2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371100 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı AhmetY

anladım cevaplayan arkadaşlara teşekkürler. Bizim kulüp asla sızıntıya izin vermediği için hiçbi siteye veya kişiye aldırış edip ümide kapılmamak lazım. Bırakın yalancılar konuşsun gülüp geçin :D

Çevrimdışı khanlu

Sosyalkartalla niye dalga geciyorsunuz o kadar? Sosyalkartal yazdigini gorunce gecersin alttaki paylasima. Bu kadar dalga gecmeye, laf atmaya gerek yok.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Sosyal kartal hakkında tek bir yorumum yokken bunu bana söylemen çok enteresan, madem eleştireceksin önce yorumlarıma bak sonra eleştir.
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı Zafer55

Dağılalım bence..
http://www.bjk.com.tr/tr/haber/66904/kulubumuzden_aciklama.html

Yarın duyurulmayacak demiyor bak.Yarın duyurulacağını açıklamadı diyor. :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

Burası standartın üstünde dahi olsa neticede bir sosyal medya platformu. Bir açık oturum, bir meclis bir mahkeme değil, dolayısıyla tamamiyle gerçek bilgi ve belgelere göre hareket edilirse hiçbir konu konuşulamaz burada. Anladığım kadarıyla sizin hassasiyetiniz şu: varsayıma dayalı olarak bir beşiktaşlı oyuncuya hakaret edildiğini düşünmeniz. 1. Benim için Beşiktaşlı oyuncu diye bir kavram yoktur, zira bu adamlar para bazlı çalışan profesyoneller, sırf o anda bu formayı giyiyor diye ben onu pamuklara sarmam, her hatasına göz yummam. 2. Konu hakaret gibi bir suç şekli ise, senin lugat benim lugat diye birşey yok, sizinle özel sohbet etsem bu ifadeniz geçerli ancak şu anda burası kamuya açık bir alan olduğu için sizin lugatınıza göre değil genel kurallara göre ifademin hakaret olup olmadığı sonucuna varılmalıdır.

Neyse, sonu yok bu tartışmanın :) saygılar..
Senin için öyle bir kavram olmayabilir ama burası için var.
istediğin yerde istediğin şeyi söyleyebilirsin bu seni bağlar ama burda söyleyemezsin
evrensel hukuğun burda geçtiğini söylemedim saygısız üslupla konuşmakta yasal olarak suç
olmayabilir ama burda yasak burda genel kurallar işlemiyor Beşiktaş kötü bir takım demek genel kurallar
çerçevesinde gayet normal bir şeydir ama burda dersen atılırsın. işte olay bu kadar basit
buranın kuralını tekrar hatırlatayım Beşiktaş oyuncusuna küfür hakaret ve saygısız üslup bu forumda atılma nedenidir.
yani senin genel kuralların beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Seni dava ederim demiyorum sadece burda bu şekilde yazamazsın diyorum. @khanlu
eleştirin varsa  burda bunu saygı çerçevesinde yapacaksın. burda özgürlüğünün kısıtlanmasını istemiyorsan
buranın kurallarına göre davranmak zorundasın. Twitter var derdini orda muatapına istediğin gibi anlatabilirsin
ama burası bir Beşiktaş platformu yani söylediğin gibi sosyal medya gibi genişletilmiş bir platform değil
orda istediğin her konudan bahsederken burda sınırların çizilmiştir. Burda derdini anlatmak istiyorsan o çizili
sınırlar içersinde yapmak zorundasın

Çevrimdışı Bishamon

Linç bitti buralar sessizleşti yine  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

adriano ilk antremanına çıkmış. :)

Quaresma nerede  :alala:

Edit : Quaresma uçaktaymış :)

[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2016, 18:24:28 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Necmi

himmetçi₁ 6 orta hakemden bahşediliyor 34 hakem belirlenmiş kimler olaki yakında açıklanır  :alala:
siyasi konuşmalardan kaçınalım arkadaşlar @LuceGel

Çevrimdışı LuceGel

Yetişmemiş anlaşıldı Perşembe olaydı bari  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Necmi

bugün forum sıyırdı :D
tüm yurdu etkileyen çöl sıcaklarına bağlıyorum :alala:
@mylife1903  ü ayrı tutuyorum o sibiryada.
yani sıcak etkisi değil her zamanki hali :bandit:

Çevrimdışı Bishamon

Sosa yeniden gelmememiş antremana  :akuma: :akuma:

Çevrimdışı doganay

Sosa yeniden gelmememiş antremana  :akuma: :akuma:

Kadro disi oldugu icin gelmemesi normal.

Çevrimdışı Bishamon

Kadro disi oldugu icin gelmemesi normal.

İstanbulda antremanlara devam ediyordu.

Çevrimdışı worns

Artık Sosa'ya bel bağlanmaz bu anlaşılıyor. Hızlıca kiralık vs bir orta saha transferi yapıp elimizi güçlendirmemiz gerekiyor. Sosa'da ister dönsün ister dönmesin kendi bilir. Josue kiralık olarak işimizi görür. Elimizi çabuk tutmazsak Gs'ye gidebilir ayrıca. Kiev kiralık gönderiyorsa Belhanda'da rotasyon oyuncusu olarak işe yarayabilir. Sosa'nın satışını gerçekleştirebilirsek ise orta saha için bir transfer daha düşünülebilir.

Bence akli durum yönetimi bu ama gerçekte bundan çok uzakta Sosa'nın kararını bekler pozisyonda gibiyiz. Orta sahada oynayabilecek durumda 3 (üç) oyuncumuz var bunun farkında mıyız emin değilim. Oğuzhan çok değil iki üç haftalık bir sakatlık yaşasa sezona nasıl başlayacak bu takım? Stoperde Marcelo-Tosic ilerde Cenk'le sezona başlamak filan da kötü ama anlaşılır. Fakat orta saha meselesindeki bu rahatlığın açıklaması yok.
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2016, 18:46:19 worns ]

Çevrimdışı Bishamon

Veli ve Mustafa antremandaymış

Çevrimdışı mylife1903

bugün forum sıyırdı :D
tüm yurdu etkileyen çöl sıcaklarına bağlıyorum :alala:
@mylife1903  ü ayrı tutuyorum o sibiryada.
yani sıcak etkisi değil her zamanki hali :bandit:
Ben yagmurdan mahvoldum abi 10 gundur basim agriyor.
Sicak hic sevmem, donla dolas gene sicak.
Hepinize sabir versin allah.
Cocuklarin cani sikildi @tangaz fazla mesgul degildi bugun ben is seyehatindeydim erkenden bitrince isleri butun gun sigara, kahve forumda takildim. Cocuklar eglendi biraz kafalari dagildi.

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/firatgunayer/status/760212482229170177

@Yunus Emre Dökmeci  :) :)
@Yunus Emre Dökmeci butun gun yoktu, manyak muhabetti kacirdi ama simdi onun alarm calar, forumda boyko kelimesi gecti, hemen damlar bak, simdi saniyesinde

Çevrimdışı Mehmet92

Senin için öyle bir kavram olmayabilir ama burası için var.
istediğin yerde istediğin şeyi söyleyebilirsin bu seni bağlar ama burda söyleyemezsin
evrensel hukuğun burda geçtiğini söylemedim saygısız üslupla konuşmakta yasal olarak suç
olmayabilir ama burda yasak burda genel kurallar işlemiyor Beşiktaş kötü bir takım demek genel kurallar
çerçevesinde gayet normal bir şeydir ama burda dersen atılırsın. işte olay bu kadar basit
buranın kuralını tekrar hatırlatayım Beşiktaş oyuncusuna küfür hakaret ve saygısız üslup bu forumda atılma nedenidir.
yani senin genel kuralların beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Seni dava ederim demiyorum sadece burda bu şekilde yazamazsın diyorum. @khanlu
eleştirin varsa  burda bunu saygı çerçevesinde yapacaksın. burda özgürlüğünün kısıtlanmasını istemiyorsan
buranın kurallarına göre davranmak zorundasın. Twitter var derdini orda muatapına istediğin gibi anlatabilirsin
ama burası bir Beşiktaş platformu yani söylediğin gibi sosyal medya gibi genişletilmiş bir platform değil
orda istediğin her konudan bahsederken burda sınırların çizilmiştir. Burda derdini anlatmak istiyorsan o çizili
sınırlar içersinde yapmak zorundasın

Bu kalın kısımla işaretlediğin kural bana çok mantıklı gelmiyor, o yüzden forumu çok uzun zamandır okuyarak takip ediyorum.
Bu kural Beşiktaş'ın çıkarlarından ziyade oyuncuların çıkarını gözetiyor, mesela sizin(forum yönetimi) burda millet kötülerken körü körüne savunduğunuz İsmail 1 hafta sonra koşa koşa fenere gitti.Şimdi fener topçusunun çıkarını gözetmiş olmuyo musunuz?

Topçular maaşlı çalışanlar, gördünüz işte 7 senesi bu klüpte geçen topçu bile 500 bin euro fazla maaş veriyo diye fenere gidebiliyo.Bu adamlara karşı böyle manasız korumacı olmak Beşiktaş'a zarar verir.Kötü topçulara kötü demezseniz 6-7 yılda 1 gelen şampiyonluklar da sizin için normal olur.

Çevrimdışı sosyalkartal

ben geldim  :) eto yetişmedi galiba bugün de bol bol kulağım çınladı
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı cursedofdragon

adriano şenol hocanın bakışına dikkat :D

Çevrimdışı Necmi

Bu kalın kısımla işaretlediğin kural bana çok mantıklı gelmiyor, o yüzden forumu çok uzun zamandır okuyarak takip ediyorum.
Bu kural Beşiktaş'ın çıkarlarından ziyade oyuncuların çıkarını gözetiyor, mesela sizin(forum yönetimi) burda millet kötülerken körü körüne savunduğunuz İsmail 1 hafta sonra koşa koşa fenere gitti.Şimdi fener topçusunun çıkarını gözetmiş olmuyo musunuz?

Topçular maaşlı çalışanlar, gördünüz işte 7 senesi bu klüpte geçen topçu bile 500 bin euro fazla maaş veriyo diye fenere gidebiliyo.Bu adamlara karşı böyle manasız korumacı olmak Beşiktaş'a zarar verir.Kötü topçulara kötü demezseniz 6-7 yılda 1 gelen şampiyonluklar da sizin için normal olur.
yani diyorsunki küfür hakaret ve saygısızlığa engel olarak Beşiktaşın çıkarlarına darbe vuruyoruz öylemi :alala:
sizde küfür hakaret ederek Beşiktaşın çıkarlarını korumuş oluyorsunuz anladığım doğrumu :alala:
peki yarın senin söylediklerini beğenmeyen biri Beşiktaşın çıkarlarını korumak için sana ahlaksız derse
haklımı oluyor. sizlerin bu forumda oyunculara söylediğiniz şeyleri forumda herhangi bir kişi size karşı
söylese direk atılması için başvurursunuz.
Bu arada biz ismail savunmuyoruz Beşiktaş oyuncusunu savunuyoruz. Beşiktaş oyuncusuna hakaret eden kim olursa olsun
bu forumdan atılacak. Bu arada bu forumda fenerli oyunculara hakaret edebileceğinizi sanıyorsanız ondada
yanılıyorsunuz. Bu forumda zamanında meloya köpek dediği için atılanda oldu.
Bizim derdimiz kişiyle değil derdimiz küfür ve hakaretle
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2016, 19:26:52 Necmi ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci butun gun yoktu, manyak muhabetti kacirdi ama simdi onun alarm calar, forumda boyko kelimesi gecti, hemen damlar bak, simdi saniyesinde
:bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: