2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375815 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sosyalkartal

daha önce de konoplyanka gelmeyince 1 yıl gelmeyecem dedim gelmedim sözümü tuttum şimdi de dün 2 yıl yokum demiştim ama görüyorum ki resmen linç edilmişim ana baba küfür edenler de ayrı demek hiç gelmemem daha doğru olur hakkınızı helal edin etmezseniz de öteki tarafta alırsınız kendinize iyi bakın forum ailesi  :by2:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

daha önce de konoplyanka gelmeyince 1 yıl gelmeyecem dedim gelmedim sözümü tuttum şimdi de dün 2 yıl yokum demiştim ama görüyorum ki resmen linç edilmişim ana baba küfür edenler de ayrı demek hiç gelmemem daha doğru olur hakkınızı helal edin etmezseniz de öteki tarafta alırsınız kendinize iyi bakın forum ailesi  :by2:

:alala: :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet92

yani diyorsunki küfür hakaret ve saygısızlığa engel olarak Beşiktaşın çıkarlarına darbe vuruyoruz öylemi :alala:
sizde küfür hakaret ederek Beşiktaşın çıkarlarını korumuş oluyorsunuz anladığım doğrumu :alala:
peki yarın senin söylediklerini beğenmeyen biri Beşiktaşın çıkarlarını korumak için sana ahlaksız derse
haklımı oluyor. sizlerin bu forumda oyunculara söylediğiniz şeyleri forumda herhangi bir kişi size karşı
söylese direk atılması için başvurursunuz.
Bu arada biz ismail savunmuyoruz Beşiktaş oyuncusunu savunuyoruz. Beşiktaş oyuncusuna hakaret eden kim olursa olsun
bu forumdan atılacak. Bu arada bu forumda fenerli oyunculara hakaret edebileceğinizi sanıyorsanız ondada
yanılıyorsunuz. Bu forumda zamanında mekoya köpek dediği için atılanda oldu.
Bizim derdimiz kişiyle değil derdimiz küfür ve hakaretle

Küfür, hakaret demedim kötü topçuların kötü olduğunu söyleyenlere verilen tepkileri kastettim.
500 bin euro için ezeli rakibine gidebilicek potansiyelde adamlar için bütün ömrünü Beşiktaş'la geçiricek taraftarları kırıp/küstürmeye gerek olmadığı.

Misal;
"İsmail sen ne kötü bi topçusun ya" yazmak şu forumda 2 ay önce nopost sebebi miydi değil miydi?

Çevrimiçi Necmi

Küfür, hakaret demedim kötü topçuların kötü olduğunu söyleyenlere verilen tepkileri kastettim.
500 bin euro için ezeli rakibine gidebilicek potansiyelde adamlar için bütün ömrünü Beşiktaş'la geçiricek taraftarları kırıp/küstürmeye gerek olmadığı.

Misal;
"İsmail sen ne kötü bi topçusun ya" yazmak şu forumda 2 ay önce nopost sebebi miydi değil miydi?

küfür hakaret dışında eleştiriye müdahale ettiğimizi ne zaman gördün :bandit: @Mehmet92
en fazla bir Beşiktaşlı olarak kendi fikrimizi söyleriz ama eleştiri yapıldığı içinde bu güne kadar
kimseyi asmadık.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Pektemek'in iş ahlakının tartışılacak bir tarafı yok . İstenmediği yerde milleti saf yerine koyacak biçimde 'Formayı tekrar alacağım' gibi gülünç söylemleri bırakır istendiği takımlara doğru yelken açarsa o zaman en azından Pektemek'in iş ahlakını artık tartışacak noktaya geliriz.

Çevrimiçi Necmi

Misal;

bana ismail kötü topçu dediği için no post alan bir kişi gösterebilirmisin.
burda no post alabilmesi için bir kişinin çok ağır hakaret etmesi lazım veya uyarılara
ramen siyaset konuşmaya devam etmesi lazım. Küfür zaten nopost değildir direk atılır.
bu güne kadar no post alanların sayısıda herhalde 5 i geçmez. küfür edeni affetmiyoruz kim olursa olsun

Çevrimdışı Jukebox

ben geldim  :) eto yetişmedi galiba bugün de bol bol kulağım çınladı
Eto mu yetişmedi ?
Hani hernanes'di ?
Balotelli ne oldu ?
2 yıl sonra görüşürüz.  :lol: :bye:

Çevrimiçi Necmi

Pektemek'in iş ahlakının tartışılacak bir tarafı yok . İstenmediği yerde milleti saf yerine koyacak biçimde 'Formayı tekrar alacağım' gibi gülünç söylemleri bırakır istendiği takımlara doğru yelken açarsa o zaman en azından Pektemek'in iş ahlakını artık tartışacak noktaya geliriz.
bir oyuncuyla yönetim sözleşme yapıyorsa ve sözleşmenin gereğini oyuncu yerine getiriyor antrenmanlara katılıp kendini kadroya girmek için
hazır tutuyorsa nasıl iş ahlakı olmuyor hoca kadroya alır almaz bu oyuncuyla alakalı değilki ama sosa gibi parasını aldığı halde
antrenmanlara çıkmak istemezse işte o zaman oyuncunun iş ahlakından bahsedebiliriz. Ama burda tartıştığımız konuda oyuncunun iş ahlakı
değil direk bir oyuncuya ahlaksız denmesi Bir insanın başka bir insana ahlaksız demesi ciddi bir durumdur.
ne yapalım burda bu normaldirmi diyelim yarın seyredersin o zaman burda herkesin birbirine ahlaksız dediğini.
iş ahlakı yok diye Batuhan gibi adamlara dersin Pektemek böyle bir şeyi haketmiyor. Ver formayı terinin son damlasına kadar
sahada mücadele eder. Kapasitesi yok diyebilirsin iyi oyuncu değil diyebilirsin Beşiktaş için çok yetersiz diyebilirsin ama
asla ahlaksız diyemezsin.

Çevrimdışı tangaz

ne yiyip ne içiyorsun?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı abdusta

Sosa yeniden gelmememiş antremana  :akuma: :akuma:

Bugun olmayacaktı zaten

Carsamba-engeç perşembe günü Sosa antremana katılmaz ise bilinki Fikret Orman onu bitirme moduna geçecektir.
taktik basit..yaptıgı yanlışına Beşiktaş centilmenlik çercevesi dışında cevabını verecektir.

Saygılar

Çevrimdışı mylife1903

bana ismail kötü topçu dediği için no post alan bir kişi gösterebilirmisin.
burda no post alabilmesi için bir kişinin çok ağır hakaret etmesi lazım veya uyarılara
ramen siyaset konuşmaya devam etmesi lazım. Küfür zaten nopost değildir direk atılır.
bu güne kadar no post alanların sayısıda herhalde 5 i geçmez. küfür edeni affetmiyoruz kim olursa olsun
Amma dramatize edildi yahu ben anlamadim.
Ismail konusunda burada don kishotluk yapan bendim, herifi yerden yere vurdum babasinin lokantasindan girip, kucuk illerdeki iktidar partisi yakinliginin faydalarindan cikip, ismailin tipinde bile meymenet olmadigini yazdim. Cocugum olsa odunla dovecevimi, degisik dayak fantezilerimi yazdim. Hatta evinden AldirmAya plan yaptik sonra bizim ekip gidip becki aldi evden.
Nopost falan almadim, vesikali irkci oldugumdan bir kere nopost verdiler okadar yahu bu adminleri baska yerde bulamazsiniz. Adamlar forumun pohunu cikariyoruz konu disian ses etmiyorlar. Az argoya goz yumuyorlar, daha ne lazim birazcik besiktasli futbolcuya saygi bekliyorlar. Merak etmeyin maclar baslasin adminlerde giriyor toplara.

Çevrimdışı tangaz

Amma dramatize edildi yahu ben anlamadim.
Ismail konusunda burada don kishotluk yapan bendim, herifi yerden yere vurdum babasinin lokantasindan girip, kucuk illerdeki iktidar partisi yakinliginin faydalarindan cikip, ismailin tipinde bile meymenet olmadigini yazdim. Cocugum olsa odunla dovecevimi, degisik dayak fantezilerimi yazdim. Hatta evinden AldirmAya plan yaptik sonra bizim ekip gidip becki aldi evden.
Nopost falan almadim, vesikali irkci oldugumdan bir kere nopost verdiler okadar yahu bu adminleri baska yerde bulamazsiniz. Adamlar forumun pohunu cikariyoruz konu disian ses etmiyorlar. Az argoya goz yumuyorlar, daha ne lazim birazcik besiktasli futbolcuya saygi bekliyorlar. Merak etmeyin maclar baslasin adminlerde giriyor toplara.

+1
kalemine sağlık...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

Sosa işi böyle sürüncemede kalmasın yalnız eğer haklı taraf bizsek konu uefaya taşınmalı ilk adımı biz atalım.
En sevmediğim şeydir haklıyken pasif kalmak.

Çevrimdışı Yasin02

adriano ilk antremanına çıkmış. :)

Quaresma nerede  :alala:

Edit : Quaresma uçaktaymış :)

3 Brezilyalı yan yana  :icool:
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı mylife1903

ne yiyip ne içiyorsun?
Abi trol manevralari bunlar. Ya da ozelden yeni forma alip balotelli ismini yazdiranlar ana avrat gidiyor.
Ben valla etmedim cocuga kufur ama iyi trolledi buralari.
@Necmi abi galiba az yumusak davrandi bu cocuga ben de dedim bulasmayim vardir duyumu falan.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bir oyuncuyla yönetim sözleşme yapıyorsa ve sözleşmenin gereğini oyuncu yerine getiriyor antrenmanlara katılıp kendini kadroya girmek için hazır tutuyorsa nasıl iş ahlakı olmuyor hoca kadroya alır almaz bu oyuncuyla alakalı değilki ama sosa gibi parasını aldığı halde
antrenmanlara çıkmak istemezse işte o zaman oyuncunun iş ahlakından bahsedebiliriz. Ama burda tartıştığımız konuda oyuncunun iş ahlakı
değil direk bir oyuncuya ahlaksız denmesi Bir insanın başka bir insana ahlaksız demesi ciddi bir durumdur.
ne yapalım burda bu normaldirmi diyelim yarın seyredersin o zaman burda herkesin birbirine ahlaksız dediğini.
iş ahlakı yok diye Batuhan gibi adamlara dersin Pektemek böyle bir şeyi haketmiyor. Ver formayı terinin son damlasına kadar
sahada mücadele eder. Kapasitesi yok diyebilirsin iyi oyuncu değil diyebilirsin Beşiktaş için çok yetersiz diyebilirsin ama
asla ahlaksız diyemezsin.
Bir oyuncu allem edip kallem edip çeşitli yollarla kendine 1.5 milyon avroluk sözleşme yaptırıyorsa sonra aldığı paranın hakkını vermiyorsa , oyuncu da bunu umursamıyorsa bunu da hareketleriyle , söylemleriyle belli ediyorsa evet o oyuncunun iş ahlakı tartışılır. Sosa'nın yaptığı şey de iş ahlakına sığmıyor. Sosa'nın yaptığı şey de tartışılır değil. Sosa'yı ya da Batuhan'ı öne sürerek Pektemek'i masumlaştıramayız.
Pektemek ve İsmail gibiler kurnaz futbolcu sınıfına girer. Böyle futbolcular insanların gözünü iyi boyar anlayamazsın bile nasıl kandırıldığını . Batuhan ,Sosa, Balotelli gibilerini herkes eleştirir çünkü ne yaptıkları zaten net ortadadır. Pektemek'in sahada terinin son damlasına kadar mücadele eder gibi görünmesi de göz boyamaktan başka birşey değil. Bir oyuncu  kendini geliştiremiyorsa saha içinde mücadele eder gibi görünüyorsa bunun adı göz boyamaktır.

Çevrimdışı Berat

@mylife1903 Abi bir sürü hesapla kibar bir şekilde MP'nin eşine instagramdan yorum yazalım bence, yazanları engellese de biraz aklına sokarız en azından.

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 Abi bir sürü hesapla kibar bir şekilde MP'nin eşine instagramdan yorum yazalım bence, yazanları engellese de biraz aklına sokarız en azından.
Ya beni gaza getirmeyin, actirmayin bana twitter falan hapislerde curuteceksinuz sonra beni.
It arkadas yok mu burda mesela vpn yapsam zaten yurtdisindayim kacak wifi uzerinden gecirsem beni bulabilirler mi?
Aslinda bulsa da ozurtturum kralini mahkemede ama neyse hic bulasmamak lazim.

Kibar sekilde yazilir mi hic bu adam, butun camianin psikolojisini bozdu. Ismail saha icinde tehlikeliydi, oyunu bozuyordunbu huzuru bozuyor.

Çevrimdışı Berat

Ya beni gaza getirmeyin, actirmayin bana twitter falan hapislerde curuteceksinuz sonra beni.
It arkadas yok mu burda mesela vpn yapsam zaten yurtdisindayim kacak wifi uzerinden gecirsem beni bulabilirler mi?
Aslinda bulsa da ozurtturum kralini mahkemede ama neyse hic bulasmamak lazim.

Kibar sekilde yazilir mi hic bu adam, butun camianin psikolojisini bozdu. Ismail saha icinde tehlikeliydi, oyunu bozuyordunbu huzuru bozuyor.

Eşi diye kibarca yazalım diyorum abi :D Zaten engelliyormuş yazanları sürekli :D

Çevrimiçi Necmi

Bir oyuncu allem edip kallem edip çeşitli yollarla kendine 1.5 milyon avroluk sözleşme yaptırıyorsa sonra aldığı paranın hakkını vermiyorsa , oyuncu da bunu umursamıyorsa bunu da hareketleriyle , söylemleriyle belli ediyorsa evet o oyuncunun iş ahlakı tartışılır. Sosa'nın yaptığı şey de iş ahlakına sığmıyor. Sosa'nın yaptığı şey de tartışılır değil. Sosa'yı ya da Batuhan'ı öne sürerek Pektemek'i masumlaştıramayız.
Pektemek ve İsmail gibiler kurnaz futbolcu sınıfına girer. Böyle futbolcular insanların gözünü iyi boyar anlayamazsın bile nasıl kandırıldığını . Batuhan ,Sosa, Balotelli gibilerini herkes eleştirir çünkü ne yaptıkları zaten net ortadadır. Pektemek'in sahada terinin son damlasına kadar mücadele eder gibi görünmesi de göz boyamaktan başka birşey değil. Bir oyuncu  kendini geliştiremiyorsa saha içinde mücadele eder gibi görünüyorsa bunun adı göz boyamaktır.

mücadele eder gibimi görünüyor adam kafa göz yarıyor buna pek görünüyor diyemezsin.
ancak yeteneğinin sınırı bu dersin. 1.5 Milyonluk sözleşme yapılıyorsa bunu mustafaya ahlaksız diyerek
noktalıyamazsın burda o sözleşmeyi vereni eleştireceksin. sen iş yerinde çalışıyorsun iş veren maaşına zam yapıyor başka birinin çıkıpta sen ahkasızsın
bu maaşı haketmiyorsun demesi etikmi. yada sen bu maaşı haketmiyorum deyip işten istifa etmenmi gerekiyor.
istifa etmezsen ahlaksızmı oluyorsun sırf birileri hak etmediğini söylediği için. Beşiktaş kulübü onun iş verenidir.
aldığı parayı veren kurumdur onlar uygun bulduğu sürece Pektemek Beşiktaşın oyuncusudur. Sen ancak yönetimi onu kadroda tuttuğu için
eleştirebilirsin ama asla oyuncuya hakaret edemezsin böyle bir şeye hakkın yok ismail gibi biri kurnaz falan değil
600 bine oynuyordu bu sözleşmesi bitti o daha yüksek bir para istedi yönetimde senin hakkın bu rakam dedi bizim sana biçtiğimiz
değer bu bu rakamla oyna ismailde beğenmedi ben daha fazlasını hakediyorum dedi daha fazlasını verene gitti imza attı.
burda ahlaki bir durum yok. ticaret bunun adı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Yeni takımı Beşiktaş ile ilk idmanına çıkan Adriano, oldukça keyifliydi.

Çevrimdışı mülkübey

Pektemek döviz endeksli şu anki kurla yılda 5 trilyon kemiksiz para alıyor . İdmandan 1 ay önce Amerika geziyor gelince de ameliyat oluyor . Bence camiaya saygısızlık . Amma Hakaret etsek ne olacak boşversek nolacak . Pektemek kazandığının Hakkı'nı vermiyor hepsi bu .
Pektemeki Beşiktaş forvetine layık gören asıl suçlu
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı mylife1903

Bu adrianoyu utulesinler hemen yahu tamam kisaydi adam da marcelonun yaninda gorunce sanki iyice cekmis gibi, soguk suyla falan mi yikandi acep, herif resmen kesme kalmis

Çevrimdışı KAP

Gençler - ve ruhu genç olanlar - ;
Sonradan gerginlik çıksın istemiyorsanız taklitlerimizden ısrarla kaçınınız.
Transfer duyurmak bizim işimiz.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Etiketler: