2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384452 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı alimm

sosanın yerine alınacak bir yunus mallı tam bizim takımın topçusu olur 12-15 gol 7-10 asistle oynar  :bandit:

geçen 10 milyon € bedelle transfer haberleri vardı... Bize yar etmezler abi...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Bishamon

sosanın yerine alınacak bir yunus mallı tam bizim takımın topçusu olur 12-15 gol 7-10 asistle oynar  :bandit:

Devre arasında 9-12 milyon gibi bir rakamı reddetti takımı.

Çevrimiçi Necmi

stoper ve orta saha lazım çok net ama sadece forvet haberi var inanamıyorum
bize orta saha lazım değil elimizde yeterince var zaten ancak sosa giderse lazım olur.
şl ye 23 kişilik kadro vereceksin bunun 8 i yerli oyuncu yani aslında verceğin kadro 15 kişi
elindeki oyunculardan vaz geçilmez olanlarından bir liste yap sonra o listeye forvet ve stoper ekle
ancak ondan sonra ortasaha lazım de listeye yazacak yer bulursan eğer
stopere gelince alacaklar bu net belli şüphe bile olsa alexisi göndermezlerdi

Çevrimdışı tangaz

sana hiç bir katkı vermeyecek oyuncu için
dortmunt alt yapısı olmuş olursun bu sene orda bile kadroya girmeyecek bir oyuncuyu alıpta dortmunt için pişirmenin
manası ne.

manası şu, bu yıl işimizi görmesi! zamanında ferdinandı getirdik işimizi gördü gitti one night stand gibi ama ucuz yollusundan  :evillol: ben gelsin ilk 11i tapulasın demiyorum ki rotasyonda kadroda sağ da iş yapabilir diyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Fatih_

Gecen sene interden juveye giden futbolcu ismi aklima gelmiyor, Juve fena takviye yapti bu sene yedek kalicak topcu degil, Sosa×2 resmen hayal ama olsa guzel olmazmi.

Çevrimdışı tangaz

yunus mallıyı şuan almak devre arası almakdan daha kolay devre arası adamlar bırakmaz tabii üstelik adamlarda milli takıma çağırılıyor turnuvada patlarsa dizlerimizi döveriz ucuza bıraktık die düşüncesi vardır eminim ama artık bunların hiç biri yok. mainz kim yahuu bizim başkanı görünce karşılama komitesi kurmaları lazım  :bandit: @alimm  @Bishamon
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Gecen sene interden juveye giden futbolcu ismi aklima gelmiyor, Juve fena takviye yapti bu sene yedek kalicak topcu degil, Sosa×2 resmen hayal ama olsa guzel olmazmi.

hernanesi mi diyorsun

Çevrimdışı Ayberk

İnsanı bu duruma düşürmeye kimsenin hakkı olamaz. acaba ırkçı olanlar mı daha insancıl yoksa disiplinsiz dediğimiz Balotelli mi?!
http://youtu.be/N60FGMn1Xhc?t=84
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı abdusta

Hernanes Brezilyalı

ama satış listesinde adı geçmiyor

saygılar

Çevrimiçi Samet Ç

Yunus Mallı'yı alamazsın Dortmund'un 13 milyon Euro'luk teklifini reddetti kulübü.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Maça 5 dk. kaldı  :halay:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı TURKahvesi

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Fatih_

Hernanes Brezilyalı

ama satış listesinde adı geçmiyor

saygılar

Evet evet o cook fena topcu Sosa dan illaki biseyler gelicek, onun ile zorlasalar bize lvl atlatir cunku orda forma giyemez bu sezon

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Taraftar "İsmail köybaşı" tezahuratını söylüyor :D
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı fatihsahin

ismail köybaşı sesleri yükseliyor :D
siyah beyaz

Çevrimiçi Kapkarakartal

Golazzo  Aras orta Cenk gol.

Çevrimdışı Bishamon

Aras'tan nefis bir orta  :claps: :claps:

Çevrimdışı Ersoy

Aras güzel orta.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Blackmd1

Tosun paşa yine attı  :lol:

Çevrimdışı fatihsahin

siyah beyaz

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı alimm

yunus mallıyı şuan almak devre arası almakdan daha kolay devre arası adamlar bırakmaz tabii üstelik adamlarda milli takıma çağırılıyor turnuvada patlarsa dizlerimizi döveriz ucuza bıraktık die düşüncesi vardır eminim ama artık bunların hiç biri yok. mainz kim yahuu bizim başkanı görünce karşılama komitesi kurmaları lazım  :bandit: @alimm  @Bishamon

ben devre arası için söylemedim zaten şampiyona sonrası olan teklif...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tolgay o nasıl hareketti be :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı brkntcnr

Tolgay nefis vücut çalımı  :claps:

Etiketler: