2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375828 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Şenol hoca Tolga'ya kızdı

Çevrimiçi Kapkarakartal

Dakika 13 Tolga'ya 2 tane geri pası geldi 1'ini taca attı diğerini rakibe aynen devam.

Çevrimdışı fatihsahin

Fabrinin ayakları arıyor bu gözler

siyah beyaz

Çevrimdışı Berat

Tolga - Marcelo ikilisi yine harikalar yaratıyor.

Çevrimdışı brkntcnr

Aras kardeşimiz akıyor akıyor. Bence galatasaray maçına Adriano yetişse çok güzel olacak. Tosic stoperde daha iyi sol bekte hep aksıyor. Üstelik galatasarayda da sağ kanat bruma oynayacak çok sıkıntı çıkarabilir.

Çevrimdışı Berat

Aras ve Beck iyi uyum yakalamışlar bu arada.

Beck çok hazır.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Defans evlere şenlik :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Bishamon

Aras çok fazla tekme yiyor  :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Berat

Neden ilk stoper lazım diyorum acaba görün.

Çevrimdışı mehmetkorfez

Gs Leiva-Macar-Necid'i alırsa en az bizim kadar iddalı olur seneye.Artık bitmesi lazım bu transferlerin nerden geliyor bu gevşeklik anlamıyorum devre arasına sarkıtacaklar heraldi

Çevrimdışı brkntcnr

Tosic süper kupada stoper oynamalı. Son derbide harikaydı. Stoperde gayet iyi oynuyor yeni stoper gelene kadar Tosic - Marcelo ikilisi stoper olmalı. Necip stoper falan oynayamaz.

Çevrimdışı scarfright

Fabrinin ayakları arıyor bu gözler

tolga da akıyor ama yine :evillol: :evillol: :evillol: zaten şu maçtan sonra hata yapana kadar bence kale fabride olmalı :money:

Çevrimdışı mehmetkorfez

Defans cok kötü Marcelo ancak rotasyon oyuncusu olur net 2 iyi isim gerekiyor

Çevrimdışı Berat

Marcelo'nun yanından geçen topa bakışı iki oldu sağolsun.

Çevrimdışı fatihsahin

Beck i sola çekip gg yi sağa tosici de stopere almak lazım defans sallanıyor

siyah beyaz

Çevrimiçi COB

Bu aksam can1903 adli arkadasimizin roportaji foruma yuklenecek. Keyifli sohbet oluyor...

Çevrimdışı brkntcnr

Sosa ve Gomez yamuk yapmasalardı şuan tüm parayı kral bir stopere vericektik mis gibi çok güçlü sezona girecektik. Şunu düşündükçe öfkeden deliye dönüyorum ya.

Çevrimdışı Berat

Marcelo'ya verdiğimiz bonservisle bir genç alınamaz mıydı acaba, ama doğru scout ekibi çok çalışıyor bulamamışlardır.

Çevrimdışı brkntcnr

Marcelo'ya verdiğimiz bonservisle bir genç alınamaz mıydı acaba, ama doğru scout ekibi çok çalışıyor bulamamışlardır.
Valla önerdikleri iyi adam dedikleri çok pahalı çok uğraştırıcı oluyor (Gustavo Gomez), çok ucuzu da tırt oluyor (Pedro). Ortasını bi bulamadılar.

Çevrimdışı mülkübey

Tosici stopere çekip yeni sol bek oynamalı . Sosa ve gomez i ikna edememeleri çok kötü .

Bu maçta da görünüyor Eksikler giderilmemiş transferde çok gevşeğiz defans dökülüyor hala keyif yapıyor  yöneticiler
süre daralıyor ağıstosta ne yapıp bu takımı toparlamaları lazım .
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Berat

Aras'ın top kayıplarını azaltması , Necip'in de yıllardır süregelen uzun top sevdasından biraz feragat etmesi lazım.

Çevrimdışı Culpable

Aras nasil akiyor ben yanlis macami bakiyorum :)
benim izledigim aras dokuluyor

Tolga ya nazar degmesin   harika [zenginden bahsetmiyorum ]

Fabri sonrasi Tolga bu gidisle kaleyi zor gorur

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu takım geçen sene ileri hattıyla şampiyon olmuştu ileri hattın en önemli 1 adamı bu sene yok 1 adam ise sezon başlayacak belirsizliğini koruyor ve takviyede yok, defans kötüydü defansa takviye yok, kale kötüydü takviye yapıldı ama ne vereceği belli olmayan bir transferle bence yanlış bir strateji izliyor şuana kadar yönetim.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Aras nasil akiyor ben yanlis macami bakiyorum :)
benim izledigim aras dokuluyor

Tolga ya nazar degmesin   harika [zenginden bahsetmiyorum ]

Fabri sonrasi Tolga bu gidisle kaleyi zor gorur

bnm bilmedigim baska tolga mı var takımda ? :)

Çevrimdışı brkntcnr

Bu takım geçen sene ileri hattıyla şampiyon olmuştu ileri hattın en önemli 1 adamı bu sene yok 1 adam ise sezon başlayacak belirsizliğini koruyor ve takviyede yok, defans kötüydü defansa takviye yok, kale kötüydü takviye yapıldı ama ne vereceği belli olmayan bir transferle bence yanlış bir strateji izliyor şuana kadar yönetim.
Defansa nasıl takviye yok 600 bin € ya şampiyonlar ligi seviyesinde 2 bek aldılar. Zaten Rhodolfo sakatlanana kadar çok iyiydi. Yanına bir tane stoper lazımdı bi o kaldı. Sosa Gomez kalsa bi stoper birtane de Atiba alternatifi bekliyorduk sadece.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2016, 17:52:50 brkntcnr ]

Etiketler: