Burası standartın üstünde dahi olsa neticede bir sosyal medya platformu. Bir açık oturum, bir meclis bir mahkeme değil, dolayısıyla tamamiyle gerçek bilgi ve belgelere göre hareket edilirse hiçbir konu konuşulamaz burada. Anladığım kadarıyla sizin hassasiyetiniz şu: varsayıma dayalı olarak bir beşiktaşlı oyuncuya hakaret edildiğini düşünmeniz. 1. Benim için Beşiktaşlı oyuncu diye bir kavram yoktur, zira bu adamlar para bazlı çalışan profesyoneller, sırf o anda bu formayı giyiyor diye ben onu pamuklara sarmam, her hatasına göz yummam. 2. Konu hakaret gibi bir suç şekli ise, senin lugat benim lugat diye birşey yok, sizinle özel sohbet etsem bu ifadeniz geçerli ancak şu anda burası kamuya açık bir alan olduğu için sizin lugatınıza göre değil genel kurallara göre ifademin hakaret olup olmadığı sonucuna varılmalıdır.
Neyse, sonu yok bu tartışmanın
saygılar..
Senin için öyle bir kavram olmayabilir ama burası için var.
istediğin yerde istediğin şeyi söyleyebilirsin bu seni bağlar ama burda söyleyemezsin
evrensel hukuğun burda geçtiğini söylemedim saygısız üslupla konuşmakta yasal olarak suç
olmayabilir ama burda yasak burda genel kurallar işlemiyor Beşiktaş kötü bir takım demek genel kurallar
çerçevesinde gayet normal bir şeydir ama burda dersen atılırsın. işte olay bu kadar basit
buranın kuralını tekrar hatırlatayım
Beşiktaş oyuncusuna küfür hakaret ve saygısız üslup bu forumda atılma nedenidir.yani senin genel kuralların beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Seni dava ederim demiyorum sadece burda bu şekilde yazamazsın diyorum.
@khanlueleştirin varsa burda bunu saygı çerçevesinde yapacaksın. burda özgürlüğünün kısıtlanmasını istemiyorsan
buranın kurallarına göre davranmak zorundasın. Twitter var derdini orda muatapına istediğin gibi anlatabilirsin
ama burası bir Beşiktaş platformu yani söylediğin gibi sosyal medya gibi genişletilmiş bir platform değil
orda istediğin her konudan bahsederken burda sınırların çizilmiştir. Burda derdini anlatmak istiyorsan o çizili
sınırlar içersinde yapmak zorundasın