok ihtiyacamiz var kendilerine efenim.

Iste genc arkadaslara ornek kadin vezir de eder rezil de

Bu kadin boyle dursun bu herifin arkasinda 3 sene dAha oynar bu, domuz gjbi guclu zaten

Çevrimdışı Ayberk

o zaman 5 yabancı sınırlaması, biliç, menejer, renkli basın hengamesinde sözleşmesi sona erecek 4 futbolcu baskısıyla hak etmediği bir sözleşme yaptık Pektemek ile
www.haberturk.com/spor/futbol/haber/1009300-fbahce-ve-gsaray-pektemekin-pesinde
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı mylife1903

o zaman 5 yabancı sınırlaması, biliç, menejer, renkli basın hengamesinde sözleşmesi sona erecek 4 futbolcu baskısıyla hak etmediği bir sözleşme yaptık Pektemek ile
Ufffrf oyle bir tren kacmis ki ne yazsam bos. Fb kadrosunda suan bir pektemek dusunemiyorum vouuuvv

Çevrimdışı melyet

Beşiktaşımız bu sakat pektemekle imza atarken biz uyuyormuyduk arkadaşlar gözümüzdenmi kaçtı kafayı yememek elde değil hangi akla hizmet o paralar verilmiş yazık
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimiçi Necmi

Pektemek'in 1.5 milyonluk sözleşme imzalaması değildir ahlaksızlık ama aldığı paranın hakkını vermiyorsa oyuncu da bunu umursamıyorsa bu bir iş ahlaksızlığıdır. O sözleşmeyi veren varsa bir de alan aldırtan taraf var. Ben aldığım parayı hak etmezsem, bunu hissedersem kimsenin demesine veya hissettirmesine gerek kalmadan rahatsızlık duyarım .  Bu biraz vicdani bir mesele . Bankamatik memurları gibi her ay başı bankamatiğin başında parasını alıp umursamayan varsa o da o kişinin vicdani meselesi. Alexis aldığı paranın hakkını vermediğini istenmediğini hisseder gider. Pektemek kalır . Kulüp aynı kulüp . Fark iki oyuncunun iş ahlakında.
Pektemek'in sahada didişir gibi görünmesi göz boyama. Sınırlı yeteneğini kamufle etmek için mücadele yönünü daha çok ortaya koyuyor sahada . Sahada orasını burasını dağıtırken saha dışında ne yaptığını sorgulamak aklına gelmiyor taraftarın . Sahada öylesine mücadele eden birisi saha dışında da tam bir profesyonel , mücadele adamı olmalı değil mi? Ama öyle değil. Göz boyamakla kasıt da bu işte . Bir oyuncu sürekli aynı hataları yapıyorsa bu kendini geliştiremediğinin ifadesidir . Tıpkı Pektemek'in kendini sürekli sakatlaması örneğinde olduğu gibi.
İsmail F.B.'den 2 milyonluk sözleşme alıyorsa aldığı 2 milyonun hakkını verecek bir oyuncu olmak zorunda. Bu sadece ticarete indirgenemez.
Bir oyuncunun yeterli yada yetersiz olması tamamen farklı bir konu sana göre yetersizdir başkasına
göre yeterli. ismaili biz beğenmedik sözleşme yenilemedik yolun açık olsun dedik ama aynı ismaili fener yönetimi
yeterli buldu sözleşme teklif etti. Şimdi bu oyuncu fenerle imzaladı diye ahlaksızmı oluyor mal ortada birinin işine yaramaz
diğerinin işine yarar. sen beğenmezsin başkası beğenir ama bu kimseye ahlaksız deme hakkı vermez.
sadece Beşiktaş performansını beğenmezsin eleştirirsin bu senin kişisel görüşündür. Birde ısrarla iş ahlakından dem vurup
duruyorsun ama konumuz bu değil burda tepki gösterdiğim kelime ahlaksız adam kelimesi şimdi sen bu kelimede iş ahlakımı
görüyorsun. şimdi birisi çıkıp sana burda ahlaksız adam derse bunu gayet normal olarak karşılarmısın. yoksa tepkimi koyarsın.
sonrada kalkıp derse ben yazdıklarını forum ahlakına uygun bulmuyorum bir şey deme hakkın varmı. Demekki onun bakış açısıyla
böyle oluyor. forumda yazdığın bir mesajla ahlaksız bir insan ilan edilebilirsin. o zamanda savunabilecekmisin @Onur Küçük
her onbire giremeyen oyuncuyu ahlaksız olarak niteleyeceksek işimiz var. Bir insanı ahlaksız olarak nitelemek bu kadar kolaymı.
bak iş ahlakından bahsetmiyorum birine ahlaksız adam demek bu kadar kolaymı. yada karaktersiz demek.

Çevrimiçi Necmi

Bu adrianoyu utulesinler hemen yahu tamam kisaydi adam da marcelonun yaninda gorunce sanki iyice cekmis gibi, soguk suyla falan mi yikandi acep, herif resmen kesme kalmis
Benim gözler bunu sahada görmez :o_o:

Çevrimdışı Orhan

Yasaklı linkte metin albayrakın dha ya yaptığı açıklamalar var.

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaşımız bu sakat pektemekle imza atarken biz uyuyormuyduk arkadaşlar gözümüzdenmi kaçtı kafayı yememek elde değil hangi akla hizmet o paralar verilmiş yazık
Sadece pektemek olsa iyi suN olan borcun buyuk bir kismi yetersiz₁, kapSitesiz beginsizler yuzunden
Bir cirpida hatirladimlRimi yazalim toplayalim ne bulacagiz

Del bokse tazminat
Juan fran
Ailton
Youla
Kursat
Adem
Fahri
Holosko
Gokhan gulec
Mustaf pektemek
Ismail
Tabata
Ferrari
Sezer
Eneramo
Ugur borL
Escude
Gokhan gulec
Gokhan suzen
Sinan kurumus
Diatta
Dany
Buyrun siz borc yuku bu malaklari toplamaya ne gerek vardi altyapidaki cocuklara yazik olmadi mi.

Bu kursat ve adem kazmalari yerine altyapidan bir coccuk oynasaydi daha mi kotu olurdu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bir oyuncunun yeterli yada yetersiz olması tamamen farklı bir konu sana göre yetersizdir başkasına
göre yeterli. ismaili biz beğenmedik sözleşme yenilemedik yolun açık olsun dedik ama aynı ismaili fener yönetimi
yeterli buldu sözleşme teklif etti. Şimdi bu oyuncu fenerle imzaladı diye ahlaksızmı oluyor mal ortada birinin işine yaramaz
diğerinin işine yarar. sen beğenmezsin başkası beğenir ama bu kimseye ahlaksız deme hakkı vermez.
sadece Beşiktaş performansını beğenmezsin eleştirirsin bu senin kişisel görüşündür. Birde ısrarla iş ahlakından dem vurup
duruyorsun ama konumuz bu değil burda tepki gösterdiğim kelime ahlaksız adam kelimesi şimdi sen bu kelimede iş ahlakımı
görüyorsun. şimdi birisi çıkıp sana burda ahlaksız adam derse bunu gayet normal olarak karşılarmısın. yoksa tepkimi koyarsın.
sonrada kalkıp derse ben yazdıklarını forum ahlakına uygun bulmuyorum bir şey deme hakkın varmı. Demekki onun bakış açısıyla
böyle oluyor. forumda yazdığın bir mesajla ahlaksız bir insan ilan edilebilirsin. o zamanda savunabilecekmisin @Onur Küçük
her onbire giremeyen oyuncuyu ahlaksız olarak niteleyeceksek işimiz var. Bir insanı ahlaksız olarak nitelemek bu kadar kolaymı.
bak iş ahlakından bahsetmiyorum birine ahlaksız adam demek bu kadar kolaymı. yada karaktersiz demek.
Forumda Pektemek'in ahlakından bahseden arkadaşlar muhtemelen iş ahlakından bahsediyor. Beşiktaş forumunda da normal olan Beşiktaş futbolcusunun iş ahlakından bahsetmek zaten.  Ahlaksız adam diyen de Pektemek'in iş ahlakından yoksun bir insan olduğunu ya da bunu göremediklerini kastederek söylüyordur. Arkadaşlar açıklamasını yapar.Bir insana ahlaksız adam dersen bu direk sert bir söylem olarak algılanır . İş ahlakından yoksun bir insan söylemi de aynı yere çıkan ama daha kibarcası. Forum üyelerinin daha kibar şekilde ifade etmeleri lazım. O bakımdan haklısınız . Sayın Pektemek insanların üzerinde olumsuz bir intibaha yol açtıysa bunu değiştirmekte kendisinin elinde.
Bir insanın yüzüne direk ahlaksızsın denmez elbet ama duyduğun rahatsızlığı belli edersin o şahısa. O şahıs da hiçbir şey yokmuş gibi hareket etmeye devam ediyorsa o zaman işlerin önünü almak imkansız hale gelir insanların rahatsızlıkları homurdanmaya , daha direk eylemlere terk eder ' İş ahlakı yoksun X kişisi' gibi. Bunun olmasını engelleyecek kişi o X kişisidir.

Çevrimdışı Bishamon

Sadece pektemek olsa iyi suN olan borcun buyuk bir kismi yetersiz₁, kapSitesiz beginsizler yuzunden
Bir cirpida hatirladimlRimi yazalim toplayalim ne bulacagiz

Del bokse tazminat
Juan fran
Ailton
Youla
Kursat
Adem
Fahri
Holosko
Gokhan gulec
Mustaf pektemek
Ismail
Tabata
Ferrari
Sezer
Eneramo
Ugur borL
Escude
Gokhan gulec
Gokhan suzen
Sinan kurumus
Diatta
Dany
Buyrun siz borc yuku bu malaklari toplamaya ne gerek vardi altyapidaki cocuklara yazik olmadi mi.

Bu kursat ve adem kazmalari yerine altyapidan bir coccuk oynasaydi daha mi kotu olurdu

Bunların arasında biri diğerleri gibi değil  :busted_cop:

Çevrimiçi murat

himmetçi₁ 6 orta hakemden bahşediliyor 34 hakem belirlenmiş kimler olaki yakında açıklanır  :alala:
kim oldukları hakkında bir bilgim yok ama şöyle bir liste olsa fena olmaz.
1 cüneyt ç
2 bülent y.
3 fırat a.
4 m.tokat
5 vahap b.
6 i.marul
7 halis o
8 ö yankaya
vay be yaz yaz bitmiyor. dahada var.

Çevrimdışı TURKahvesi

Necmi bey yanlış anlamayın ama mevzuyu çok uzattınız
buradan milletin okuduğu sizlerin ego savaşını görmek zorunda değiliz
mevzuyu özelden halletseniz iyi olurdu
ayrıca bir arkadaşımız size göre hakaret veya kötü bir anlam ifade ederse yorumu siler geçersiniz konuyu da kapatırdınız.

Çevrimdışı Orhan

Sen planlamanı kontejana göre yapıyorsun. Yeri geldiğinde yabancı kaleciden kaçıyorsun en kaliteli yerlileri toplamaya çalısıyorsun.Ve sınırlamanın uzun süreli olacagına dair sözlü tahadütler alıyorsun bunu yaparken.Bir tane (küfür yasak) birisi çıkıp bu sınırlamayı kaldırıyor.Tekrardan planlamaya yapmaya çalısıyorsun. Asıl mesele bu yd giderse baska birisi gelirse kardesim bn yabancı sınırlamasını tekrar getireceğim derse ne yapacagız?

Çevrimdışı mylife1903

kim oldukları hakkında bir bilgim yok ama şöyle bir liste olsa fena olmaz.
1 cüneyt ç
2 bülent y.
3 fırat a.
4 m.tokat
5 vahap b.
6 i.marul
7 halis o
8 ö yankaya
vay be yaz yaz bitmiyor. dahada var.
Eski hakemlerden uc bes tAne iki tAne de taze hakemle atarlar kurayla islem tamam

Çevrimdışı cursedofdragon

Video'yu izleyin mutlaka adriano bize hayran kalmış :) Videoda çok kaliteli :)

https://www.facebook.com/FPA.Fairplay.Agency/videos/1095100060536906/

#karakartalım :)
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2016, 21:47:21 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mylife1903

Forumda Pektemek'in ahlakından bahseden arkadaşlar muhtemelen iş ahlakından bahsediyor. Beşiktaş forumunda da normal olan Beşiktaş futbolcusunun iş ahlakından bahsetmek zaten.  Ahlaksız adam diyen de Pektemek'in iş ahlakından yoksun bir insan olduğunu ya da bunu göremediklerini kastederek söylüyordur. Arkadaşlar açıklamasını yapar.Bir insana ahlaksız adam dersen bu direk sert bir söylem olarak algılanır . İş ahlakından yoksun bir insan söylemi de aynı yere çıkan ama daha kibarcası. Forum üyelerinin daha kibar şekilde ifade etmeleri lazım. O bakımdan haklısınız . Sayın Pektemek insanların üzerinde olumsuz bir intibaha yol açtıysa bunu değiştirmekte kendisinin elinde.
Bir insanın yüzüne direk ahlaksızsın denmez elbet ama duyduğun rahatsızlığı belli edersin o şahısa. O şahıs da hiçbir şey yokmuş gibi hareket etmeye devam ediyorsa o zaman işlerin önünü almak imkansız hale gelir insanların rahatsızlıkları homurdanmaya , daha direk eylemlere terk eder ' İş ahlakı yoksun X kişisi' gibi. Bunun olmasını engelleyecek kişi o X kişisidir.
Su @Onur Küçük ne guzel yaziyor hastasiyim kitap gibin. Turkce alfebede var. hastasiyim. Ben cevap versem sekiz kere pektemeke 12 kere ismaile sokar cikartirdim edatlRi baglaclari konu dagilirdi.
Boyle yazabilmek icin coh gital okumah lazim coh ustune ayna karsisinda tekrar.  Ben anca serbest yaziyom iste serbest nasir iste

Çevrimdışı Zafer55

Necmi ağabey sabrına hayranım.Üşenmeden kırmadan uzun uzun anlatıyorsun doğrularını..Ben beceremiyorum. Daha önce bu forumda iki  kişi ile polemiğe girdim ve kırıcı oldum sonunda da pişman oldum. 

Konuya gelirsem Mustafayı sevmem de beğenmemde. ama aynı kişi tarafından bu forumda mustafa için "ahlaksız"  "karaktersiz" , eşi için "yüzsüz" sıfatlarının kullanılması beni rahatsız etti.İş ahlakı falan vurgusu yoktu o mesajda.(Moderasyona bildiren kişilerden biriyim)

Etiketler: